Nagyon izgató a teletöltött puncit dugni. Múlt héten nagy szexparti volt egy ismerősnél. Egymás után négyen élvezték tele a feleségem. Utoljára kerültem sorra, ötödiknek. Hatalmas tócsa volt alatta és még folyt ki a sperma belőle. Izgalmas volt a helyzet, gyorsan behatoltam, de mintha egy tejfölös pohárba dugtam volna. Jól ki volt már tágítva is és már nem nagyon kívánta az újabb menetet a drágám. Mind a négynél elélvezett,de csak sikerült a csúcsra járatni és megkapta az ötödik adagot is.
Én nagyon szeretek. Isteni mikor a második menetnél még van bőven vagy közben tudok kiengedni kicsit. Olyankor mindig azt képzelem hogy valaki jól megtöltötte előttem a feleségem.
nagyon szeretnék teleélvezett puncit dugni,de nyalni is.
Azért nem annyira pofon egyszerű mint gondolod. 80% csak álmodozik de jönni nem mer. Van egy rakás kamus aki csak a farkát veregeti és képeket kunyerál. Van aki megígéri de nem jön el és ha el is jutsz odáig, hogy összejön minden akkor is lehet, hogy tök béna az illető, nem áll fel a farka vagy a beígért 17 cent helyett csak simán 7 és még sorolhatnám annyi mindenen elmehet a dolog! Sajna ez van. Nálam sem könnyű a helyzet de én legalább a legelején ezt közlöm is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 05. csütörtök 07:08
Törölt felhasználó (4003772)

Szia! Viccelsz? A pasik nagy többsége megőrül érte...csak tudjátok kiválasztani a sok jelentkezőből azt az egyet aki megfelel a vágyaitoknak...
Sajnos a feleségemet nem lehet rávenni ilyesféle dolgokra! Pedig nagyon megnézném a gyönyörű kis punciját, benne egy lüktető farokkal.
Imádnám.. vki párját megtölteni
Írdmár meg hogy mi volt a sztory
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2021. 02. 09. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ki próbálnám , meg dugnám nejem gecis pináját . Csak sajnos nem akarja ki próbálni a többest .
Imádnám, föleg ha lenne rá lehetőségem!
Szia! Viccelsz? A pasik nagy többsége megőrül érte...csak tudjátok kiválasztani a sok jelentkezőből azt az egyet aki megfelel a vágyaitoknak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 04. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 04. szerda 22:51
Törölt felhasználó (4516602)

Szivesen kipróbálnám. De nehéz találni partnereket akik megtöltenék párom punciját.
Túl messze vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 04. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 04. szerda 22:51
Törölt felhasználó (4516602)

Szivesen kipróbálnám. De nehéz találni partnereket akik megtöltenék párom punciját.
Irigylem a párod
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 02. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 02. hétfő 08:59

Törölt felhasználó (4521202)

imádom dugatni a teleélvezett puncimat
brutálisan izgat . . . . !!!!!!! Szerintem nagyon nagyon isteni !!! Full bepörget

imádom dugatni a teleélvezett puncimat
brutálisan izgat . . . . !!!!!!! Szerintem nagyon nagyon isteni !!! Full bepörget

Hatalmas élmény! A sperma a legjobb sikosító. Ráadásúl az a mocskos érzés, hogy elötted más járt a csaj puncijában és jól bele is élvezett... best of the best!!

Kétszer volt már benne részem.
Egyszer otthon, egyszer pedig éjszaka autóban nyalatta ki magát a feleségem, miután eljött a szeretőjétől.
Természetesen utána jól megdugtam, és teleélveztem a gecis pináját.
Egyszer otthon, egyszer pedig éjszaka autóban nyalatta ki magát a feleségem, miután eljött a szeretőjétől.
Természetesen utána jól megdugtam, és teleélveztem a gecis pináját.
Imádom!

Törölt felhasználó (4328422)

Isteni érzés és izgato nejem spermás puniját nyalni dugni
kipróbálnánk...
Nekem a hétvégén nyalni is sikerült