Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#586   2010. 08. 25. szerda 10:07
Andras_39 Andras_39
Teljesen igazad van!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 08. 25. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 25. szerda 09:05
Attól, hogy valami nem ritka, még nem biztos, hogy jó. A zsebtolvajlás sem ritka mégsem vennéd a védelmedbe.

Engem különben nem érdekel, ha Pityke vagy más döngeti az anyósát. Azzal magát minősíti nem engem. Én akkor is izomból vágnám pofán a leendő vőmet, ha rámpróbálna. Az lenne a minimum, hogy álmában kiherélem.

Nem akarok vitát indítani belőle. Részemről befejeztem.
#585   2010. 08. 25. szerda 09:05
Lillus Lillus
Attól, hogy valami nem ritka, még nem biztos, hogy jó. A zsebtolvajlás sem ritka mégsem vennéd a védelmedbe.

Engem különben nem érdekel, ha Pityke vagy más döngeti az anyósát. Azzal magát minősíti nem engem. Én akkor is izomból vágnám pofán a leendő vőmet, ha rámpróbálna. Az lenne a minimum, hogy álmában kiherélem.

Nem akarok vitát indítani belőle. Részemről befejeztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 24. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 08. 24. kedd 15:58
Nem tudom, hogy szabad-e azon gondolkodni, hogy erkölcsi okokból zároljanak egy topicot, de biztos, ha megtennék nagyon messzire vezetne... ...és viszonylag közel lenne a gondolat rendőrség megalapításának ötlete.:(

A topic ötletét adó jelenség bizony nem ritka a valóvilágban és bizony soha nem volt az. Ismerek olyan történetet, ahol az anyós majd halálra szekálta a vejét és a lányával való házasságukat is majdnem szétmarta, míg nem egyszer kiderült, hogy mi baja van. A srác helytállt és sok minden helyre jött. Később pedig az anyós zsarolta a srácot az újabb menetekért.

Szóval mielőtt ítélkezni kezdenénk....
#584   2010. 08. 24. kedd 22:09
X Törölt felhasználó (315309)
Aki azért jár ide hogy szekáljon másokat inkább sajátfejében kellene rendet tenni hogy azért van itt mert éppen ő is kíváncsi.. Szóval ez az oldal nem a tartalma miatt let undorító hanem a sok bunkó miatt.
Nemértem mibajotok van a helyesírásommal.
Ezek után meggondolom írok e még ide.Valakit érdekelne,és nemutólsó sorban azért vagyunk itt hogy meglehet osztani másokkal a történeteinket.De felesleges ezek után.
#583   2010. 08. 24. kedd 17:50
sophie29 sophie29
Furcsa dolgok ezek.Elképzeltem,hogy kiderülne hogy Anyukám összeszűrte a levet a párommal...nem egyszer ...sokszor...nem is találok szavakat a jó ízlés határán belül!!!
#582   2010. 08. 24. kedd 15:58
X Törölt felhasználó (745787)
Nem tudom, hogy szabad-e azon gondolkodni, hogy erkölcsi okokból zároljanak egy topicot, de biztos, ha megtennék nagyon messzire vezetne... ...és viszonylag közel lenne a gondolat rendőrség megalapításának ötlete.:(

A topic ötletét adó jelenség bizony nem ritka a valóvilágban és bizony soha nem volt az. Ismerek olyan történetet, ahol az anyós majd halálra szekálta a vejét és a lányával való házasságukat is majdnem szétmarta, míg nem egyszer kiderült, hogy mi baja van. A srác helytállt és sok minden helyre jött. Később pedig az anyós zsarolta a srácot az újabb menetekért.

Szóval mielőtt ítélkezni kezdenénk....
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 08. 24. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 24. kedd 14:32
Nem mintha én nem ismernék olyan negyvenes nőt, aki sokkal jobban néz ki, mint a huszonéves lánya, de ez a topik úgy gusztustalan, ahogy van. Már megbocsi.
Ha énhozzám egyszer így jönne a vőm, az a minimum, hogy eltörném a hátán a hólapátot, a fűnyíró nyelét meg az összes ablaktáblát. Utána felképelném és ráuszítanám a kutyát. A lányomat nemkülönben felpofoznám, hogy hová tette a szemét a hülye picsa.
A férjemnek volt egy kolléganője, ahol pont ez történt, a férj összejött az öreglánnyal. De ott a férj 20 évvel idősebb volt a feleségénél!!!! és az anyukának volt kortásra. Még bírósági ügy is lett belőle, mert anyuka igyekezett keresztbe tenni a lányának. Na azt a szottyadt vén picsát is szembeköpném.

Off, vagy Uff vagy mivan ...
#581   2010. 08. 24. kedd 14:32
Lillus Lillus
Nem mintha én nem ismernék olyan negyvenes nőt, aki sokkal jobban néz ki, mint a huszonéves lánya, de ez a topik úgy gusztustalan, ahogy van. Már megbocsi.
Ha énhozzám egyszer így jönne a vőm, az a minimum, hogy eltörném a hátán a hólapátot, a fűnyíró nyelét meg az összes ablaktáblát. Utána felképelném és ráuszítanám a kutyát. A lányomat nemkülönben felpofoznám, hogy hová tette a szemét a hülye picsa.
A férjemnek volt egy kolléganője, ahol pont ez történt, a férj összejött az öreglánnyal. De ott a férj 20 évvel idősebb volt a feleségénél!!!! és az anyukának volt kortásra. Még bírósági ügy is lett belőle, mert anyuka igyekezett keresztbe tenni a lányának. Na azt a szottyadt vén picsát is szembeköpném.

Off, vagy Uff vagy mivan ...
#580   2010. 08. 24. kedd 14:14
Nagyjából annyi igazság tartalma van az ő történeteinek is, mint a fórumon az összes többi 90%ának. smile
Vannak köztük egész hihetőek is, no nem valósak...
(Ez egy válasz Buksi81 üzenetére (2010. 08. 23. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 23. hétfő 22:08
Pittykét ne báncsátók, a szővegeí leggalláb anyirra hihhetőek, mint ammijen lyó a hejjessirássa... smile
#579   2010. 08. 24. kedd 14:03
X Törölt felhasználó (37937)
NÁLAD A PONT !!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Buksi81 üzenetére (2010. 08. 23. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 23. hétfő 22:08
Pittykét ne báncsátók, a szővegeí leggalláb anyirra hihhetőek, mint ammijen lyó a hejjessirássa... smile
#578   2010. 08. 23. hétfő 22:08
Buksi81 Buksi81
#577   2010. 08. 23. hétfő 20:08
Felkell találni az embernek magát. Ezek a dolgok mindig segítenek.Néha pedig nincs is olyan sok meló de alibinek nagyon jók elhiheted.Látom neked hihetetlen.
#576   2010. 08. 22. vasárnap 23:14
böte56 böte56
pittyke! A fű nem nőtt még elég nagyra?
#575   2010. 08. 22. vasárnap 21:34
Bocs de ez nem kirakat!
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2010. 08. 22. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 22. vasárnap 17:46
tehetnél rola fel képet.. smile
#574   2010. 08. 22. vasárnap 17:46
madmaximum madmaximum
tehetnél rola fel képet.. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 22. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2010. 08. 22. vasárnap 13:45
Hali! Tegnap elkaptam énis az anyóst. Üvegezni kellett volna az egyik ablakot,mert megrepedt az üveg.Lemértem és leűltünk beszélgetni.Mivel othonvolt a sógornőm félve fogtam hozzá,de nemhagyhattam ki hogy ne kepjam el.Elkeztem a mellét fogdosni,meg a bugyiba nyúlkáltam.Hiába mondta hogy bejön a lánya,de közben ő is akarta mert egyből ledobta a bugyit a ruha alól és bedobta az egyik szekrénybe.Nekem se kellett több gyorsan nekitámasztottam a szekrénynek és hátulról dugtam meg a teljesen lucskos punciját.A mellét meg szorosan markolásztam közben.Szinte csak állnom kellett ő kezdett el tolatni rám egyre gyorsabban.Nagyot élveztem.Persze mindent bele.Aztán kimentem hogy nelegyen feltünő hogy sokáíg bentvagyunk együtt.Az üvegezés majd párnap múlva lesz.Remélem akkor is hasonló lesz.
#573   2010. 08. 22. vasárnap 17:43
X Törölt felhasználó (133169)
várjuk a beszámolót wink eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (133169)
2010. 08. 21. szombat 08:35
Várjuk a folytatást.
#572   2010. 08. 22. vasárnap 17:42
várjuk a beszámolót eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (133169)
2010. 08. 21. szombat 08:35
Várjuk a folytatást.
#571   2010. 08. 22. vasárnap 13:45
Hali! Tegnap elkaptam énis az anyóst. Üvegezni kellett volna az egyik ablakot,mert megrepedt az üveg.Lemértem és leűltünk beszélgetni.Mivel othonvolt a sógornőm félve fogtam hozzá,de nemhagyhattam ki hogy ne kepjam el.Elkeztem a mellét fogdosni,meg a bugyiba nyúlkáltam.Hiába mondta hogy bejön a lánya,de közben ő is akarta mert egyből ledobta a bugyit a ruha alól és bedobta az egyik szekrénybe.Nekem se kellett több gyorsan nekitámasztottam a szekrénynek és hátulról dugtam meg a teljesen lucskos punciját.A mellét meg szorosan markolásztam közben.Szinte csak állnom kellett ő kezdett el tolatni rám egyre gyorsabban.Nagyot élveztem.Persze mindent bele.Aztán kimentem hogy nelegyen feltünő hogy sokáíg bentvagyunk együtt.Az üvegezés majd párnap múlva lesz.Remélem akkor is hasonló lesz.
#570   2010. 08. 21. szombat 08:35
Várjuk a folytatást.
(Ez egy válasz zsolti19 üzenetére (2010. 08. 20. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 20. péntek 21:26
Találkoztam ma Évikével, anyósommal:P.. sajna a feleségem is ott volt. a nappaliban ültünk le, beszélgettünk én a fotelban szemben velem meg ketten... Évikén ruha volt, és mint kiderült bugyit azt elfelejtett felvenni:P szemben ült velem enyhén széttette a lábait...:P persze feleségem nem láthatta hisz mellette űlt. Évike folyamatosan a farkamat nézte.. mikor megláttam h csupaszra borotválta a punciját.. hát kész lettem.. kénytelen voltam keresztbe tenni a lábam nyes .. aztán elköszöntünk.. sajna nem maradtunk kettesben. nembaj majd az asszonyt megdolgozom:P
#569   2010. 08. 20. péntek 21:26
zsolti19 zsolti19
Találkoztam ma Évikével, anyósommal:P.. sajna a feleségem is ott volt. a nappaliban ültünk le, beszélgettünk én a fotelban szemben velem meg ketten... Évikén ruha volt, és mint kiderült bugyit azt elfelejtett felvenni:P szemben ült velem enyhén széttette a lábait...:P persze feleségem nem láthatta hisz mellette űlt. Évike folyamatosan a farkamat nézte.. mikor megláttam h csupaszra borotválta a punciját.. hát kész lettem.. kénytelen voltam keresztbe tenni a lábam nyes .. aztán elköszöntünk.. sajna nem maradtunk kettesben. nembaj majd az asszonyt megdolgozom:P
#568   2010. 08. 19. csütörtök 15:29
Kanos feleség???!!! Húha!
Te Zsolti nem mondod, hogy te olyanformán vagy házas, ahogy mostanában fölvetődött itt-ott?! Nyugtass meg, hogy a nejednek a személyi igazolványába is női név van írva!
(Ez egy válasz zsolti19 üzenetére (2010. 08. 18. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 18. szerda 23:00
Ma is találkoztunk. Dél körül küldött egy sms-t h hazafelé megállhatnék nála, szeretne mondani valamit... egész délután fantáziáltam, a boxerem már kora délután elázott nyes ...:P 4 körül odaértem, becsengetek, nyílik az ajtó feszes farmer és egy feszes szexi fölső...:P leültünk és megbeszéltük a történteket, arra jutottunk h ő nagyon szeretné ha megdugnám de természetesen ezt titokban kell tartanunk... részemről rendben mondtam:P nem habozott sokat.. ugyanúgy a farkamra vetette magát... de most nem szopott sokáig, megkért h nyaljam ki a punciját, mert ár rég érezte h milyen is az:P nem kellett sokat bíztatni, leráncigáltam a farmert és a fölsőt... végigcsókoltam a szájától a combjáig:P... csupasz puncija van, sötétbarna hatalmas ajkakkal és nagyon finom:P...sikerült remegős élvezésig nyalni, de nem hagytam pihenni nagyon, elkezdtem dugni a punciját... hihetetlen forró érzés volt ahogy beléhatoltam... az elején szűk volt aztán már tocsogott rendesen:Pnemtudom h másodjára is elélvezett e ... már az orgazmushoz közel jártam, megkérdeztem hová élvezzek.. -A cicimre- felelte... hát nem húztam ki időben nyes fele a punciba ment fele pedig a cicire... a szemeit lila köd fedte el...:Pszétkentem a mellein majd végül csókolóztunk kicsit:P... egy órácska volt az egész történet... élveztem:P hála az égnek a feleségem ma nem volt kanos:P nyes ...
#567   2010. 08. 19. csütörtök 15:24
Negyvenes simán lehet, és abba a korosztályba tartozó nők még nagyon szexik, ha nem hagyják el magukat. Láttam én már olyat, hogy a negyvenes anyuka ezerszer kívánatosabb volt, mint a huszonéves lánya. Mindazonáltal nekem nehezen jutna eszembe pont anyósom megkívánni... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 19. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (755901) VIP
2010. 08. 19. csütörtök 10:59
mennyi idős az anyós? wink

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!