Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1506   2021. 03. 18. csütörtök 15:03
Tűzlavina Tűzlavina
Du. három van. Tudja már??
(Ez egy válasz alco61 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 13:33
Én régebben mondtam neki, hogy tudom hogy mit kellene vele csináljak, hogy jó legyek nálad, Jól meg kellene hogy basszalak, csak az a baj, hogy te egy olyan szár nő vagy hogy a faszom se áll fel rád!........ utána odajött átölelt és elkezdett puszilgatni…pfuj!
#1505   2021. 03. 18. csütörtök 13:33
alco61 alco61
Én régebben mondtam neki, hogy tudom hogy mit kellene vele csináljak, hogy jó legyek nálad, Jól meg kellene hogy basszalak, csak az a baj, hogy te egy olyan szár nő vagy hogy a faszom se áll fel rád!........ utána odajött átölelt és elkezdett puszilgatni…pfuj!
#1504   2021. 03. 18. csütörtök 05:25
X Törölt felhasználó (1339692)
Nem mered megfogni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 17. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (873260)
2021. 03. 17. szerda 23:43
imádom mikor előttem hajolgat az otthoni melegítőjében amikor azt látom hogy a bugyi a seggébe mint egy tanga és látszik az egész feneke formája. Isteni látvány....
#1503   2021. 03. 17. szerda 23:43
X Törölt felhasználó (873260)
imádom mikor előttem hajolgat az otthoni melegítőjében amikor azt látom hogy a bugyi a seggébe mint egy tanga és látszik az egész feneke formája. Isteni látvány....
#1502   2020. 10. 20. kedd 12:19
X Törölt felhasználó (3161902)
Jó és jogos kérdés! Kíváncsi lennék a válaszokra! crazya
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2020. 07. 07. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 10:14
Nem vagyok egy prűd ember. Inkább elég bevállalós , kévés tabu van nálam szex téren, viszont itt fel teszem azt a kérdést hogy milyen ember az aki a gyereke párjával szexel? Remélem a feleséged meg a te fateroddal kamatyol.
#1501   2020. 10. 20. kedd 10:46
robiman robiman
Imádom a hasára tapadó lógós csöcseit és a nagy seggét! finom
#1500   2020. 10. 19. hétfő 21:29
X Törölt felhasználó (4265312)
Ezen besírtam!
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 08:37
Én is basznám volt anyósom ....mondjuk hátba egy szívlapáttal vigyor vigyor3 vigyor
#1499   2020. 10. 19. hétfő 21:14
nonoka24 nonoka24
Veszélyes övezet az anyós!Én is nagyon kívántam anyósom,főleg azok után hogy,többször láttam már meztelenül.Idén születésnapomra azt kértem tőle hogy,had lássam ismét meztelenül.Azóta nem beszél velem!
#1498   2020. 10. 19. hétfő 09:56
robiman robiman
Én nagyon megkúrnám!
#1497   2020. 08. 09. vasárnap 08:37
tributeferi tributeferi
Én is basznám volt anyósom ....mondjuk hátba egy szívlapáttal vigyor vigyor3 vigyor
#1496   2020. 08. 09. vasárnap 08:31
gate555 gate555
Anya lánya páros régen fantáziáltam róla.
(Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2020. 05. 05. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 05. kedd 14:19
Megkóstolnám mindkét hölgyet!
#1495   2020. 07. 07. kedd 10:14
Huhtamaki43 Huhtamaki43
Nem vagyok egy prűd ember. Inkább elég bevállalós , kévés tabu van nálam szex téren, viszont itt fel teszem azt a kérdést hogy milyen ember az aki a gyereke párjával szexel? Remélem a feleséged meg a te fateroddal kamatyol.
#1494   2020. 07. 07. kedd 09:25
X Törölt felhasználó (53951)
Az Én “anyósom” nem valami szépség!
Inkább vágylohasztó! Pedig a fiatal kori képein szép leányka volt!
Irigylem azokat, akiknek szép, kívánatos anyósuk van!
#1493   2020. 07. 05. vasárnap 06:59
X Törölt felhasználó (1474922)
KAMU
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 30. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3820042)
2020. 01. 30. csütörtök 09:16
Hétfői eset beteljesedett! Anyós hozzánk költözött mert a lakását vendégeinek adta 6 hétre. Hétfőn jelezte már hogy régebben milyen jókat szexeltünk. Feltette a kérdést hogy a feleségem megváltozott a szex terén? Régebben nem kedvelte annyira. És nem is szeretkeztünk sokat.
Sokat segítettem az anyósnak régebben és volt hogy utána jókat szexeltünk. Ezt hiányolja az anyósom. Most hogy ketten vagyunk itthon mert a feleségem 2 hétre kiment dolgozni külföldre. Nem nagyon akarta hogy az anyja ide költözzön. Tegnap este tudtunk először beszélgetni egymással kérdezte, hogy mi történt itthon. Elmondtam hogy hétfőn itthon dolgoztam az anyós takarított és főzött. Kedden a szokásos orvosi kontrollra ment, tegnap pedig sokat mosott. és vasalt. Kérte a feleségem hogy ne nagyon dolgozzon az anyósom. Mondtam neki én nem szólok semmiért majd beszéljék meg együtt. Mondtam egész idő alatt itthonról dolgozom amt megtudok csinálni csak néha megyek az irodába.
Rendben nyugtázta. Elköszönéskor mondtam neki, hogy már szeretném kényeztetni. mondta még 10 nap. El is köszöntünk.
Anyós hallotta a beszélgetést és már hétfőn is tett megjegyzést hogy szexeljünk majd.
Mivel tudom hogy nagyon jó vele a szexnem kellett sokat kérnie. Poénból mondtam neki csábítson el valahogy és ösztönözzön a szexre. Tudja hogy szeretem nézni ahogy kényezteti magát és erre gerjedek is. Nappaliban beült a fotelbe egy selyem kombinéban. mellbimbói kiemelkedtek és kéjesen simogatta először a melleit majd a csiklóját. Látni és hallani lehetett, hogy élvezi. Én is érdeklődve néztem csodás tevékenységét! Egyszer megszólalt hogy nem folytatnám? Mondtam kényeztesse még magát. Ekkor azt mondta most már mindegy mert elélvezek azonnal. Meg is történt. Hagytam hogy feleszméljen és mondta ilyen még nem volt hogy itt vagyok és elélvezteti magát kicsit zavarba esett. Mondtam semmi baj.de mondta ez fura neki , de azért volt mert kívánja nagyon. Elmesélte hogy szokott masztizni és az együttléteinkre szokott fantáziálni. oda ültem elé és a combját simogattam majd eltévedt a kezem a melleire és a csiklóra. Nagyon érzékeny a csiklója azzal gyorsan el tud élvezni. Simogatás után a nyelvemmel kényeztettem. Volt is reakció. Ismét elélvezett. de olyan hatalmasat. Kicsi pillegés után kérdeztem, hogy bevethetjük e a vibrit? Felcsillant a szeme és mosolyogva igent mondott. Elmosolyodva kérdezte de ugye a farkad is bennem lesz.? Ismét a csúcs közelben volt mikor elvettem a vibrit a kezéből és egy határozott mozdulattal betoltam a farkam a pinácskájába. Hatalmas sóhaj. Kérte ne nagyon mozogjak mert elélvez.Mondta nem baj farkam benne az ujjam a csiklót ingerli és érzem a punci lüktet. Isteni érzés. Mondtam is magamban ezt a lányod nem tudja megadni. Rá mosolygott és kérdezte én hogy szeretnék elélvezni. Válaszom az volt hogy ha így tudja a puncit pulzáltatni akkor jó lesz nekem attól. Meg is történt!
Isteni volt mindegyikőnknek. Gondoltam ez az este jól sikeredett. Azóta megint kívánom az anyósom. De szerintem lesz flyt!
#1492   2020. 07. 03. péntek 13:18
X Törölt felhasználó (3396342)
Én is szívesen megdolgoznám pedig már 75 most nincs senkije de volt mikor három vasat tartott a tűzben.Nem tudom hogy álljak neki?Szívesen fogadok tanácsokat.
#1491   2020. 07. 03. péntek 08:46
gate555 gate555
Én is simán megdolgoznám, meg is mondtam neki de nem áll meg sajnos.
(Ez egy válasz Hans Regenkurt üzenetére (2020. 06. 23. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 23. kedd 10:31
Hát valószínüleg bizonyos emberek szerint nem vagyok normális, de én nagyon masszívan megdolgoznám az enyémet. Jól karban van tartva, 15 évet vígan letagadhat.
Ráadásul mivel dolgoztam a volt pasijával, tudom, hogy mindkét nyilása alaposan ki lett használva.

Sajnos nőként az esetem,( és ami a vicc, hogy tudja is. ), miatt néha nagyon nehéz türtőztetnem magam, hogy ne másszak rá.
#1490   2020. 06. 23. kedd 10:31
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Hát valószínüleg bizonyos emberek szerint nem vagyok normális, de én nagyon masszívan megdolgoznám az enyémet. Jól karban van tartva, 15 évet vígan letagadhat.
Ráadásul mivel dolgoztam a volt pasijával, tudom, hogy mindkét nyilása alaposan ki lett használva.

Sajnos nőként az esetem,( és ami a vicc, hogy tudja is. ), miatt néha nagyon nehéz türtőztetnem magam, hogy ne másszak rá.
#1489   2020. 06. 23. kedd 08:34
gate555 gate555
valakinek valami jó dolog anyóssal?
#1488   2020. 05. 09. szombat 13:26
X Törölt felhasználó (4269912)
Nemrégiben történt, hogy megkért az anyós hogy vigyem el boltba kocsival. El is vittem és míg bent volt a boltbam elkezdtem verni a farkam rá gondolva! Már láttam ahogy közeledik az autóhoz, végigfutott a fejemben, hogy úgy teszek mint aki nem veszi észre. Had lásson meg. Végül nem mertem megcsinálni. Nyúl voltam. De majd máskor! Szerencsére elég jól tartja magát, és sokat ad magára!
#1487   2020. 05. 07. csütörtök 20:47
X Törölt felhasználó (4010202)
Irtam üzit!

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!