Ne hezitálj, alig várom a jó sztorikat, ha már sajnos saját sztorim nincs
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 22:54

Törölt felhasználó (852505)

nemhiszem el senkit se látogatja ezt a forumot hm pedig érdekes sztorik vannak még

engemet is erdekel ird tovabb
Ne fogd vissza magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 22:54

nemhiszem el senkit se látogatja ezt a forumot hm pedig érdekes sztorik vannak még

nyaralni voltunk a parton célozgattam páromnak h már nagyon kéne a dolog szétdurran a farkam ö nemigen akarta majd ebédelni mentünk és delután felmentünk a szobára pihenni nemvolt vele semmi ugyanis ott volt az anyos is majd tévéztünk és az ágy ban elaludtunk ...........késöbb arra kelek hogy nyög mellettem valaki kimás mint a draga mama ..........izgatta punciját párom mélyen aludt én meg végignéztem a játékot csattogott a puncija rendesen késöbb mikor már én is kezdtem verni a kökemény farkam odajott és szájába vette és szopott nemsokára már a pináját basztam de alaposan, beleélveztem rendesen nagyon jolesett,mikor végeztunk ö kiment a partra én meg maradtam ,parom még sokáig aludt nemvett észre semmit se mert mikor felkelt ö is izgatni kezdett ............. de ezt
már késöbb
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 08. 14. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Bovebben??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 23:51

nagyon jooo volt

nagyon jooo volt
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 20:54

Nekem úgy rémlik a téma,hogy ki KÍVÁNJA nem pedig.... ki NEM KÍVÁNJA!!
portazonak hogy sikerült az anyós cserkészés???
Úgy látom kedves extraxl, hogy kedves a téma.
)
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 20:54

Nem biztos..... lehet, hogy nem a tapasztalt pinával van baja, hanem CSAK az anyósával....... NEM MINDEGY!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 12. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 12. vasárnap 23:25

mjndenkinek más a véleménye erröl................. ezekszerint te meg sose fogsz egy kiadosat kefélni 1 tapasztalt pinával

mjndenkinek más a véleménye erröl................. ezekszerint te meg sose fogsz egy kiadosat kefélni 1 tapasztalt pinával

Részleteket légyszi!
megint sikerült becserkészni az anyosom

Nagyon elszomorító történet.
Szerencsétlen itt minden szereplője, mert mindannyian az apa fajtalankodásának áldozatai.
Hiszen amit az anyós átélt fiatalkorában annak személyiség romboló hatásáról önmaga nem tehet.
Az eset titokban tartása miatt magára maradva a lelki hatásokkal, talán nem is meglepő az esemény sorozat.
Azonban, hogy anyós témánál maradjunk szerintem annyi emberismerettel azért rendelkeznek a vők, hogy kitudják szűrni milyen természetű a sors keze által nekik rendelt anyósuk.
Amennyiben kétséges a bizalom és a diszkréció akkor inkább felejtős a kóstolgatás, akár hogy is néz ki.
Szerencsétlen itt minden szereplője, mert mindannyian az apa fajtalankodásának áldozatai.
Hiszen amit az anyós átélt fiatalkorában annak személyiség romboló hatásáról önmaga nem tehet.
Az eset titokban tartása miatt magára maradva a lelki hatásokkal, talán nem is meglepő az esemény sorozat.

Azonban, hogy anyós témánál maradjunk szerintem annyi emberismerettel azért rendelkeznek a vők, hogy kitudják szűrni milyen természetű a sors keze által nekik rendelt anyósuk.
Amennyiben kétséges a bizalom és a diszkréció akkor inkább felejtős a kóstolgatás, akár hogy is néz ki.
Hát azért össze kellett gereblyézni az agysejtjeimet,hogy követni tudjam.........!
Érdekes és elszomorító!
Csatlakozom anonimus81-hez, várjuk a fura esetet.
Várjuk türelmetlenül!
Oks, értem, bár én nehezen tudok olyan szitut elképzelni, amit írtál, bár attól még előfordulhat.
Az elsárkányosodást és a hormonokat pedig csak pontosításképpen írtam, mivel a szakirodalom is így nevezi. És valóban a férfihormonból többlettel bíró nőknél fordul elő a klimax utáni életkorban. És ez ugye egybeesés is lehet.
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2012. 07. 21. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 11:46
Az elsárkányosodást és a hormonokat pedig csak pontosításképpen írtam, mivel a szakirodalom is így nevezi. És valóban a férfihormonból többlettel bíró nőknél fordul elő a klimax utáni életkorban. És ez ugye egybeesés is lehet.

Csak pontosítani szeretném: én az "elsárkányosodást" nem élettani, hormonális szempontól értettem, hanem morális oldalról. Ez csupán egy szó, ami arra utalt volna, hogy a hölgy felfogása a dolgokról megváltozik, és nem pozitív irányba...
Csak pontosítani szeretném: én az "elsárkányosodást" nem élettani, hormonális szempontól értettem, hanem morális oldalról. Ez csupán egy szó, ami arra utalt volna, hogy a hölgy felfogása a dolgokról megváltozik, és nem pozitív irányba...