mivel tudom,hogy a párom gyakran elmeséli, hogy milyeneket szexelünk együtt,és tudom,hogy após meg nem rendezi le,így megfordult a fejembe,hogy lehet benne lenne,de sajna azt is tudom,hogy akármennyire is kívánna,nem tenné meg soha,mert hisz az elveibe
holló zorró! Akkor hogylehet hogy nem másztál még rá.Lehet arra vár ő is.
(Ez egy válasz holló zorró üzenetére (2010. 12. 27. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 27. hétfő 00:00

Az én anyósom nagyon jó bőr. már többször elképzeltem, hogy egy anya-lánya akcióban megrántom mindkettőjüket, főleg, hogy tudom apóspajtás nem nagy akrobata és hogy anyósnak kivan nunija éhezve egy kiadós kefélésre
Az én anyósom nagyon jó bőr. már többször elképzeltem, hogy egy anya-lánya akcióban megrántom mindkettőjüket, főleg, hogy tudom apóspajtás nem nagy akrobata és hogy anyósnak kivan nunija éhezve egy kiadós kefélésre
A napokban elugrottam az anyóshoz.Gondoltam az ünnepre biztosan kell egy kis tüzelőt készíteni,biztos ami biztos alapon.Szerencsére fogytán volt és előkaptam a láncfűrészt és jópár kuklit lecsaptam.Mikor végeztem bementem.Mondta hogy vegyem le a ruhámat majd ő lekefézi róla a fűrészport.Ott űltem egy gatyóban.Pár perc múlva hozta vissza a szobába. Óvatosan megfogtam a kezét és a szerszámomra tettem.Mondtam hogy jólesne egy kis simogatás.Abban a pillanatban vette le rólam az alsómat és olyan gyengédséggel kényeztetett hogy azthittem teleélvezem a kezét. Észrevette és saját ruháit kezte levenni és közben mondta hogy csináljuk gyorsan mert már ő sem bírja. Levetkőztettem mialatt csókolgattam a nyakát és már az ágyon is voltunk.Olyan nedves volt hogy egyből becsúsztam.Nagyon heves mozgásba keztem.A lába már szinte a nyakamban volt.Az a jó benne hogy már sokkal jobban kitudja mutatni az érzéseit mint az elején.Nembirtam megálni hogy neélvezzek bele.
Meg is jegyezte hogy biztosan nemvolt semmi az éjjel mert volt anyag rendesen.
A napokban majd megyek még hozzá. Hasgatni is kell azt a fát
Meg is jegyezte hogy biztosan nemvolt semmi az éjjel mert volt anyag rendesen.
A napokban majd megyek még hozzá. Hasgatni is kell azt a fát
Itt a folytatás:
persze mivel testápolót használtunk ezért meg szabadítottam a pulcsitól,de csak úgy hogy a fejével kibújt belőle de nem vette le. Masszírozás közben úgy csináltam hogy amennyire lehet a mellei szélét érintsék a kezeim ez engem annyira felizgatott hogy azon vettem magam észre, már nem volt rajtam törölköző sem. Ott ültem a fenekén meztelenül és a kemény farkam a fenekéhez nyomtam. Tuti hogy ezt érezte de ő csak feküdt és élvezte a helyzetet. Aztán lejjebb csúsztam de csak azért hogy a fenekét is masszírozzam. Egy kicsit féltem tőle, hogy hogyan fog reagálni ezért nagyon óvatosan mindig egy kicsit lejjebb lejjebb simogattam ( mert ez már nem masszírozás volt) A végén már két kézzel markolásztam a nagy picsáját (még mindig fel áll a farkam ha rá gondolok)Gondoltam valahogy tovább kéne lépni ebből a masszírozásból , ezért a combját kezdtem el simogatni két kézzel úgy hogy az egyik kezem mindig egy kicsit közelebb kerüljön a pinájához, és itt jött a fordulat
mert ő azt mondta hogy - most már elég volt. Én erre meg kérdeztem - miért nem volt jó? a válasz az volt , hogy - nem. Persze én teljesen kész voltam ezért ráfeküdtem és kétszer megharaptam a hátát. Ő kibújt alólam és kiment a szobából. Én meg olyat maszturbáltam mind még soha minden csupa geci lett.
Ennek már lassan egy hónapja de még nem beszéltünk a dologról és azóta nem is volt közös masszírozás.
De azért én nem adom fel csak egy kicsit hagyom piheni a dolgot
persze mivel testápolót használtunk ezért meg szabadítottam a pulcsitól,de csak úgy hogy a fejével kibújt belőle de nem vette le. Masszírozás közben úgy csináltam hogy amennyire lehet a mellei szélét érintsék a kezeim ez engem annyira felizgatott hogy azon vettem magam észre, már nem volt rajtam törölköző sem. Ott ültem a fenekén meztelenül és a kemény farkam a fenekéhez nyomtam. Tuti hogy ezt érezte de ő csak feküdt és élvezte a helyzetet. Aztán lejjebb csúsztam de csak azért hogy a fenekét is masszírozzam. Egy kicsit féltem tőle, hogy hogyan fog reagálni ezért nagyon óvatosan mindig egy kicsit lejjebb lejjebb simogattam ( mert ez már nem masszírozás volt) A végén már két kézzel markolásztam a nagy picsáját (még mindig fel áll a farkam ha rá gondolok)Gondoltam valahogy tovább kéne lépni ebből a masszírozásból , ezért a combját kezdtem el simogatni két kézzel úgy hogy az egyik kezem mindig egy kicsit közelebb kerüljön a pinájához, és itt jött a fordulat

Ennek már lassan egy hónapja de még nem beszéltünk a dologról és azóta nem is volt közös masszírozás.
De azért én nem adom fel csak egy kicsit hagyom piheni a dolgot

szia zsolti19 biztos vagy hogy a feleséged a munkatársnőjéhez ment !
(Ez egy válasz zsolti19 üzenetére (2010. 12. 11. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 16:19

sziasztok, ismét sikerült elélveznünk anyósommal. este 8 körül lehetett, feleségem átment munkatársnőjéhez, két utcával arréb lakik. anyósom meg nálunk volt tett vett mint általában de megint olyan ruhában hogy hihetetlen:P világos vékony hosszúnaci amin átlátszik a tangája.. hát megőrűltem
és egy szűk kivágott felső.. a konyhában rendezkedett, mondtam neki "hogy na én elmegyek lezuhanyzok" majd hozzátettem egy csibészes mosollyal hogy " nem zárom be az ajtót"
már zuhanyoztam vagy 5 perce már megijedtem hogy nemjön de akkor látom hogy nyílik az ajtó, megnyugodtam:P hát azért jött ilyen soká mert kicsit kisminkelte magát és feltűzte a haját szexin:P de nem kellett neki több ledobta a ruháit és beállt mellém, már énis álltam már csöpögött a farkam vége:P leguggolt és kezébe vette, elkezdte verni. azután kicsit szopizta majd megfordult és kitolta a popsiját, tudtam mi a dolgom.. jól teleélvezni. nagyon kanos voltam mert már pár napja nem keféltünk a feleségemmel így előre figyelmeztettem hogy nagyot fogok lőni:P annyira lüktetett a puncija hogy nem bírtam tovább, beterítettem.. fele a puncijába ment másik fele meg a hátára:P aztán még kis csókolózás simogatás és felöltöztünk.

sziasztok, ismét sikerült elélveznünk anyósommal. este 8 körül lehetett, feleségem átment munkatársnőjéhez, két utcával arréb lakik. anyósom meg nálunk volt tett vett mint általában de megint olyan ruhában hogy hihetetlen:P világos vékony hosszúnaci amin átlátszik a tangája.. hát megőrűltem
és egy szűk kivágott felső.. a konyhában rendezkedett, mondtam neki "hogy na én elmegyek lezuhanyzok" majd hozzátettem egy csibészes mosollyal hogy " nem zárom be az ajtót"
már zuhanyoztam vagy 5 perce már megijedtem hogy nemjön de akkor látom hogy nyílik az ajtó, megnyugodtam:P hát azért jött ilyen soká mert kicsit kisminkelte magát és feltűzte a haját szexin:P de nem kellett neki több ledobta a ruháit és beállt mellém, már énis álltam már csöpögött a farkam vége:P leguggolt és kezébe vette, elkezdte verni. azután kicsit szopizta majd megfordult és kitolta a popsiját, tudtam mi a dolgom.. jól teleélvezni. nagyon kanos voltam mert már pár napja nem keféltünk a feleségemmel így előre figyelmeztettem hogy nagyot fogok lőni:P annyira lüktetett a puncija hogy nem bírtam tovább, beterítettem.. fele a puncijába ment másik fele meg a hátára:P aztán még kis csókolózás simogatás és felöltöztünk.

Üdv. Én is évek óta kívánom az anyósom, aki 54 éves, de olyan gömbölyű segge van, hogy csorog rá a nyálam. És tudom, hogy érzékeli, hogy kefélném, mert szerintem játszik velem, ingerel és élvezi. Elvált, és nincs tartós kapcsolata, lehet, hogy benne lenne ő is. Egyszer egyedül voltam nála, ő se volt otthon, és belenéztem az éjjeliszekrényébe, és a könyvek alatt volt ott dildo és gésa golyók. Hát bepörögtem tőle, alig tudtam lenyugodni. Szagolgattam, nyalogattam őket, hogy érezzem a pinája ízét... Persze tisztára voltak mosva. Rég elmúltam 30, de vele kapcsolatban úgy viselkedek, mint egy kamasz, aki tudja mit akar, de nem meri megtenni.
hogy csorogjon a nyalad?
Jujj Te kis huncutka.............!!no de kisse kesobb kifejtem!! (Ez egy válasz jason666 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 03. péntek 07:02
Jujj Te kis huncutka.............!!no de kisse kesobb kifejtem!! (Ez egy válasz jason666 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Kifejthetnéd drága, hogy milyen volt egy ilyen alkalom, és hogy kezdődött!
én inkább kihagyom. Akkor inkább egy majommal
Valaki dugja már meg végre az anyósát!!!
Kifejthetnéd drága, hogy milyen volt egy ilyen alkalom, és hogy kezdődött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 02. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 02. csütörtök 23:59
Törölt felhasználó (768271)

az en ex-anyosom,egy helyes puncika volt!
szinte hetente egy-ket alkalommal jol kinyaltuk egymast!!
az en ex-anyosom,egy helyes puncika volt!
Sziasztok. Én is szívesen megdugnám az anyósom, aki már túl van a 60-on is és jó erősen duci. Igazából őrült módon izgat a gondolata is. Tudom hogy ez sosem jön össze de sokat álmodozom róla. Igazából nem csak az anyósomra gerjedek hanem a nálam idősebb duci (akár erősen kövér) nőkre is.
Sajnos még nem sikerült meg dugni de rajta vagyok a dolgon ilyen maszirozás már nekünk is volt,már akkor meg akartam dugni csak akkor ellenkezet,ha most tudnék kettesbe lenni vele már biztos nem ellenkezne de ha meg lesz akkor bövebben írok
Sziasztok. Sajna nem mindig tudok egyedül lenni a gépnél ezért írok ilyen ritkán ( most is van egy 5 percem , amit lehet elmesélek).
Ott tartottam , hogy anyós mellém ült és úgy kezdte el keni a hátam testápolóval. Ezt nem bírta sokáig mert egy pár perc múlva már rajtam ült és két kézzel csinálta.( Persze rajtam nem volt csak egy törölköző. )A két kezemet úgy helyeztem el hogy hozzáérjen , a testem mellett végig nyújtva és így pont elért az ő lábához. Amit én közben masszíroztam, simogattam. Ő semmi extrát nem csinált velem persze de aztán jöttem én.Mondtam neki , hogy egy kis viszonzás, de ezt úgy tettem hogy ne lehessen nemet mondani. Persze ő rajta nadrág és egy pulcsi volt, a pulcsi alatt semmi mert ő is nem rég volt a fürdőben.Fel feküdt az ágyra én meg rá ültem az egyik lábára... folyt köv.
Ott tartottam , hogy anyós mellém ült és úgy kezdte el keni a hátam testápolóval. Ezt nem bírta sokáig mert egy pár perc múlva már rajtam ült és két kézzel csinálta.( Persze rajtam nem volt csak egy törölköző. )A két kezemet úgy helyeztem el hogy hozzáérjen , a testem mellett végig nyújtva és így pont elért az ő lábához. Amit én közben masszíroztam, simogattam. Ő semmi extrát nem csinált velem persze de aztán jöttem én.Mondtam neki , hogy egy kis viszonzás, de ezt úgy tettem hogy ne lehessen nemet mondani. Persze ő rajta nadrág és egy pulcsi volt, a pulcsi alatt semmi mert ő is nem rég volt a fürdőben.Fel feküdt az ágyra én meg rá ültem az egyik lábára... folyt köv.
Hogy ne érne ha van történeted szívesen meg halgatnánk
(Ez egy válasz xxx784 üzenetére (2010. 11. 27. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok a volt anyos is ér?
tom! Már rég kinőttem már a mesékből és az álomvilágból. Esküszöm hogy igazat írok. Elhiheted hogy azért jöttem ide mert itt megoszthatom mindenkivel anélkűl hogy felfedjem magam.Az ismerőseimnek nem mondhatom el.Abból nagy balhé lenne mert úgy is kitudódna előbb utóbb. Szóval aki nemhiszi el az ne járjon ide.
(nyugi, én hívő lélek vagyok!) :tom
(nyugi, én hívő lélek vagyok!) :tom

Jogod van azt gondolni amit akarsz.
(NE vedd fel a kesztyűt, tényleg mindenkinek jogában áll azt gondolni amit akar, neked meg a topic címének megfelelően sztorizgatni! egyébként nekem is az a véleményem, hogy nagy kamúgép vagy, de leszarom, amíg nincs belőle komoly konfliktus! folytasd nyugodtan a helyességeidet!) :tom
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2010. 11. 24. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 24. szerda 18:26
(NE vedd fel a kesztyűt, tényleg mindenkinek jogában áll azt gondolni amit akar, neked meg a topic címének megfelelően sztorizgatni! egyébként nekem is az a véleményem, hogy nagy kamúgép vagy, de leszarom, amíg nincs belőle komoly konfliktus! folytasd nyugodtan a helyességeidet!) :tom

Szerinted én erre gondoltam?
Én azt gondolom, hogy egyébként a feleségednek is jólesett volna, ha megkapja azt amire vágyott esetleg aznap. De te már nem adtad - nem tudtad - megadni neki, - mert az anyóssal hetyegtél. És szerinted ez így van rendben... ??
Egyébként is fenntartom a véleményemet, hogy kamu az egész.
Én azt gondolom, hogy egyébként a feleségednek is jólesett volna, ha megkapja azt amire vágyott esetleg aznap. De te már nem adtad - nem tudtad - megadni neki, - mert az anyóssal hetyegtél. És szerinted ez így van rendben... ??
Egyébként is fenntartom a véleményemet, hogy kamu az egész.