freetec! Nekem úgy kezdődött hogy úgy öltöztem át hogy jól lásson mesztelenűl.Meg megmosattam vele a hátam.Nekem bejött. Sokszerencsét.Kérjük majd a beszámolót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 20. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 20. vasárnap 12:22
Törölt felhasználó (47603)
VIP

Most,hogy egy pár napja olvasgatom ezeket a beszámolókat egyre jobban játszom a gondolattal,hogy én is jól megdugjam az anyósom.Már csak azon gondolkodom,hogy is kellene szitut teremteni ehhez
Fejszevel vagnam le magamnak,ha ragerjedne a venasszonyra..

Most,hogy egy pár napja olvasgatom ezeket a beszámolókat egyre jobban játszom a gondolattal,hogy én is jól megdugjam az anyósom.Már csak azon gondolkodom,hogy is kellene szitut teremteni ehhez
Nah, nem élt sokáig... :(

Nyitottam egy képes topicot itt a gg-n, (Erotikus és szexképek, videók) ahol képeket, videókat tölthettek fel, hogy lássuk/lássátok ki is az az anyós akivel a story-k történnek. Lehet lesifotó is a lényeg, hogy lehessen látni, hogy kiről van szó... (Természetesen arc nélküli képekre gondolok )

Steevee!
Nekem is van pár lesifotóm anyósomról ha érdekel a csere írj!
Nekem is van pár lesifotóm anyósomról ha érdekel a csere írj!
Ma ha minden igaz megint lesz egy kis bevetés az anyóssal.Majd jövök a sztorival.
Hát az én anyósomat...soha!Nem lenne az a pénz,mindig irigykedtem azokra akiknek jól néz ki az mami,de legalább jó fej.
Steeveee! Én biztosan bepróbálkoztam volna nála.Nemértem volna be lesifotózással
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2009. 09. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 14:29

sziasztok!
én sokáig laktam a volt anyóssal olyankor amikor egyedül voltam otthol mindig vertem a farkam a pinaszagú bugyijára + nivea folyékony deót használt én levettem a tetejét és beleélveztem naon soxor, szóval mindig a spermámmal kenegette magát a ribanc. naon jó nő csak már nem vagyunk együtt a lányával. van róla rengeteg lesifotóm meg egy videóm amikor a fürdőben este nyitva hagyta az ajtót én pedig felvettem kamerával! megdugni nem dugtam de sztem meg lehetett volna sajna késő bánat na majd egyszer hátha összefutok vele!!
ennyi a sztorim
én sokáig laktam a volt anyóssal olyankor amikor egyedül voltam otthol mindig vertem a farkam a pinaszagú bugyijára + nivea folyékony deót használt én levettem a tetejét és beleélveztem naon soxor, szóval mindig a spermámmal kenegette magát a ribanc. naon jó nő csak már nem vagyunk együtt a lányával. van róla rengeteg lesifotóm meg egy videóm amikor a fürdőben este nyitva hagyta az ajtót én pedig felvettem kamerával! megdugni nem dugtam de sztem meg lehetett volna sajna késő bánat na majd egyszer hátha összefutok vele!!
ennyi a sztorim

Ja fürdő nyitva,kamera,statív meg komplett FOTÓ HÁBER,és ö észre sem vette? Találjál ki jobbat.
Lehet ezért dobott a lánya? hmmm.

Lehet ezért dobott a lánya? hmmm.
Mi abban a jó hogy a deojába élveztél??Ez nekem olyan gyerekes poénnak tünik.....

Beleélveztél a deójába? Fúúúj vazze...
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2009. 09. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 14:29

sziasztok!
ennyi a sztorim
ennyi a sztorim

sziasztok!
ennyi a sztorim
ennyi a sztorim

Senkinek semmi új kaland?
Zorn miért írtad nekem hogy (biztos több százan fognak jelentkezni.)? Amúgy nem én vagyok 75! Az egy tag felhasználóneve nem az én életkorom.

biztos több százan fognak jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 29. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 29. szombat 17:22
Törölt felhasználó (315309)

envagyok75! Hány éves az anyósod?
sajna 60-as
Régen nagyon szép volt, de kb. 15 éve nagyon megcsúnyult. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 29. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 29. szombat 17:22
Régen nagyon szép volt, de kb. 15 éve nagyon megcsúnyult. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 29. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 28. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 12:03
Törölt felhasználó (435842)

Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha a gyerek óta a kissé frigid feleségem melett házon belül találnék egy megértő, bármikor bármire kapható társat.
Mivel sem időm sem kedvem házon kívűl keresgélnem, ráadáasul a bonyodalmakat sem szeretem ezért sajna marad minden a régiben. Kár hogy anyós nem fiatalabb vagy 15-20 évvel, régen jó bőr volt.
Mivel sem időm sem kedvem házon kívűl keresgélnem, ráadáasul a bonyodalmakat sem szeretem ezért sajna marad minden a régiben. Kár hogy anyós nem fiatalabb vagy 15-20 évvel, régen jó bőr volt.
Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha a gyerek óta a kissé frigid feleségem melett házon belül találnék egy megértő, bármikor bármire kapható társat.
ez nekem is nagyon tetszik, bizom benne hogy szóról-szóra igaz, további sok sikert együtt. Kicsit sajnálom, hogy pont akkor kívántad az anyósod, amikor a feleséged műtéten volt, ez egy kicsit rontja a helyzetet, egy férfi talán ki tudna bírni 2-3 napot amíg a feleség meggyógyul
(Ez egy válasz anoymkuki üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 13. csütörtök 09:42

itthon is alszik. Majd gépeztem egy kicsit, és bevallom maszturbáltam egy jót. Az éjszaka folyamán egyszer arra ébredtem, hogy valaki bejött a szobába, és simogatni kezdte a hátamat. Felébredtem és láttam, hogy a párom anyukája az. Amikor észrevette, hogy felébredtem, akkor annyit suttogott, hogy ne ilyedjek meg nincs semmi baj, csak szeretne feltenni egy kérdést. Mondom jó. Ekkor hangzott el az amire egész délután vártam: Bepótolod az anyukájával amit vele nem tudtál megvalósítani?... Köpni- nyelni nem tudtam, de nem is volt rá szükség, mert szépen nyakon csókolt, és innen ment minden a maga útján. Szép lassan lecsúszott a keze testemen, és az álló farkamat kezdte simogatni, majd a hálóingből elővette hatalmas mellet, és a számhoz rakta, amiket mohón elkezdtem nyalogatni, szopogatni... Majd a nyakát izgattam és szépen hanyatt fektettem. Szépen végig csókoltam a testét, és végül eljutottam a puncihoz, ami fazonra volt borotválva, és valami fantasztikus izű, nagyon nedves volt. _Szép lassan nyaltam a csiklóját, és közben lassan elkezdten ujjazni. Két perc nem telt el, és egy hatlmasat élvezett. Annyit mondott, hogy ilyen istenien, még nyalta senk, és már érti, hogy a lánya miért nem kívánja utána az aktust, mert nehéz egy velőtrázó orgazmus után újra felpörögni. Elmondta, hogy már 4 éve nem volt semmi szex az életében - a vibriket kivéve- így nagyon ki van éhezve. Szépen lassan elén csúszott és elkezdte szopni az esti veréstől, még kicsit ondós farkamat, de ez nem zavarta, bár mondtam neki, hogy had mossam meg. Ekkor tette a másik megjegyzést ami nekem tetszett, hogy neki nem kell, mert az utolsó cseppet is magába szívja úgyis. Még jó, hogy este kivertem, mert olyan technikával szopott, hogy spanmolt állapotban azonnal tele lőttem volna a száját. Így eem tartott tovább 3-4 percnél, és a szájába lőttem életem legjobb szopása után, ő pedig egy nagy nyeléssel eltűntette. Majd mondta, hogy akkor amit a lánya nem tesz meg szívesen (szopás) azt ő így megteszi nekem, amikor csak akarom. Azt hittem, hogy itt véga a dolognak, de ő kijelntette, hogy most pár perc pihenő, és tusolás, aztán belém akar ülni, mert meg van zavarodva azért, hogy a vastag farkamba üljön. Ez így is lett, bár nem csak beleült, hanem rengeteg pózban végig keféltünk legalább 2 órát, majd a piuncijába élvezhettem. Nos legyen elég mára ennyi, mert azóta is repetázom nála, és nem csak az ebédből.... Mára igazi szeretők lettünk, és mindent enged amit csak akarok. Ez azt mondja miondenkinek jó, mert tudja, hogy nem csalom fűvel- fával a lányát, és így nincs veszélyben az egészségem, és jó neki is, mert talált egy megbízható, egészséges, poten szeretőt.