Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2151   2019. 06. 12. szerda 12:33
atihajni atihajni
Éppen most szeretkezett mellettem egy pár a Balatonban. Imádom Siófokot.
#2150   2019. 06. 10. hétfő 17:17
X Törölt felhasználó (4077902)
Tudna valaki javasolni egy eldugott, de nem megközelíthetetlen helyet Kom.-Esztergom megyében? Párommal textil mentes napozás, és persze szex lenne, ezért lenne jó, ha nem egy túrista útvonal közepén lenne smile Ha van ezügyben tapasztalattal rendelkező pár, megköszönnénk az infót!
#2149   2019. 06. 09. vasárnap 14:42
nyalógép90 nyalógép90
Kecskeméten tudtok jó helyet szexhez?
#2148   2019. 06. 03. hétfő 11:37
X Törölt felhasználó (3864612)
Akkor mi van? Halálra ítélnek? Menetrend szerinti buszon még nem láttam kamerát.(személyiségi jogok) Ha van fel kell tüntetni. Régebbi típusoknál főleg nincs. (pénzbe kerül felszerelni)
(Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2019. 05. 29. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 20:56
És mi van akkor, ha a buszon kamera is van? Akár réggebbi tipuson.
#2147   2019. 05. 31. péntek 22:57
Nem vagyok az eseted Nem vagyok az eseted
Köszi egyelőre úgy néz ki meg is oldódott. Éppen nem kerestem és szembe jött egy kontakt. Normális fazonnak tűnik, a buszán nincs kamera. Annyi extra kívánsága volt, hogy mi se készítsünk róla felvételt ő pedig nem szeretné észrevenni mi folyik hátul nyes
#2146   2019. 05. 29. szerda 20:56
Gamemaster Gamemaster
És mi van akkor, ha a buszon kamera is van? Akár réggebbi tipuson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2019. 05. 22. szerda 15:29
Nem kell túlbonyolítani a helyzetet. Volt rá példa, hogy távolsági járaton mikor már alig maradtunk a buszon, azok is elől ültek, mi leghátul. Bugyi félre,szoknya takart mindent és élveztük a jó magyar kátyús utat. Senki nem látott semmit és senkit se zavartunk. Az jó, ha van buszvezető ismerős. Nem kell a garázsba menni, kiálláskor a pályaudvaron félreáll a függönyök behúz és mehet a móka. Sofőr haverral már lerendeztünk így pár kiscsajt. Ha nincs ismerős, lehet próbálkozni fiatal pilótáknál. Nagyon bevállalósak smile
#2145   2019. 05. 28. kedd 10:10
X Törölt felhasználó (4128952)
Rába parton illetve a belváros kis utcájában, garázs soron és nem rég az árkád wc-ben ❤️
#2144   2019. 05. 22. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (3864612)
Nem kell túlbonyolítani a helyzetet. Volt rá példa, hogy távolsági járaton mikor már alig maradtunk a buszon, azok is elől ültek, mi leghátul. Bugyi félre,szoknya takart mindent és élveztük a jó magyar kátyús utat. Senki nem látott semmit és senkit se zavartunk. Az jó, ha van buszvezető ismerős. Nem kell a garázsba menni, kiálláskor a pályaudvaron félreáll a függönyök behúz és mehet a móka. Sofőr haverral már lerendeztünk így pár kiscsajt. Ha nincs ismerős, lehet próbálkozni fiatal pilótáknál. Nagyon bevállalósak smile
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 01:07
Az teljesen rendben van, hogy adott esetben viseli az ember a tetteinek a következményét. Viszont, ha nem úgy sül el a dolog, akkor nem biztos, hogy szeretnék egy harmadik személyt kellemetlen helyzetbe hozni, aki esetleg belecsöppen egy szituációba, amit vagy pozitívan vagy negatívan él meg. Az, hogy az ember azt gondolja, ha valaki mégis felismeri mi zajlik, akkor elismerően csettintenek majd egyet, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk nem gyerek, aszexuális, szexuálisan bántalmazott, prűd, nézeteivel vagy vallásával ellentétes és sorolhatnám tovább. Izgi játéknak tűnik, de nem mások kárára. Szerintem. Eddig nem sikerült a bérlés, mert vagy rögtön mondták hogy nincs kapacitás, vagy ha volt, akkor felvázoltam mi a szitu, akkor meg azért nem. Lehet nem kéne felvázolni, de az meg nem igazán korrekt nyes
#2143   2019. 05. 22. szerda 13:13
X Törölt felhasználó (3989732)
eljen
Mi azon rugózunk egy ideje, hogy végre összekombinálódjon optimálisan a jó idő / szabadidő / kilátós túra túraszoknyában. nyes (Márhogy a túraszoknya a páromon lenne, nem rajtam. nyes )
Még bulibb lenne (de ez sajna eléggé csak álom egyelőre), ha összefutnánk egy ilyen kilátóban egy jó fej, nyitott, izgalmas sráccal, aki megtetszene a páromnak is annyira, hogy ott helyben lenyomjunk egy hármast. A mi barátunk sajnos nagyon nem túrázós fajta, így őt ilyesmire nem tudjuk rávenni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4081772)
2019. 05. 22. szerda 12:38
Tegnap egy szimpi pár férfi tagját a Balcsi partján lecumiztam, férjemet addig a páros hölgy tagja elégítette ki. Nagyon izgi volt.... Utána a férjemmel hosszan csókolóztunk.
#2142   2019. 05. 22. szerda 12:38
X Törölt felhasználó (4081772)
Tegnap egy szimpi pár férfi tagját a Balcsi partján lecumiztam, férjemet addig a páros hölgy tagja elégítette ki. Nagyon izgi volt.... Utána a férjemmel hosszan csókolóztunk.
#2141   2019. 05. 20. hétfő 08:25
Nyúlmedve Nyúlmedve
Éjszaka kicsi az esély gyerekre, és prüdériában szenvedőkre is. Főleg ha kvázi szinte üres a jármű...
De mivel sokfélék vagyunk, ezért a félelemfaktorunk is sokféle.
Lehet, ha biztosra akarsz menni, hogy senki más nincs a járművön, keress egy buszvezető ismerőst, és az bevihet titeket a busszal együtt a garázsba... ahol aztán ...
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 01:07
Az teljesen rendben van, hogy adott esetben viseli az ember a tetteinek a következményét. Viszont, ha nem úgy sül el a dolog, akkor nem biztos, hogy szeretnék egy harmadik személyt kellemetlen helyzetbe hozni, aki esetleg belecsöppen egy szituációba, amit vagy pozitívan vagy negatívan él meg. Az, hogy az ember azt gondolja, ha valaki mégis felismeri mi zajlik, akkor elismerően csettintenek majd egyet, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk nem gyerek, aszexuális, szexuálisan bántalmazott, prűd, nézeteivel vagy vallásával ellentétes és sorolhatnám tovább. Izgi játéknak tűnik, de nem mások kárára. Szerintem. Eddig nem sikerült a bérlés, mert vagy rögtön mondták hogy nincs kapacitás, vagy ha volt, akkor felvázoltam mi a szitu, akkor meg azért nem. Lehet nem kéne felvázolni, de az meg nem igazán korrekt nyes
#2140   2019. 05. 20. hétfő 01:07
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:46
Nem kellett buszt bérelni...
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt... smile A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság. finom
#2139   2019. 05. 19. vasárnap 21:46
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem kellett buszt bérelni...
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt... smile A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság. finom
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 18. szombat 03:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 18. szombat 03:51
Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
#2138   2019. 05. 18. szombat 03:51
Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
#2137   2019. 03. 28. csütörtök 10:08
X Törölt felhasználó (3989732)
Jogos! Az AK önmagában amúgy dögunalmas tud lenni. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4050422)
2019. 03. 28. csütörtök 09:45
Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
#2136   2019. 03. 28. csütörtök 09:45
X Törölt felhasználó (4050422)
Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
#2135   2019. 03. 24. vasárnap 07:56
Gábor31 Gábor31
Az egyik legizgatóbb dolog a lebukás veszélye.Teljesen bepörget.Szerencsére eddigi partnereimet is.Volt hogy Szentendrén egy parkba kívánt meg az akkori barátnőm fényes nappal,szoknya föl,tanga félre,már a combján fojt a nedvesség,elővette kőkemény farkamat,és beleült.Hatalmas élvezet.Kb.5 perc alatt elment a kis puncija,elég hangosan wink Kikell próbálnotok.
#2134   2019. 03. 20. szerda 14:04
X Törölt felhasználó (4030862)
Egyszer szexeltem mozi leghatso soraban. Kevesse latogatott film volt, de azert elorebb ultek emberek.
Nagyon izgalmas volt. A baratom olebe ultem es haturol tette be az addigra mar felkemenyedett farkat. Az igazsag az, hogy rovid menet volt osszessegeben, mert gyorsan elelveztunk mindketten. Aztan meg kinyalattam vele a puncim. crazya
#2133   2019. 03. 15. péntek 18:11
X Törölt felhasználó (1292612)
köszönöm a korrekt érdeklődő levelemre való reakciótokat! :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3977832)
2019. 03. 15. péntek 16:01
Sziasztok,
Ma este átutazóban leszünk Budapesten.
Vannak izgalmas helyek, amerre érdemes lenne kanyarodni?
Mi szívesen szexelnénk mások előtt.
#2132   2019. 03. 15. péntek 16:01
X Törölt felhasználó (3977832)
Sziasztok,
Ma este átutazóban leszünk Budapesten.
Vannak izgalmas helyek, amerre érdemes lenne kanyarodni?
Mi szívesen szexelnénk mások előtt.

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!