Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1980   tegnap 22:04
nonoka24 nonoka24
Az jó.Ebből lesz akció.
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 22:35
Ma is volt egy kicsi tapi. Jó volt
#1979   2026. 07. 06. hétfő 22:35
clairvoyant2310 clairvoyant2310
Ma is volt egy kicsi tapi. Jó volt
(Ez egy válasz Hellmester üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 21:41
Na ez jó! Legközelebb kipróbálom, és várom a reakcióját.
#1978   2026. 07. 06. hétfő 21:41
Hellmester Hellmester
Na ez jó! Legközelebb kipróbálom, és várom a reakcióját.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:20
Én a helyedben azt mondanám a feleségemnek, hogy ha nem hagyja abba ezeket akkor az anyja előtte fogod megdugni!
#1977   2026. 07. 06. hétfő 21:38
Erzekitobbes Erzekitobbes
Hát csak erre tudok gondolni én is. Vagy női próba Volt már benne részem.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:23
Bennem is felmerült, hogy az asszony látni akarja ahogy az anyját a férje megkeféli.
#1976   2026. 07. 06. hétfő 12:23
ondónyelő ondónyelő
Bennem is felmerült, hogy az asszony látni akarja ahogy az anyját a férje megkeféli.
(Ez egy válasz Erzekitobbes üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 07:23
Érdekes sztori. Vajon a feleséged miért mond ilyeket ? Én megkérdezném. Lehet őt izgatná, ha 3 csinálnátok?
#1975   2026. 07. 06. hétfő 12:20
ondónyelő ondónyelő
Én a helyedben azt mondanám a feleségemnek, hogy ha nem hagyja abba ezeket akkor az anyja előtte fogod megdugni!
(Ez egy válasz Hellmester üzenetére (2026. 07. 03. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 03. péntek 14:47
Sziasztok!
Az én sztorim az elég érdekes mert nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat. 30 éves feleségem és jómagam 29 évesen sikerült házat venni van is egy 1,5 éves gyerkőc… ANYÓS egy 50 hez közeli nulla súlyfelesleggel rendelkező barna bombázó. Évek óta egyedül él viszont külföldön. Évente kb 2x jön haza és ezeket az időket az alváson kívül (nincs úgy hely) nálunk tölti. Már sikerült is meglesnem
pi
alf
si
és fürdés közben ahhw. Na és most jön a sztori. Feleségem és köztem a szex már nem olyan mint az elején, nem is olyan sűrű meg hát a viták miatti feszkó nem mindig hozza ki a vágyakat. De amikor itthon van az anyja akkor pl volt hogy azt álmodta hogy megdugtam őt és aznap rám volt állva, meg is dugtam és mondja az anyjának hogy anya neked is valóra szoktak válni az álmaid? Anyós miután megtudta miről van szó persze elpirul stb.
Amikor csúnya szexuális szavakat mondunk egymásnak az anyós előtt akkor is csak elpirul, sőt van hogy feleségem rámarkol gatyán keresztül a farkamra és mondja az anyja előtt persze halkan hogy a wc ben egy gyors szipi szopi érdekel? Meg szellős ruhában bepucsít előttem meg ilyenek. De hogy mindig amikor az anyja is itt van nálunk. Persze nem egyszer nem kétszer volt már hogy az anyja miatt dugtam meg mert olyan kemény volt a farkam hogy nem bírtam, és akkor ilyenekre gondolok amit feleségem mond az anyjáról hogy amúgy anyának borotvált a pincija, meg stb stb. Meg hogy mondja az anyjának hogy na de anya nem lenne jó néha ha valaki kipókhálózna? Számtalanszor elképzeltem hogy nyalom anyósom borotvált punciját ujjazom a feleségem és széjjel szopatom majd dugom az anyóst de ez mind csak fantázia. Amikor ellátogat akkor is olyan ruhába hogy kint a cici meg cicanadrág hogy a popó is látszódjon… ahhw imádom. Amikor mossuk a ruháit akkor a kis csipkés bugyiját szét szagolgatom, és elég hogy ha csak megfogom már áll a farkam. Igyekszem a feleségemet néha faggatni hogy jobban felizguljak és ha az anyját soha de a feleségemet néha néha megdugjam.
Bocsi ha összeszedetlen volt de már hosszú idő óta ki kívánkozik belőlem.
#1974   2026. 07. 06. hétfő 08:22
Nem lehet hogy akkor jön izgalomba? Nem kérdeztél még rá akkor, hogy most anyud is be akarod vonni? Vagy csak tesztelés?
(Ez egy válasz Hellmester üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 08:09
Az a durva hogy csak akkor mondja ezeket amikor itthon van az anyja. Évi 2x tehát szimpla hétköznapokon nem hozza fel.
#1973   2026. 07. 06. hétfő 08:09
Hellmester Hellmester
Az a durva hogy csak akkor mondja ezeket amikor itthon van az anyja. Évi 2x tehát szimpla hétköznapokon nem hozza fel.
(Ez egy válasz Erzekitobbes üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 07:23
Érdekes sztori. Vajon a feleséged miért mond ilyeket ? Én megkérdezném. Lehet őt izgatná, ha 3 csinálnátok?
#1972   2026. 07. 06. hétfő 07:23
(Ez egy válasz Hellmester üzenetére (2026. 07. 03. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 03. péntek 14:47
Sziasztok!
Az én sztorim az elég érdekes mert nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat. 30 éves feleségem és jómagam 29 évesen sikerült házat venni van is egy 1,5 éves gyerkőc… ANYÓS egy 50 hez közeli nulla súlyfelesleggel rendelkező barna bombázó. Évek óta egyedül él viszont külföldön. Évente kb 2x jön haza és ezeket az időket az alváson kívül (nincs úgy hely) nálunk tölti. Már sikerült is meglesnem
pi
alf
si
és fürdés közben ahhw. Na és most jön a sztori. Feleségem és köztem a szex már nem olyan mint az elején, nem is olyan sűrű meg hát a viták miatti feszkó nem mindig hozza ki a vágyakat. De amikor itthon van az anyja akkor pl volt hogy azt álmodta hogy megdugtam őt és aznap rám volt állva, meg is dugtam és mondja az anyjának hogy anya neked is valóra szoktak válni az álmaid? Anyós miután megtudta miről van szó persze elpirul stb.
Amikor csúnya szexuális szavakat mondunk egymásnak az anyós előtt akkor is csak elpirul, sőt van hogy feleségem rámarkol gatyán keresztül a farkamra és mondja az anyja előtt persze halkan hogy a wc ben egy gyors szipi szopi érdekel? Meg szellős ruhában bepucsít előttem meg ilyenek. De hogy mindig amikor az anyja is itt van nálunk. Persze nem egyszer nem kétszer volt már hogy az anyja miatt dugtam meg mert olyan kemény volt a farkam hogy nem bírtam, és akkor ilyenekre gondolok amit feleségem mond az anyjáról hogy amúgy anyának borotvált a pincija, meg stb stb. Meg hogy mondja az anyjának hogy na de anya nem lenne jó néha ha valaki kipókhálózna? Számtalanszor elképzeltem hogy nyalom anyósom borotvált punciját ujjazom a feleségem és széjjel szopatom majd dugom az anyóst de ez mind csak fantázia. Amikor ellátogat akkor is olyan ruhába hogy kint a cici meg cicanadrág hogy a popó is látszódjon… ahhw imádom. Amikor mossuk a ruháit akkor a kis csipkés bugyiját szét szagolgatom, és elég hogy ha csak megfogom már áll a farkam. Igyekszem a feleségemet néha faggatni hogy jobban felizguljak és ha az anyját soha de a feleségemet néha néha megdugjam.
Bocsi ha összeszedetlen volt de már hosszú idő óta ki kívánkozik belőlem.
#1971   2026. 07. 06. hétfő 07:20
Wishful Wishful
Világ legnagyobb hülyéje vagy,ha nem kúrod meg. violent
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 01:13
Nekem évekkel ezelőttről van sztorim anyósról....folyamatos flört, dícsérő szavak a részemről és jópár fogdosás, simizés után becsiccsentve megujjaztam. Amikor mar konolyabbra fordult a dolog, egy buliban szinte már csak rá kellett hogy nézzek, és tudta mit akarok....jött utánam es smároltunk stb. Na ekkor após szimatot fogott es kisebb jelenetet rendezett. Szerencsere anyosom lecsitította es másnap még ő kért bocsánatot tőlem.
Ezutan anyós már nagyon félénk volt es arra kért fejezzük ezt be. Én pedig a családi béke érdekében hagytam őt... Ennek kb 4-5éve. Tavaly nyáron egy szobafestés alkalmával kettesben maradtam anyóssal egész nap. Zavarban volt, látszott rajta, hogy mi jár a fejében, de visszafogtam magam mert akkor volt egy szeretőm aki elvette az eszem. Visszagondolva nagy hibát követtem el, amiért nem nozdultam rá...
Most nincs már szerető, de az anyós még megvan smile
Itt a nyár...nálunk a medence beüzemelve. Anyós pedig csobbant egyet. Szinte sejtettem, hogy valahol meg fogom talalni a bugyiját a házban, mivel átöltözött fürdőruhába. Úgy felizgultam, hogy hatalmasat élveztem a bugyiját szagolgatva, nem mertem gátlástalanul teleélvezni, de egy picit azért beletöröltem a farkam az illatos bugyiba, amit visszatettem a hélyére, ahol találtam.
Másnap megint nálunk voltak anyósék. A nagy hőséget nem bírta ezért megint csobbant egyet. Én ismét kerestem a bugyit, de most nem találtam. :( úgyhogy én is beugrottam a vízbe... a víz alatt óvatosan simogattam a lábát a lábammal, combjától a labfejéig...legalább 4x, de nagyon óvatosan ugyanis nem voltunk egyedül a vízben. Úgy tett mimt aki észre sem veszi...
Szerintetek? Elevenítsem fel a régi dolgokat? Észrevehette a bugyiján a meglepit? A medencés sztori óta is ugxan úgy viselkedik velem mint szokott...
Addig nem nyugszom míg be nem akasztok neki az tuti!
Azt sem tudom hogyan tovább most...
#1970   2026. 07. 06. hétfő 01:13
nogradisrac nogradisrac
Nekem évekkel ezelőttről van sztorim anyósról....folyamatos flört, dícsérő szavak a részemről és jópár fogdosás, simizés után becsiccsentve megujjaztam. Amikor mar konolyabbra fordult a dolog, egy buliban szinte már csak rá kellett hogy nézzek, és tudta mit akarok....jött utánam es smároltunk stb. Na ekkor após szimatot fogott es kisebb jelenetet rendezett. Szerencsere anyosom lecsitította es másnap még ő kért bocsánatot tőlem.
Ezutan anyós már nagyon félénk volt es arra kért fejezzük ezt be. Én pedig a családi béke érdekében hagytam őt... Ennek kb 4-5éve. Tavaly nyáron egy szobafestés alkalmával kettesben maradtam anyóssal egész nap. Zavarban volt, látszott rajta, hogy mi jár a fejében, de visszafogtam magam mert akkor volt egy szeretőm aki elvette az eszem. Visszagondolva nagy hibát követtem el, amiért nem nozdultam rá...
Most nincs már szerető, de az anyós még megvan smile
Itt a nyár...nálunk a medence beüzemelve. Anyós pedig csobbant egyet. Szinte sejtettem, hogy valahol meg fogom talalni a bugyiját a házban, mivel átöltözött fürdőruhába. Úgy felizgultam, hogy hatalmasat élveztem a bugyiját szagolgatva, nem mertem gátlástalanul teleélvezni, de egy picit azért beletöröltem a farkam az illatos bugyiba, amit visszatettem a hélyére, ahol találtam.
Másnap megint nálunk voltak anyósék. A nagy hőséget nem bírta ezért megint csobbant egyet. Én ismét kerestem a bugyit, de most nem találtam. :( úgyhogy én is beugrottam a vízbe... a víz alatt óvatosan simogattam a lábát a lábammal, combjától a labfejéig...legalább 4x, de nagyon óvatosan ugyanis nem voltunk egyedül a vízben. Úgy tett mimt aki észre sem veszi...
Szerintetek? Elevenítsem fel a régi dolgokat? Észrevehette a bugyiján a meglepit? A medencés sztori óta is ugxan úgy viselkedik velem mint szokott...
Addig nem nyugszom míg be nem akasztok neki az tuti!
Azt sem tudom hogyan tovább most...
#1969   2026. 07. 05. vasárnap 14:11
nonoka24 nonoka24
Biztos meg lesz az anyósod is.Kicsit becsiccsent aztán mehet a menet.Bugyijába nem nyúltál még be neki?
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 05. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 05. vasárnap 08:50
Az nagyon jó lenne. Tegnap sajnos csak asszony lett meg, de Ő megkapta rendesen.
#1968   2026. 07. 05. vasárnap 08:50
Az nagyon jó lenne. Tegnap sajnos csak asszony lett meg, de Ő megkapta rendesen.
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 22:10
Remélhatőleg rákap egyből.Aztán jöhet a sztori folytatása.
#1967   2026. 07. 04. szombat 22:10
nonoka24 nonoka24
Remélhatőleg rákap egyből.Aztán jöhet a sztori folytatása.
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 19:40
Most kiteszem neki a faszom
#1966   2026. 07. 04. szombat 20:57
Duplán Duplán
Az asszonyt is itasd meg kicsit és dugd meg őt is egyszerre az anyóssal!
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 19:12
Asszon is idomodik, ma megfogom,
#1965   2026. 07. 04. szombat 19:58
komoly-komoly komoly-komoly
Csak annyit igérj meg,ha összejön alaposan megfarkalod
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 08:48
Sziasztok! Tegnap ismét sikerült kicsit megfogdosni anyós hatalmas dinnyéit valamint a formás kis popsiját. Úgy látom ha kicsit becsiccsent akkor mindent is megenged. Sajnos asszony még ébren volt, így nem tudtam tovább haladni, de már látom hogyan fogok célba érni. Még most is áll a faszom ha rá gondolok.
#1964   2026. 07. 04. szombat 19:40
#1963   2026. 07. 04. szombat 19:36
nonoka24 nonoka24
#1962   2026. 07. 04. szombat 19:12
Asszon is idomodik, ma megfogom,
#1961   2026. 07. 04. szombat 19:07

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1980db
Utolsó üzenet: tegnap 22:04

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!