Ez mindkettőnket vonz . Régen elég gyakran csináltuk itt-ott.amiota van gyerek, sajnos már csak hálószoba.
Nekem a párom most ha kimegyünk horgászni rendszeresen kéri hogy a vízparton dugjam meg. Nem is kell várni míg besötédedik. Tök izgató hogy mit vehetnek ebből észre a közelbe vagy szembe horgászók.
Pénteken, az M9-es hídnál, a homokfövenyen. A szembe parton horgászok, mi a lemenő nap fényében. Szerintem a legtöbb horgásznál van távcső...
A párom óriásit élvezett (állítólag a víz nagyon jól vezeti a hangot...), mert egy nudista srác előtte pár méterre tőle verte ki magának a párom látványára, ami azért picit beindíthatta...
A párom óriásit élvezett (állítólag a víz nagyon jól vezeti a hangot...), mert egy nudista srác előtte pár méterre tőle verte ki magának a párom látványára, ami azért picit beindíthatta...
Most szexelünk Marcaliban a laktanya mellett....
Wellness hotelben középen medence, körbe pedig szaunák. Nagy üvegajtóval! Bent halvány fény tehát alig alig lehetett belátni. Azt megfigyeltük ha valaki kint hagyta a papucsát akkor más ritkán ment be! Fürdőruhás szauna volt de utolsó nap a nejem levetkőzött meztelenre lehúzta a gatyámat és leszopott! A nagy izgalomtól pár perc alatt elélveztem. Mert azért ha valaki még is........
Ott a vízben már m
i is többször is. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 08. 11. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 05:26
i is többször is. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 08. 11. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Múlt héten berényben... persze bent s vízben..,, szerintem ott bent a mellig érő részen minden pár csinált valamit

Múltkor Berényből hazafelé mi is megálltunk
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 20:00

Tegnapi nap folyamán a berényi naturista strandról tartottunk haza. Karmacs és Kisgörbő közt szép erdős részen át vezet az út. Hirtelen ötlettöl vezérelve meg is álltunk az egyik erdei út bekötőnél. Majd a kedves feleségem kilépett a bugyijából, felhúzta a ruháját és ráhajolt a motorháztetőre. Én pedig finoman betoltam neki. Izgalmas volt ahogy elhaladtak mellettünk az autók. A végén szépen beledurrantam a szájába.
Berényben este 10 után kis éjjeli fürdőzés közben…

Ha elkap az ékszíj hajlamos vagyok izgalmas dolgokra, de ez a kaland egy kívánság teljesítése volt. Szexeltem már jó pár izgalmas helyen és helyzetben de azokat kivétel nélkül az alkalom szülte. Ez egy tervezett akció volt és köztünk szólva nekem nem volt nagy varázsa ellenben azokkal amik tényleg spontán alakultak. Tekintsük úgy volt egy jócselekedetem.
Remélem a kisasszony nem kap kedvet a lószállítóhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 09:50

Törölt felhasználó (4658943)

Szex lóversenyen ószállítóba.ugy hogy volt 200 ember mellettünk.Ez mindenki csinálja de én még 2 kivétellel soha nem láttam senkit
Szex lóversenyen ószállítóba.ugy hogy volt 200 ember mellettünk.Ez mindenki csinálja de én még 2 kivétellel soha nem láttam senkit
Ezzel én is igy vagyok.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lett volna végig nézni...
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 18:25

Tegnap bolondítóan perverz barátnőm kérését teljesítettem. Furgonban akart szeretkezni egy forgalmas helyen. Így béreltem egy Fiat ducatot hátul ablakkal és pár plédet, meg napozó szivacsot hátra dobtam aztán irány egy bevásárlóközpont parkolója. Nekem inkább az volt az élmény ahogy a hölgy volt beindulva. Nem tudom kívülről mi látszódott, de amikor lovagolt nagyot vágtázott. Leghangosabb viszont akkor volt amikor hátulról toltam ő pedig az üveges részen támaszkodott. Mivel egy kölcsönzői verda volt és mindene zörgött, lötyögött attól féltem kiesünk az aszfaltra.
Tegnap bolondítóan perverz barátnőm kérését teljesítettem. Furgonban akart szeretkezni egy forgalmas helyen. Így béreltem egy Fiat ducatot hátul ablakkal és pár plédet, meg napozó szivacsot hátra dobtam aztán irány egy bevásárlóközpont parkolója. Nekem inkább az volt az élmény ahogy a hölgy volt beindulva. Nem tudom kívülről mi látszódott, de amikor lovagolt nagyot vágtázott. Leghangosabb viszont akkor volt amikor hátulról toltam ő pedig az üveges részen támaszkodott. Mivel egy kölcsönzői verda volt és mindene zörgött, lötyögött attól féltem kiesünk az aszfaltra.
nahát! Füreden nekünk is van kedvenc buszmegállónk, ami, konkrétan, egy a parttal párhuzamos utca, az új építésű (4 éves) szálloda, és a a város régi, családiházas részét vágja át, csak nem ti is ott!?
(Ez egy válasz Kaland2022 üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 04. hétfő 17:31

Delutani, esti seta Budapest határában..... és felülni egy magaslesre, megcsodalni a naplementét egy kedves hölggyel.
Delutani, esti seta Budapest határában..... és felülni egy magaslesre, megcsodalni a naplementét egy kedves hölggyel.
Na ezért lett elege az én páromnak is ebből.
Visszaéltek a képeinkkel.
Megtaláltuk más oldalakon.
Illetve erotikus társkeresőkön kamu név alatt kerestek partnereket a mi vagy inkább a párom képeivel.
Megtaláltuk más oldalakon.
Illetve erotikus társkeresőkön kamu név alatt kerestek partnereket a mi vagy inkább a párom képeivel.
Tegnapi nap folyamán a berényi naturista strandról tartottunk haza. Karmacs és Kisgörbő közt szép erdős részen át vezet az út. Hirtelen ötlettöl vezérelve meg is álltunk az egyik erdei út bekötőnél. Majd a kedves feleségem kilépett a bugyijából, felhúzta a ruháját és ráhajolt a motorháztetőre. Én pedig finoman betoltam neki. Izgalmas volt ahogy elhaladtak mellettünk az autók. A végén szépen beledurrantam a szájába.
Pl. itt a gg-n az amatőr oldal.
Lassan külon szekciót alakíthatnánk.