Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#466   2009. 09. 20. vasárnap 13:17
X Törölt felhasználó (315309)
freetec! Nekem úgy kezdődött hogy úgy öltöztem át hogy jól lásson mesztelenűl.Meg megmosattam vele a hátam.Nekem bejött. Sokszerencsét.Kérjük majd a beszámolót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 20. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47603) VIP
2009. 09. 20. vasárnap 12:22
Most,hogy egy pár napja olvasgatom ezeket a beszámolókat egyre jobban játszom a gondolattal,hogy én is jól megdugjam az anyósom.Már csak azon gondolkodom,hogy is kellene szitut teremteni ehhez
#465   2009. 09. 20. vasárnap 12:50
Siculus Siculus
Fejszevel vagnam le magamnak,ha ragerjedne a venasszonyra.. pardon1
#464   2009. 09. 20. vasárnap 12:22
X Törölt felhasználó (47603) VIP
Most,hogy egy pár napja olvasgatom ezeket a beszámolókat egyre jobban játszom a gondolattal,hogy én is jól megdugjam az anyósom.Már csak azon gondolkodom,hogy is kellene szitut teremteni ehhez
#463   2009. 09. 16. szerda 11:22
Bartek Bartek
Nah, nem élt sokáig... :( kerdes
#462   2009. 09. 15. kedd 14:27
Bartek Bartek
Nyitottam egy képes topicot itt a gg-n, (Erotikus és szexképek, videók) ahol képeket, videókat tölthettek fel, hogy lássuk/lássátok ki is az az anyós akivel a story-k történnek. Lehet lesifotó is a lényeg, hogy lehessen látni, hogy kiről van szó... (Természetesen arc nélküli képekre gondolok ) eljen
#461   2009. 09. 13. vasárnap 08:35
X Törölt felhasználó (53593)
Steevee!

Nekem is van pár lesifotóm anyósomról ha érdekel a csere írj!
#460   2009. 09. 10. csütörtök 15:26
Ma ha minden igaz megint lesz egy kis bevetés az anyóssal.Majd jövök a sztorival.
#459   2009. 09. 10. csütörtök 08:03
lujzi1105 lujzi1105
Hát az én anyósomat...soha!Nem lenne az a pénz,mindig irigykedtem azokra akiknek jól néz ki az mami,de legalább jó fej.
#458   2009. 09. 09. szerda 18:27
Steeveee! Én biztosan bepróbálkoztam volna nála.Nemértem volna be lesifotózással
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2009. 09. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 14:29
sziasztok!
én sokáig laktam a volt anyóssal olyankor amikor egyedül voltam otthol mindig vertem a farkam a pinaszagú bugyijára + nivea folyékony deót használt én levettem a tetejét és beleélveztem naon soxor, szóval mindig a spermámmal kenegette magát a ribanc. naon jó nő csak már nem vagyunk együtt a lányával. van róla rengeteg lesifotóm meg egy videóm amikor a fürdőben este nyitva hagyta az ajtót én pedig felvettem kamerával! megdugni nem dugtam de sztem meg lehetett volna sajna késő bánat na majd egyszer hátha összefutok vele!!

ennyi a sztorim worship
#457   2009. 09. 09. szerda 18:06
BORSMATEE BORSMATEE
Ja fürdő nyitva,kamera,statív meg komplett FOTÓ HÁBER,és ö észre sem vette? Találjál ki jobbat. boxer
Lehet ezért dobott a lánya? hmmm.
#456   2009. 09. 09. szerda 16:40
Respect888 Respect888
Mi abban a jó hogy a deojába élveztél??Ez nekem olyan gyerekes poénnak tünik..... confused
#455   2009. 09. 09. szerda 16:29
Kojacko Kojacko
Beleélveztél a deójába? Fúúúj vazze...
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2009. 09. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 14:29
sziasztok!
én sokáig laktam a volt anyóssal olyankor amikor egyedül voltam otthol mindig vertem a farkam a pinaszagú bugyijára + nivea folyékony deót használt én levettem a tetejét és beleélveztem naon soxor, szóval mindig a spermámmal kenegette magát a ribanc. naon jó nő csak már nem vagyunk együtt a lányával. van róla rengeteg lesifotóm meg egy videóm amikor a fürdőben este nyitva hagyta az ajtót én pedig felvettem kamerával! megdugni nem dugtam de sztem meg lehetett volna sajna késő bánat na majd egyszer hátha összefutok vele!!

ennyi a sztorim worship
#454   2009. 09. 09. szerda 14:29
Steevee Steevee
sziasztok!

ennyi a sztorim worship
#453   2009. 09. 08. kedd 21:26
Senkinek semmi új kaland?
#452   2009. 09. 01. kedd 21:59
Zorn miért írtad nekem hogy (biztos több százan fognak jelentkezni.)? Amúgy nem én vagyok 75! Az egy tag felhasználóneve nem az én életkorom. buck
#451   2009. 09. 01. kedd 15:10
zorn zorn
biztos több százan fognak jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 29. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2009. 08. 29. szombat 17:22
envagyok75! Hány éves az anyósod?
#450   2009. 09. 01. kedd 13:46
X Törölt felhasználó (435842)
sajna 60-as

Régen nagyon szép volt, de kb. 15 éve nagyon megcsúnyult.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 29. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2009. 08. 29. szombat 17:22
#449   2009. 08. 29. szombat 17:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 28. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (435842)
2009. 08. 28. péntek 12:03
Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha a gyerek óta a kissé frigid feleségem melett házon belül találnék egy megértő, bármikor bármire kapható társat.
Mivel sem időm sem kedvem házon kívűl keresgélnem, ráadáasul a bonyodalmakat sem szeretem ezért sajna marad minden a régiben. Kár hogy anyós nem fiatalabb vagy 15-20 évvel, régen jó bőr volt.
#448   2009. 08. 28. péntek 12:03
X Törölt felhasználó (435842)
Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha a gyerek óta a kissé frigid feleségem melett házon belül találnék egy megértő, bármikor bármire kapható társat.
Mivel sem időm sem kedvem házon kívűl keresgélnem, ráadáasul a bonyodalmakat sem szeretem ezért sajna marad minden a régiben. Kár hogy anyós nem fiatalabb vagy 15-20 évvel, régen jó bőr volt.
#447   2009. 08. 28. péntek 11:06
X Törölt felhasználó (38031)
ez nekem is nagyon tetszik, bizom benne hogy szóról-szóra igaz, további sok sikert együtt. Kicsit sajnálom, hogy pont akkor kívántad az anyósod, amikor a feleséged műtéten volt, ez egy kicsit rontja a helyzetet, egy férfi talán ki tudna bírni 2-3 napot amíg a feleség meggyógyul
(Ez egy válasz anoymkuki üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 13. csütörtök 09:42
itthon is alszik. Majd gépeztem egy kicsit, és bevallom maszturbáltam egy jót. Az éjszaka folyamán egyszer arra ébredtem, hogy valaki bejött a szobába, és simogatni kezdte a hátamat. Felébredtem és láttam, hogy a párom anyukája az. Amikor észrevette, hogy felébredtem, akkor annyit suttogott, hogy ne ilyedjek meg nincs semmi baj, csak szeretne feltenni egy kérdést. Mondom jó. Ekkor hangzott el az amire egész délután vártam: Bepótolod az anyukájával amit vele nem tudtál megvalósítani?... Köpni- nyelni nem tudtam, de nem is volt rá szükség, mert szépen nyakon csókolt, és innen ment minden a maga útján. Szép lassan lecsúszott a keze testemen, és az álló farkamat kezdte simogatni, majd a hálóingből elővette hatalmas mellet, és a számhoz rakta, amiket mohón elkezdtem nyalogatni, szopogatni... Majd a nyakát izgattam és szépen hanyatt fektettem. Szépen végig csókoltam a testét, és végül eljutottam a puncihoz, ami fazonra volt borotválva, és valami fantasztikus izű, nagyon nedves volt. _Szép lassan nyaltam a csiklóját, és közben lassan elkezdten ujjazni. Két perc nem telt el, és egy hatlmasat élvezett. Annyit mondott, hogy ilyen istenien, még nyalta senk, és már érti, hogy a lánya miért nem kívánja utána az aktust, mert nehéz egy velőtrázó orgazmus után újra felpörögni. Elmondta, hogy már 4 éve nem volt semmi szex az életében - a vibriket kivéve- így nagyon ki van éhezve. Szépen lassan elén csúszott és elkezdte szopni az esti veréstől, még kicsit ondós farkamat, de ez nem zavarta, bár mondtam neki, hogy had mossam meg. Ekkor tette a másik megjegyzést ami nekem tetszett, hogy neki nem kell, mert az utolsó cseppet is magába szívja úgyis. Még jó, hogy este kivertem, mert olyan technikával szopott, hogy spanmolt állapotban azonnal tele lőttem volna a száját. Így eem tartott tovább 3-4 percnél, és a szájába lőttem életem legjobb szopása után, ő pedig egy nagy nyeléssel eltűntette. Majd mondta, hogy akkor amit a lánya nem tesz meg szívesen (szopás) azt ő így megteszi nekem, amikor csak akarom. Azt hittem, hogy itt véga a dolognak, de ő kijelntette, hogy most pár perc pihenő, és tusolás, aztán belém akar ülni, mert meg van zavarodva azért, hogy a vastag farkamba üljön. Ez így is lett, bár nem csak beleült, hanem rengeteg pózban végig keféltünk legalább 2 órát, majd a piuncijába élvezhettem. Nos legyen elég mára ennyi, mert azóta is repetázom nála, és nem csak az ebédből.... Mára igazi szeretők lettünk, és mindent enged amit csak akarok. Ez azt mondja miondenkinek jó, mert tudja, hogy nem csalom fűvel- fával a lányát, és így nincs veszélyben az egészségem, és jó neki is, mert talált egy megbízható, egészséges, poten szeretőt.

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!