Érdekel !!!! Ez a forum nem arrol szol hogy igaz vagy nem!!!
Akit érdekel elolvasa akit nem az tovább lép!
Akit érdekel elolvasa akit nem az tovább lép!
Ha érdekel valakit,és nem kételkedik, leírom a mostani sztorimat.Alig egy órája volt.
kívánom az anyósom
Jól le vagy lakva, mert a pároddal nem élvezed a szexet, csak fantáziálgatsz, az nem szex...
Jól le vagy lakva, mert a pároddal nem élvezed a szexet, csak fantáziálgatsz, az nem szex...
ugy, öszintén,,, ti ezeket a "sztorikat?" elhiszitek!?
Ha tényleg nem engem fikáztál,akkor elnézésedet kérem.De tudod volt már rá példa hogy az én sztorimat majmolták.
Ne törődj vele. Nagyon jó volt a sztorid.

Osztogassátok csak az észt. Én szívesebben olvasom Pittyke történeteit mint a ti baromságaitokat.

ez igen
Most kikezditek pittykét?Ha nem tetszik az irása nem kell olvasni.Ettöl még nem értek vele egyet,de ez van.
Ez igy van!
(Ez egy válasz bula2 üzenetére (2010. 09. 26. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy az isten állatkertje, és alacsonxy a kerités,,,,
Most miért haragszol rá? Ő is fantáziált egy kicsit. Azért még nem kell elhinni. A Mici Mackó mese sem igaz még is sokan kíváncsiakrá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 25. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 25. szombat 23:06
Törölt felhasználó (315309)

Téged ki a faszom kérdezett kisköcsög? Hogy a pusztulat seperjen keresztűl azon a légcsavarverte buzi fejeden.
Én ha nemhiszek valaki sztorijában,nem kötekedem vele. Nemfogom kiírni majmolva más szövegét.Szerintem annál nemkell bunkóbb.Ha nemérdekli és nemhisz benne,ne olvassa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 26. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 26. vasárnap 08:30
Törölt felhasználó (761336)

Te pittyke,azért ennyire nem kéne!Amellett h perverz vagy még bunkó is!Olvasom h sokan kiváncsiak a sztorijaidra,de én ezzel nem dicsekednék.Ha meg kritika ér,viseld méltósággal,mert a trágárság csak téged minősit(ha lehet még ennél is lejjebb).
Te pittyke,azért ennyire nem kéne!Amellett h perverz vagy még bunkó is!Olvasom h sokan kiváncsiak a sztorijaidra,de én ezzel nem dicsekednék.Ha meg kritika ér,viseld méltósággal,mert a trágárság csak téged minősit(ha lehet még ennél is lejjebb).
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 25. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 25. szombat 23:06
Törölt felhasználó (315309)

Téged ki a faszom kérdezett kisköcsög? Hogy a pusztulat seperjen keresztűl azon a légcsavarverte buzi fejeden.
Most még nincs semmi.Nemsoká megyek az anyóshoz. Ha lesz valami leírom.
(Ez egy válasz böte56 üzenetére (2010. 09. 24. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
pittyike! semmi újság!
Ennek az írásodnak a forrását meg tudod adni, hogy hol olvastad ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 19:36
Törölt felhasználó (761321)

Régen ,vidéken-bizonyos helyeken- a házasság előtt az anyósnak joga volt a leendő vőt kipróbálni, majd csak utána adta a lánya kezét!
Ez komoly, kérdezzetek utána!
Ez komoly, kérdezzetek utána!
Hali pittyke!!
A Drága mamáról igazán mutathatnál fotót,nagyon jó belevaló Nő lehet!
A Drága mamáról igazán mutathatnál fotót,nagyon jó belevaló Nő lehet!
Hali! A hétvégén voltam az anyósnál. Csak kézimunkára volt idő. Mert a másik szobában volt a sógornőm meg a barátnője,és nemigazán tudtuk volna megoldani.Főleg levetkőzni.Nagyon profin csinálta az öreglány.Jól televágtam a markát.A szopásra akartam mindenképpen rávenni de még győzködni kell.Ha minden jólmegy nem messze vagyok már hozzá.Mondtam neki hogy a dugásra is aztmondta,soha nemfog velem lefeküdni.Ahoz képest volt már egy jó párszor.Csak mosolygott.