Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!

szép a puncid!! beszámoló?
Én szeretem,ha tele van a puncim.
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
Készült róla kép is, és arról is ahogyan leszoptam a farkát...
Most éppen egy új menetre készülünk...

Most éppen egy új menetre készülünk...

Nem abrandoznikell ki kell probalni isteni dolog mind ketreszrol !
Szívesen kipróbálnám én is milyen lehet egy teleélvezett puncit dugni!
Én telelövetnélek akár 4-5 nagy fasszal is mielött kélyesen elélvezek a gecis kis puncidban..
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!

Szeretnék ilyen partnert,aki másokkal is teletöltetne

Jó is az!!!
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 07. 25. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Valódi finomság....!
Én nyalni szeretem,és kövezzetek meg érte!
Jó lenne, kipróbálnám!

Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
En is fullra tölteném az érett puncidat!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 07:17

Nagyon szeretem ha tocsog a punccija foleg ha tobb fasz lovi tele elottem !
Jó házaséletetek lehet!
))) Én is szívesen telelőném ha tehetném!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 07:17

Engem is jobban érdekelne a történet további eseményei, mint maga a videó, amiből mi lehet semmit sem értenénk...
Nekem tetszene
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 10:55

Törölt felhasználó (893523)

Érdekes lehet, és nagyon izgató, még sosem próbáltam. Kiváncsi lennék ha megtöltenék egy pinát csordultig, h. tetszene a következő faroknak

Remélem nem akartok ügyvédként, jogászként dolgozni! Más nem is hiányozna az életemből, mint egy személyiségvédelmi per. Attól, hogy valaki kurva, vagy akár bűnöző, még vannak jogai. Ennek helyességén lehet vitatkozni, de a törvény, az törvény.
A másik, hogy ezt az esetet szeretném elfelejteni. Őszintén kívánom: soha ne kerüljetek olyan helyzetbe, ahol totális megaláztatásban lesz részetek!
Inkább írok legális történéseket és azokról akár képet/videót is tudok küldeni. Természetesen csak az érintettek tudtával. Ezek is érdekesek és a résztvevők mindegyike élvezte az eseményeket. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 08. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 17:16
A másik, hogy ezt az esetet szeretném elfelejteni. Őszintén kívánom: soha ne kerüljetek olyan helyzetbe, ahol totális megaláztatásban lesz részetek!
Inkább írok legális történéseket és azokról akár képet/videót is tudok küldeni. Természetesen csak az érintettek tudtával. Ezek is érdekesek és a résztvevők mindegyike élvezte az eseményeket. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 08. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)

Szerintem is!! Lássuk! Nem utolsó sorban bosszúból sem utolsó lenne, hátha valamelyik özeli ismerőse felismeri rajta.. kedves makktársaink pedig recskázhatnak egy jót a videón!
) már bocs!

Szerintem is!! Lássuk! Nem utolsó sorban bosszúból sem utolsó lenne, hátha valamelyik özeli ismerőse felismeri rajta.. kedves makktársaink pedig recskázhatnak egy jót a videón!
) már bocs!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 07. 08. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 11:24

No, akkor semmi nem állhat utadba, az a hetes gangbang szerintem nagy érdeklődésre tart itt igényt.