Amúgy meg ez a téma szorosan kapcsolódik az érettebb Nővel c. -höz. sok pasiba benn lehet, de hogy ő még az anyós is ez külön izgató tényező!!!!
Bocsanatot kerek elore is ha tapintatlannak tunne a hozzaszolasom, van egy magyar mondas: nezd meg az anyjat es vedd al a lanyat....de ez nem jelenti azt hogy az anyossal is keverni kell!
Egeszseges kapcsolatban tudni kell nemet mondani egy ilyen anyosnak az is igaz, de sajnos a ferfit nem olyannak teremtettek hogy nemet tudjon mondani olyanra ami tetszik neki es akarja...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 15:40
Egeszseges kapcsolatban tudni kell nemet mondani egy ilyen anyosnak az is igaz, de sajnos a ferfit nem olyannak teremtettek hogy nemet tudjon mondani olyanra ami tetszik neki es akarja...

Egy ilyen sztori ( élmény után ) meg szeretném kérdezni, ha az anyósodra nézel a lányát kívánod? Vagy ha a feleségeddel vagy az anyósodra gondolsz?
Ne haragudj, hogy ezt mondom de fura egy kapcsolat a Tiéd. Azt is mondhatnám hogy "luk-luk csak darázs ne legyen benne" így állsz a nőkhöz nem? Elnézést hogy kijött ez belőlem de egyszerűen nem tudom ezt összerakni.
És ha úgy alakul hogy sokaknak nem tetszik majd törölnek moderátorok!
Ne haragudj, hogy ezt mondom de fura egy kapcsolat a Tiéd. Azt is mondhatnám hogy "luk-luk csak darázs ne legyen benne" így állsz a nőkhöz nem? Elnézést hogy kijött ez belőlem de egyszerűen nem tudom ezt összerakni.
És ha úgy alakul hogy sokaknak nem tetszik majd törölnek moderátorok!

"...
Hihetetlen,de igaz ..."
Hát persze, hogy igaz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 04. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 17:54
Hihetetlen,de igaz ..."
Hát persze, hogy igaz...

Törölt felhasználó (887122)

Sziasztok
Ez egy elég érdekes témakör!
5 éve vagyok együtt a feleségemmel !
Vonzó,csinos nő!
Rendszeresen szoktam masszirozni otthon!
Pár hónapja bejelentkezett sz anyosom egy masszazsra!
Úgy kért időpontot,hogy egyedül legyek itthon!(tudta mikor dolgozik a lánya )
Mikor megérkezett már akkor elég fura volt mert puszi helyet egy kis csókot kaptam!
Bementünk a szobába,ő levetkozott bugyira es felfekudt az asztalra!
Teljes testes masszazst kért!
Elkezdtem masszirozni es éreztem a bizsergest kettőnk között!
Ahogy végeztem a hataval a feneket kezdtem el simogatni
Nagyon jó feneke van !
A simogatastol egyre jobban szetrakta a lábait!
Szépen lassan a puncijat is elértem!
Egyszer csak megfordult es azt mondta,hogy így simogassam tovább!
Jól beolajoztam az egész testét,simogattam a melleit es a puncijat is !
Addig idoztem a puncijanal amíg egy hatalmasat élvezett
Én azt hittem ,hogy akkor ennyi volt de tévedtem!
Amíg én elmentem kezetmosni addig ő lemaszot az agyroles ott várt!
Azt mondta,hogy szeretné viszonozni a dolgot,majd megcsokolt!
Elkezdett simogatni vetkoztetni,majd szép lassan leterdelt ed szopni kezdte a farkamat!
Egy kis idő után felfektettem az ágyra es elkezdtem nyalni a nedves pinajat!
Elvezesig nyaltam,majd elkezdtem dugni a lucskos pinajat!
Dugtunk elorol,lovagolt is,es hátulról lett vegem!
Hatalmasat sexeltunk!azóta többször volt massziroztatni
azért mentem el vele többször is mert isteni a sex vele!
Hihetetlen,de igaz
Ez egy elég érdekes témakör!
5 éve vagyok együtt a feleségemmel !
Vonzó,csinos nő!
Rendszeresen szoktam masszirozni otthon!
Pár hónapja bejelentkezett sz anyosom egy masszazsra!
Úgy kért időpontot,hogy egyedül legyek itthon!(tudta mikor dolgozik a lánya )
Mikor megérkezett már akkor elég fura volt mert puszi helyet egy kis csókot kaptam!
Bementünk a szobába,ő levetkozott bugyira es felfekudt az asztalra!
Teljes testes masszazst kért!
Elkezdtem masszirozni es éreztem a bizsergest kettőnk között!
Ahogy végeztem a hataval a feneket kezdtem el simogatni

Nagyon jó feneke van !
A simogatastol egyre jobban szetrakta a lábait!
Szépen lassan a puncijat is elértem!
Egyszer csak megfordult es azt mondta,hogy így simogassam tovább!
Jól beolajoztam az egész testét,simogattam a melleit es a puncijat is !
Addig idoztem a puncijanal amíg egy hatalmasat élvezett

Én azt hittem ,hogy akkor ennyi volt de tévedtem!
Amíg én elmentem kezetmosni addig ő lemaszot az agyroles ott várt!
Azt mondta,hogy szeretné viszonozni a dolgot,majd megcsokolt!
Elkezdett simogatni vetkoztetni,majd szép lassan leterdelt ed szopni kezdte a farkamat!
Egy kis idő után felfektettem az ágyra es elkezdtem nyalni a nedves pinajat!
Elvezesig nyaltam,majd elkezdtem dugni a lucskos pinajat!
Dugtunk elorol,lovagolt is,es hátulról lett vegem!
Hatalmasat sexeltunk!azóta többször volt massziroztatni

azért mentem el vele többször is mert isteni a sex vele!
Hihetetlen,de igaz

ha valaki jól belegondol akkor ez valós, valós érzelem, valós vágy és igen...
Nem kell ezt túlgondolni, vannak olyan helyzetek, amikor két ember egyszerűen egymásra kattan, mert ez van nekik előírva. Harcolhatnak ellene, de mindenképp az életük részévé válik az a vágy. Ha ez kölcsönös nehéz ellentmondani neki.
Másrészt egy ilyen sztori általában az anyósból indul ki, akinek a motivációi a következők lehetnek, az előbb kifejtetten túl:
Az anyós látva fölnövő lányát súlyosodni kezd a kapuzárási pánikja, és egy nagyon jó önbizalom növelő a saját lánya pasiját meghódítani.
Elvenni már nem akarja, mert az önbizalmát, a női öntudatát akarja maximalizálni, nem pedig egy iszonyú nyűgöt a nyakába!

Másrészt egy ilyen sztori általában az anyósból indul ki, akinek a motivációi a következők lehetnek, az előbb kifejtetten túl:
Az anyós látva fölnövő lányát súlyosodni kezd a kapuzárási pánikja, és egy nagyon jó önbizalom növelő a saját lánya pasiját meghódítani.

valahogy így. ahogy mondod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 09:04
Törölt felhasználó (745787)

Nem kell ezt túlgondolni, vannak olyan helyzetek, amikor két ember egyszerűen egymásra kattan, mert ez van nekik előírva. Harcolhatnak ellene, de mindenképp az életük részévé válik az a vágy. Ha ez kölcsönös nehéz ellentmondani neki.
Elvenni már nem akarja, mert az önbizalmát, a női öntudatát akarja maximalizálni, nem pedig egy iszonyú nyűgöt a nyakába!

Nem tudom... azért nekem picit a sci-fi kategóriájába tartozik (főleg ilyen gyakorisággal és ennyire kölcsönösen) hogy anyós és vő egymásra kattanjon és rendszeresen ki is élje a vágyait...
Az még rendben, hogy egy férfi esetleg elgondolkozik, milyen is lehet a mama... de hogy egy anyának ne legyen semmi gátlása ezen a téren... hááát...Persze, lelke rajta, ha szét akarja cseszni a gyereke életét.
Tudom, az életből mindenre van példa, lehet írni történeteket, de az ittenieket olvasva a többségéről érezhető, hogy csak pillanatnyi hevületben született fantáziálgatás. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 09:04
Az még rendben, hogy egy férfi esetleg elgondolkozik, milyen is lehet a mama... de hogy egy anyának ne legyen semmi gátlása ezen a téren... hááát...Persze, lelke rajta, ha szét akarja cseszni a gyereke életét.
Tudom, az életből mindenre van példa, lehet írni történeteket, de az ittenieket olvasva a többségéről érezhető, hogy csak pillanatnyi hevületben született fantáziálgatás. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Írunk, fantáziálunk, vágyakozunk, de valóban kevés az az anyós aki enged, én is így jártam, csillogtak szemei, tüzes tekinte, kivirultan, elgondolkodott rajta, de nem engedett. De ismerem az érzést....
Én meg azt nem tudom, hogyan élnéd meg, ha egy ilyen sztori kibontakozásának az életedben kizárólag anyukád erkölcsi érzéke lenne az akadálya?
:P
A megvalósuló esetek kb. 100%ában az anyós a kezdeményező, hovatovább kikényszerítő fél.
Egy konkrét esetben a szülőpárral együtt lakó fiatalok esetén, az álkandóan piszkálódó anyós lecsendesítésének volt ez a módja, a fiatalok így kaptak lehetőséget arra, hogy végre nyugalmat találva elkezdhessék saját közös életüket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 10:24

A megvalósuló esetek kb. 100%ában az anyós a kezdeményező, hovatovább kikényszerítő fél.
Egy konkrét esetben a szülőpárral együtt lakó fiatalok esetén, az álkandóan piszkálódó anyós lecsendesítésének volt ez a módja, a fiatalok így kaptak lehetőséget arra, hogy végre nyugalmat találva elkezdhessék saját közös életüket.

Törölt felhasználó (857830)

Nem tudom... azért nekem picit a sci-fi kategóriájába tartozik (főleg ilyen gyakorisággal és ennyire kölcsönösen) hogy anyós és vő egymásra kattanjon és rendszeresen ki is élje a vágyait...
Tudom, az életből mindenre van példa, lehet írni történeteket, de az ittenieket olvasva a többségéről érezhető, hogy csak pillanatnyi hevületben született fantáziálgatás.
Tudom, az életből mindenre van példa, lehet írni történeteket, de az ittenieket olvasva a többségéről érezhető, hogy csak pillanatnyi hevületben született fantáziálgatás.
Jól beszélsz! kevés a valós eset. Van, mert biztos van, de nem ilyen nagy számban...
Amit írsz az igaz is lehetne. De honnan tudod, hogy a történet mikor játszódott? Vagy épp aki leírja a sztorit az milyen korosztályhoz tartozik? Lehet 40-50 évs az illető, annak az anyósa lehet, akár 60 körül is, akiknél nagyobb százalékban nem divat a csupasz suni. A történetekben nagyon kevesen írják hány évesek, vagy épp az anyós mennyi, csak néha látni, vagy azt, hogy 20 évvel ezelőtt történt, amikor nem annyira volt divat. Jó biztos van sok kamus, de azért csak így kijelenteni, amit írtál nem lehet, mégha marad 20% annak, amit én írtam. Én nem vagyok érintett, sőt nem is akarok az lenni, csak egy vélemény. Adminoknak jelezném, hogy nem kötekedési szándékkal!!!
Azt kihagytam, hogy egy elhanyagolt anyósnak, legyen az mondjuk 40-es, mi oka lenne arra, hogy tataroztassa odalent magát? Valószínű semmi, max ha felkészül, hogy márpedig jön a vő.
Azt kihagytam, hogy egy elhanyagolt anyósnak, legyen az mondjuk 40-es, mi oka lenne arra, hogy tataroztassa odalent magát? Valószínű semmi, max ha felkészül, hogy márpedig jön a vő.
Ez már tényleg fájdalmas! Mi köze a korhoz, annak ki hogy hordja odalenn? Manapság a csupasz a divat, a nők többsége úgy hordja, de mindig vannak kivételek. De az nem kor függvény!
Egyébként mindig volt és lesz ilyen anyós vej kapcsolat, amíg világ a világ, ami persze nem jelenti azt, hogy az itteni történetek túlnyomó többsége ne lenne tematikától függetlenül fikció!
Egyébként mindig volt és lesz ilyen anyós vej kapcsolat, amíg világ a világ, ami persze nem jelenti azt, hogy az itteni történetek túlnyomó többsége ne lenne tematikától függetlenül fikció!

Igen, ha pusztán ez lenne a gátja a nagy történéseknek, akkor valóban. Én ilyen maradi, vidéki családból származom, ahol a felmenők (számukra meg az utódok...) tabunak számítanak. Nem látok senki fejébe, de valahogy úgy érzem, normális esetben a közvetlen (de akár a tágabb) családtagok nem jelennek meg potenciális prédaként. Valahogy még talán helyesnek is érzem ezt.
. Talán még akkor is, ha mondjuk adott esetben valamelyik félnek bepótolni való elmaradásai vannak orgazmusok terén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 11:14

Én meg azt nem tudom, hogyan élnéd meg, ha egy ilyen sztori kibontakozásának az életedben kizárólag anyukád erkölcsi érzéke lenne az akadálya?
:P

Egyetértünk!
De vannak fura szituk az életben, és én nem ítélkezem, csak figyelek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 15:43

Törölt felhasználó (857830)

Igen, ha pusztán ez lenne a gátja a nagy történéseknek, akkor valóban. Én ilyen maradi, vidéki családból származom, ahol a felmenők (számukra meg az utódok...) tabunak számítanak. Nem látok senki fejébe, de valahogy úgy érzem, normális esetben a közvetlen (de akár a tágabb) családtagok nem jelennek meg potenciális prédaként. Valahogy még talán helyesnek is érzem ezt.
. Talán még akkor is, ha mondjuk adott esetben valamelyik félnek bepótolni való elmaradásai vannak orgazmusok terén.

....és én nem ítélkezem, csak figyelek!
Igazi, jó cserkész vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 15:57
Igazi, jó cserkész vagy!

Egyetértünk!

Azért úgy meghallgatnék egy anyóst is aki benne volt egy ilyen helyzetben

Ez egy nagyon jó gondolat kedves Salsa
Hátha jár itt egy ilyen lény

Valóban jó lenne ha a kedves anyósok is megszólalnának, csak úgy név és idő nélkül, az érzések, vágyak, hogy történt....
... szerinted van olyan büszke anya, aki még le is írja, hogy a lánya párjával, pasijával, férjével kefélt?
mert még ha meg is történt ilyen valahol a világban, nem hiszem hogy eldicsekedne vele.
Vagy nagyon naív vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 22:55
mert még ha meg is történt ilyen valahol a világban, nem hiszem hogy eldicsekedne vele.
Vagy nagyon naív vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)

Azért úgy meghallgatnék egy anyóst is aki benne volt egy ilyen helyzetben