És te miért nem mondod el neki???
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2012. 09. 12. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 12. szerda 13:20

Sziasztok! én is kivánom az anyósom,csak nem testileg már,hanem a pokolba de nagyon rég vagyis 12éve mióta a lányával élek!!! Ez nem kitaláció sajnos!!! együtt dolgoztam valamikor az anyósommal egy varrodában,Ő mint varrónő én mint műszerész,fiatal nős ember, ez 1985-91 ig tartott,és a sok együtt telt munka idő alatt annyira össze melegedtünk,h bizony komoly sex viszony is lett belőle,mig ott nem hagytam a varrodát, hisz pont olyan csaj volt aki nekem nagyon bejött ,jó kis csöcsös, kerek segg, a hajáról és szemöldökéről itélve gondoltam h nagyon klassz szőrös és fekete puncija lehet,ami be is igazolódott!!!!! Ő akkor volt 37éves én meg 24!!!! Viszont ugy hozta a sors,h 2000ben elváltam az első feleségemtől és a lánya egy nagyon klassz kis nővé cseperedett vagyis ő meg előtte egy évvel vált el a férjétől, és ilyen kiszámithatatlan a sors,h a lányával annyira össze ismerkedtünk h össze is költöztünk,de nem egy könnyen,mert mikor megtudta h a lányával van viszonyom,mindent elkövetett h nehogy sikerüljön, és szinte ugy kllett megszökteten az akkor már 28éves lányát,mert annyira utált és irigy volt a lányára!!! Sajna ez a mai napig is igy van, és most már évek óta még a lányához sem szól, de nem meri elmondani h mi volt köztünk!!! Hát ez az én kivánom az anyósom hozzá szolás!!!
Sziasztok! én is kivánom az anyósom,csak nem testileg már,hanem a pokolba de nagyon rég vagyis 12éve mióta a lányával élek!!! Ez nem kitaláció sajnos!!! együtt dolgoztam valamikor az anyósommal egy varrodában,Ő mint varrónő én mint műszerész,fiatal nős ember, ez 1985-91 ig tartott,és a sok együtt telt munka idő alatt annyira össze melegedtünk,h bizony komoly sex viszony is lett belőle,mig ott nem hagytam a varrodát, hisz pont olyan csaj volt aki nekem nagyon bejött ,jó kis csöcsös, kerek segg, a hajáról és szemöldökéről itélve gondoltam h nagyon klassz szőrös és fekete puncija lehet,ami be is igazolódott!!!!! Ő akkor volt 37éves én meg 24!!!! Viszont ugy hozta a sors,h 2000ben elváltam az első feleségemtől és a lánya egy nagyon klassz kis nővé cseperedett vagyis ő meg előtte egy évvel vált el a férjétől, és ilyen kiszámithatatlan a sors,h a lányával annyira össze ismerkedtünk h össze is költöztünk,de nem egy könnyen,mert mikor megtudta h a lányával van viszonyom,mindent elkövetett h nehogy sikerüljön, és szinte ugy kllett megszökteten az akkor már 28éves lányát,mert annyira utált és irigy volt a lányára!!! Sajna ez a mai napig is igy van, és most már évek óta még a lányához sem szól, de nem meri elmondani h mi volt köztünk!!! Hát ez az én kivánom az anyósom hozzá szolás!!!
Akkor HAJRÁ!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 08. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 14:27

Ráadásul még az alkalom is csak gyarapodik...mivel hármaska lányom is behálózott egy kis herceget.
Most aztán birkózhatok három vővel.....

Ráadásul még az alkalom is csak gyarapodik...mivel hármaska lányom is behálózott egy kis herceget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 06:29

Törölt felhasználó (804640)

Az anyóst izgatják az anyós-történetek? Lehet, hogy alkalom szüli tényleg a tolvajt?

Az anyóst izgatják az anyós-történetek? Lehet, hogy alkalom szüli tényleg a tolvajt?
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 07. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ratyu,te egy örök kételkedő lettél? Lehet,hogy te jobban ,hihetőbben hazudsz?A Levy 33 történetével kapcsolatban: nem profi iróval van dolgunk,én sem,te sem vagy(unk) azok,de hazugsággal megvádolni nem kell!Milyen alapon?Lehet,már tényleg nem emléxik rá,vagy nem jelentős,nem akarja az orrunkra kötni!Nem vagyok Levy 33 védője,nem is ismerem,de nem lehet ilyet feltételezni senkiről,ez a véleményem.Ez a Fórum különben sem az igazmondók egyesülete.De ,nem ez a lényeg! Ha már egy ilyen történetet "kitalált(?)",nem tartott volna semeddig valami hihetőt kitalálni. Megkérdezem:itt ki az igazmondás bajnoka sokunk közül?Ezt nem tudjuk,mert még a fénykép,video sem bizonyiték!Én a helyedben bocsánatot kérnék tőle.
Még szép hogy élvezte,mikor egy órát dolgozott érte
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 22:38

Törölt felhasználó (852505)

ma 1 orát szopta a faszom majd kinyaltam neki én is
nagyon élveztuk 1 mást hátulrol jol megbasztam picsaját amit nagyon élvezett

sziasztok az én történetem 5 évvel ezelött kezdödött ,7 éve élek egy olyan családban hol az anyosom és a párom is igazi plázacica stilusuak.2 éve éltem már velük és mindig bokoltam a fiatal anyosnak de ö ugy állitotta be magát mintha nagyon is prüd és szégyenlös volna .én mivel imádom öket ebben a tudatban voltam és hittem is neki,sajnos az élet ugy hozta hogy munkanélkül maradtam és othon töltöttem a mindennapokat,eggyik reggel elmentem othonrol és ugy volt hogy majd késön érek haza de nem jöttek össze a dolgaim és hazamentem jo szokáshoz hiven egyböl kávé fözébe fogtam és leültem a konyhába,azt hittem hogy nincs othon senki megittam a kávém és bementem levetköztem meztelenre mert eszméletlen höség volt és gondoltam kihasználom az üres lakást,ki mentem cigizni és ahogy ültem ott az elöszobában kijött az anyos a szobájábol meztelenül egy törölközövel a kezében,hirtelen egyönk sem tudta mit kezdjen a helyzettel ,,,csak megkérdezte hogy hát te ithon ,,,és én válaszoltam és erre ö mostmár mindegy ö elmegy tusolni.bement a fürdöbe és én nem birtam magammal eszméletlenül felizgatott a látvány,egyböl merevedésem lett és gondoltam megvárom ugy kiváncsi leszek mi lesz.végzett és kijött nagyon nagyon meg volt lepödve mikor ott áltam állo farokkal és néztem odamentem hozzá és megcsokoltam erre ö........ ne szorakozz elmegyek felöltözni......de a szeme a farkamon volt és megfogtam a kezét és ráraktam el kezdtük közösen maszirozni szépen vezettem a kezét láttam rajt hogy felizgul lenyultam és csak ugy jött belöle a nedveség ,megfogtam a kezét és besétáltunk a szobába és hanyat döntöttem meg akartam csokolni a punciját de elöször nem engette azt mondta hogy ö sosem engedi senkinek.megnyugtattam hogy nem lesz semmi gond jo lesz elkezdtem nyalni és eszméletlen nyögébe kezdett énis annyira felizgultam hogy nem birtam magammal igy ráfeküdttem és elkezdtük a szeretkezést elöször lassan és gyorsitottuk egyre jobban egyszercsak egy oriási sohaj majd nagy nyögések és elment,leszoritott magára és mondta hogy ne mozduljak vártunk egy picit közben csokoloztunk ezerrel simigatam és ujra nekikezdtem nem kellett sok énis beleélveztem .fantasztikus élmény volt,ez igy müködött jopár évig de sajna valamiért elmarad már eszméletlenül hiányzik vele a sex peddig mindig kihasználtunk minden kis helyzetet szerintem nics olyan hely ahol ne lettünk volna együtt dehát minden véget ér egyszer.............................................
Én is nagyon rá vagyok kattanva anyósomra, de ez max az álmaidban lehetett.
Megtaláltam a szennyesében a használt bugyiját, nem bírtam megállni hogy bele ne élvezzek.
Megtaláltam a szennyesében a használt bugyiját, nem bírtam megállni hogy bele ne élvezzek.
hát haver ez így gyér volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 22:38

vÁRJUK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 19:05

ma esti akciot megirom ha végeztunk frissen és finoman

ma esti akciot megirom ha végeztunk frissen és finoman

Ne hezitálj, alig várom a jó sztorikat, ha már sajnos saját sztorim nincs
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 22:54

nemhiszem el senkit se látogatja ezt a forumot hm pedig érdekes sztorik vannak még

engemet is erdekel ird tovabb
Ne fogd vissza magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 22:54

nemhiszem el senkit se látogatja ezt a forumot hm pedig érdekes sztorik vannak még

nyaralni voltunk a parton célozgattam páromnak h már nagyon kéne a dolog szétdurran a farkam ö nemigen akarta majd ebédelni mentünk és delután felmentünk a szobára pihenni nemvolt vele semmi ugyanis ott volt az anyos is majd tévéztünk és az ágy ban elaludtunk ...........késöbb arra kelek hogy nyög mellettem valaki kimás mint a draga mama ..........izgatta punciját párom mélyen aludt én meg végignéztem a játékot csattogott a puncija rendesen késöbb mikor már én is kezdtem verni a kökemény farkam odajott és szájába vette és szopott nemsokára már a pináját basztam de alaposan, beleélveztem rendesen nagyon jolesett,mikor végeztunk ö kiment a partra én meg maradtam ,parom még sokáig aludt nemvett észre semmit se mert mikor felkelt ö is izgatni kezdett ............. de ezt
már késöbb
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 08. 14. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Bovebben??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 23:51

nagyon jooo volt

nagyon jooo volt
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 20:54

Nekem úgy rémlik a téma,hogy ki KÍVÁNJA nem pedig.... ki NEM KÍVÁNJA!!
portazonak hogy sikerült az anyós cserkészés???
portazonak hogy sikerült az anyós cserkészés???