Éppen most szeretkezett mellettem egy pár a Balatonban. Imádom Siófokot.
Tudna valaki javasolni egy eldugott, de nem megközelíthetetlen helyet Kom.-Esztergom megyében? Párommal textil mentes napozás, és persze szex lenne, ezért lenne jó, ha nem egy túrista útvonal közepén lenne
Ha van ezügyben tapasztalattal rendelkező pár, megköszönnénk az infót!

Kecskeméten tudtok jó helyet szexhez?
Akkor mi van? Halálra ítélnek? Menetrend szerinti buszon még nem láttam kamerát.(személyiségi jogok) Ha van fel kell tüntetni. Régebbi típusoknál főleg nincs. (pénzbe kerül felszerelni)
(Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2019. 05. 29. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 20:56

És mi van akkor, ha a buszon kamera is van? Akár réggebbi tipuson.
Köszi egyelőre úgy néz ki meg is oldódott. Éppen nem kerestem és szembe jött egy kontakt. Normális fazonnak tűnik, a buszán nincs kamera. Annyi extra kívánsága volt, hogy mi se készítsünk róla felvételt ő pedig nem szeretné észrevenni mi folyik hátul

És mi van akkor, ha a buszon kamera is van? Akár réggebbi tipuson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 15:29
Törölt felhasználó (3864612)

Nem kell túlbonyolítani a helyzetet. Volt rá példa, hogy távolsági járaton mikor már alig maradtunk a buszon, azok is elől ültek, mi leghátul. Bugyi félre,szoknya takart mindent és élveztük a jó magyar kátyús utat. Senki nem látott semmit és senkit se zavartunk. Az jó, ha van buszvezető ismerős. Nem kell a garázsba menni, kiálláskor a pályaudvaron félreáll a függönyök behúz és mehet a móka. Sofőr haverral már lerendeztünk így pár kiscsajt. Ha nincs ismerős, lehet próbálkozni fiatal pilótáknál. Nagyon bevállalósak

Rába parton illetve a belváros kis utcájában, garázs soron és nem rég az árkád wc-ben ❤️
Nem kell túlbonyolítani a helyzetet. Volt rá példa, hogy távolsági járaton mikor már alig maradtunk a buszon, azok is elől ültek, mi leghátul. Bugyi félre,szoknya takart mindent és élveztük a jó magyar kátyús utat. Senki nem látott semmit és senkit se zavartunk. Az jó, ha van buszvezető ismerős. Nem kell a garázsba menni, kiálláskor a pályaudvaron félreáll a függönyök behúz és mehet a móka. Sofőr haverral már lerendeztünk így pár kiscsajt. Ha nincs ismerős, lehet próbálkozni fiatal pilótáknál. Nagyon bevállalósak
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 01:07

Az teljesen rendben van, hogy adott esetben viseli az ember a tetteinek a következményét. Viszont, ha nem úgy sül el a dolog, akkor nem biztos, hogy szeretnék egy harmadik személyt kellemetlen helyzetbe hozni, aki esetleg belecsöppen egy szituációba, amit vagy pozitívan vagy negatívan él meg. Az, hogy az ember azt gondolja, ha valaki mégis felismeri mi zajlik, akkor elismerően csettintenek majd egyet, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk nem gyerek, aszexuális, szexuálisan bántalmazott, prűd, nézeteivel vagy vallásával ellentétes és sorolhatnám tovább. Izgi játéknak tűnik, de nem mások kárára. Szerintem. Eddig nem sikerült a bérlés, mert vagy rögtön mondták hogy nincs kapacitás, vagy ha volt, akkor felvázoltam mi a szitu, akkor meg azért nem. Lehet nem kéne felvázolni, de az meg nem igazán korrekt

Mi azon rugózunk egy ideje, hogy végre összekombinálódjon optimálisan a jó idő / szabadidő / kilátós túra túraszoknyában.

Még bulibb lenne (de ez sajna eléggé csak álom egyelőre), ha összefutnánk egy ilyen kilátóban egy jó fej, nyitott, izgalmas sráccal, aki megtetszene a páromnak is annyira, hogy ott helyben lenyomjunk egy hármast. A mi barátunk sajnos nagyon nem túrázós fajta, így őt ilyesmire nem tudjuk rávenni.

Törölt felhasználó (4081772)

Tegnap egy szimpi pár férfi tagját a Balcsi partján lecumiztam, férjemet addig a páros hölgy tagja elégítette ki. Nagyon izgi volt.... Utána a férjemmel hosszan csókolóztunk.
Tegnap egy szimpi pár férfi tagját a Balcsi partján lecumiztam, férjemet addig a páros hölgy tagja elégítette ki. Nagyon izgi volt.... Utána a férjemmel hosszan csókolóztunk.
Éjszaka kicsi az esély gyerekre, és prüdériában szenvedőkre is. Főleg ha kvázi szinte üres a jármű...
De mivel sokfélék vagyunk, ezért a félelemfaktorunk is sokféle.
Lehet, ha biztosra akarsz menni, hogy senki más nincs a járművön, keress egy buszvezető ismerőst, és az bevihet titeket a busszal együtt a garázsba... ahol aztán ... (Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 20. hétfő 01:07
De mivel sokfélék vagyunk, ezért a félelemfaktorunk is sokféle.
Lehet, ha biztosra akarsz menni, hogy senki más nincs a járművön, keress egy buszvezető ismerőst, és az bevihet titeket a busszal együtt a garázsba... ahol aztán ... (Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Az teljesen rendben van, hogy adott esetben viseli az ember a tetteinek a következményét. Viszont, ha nem úgy sül el a dolog, akkor nem biztos, hogy szeretnék egy harmadik személyt kellemetlen helyzetbe hozni, aki esetleg belecsöppen egy szituációba, amit vagy pozitívan vagy negatívan él meg. Az, hogy az ember azt gondolja, ha valaki mégis felismeri mi zajlik, akkor elismerően csettintenek majd egyet, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk nem gyerek, aszexuális, szexuálisan bántalmazott, prűd, nézeteivel vagy vallásával ellentétes és sorolhatnám tovább. Izgi játéknak tűnik, de nem mások kárára. Szerintem. Eddig nem sikerült a bérlés, mert vagy rögtön mondták hogy nincs kapacitás, vagy ha volt, akkor felvázoltam mi a szitu, akkor meg azért nem. Lehet nem kéne felvázolni, de az meg nem igazán korrekt

(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:46

Nem kellett buszt bérelni...
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt...
A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság.
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt...

Fiatalság, bolondság.

Nem kellett buszt bérelni...
A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság.
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 18. szombat 03:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 18. szombat 03:51

Fiatalság, bolondság.

Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
Jogos! Az AK önmagában amúgy dögunalmas tud lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 09:45

Törölt felhasználó (4050422)

Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
Az egyik legizgatóbb dolog a lebukás veszélye.Teljesen bepörget.Szerencsére eddigi partnereimet is.Volt hogy Szentendrén egy parkba kívánt meg az akkori barátnőm fényes nappal,szoknya föl,tanga félre,már a combján fojt a nedvesség,elővette kőkemény farkamat,és beleült.Hatalmas élvezet.Kb.5 perc alatt elment a kis puncija,elég hangosan
Kikell próbálnotok.

Egyszer szexeltem mozi leghatso soraban. Kevesse latogatott film volt, de azert elorebb ultek emberek.
Nagyon izgalmas volt. A baratom olebe ultem es haturol tette be az addigra mar felkemenyedett farkat. Az igazsag az, hogy rovid menet volt osszessegeben, mert gyorsan elelveztunk mindketten. Aztan meg kinyalattam vele a puncim.
Nagyon izgalmas volt. A baratom olebe ultem es haturol tette be az addigra mar felkemenyedett farkat. Az igazsag az, hogy rovid menet volt osszessegeben, mert gyorsan elelveztunk mindketten. Aztan meg kinyalattam vele a puncim.

köszönöm a korrekt érdeklődő levelemre való reakciótokat! :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 16:01
Törölt felhasználó (3977832)

Sziasztok,
Ma este átutazóban leszünk Budapesten.
Vannak izgalmas helyek, amerre érdemes lenne kanyarodni?
Mi szívesen szexelnénk mások előtt.
Sziasztok,