Te leszel az első!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 17:22
Törölt felhasználó (3248682)

Szóljatok

Szóljatok
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak alkalmi volt,de jövőre megyünk!
Azt mi is ki akarjuk próbálni!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 16:00

Szeretjük az autópályák parkolóit. Ott mi is látjuk a kukkolókat, nem csak ők minket. Izgi

Szeretjük az autópályák parkolóit. Ott mi is látjuk a kukkolókat, nem csak ők minket. Izgi

Tegnap késő este szabadban, város kieső részén, pokróc.. teljesen meztelenül... Ott volt a lebukás
veszélye, nagyon izgatott minket, de sehol senki....
veszélye, nagyon izgatott minket, de sehol senki....
Izgalmas lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 06:33

Törölt felhasználó (4373822)

Sziasztok!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Jó lett volna látni.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 11:29

Mi múltkor Debrecen Nagyerdőn sexeltünk egy félreeső helyen!Feleségemem leültettem egy alacsony asztalra és vadul szoptatni kezdtem! Utána hanyatt feküdt és az mondta hogy én jövök,és jól kinyaltam!Mikor elkezdtünk dugni akkor arra jött egy fiatal pár,észrevették de nem bámultak.És persze az autókból is észrevehettek bennünket.Viszonylag hamar végeztünk az izgalomtól hogy láttak minket!De a feleségemnek egyre jobban bejön ez a dolog.
Mi múltkor Debrecen Nagyerdőn sexeltünk egy félreeső helyen!Feleségemem leültettem egy alacsony asztalra és vadul szoptatni kezdtem! Utána hanyatt feküdt és az mondta hogy én jövök,és jól kinyaltam!Mikor elkezdtünk dugni akkor arra jött egy fiatal pár,észrevették de nem bámultak.És persze az autókból is észrevehettek bennünket.Viszonylag hamar végeztünk az izgalomtól hogy láttak minket!De a feleségemnek egyre jobban bejön ez a dolog.
Sziasztok!
Pest megyébe merre vannak bejáratot helyek, ahol egy magamfajta pasi nézelődhetne?
Sziasztok,
Szeged környékén tudtok olyan nyilvános helyet ahol lehet zavartalanul szexelni, de az se baj ha mások is vannak ott és meglesnek....
Szeged környékén tudtok olyan nyilvános helyet ahol lehet zavartalanul szexelni, de az se baj ha mások is vannak ott és meglesnek....
Sziasztok!
Tudtok nyilvános helyeket Zalában ahol párok szoktak ismerkedni, szexelni?
Tudtok nyilvános helyeket Zalában ahol párok szoktak ismerkedni, szexelni?
Sziasztok
Mi pont most szombaton megyünk Siofokra egy kis disco(La Siesta) utana sex a parton vagy valamelyik parkban megporbáljuk. Minket nagyin izgat az ilyen..
Mi pont most szombaton megyünk Siofokra egy kis disco(La Siesta) utana sex a parton vagy valamelyik parkban megporbáljuk. Minket nagyin izgat az ilyen..
Tudtok olyan bevált helyeket Győr környékén, ahol akár napközben is nyugodtan lehet élvezkedni a szabadban vagy autóban?
Sziasztok. Csepel- Szigetszentmiklós határán is a Tagi-tónál annyi hely van a kocsival leállni hogy nagyon jó. Ma voltam ott a tó-nál szétnézni.

Nemrég a Tisza parton horgászat közben kedvet kaptunk a parton egy kis szexhez.A párom
az ölemben a víznek háttal lovagolt,és ő nem látta hogy két kajakos fiú észrevett és már
másodszor fordultak vissza.Engem nagyon izgatott,nagyon dagadt a farkam és direkt úgy
emelgettem a párom popsiját hogy jól lássák.Egész közel eveztek,meglett a hatása,el is sültem.
A párom csodálkozva kérdezte:Na mi van,ennyi? mire megszólalt a víztől egy hang:
Csókolom én szívesen megbaszom rendesen,már úgyis áll a dákóm...
az ölemben a víznek háttal lovagolt,és ő nem látta hogy két kajakos fiú észrevett és már
másodszor fordultak vissza.Engem nagyon izgatott,nagyon dagadt a farkam és direkt úgy
emelgettem a párom popsiját hogy jól lássák.Egész közel eveztek,meglett a hatása,el is sültem.
A párom csodálkozva kérdezte:Na mi van,ennyi? mire megszólalt a víztől egy hang:
Csókolom én szívesen megbaszom rendesen,már úgyis áll a dákóm...
Imádjuk a szabadban

Izgalmas lehetett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 22:37
Törölt felhasználó (4217142)

Nemrég egy fürdőben egy pezsgő medencében a feleségem flörtölt egy pasival,aki nem tudta hogy én a férje
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
Park, erdő, szauna, utcán, de már mind rég volt