Többször volt útszélén, egyszer ki is kellett húzni, mert besüppedtünk a sárba...
Bocs. Rossz helyen nyomtam meg a gombot. Cumikaszerető üzenetére akartam rákérdezni.
(Ez egy válasz Gallai üzenetére (2020. 10. 31. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 12:33

A nudista strandokon simán csinálod akár a tömeg közepén is? Sosem voltam ilyen helyen. Elnézik ezt? Netán mások is csinálják? Vagy azért félre kell húzódni a bozótba itt is?
A nudista strandokon simán csinálod akár a tömeg közepén is? Sosem voltam ilyen helyen. Elnézik ezt? Netán mások is csinálják? Vagy azért félre kell húzódni a bozótba itt is?
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:41

Leginkább nyáron nudista strandokon szexeltem ,de wécékben ,parkokban és autóban is többször.
Számomra nagyon izgalmas
Számomra nagyon izgalmas
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:08

Anno elég sokszor volt benne részünk, mindkettőnk imádta, de mára valahogy ez a része megszűnt. Pedig azért van pár komoly emlékem

"Pályám során" párszor volt részem illetlen helyen folytatott bujálkodásban. Az egyik eset egy régi télen történt. Az akkori barátnőmre Szentendrén, az utcán tört rá a dughatnék, és szinte követelte, hogy teljesítsem az óhaját. Az óvárosi rész egyik utcáján voltunk, és korán sötétedett. Szoknyában volt. A harisnyájából és a bugyijából kibújt, a félhosszú szoknyáját fölhajtottam. Fölemelve az egyik lábát – gyönyörű, karcsú, hosszú, de izmosan formás lába volt –, szemből hatoltam belé. Siettünk. Nem tudom, hogy mit tettem volna, ha arra jár valaki, hogy hogyan muzsikáltam volna tovább. Igencsak izgultam. De megúsztuk. Szerencsére az a fajta, aki könnyen kielégül. Én is hamarosan követtem: beleélveztem. Emlékezetes élmény ez nekem, a lány is gyönyörű volt, és a szeretkezés csodálatos volt vele egyébként is, illemtudóbb helyszínen is. De mégis erre az alkalomra emlékszem vele az idő távolán át a legpontosabban.
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy olyan helyen volt részben szexben, más lányokkal, ahol megláthattak – volt eset, amikor ez meg is történt, sőt, hogy valószínűleg távolról végig is nézték. Most mégis ez az eset jutott először eszembe.
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy olyan helyen volt részben szexben, más lányokkal, ahol megláthattak – volt eset, amikor ez meg is történt, sőt, hogy valószínűleg távolról végig is nézték. Most mégis ez az eset jutott először eszembe.
Leginkább nyáron nudista strandokon szexeltem ,de wécékben ,parkokban és autóban is többször.
Számomra nagyon izgalmas
Számomra nagyon izgalmas
Anno elég sokszor volt benne részünk, mindkettőnk imádta, de mára valahogy ez a része megszűnt. Pedig azért van pár komoly emlékem

Köszi! Ma ismétlünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 21:00

Törölt felhasználó (4350822)

Nagyon jó szórakozást hozzá, izgalmas szitu..
A házunk terasza olyan volt hogy három szomszéd ráláthatott. Nyári estéken többször is voltunk a feleségemmel ott. Izgató volt a gondolat hogy valaki meghallja a nyögésünket és végignéz minket
.
A Népliget milyen ebből a szempontból? Ott is lehet szexelni vagy párokat meglesni?
Izgat, ha pár női tagját megdughatom és a férfi nézi.
Régebben, 19 éves barátnőmmel szabadban volt szórakozóhely, mindenki a fák közé ment pisilni. Neki is kellett. Elmentünk a fák közé, vártam hogy pisiljen. Jött, ott lekaptam, simogattam, megfordítottam, lehúztam a nadrágját, félrehúztam a vékony tangáját, előredöntöttem és ott megdöngettem. Óriási volt.
Sziasztok és merre én szívesen megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 15:51

Törölt felhasználó (1464492)

Tegnap késő este szabadban, város kieső részén, pokróc.. teljesen meztelenül... Ott volt a lebukás
veszélye, nagyon izgatott minket, de sehol senki....
veszélye, nagyon izgatott minket, de sehol senki....
Ez nagyon izgalmas dolog!
Sajnos én még nem találtam itt olyan párt, akik szeretik azt is ha más meglátja őket. Pedig kíváncsi lennék rá, oda-vissza alapon akár.
Remélem egyszer sikerrel járok majd ezen a téren.
Sajnos én még nem találtam itt olyan párt, akik szeretik azt is ha más meglátja őket. Pedig kíváncsi lennék rá, oda-vissza alapon akár.
Remélem egyszer sikerrel járok majd ezen a téren.

Nagyon jó szórakozást hozzá, izgalmas szitu..
(Ez egy válasz nurselike üzenetére (2020. 08. 12. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 20:46

Indulunk is lassan...nem sok ruha lesz rajta,szavak nélkül is tudja mi fog történni...

Indulunk is lassan...nem sok ruha lesz rajta,szavak nélkül is tudja mi fog történni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 18:56

Törölt felhasználó (4350822)

Hmm, de jól hangzik...

Hmm, de jól hangzik...
(Ez egy válasz nurselike üzenetére (2020. 08. 12. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 18:41

Ma este én is kiviszem a feleségem akarattya vagy kenese egyik pontjára...imád kint szopni aztán kitolni a popsit

Ma este én is kiviszem a feleségem akarattya vagy kenese egyik pontjára...imád kint szopni aztán kitolni a popsit
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 06:33

Törölt felhasználó (4373822)

Sziasztok!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Múlt héten berényben... persze bent s vízben..,, szerintem ott bent a mellig érő részen minden pár csinált valamit