Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2291   2023. 01. 01. vasárnap 21:42
alommola alommola
Imádlak, Babett, imádom a sztorijaidat, már nem tudom, hanyadszorra mondom el, a kedvencem vagy!!!! 100% tömény exhibicionista csaj!!!!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 09:08
Nyár, napsütés, ezer fok az autóban, leengedett ablakokkal araszolunk a körúton dugóban.
Velencére megyünk napozni.
A pasim vezet, én szokás szerint meztelenül ülök mellette, és szokás szerint a pinámban turkálok... mindig maszturbálok utazás közben. Állandóan. Jól esik. Ennyi.
Mellettünk már az akárhányadik villamos halad el, a megállóban (Oktogon) utolérjük az egyiket, nekünk is piros a lámpa (mondjuk a zöldnél sem nagyon haladunk), a villamosnak is, + le-fel szállnak.
A pasim rám szól: nézd csak, bámulnak a villamosról is, meg a megállóból is néznek páran... Az jó! - mondom neki.
Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít... most is...
Egyre mélyebben turkálok a pinámban, nyögök, simogatom a melleimet, ujjazom a pinámat, közben nézek a villamosra, meg a megállóba... szemezek a bámulókkal.
Az ülés tocsog a hugyos pinaváladékomban (csupa folt már, kitisztíthatatlan... szarom le, legalább jelzi, hogy hol a helyem. smile )
Aztán csak ráérünk az autópályára, innentől kb. 30 perces út. Végigmaszturbálom.
Megérkezünk. A szokásos helyen parkolunk le, a főút melletti házak tövében lévő üzletsor előtt. Jobbról, balról is autók parkolnak.
Hátradöntöm az ülést, a pasim áthajol, be a lábaim közé és nyalni kezdi a pinámat. Ablakok leengedve, forró a levegő. Imádom a hőséget!
Megszűnik a világ számomra... számára is... rám koncentrál, hogy élvezem. Aztán elélvezek! Jó hangosan. Vonaglással.
Nem tudom mennyi ideig tartott, de a pasim mondja mikor újra felegyenesedik az ülésében: - figyeld csak, amikor beálltunk, akkor jobbra egy piros Suzuki állt, balra pedig egy fekete Golf, most jobb oldalon üres a hely, bal oldalon meg egy kis áruszállító áll... nyes
#2290   2023. 01. 01. vasárnap 21:40
alommola alommola
Bocs, félrement, Babettnek írtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4578882)
2023. 01. 01. vasárnap 19:30
Ez kicsit félre ment?
Miért nekünk címezted?
#2289   2023. 01. 01. vasárnap 20:31
X Törölt felhasználó (4630582)
micsoda hatalmas szerencse, hogy aki akar, itt, a GG-n is láthatja kívánatos tested! "Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít.."
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 09:08
Nyár, napsütés, ezer fok az autóban, leengedett ablakokkal araszolunk a körúton dugóban.
A pasim vezet, én szokás szerint meztelenül ülök mellette, és szokás szerint a pinámban turkálok... mindig maszturbálok utazás közben. Állandóan. Jól esik. Ennyi.
Mellettünk már az akárhányadik villamos halad el, a megállóban (Oktogon) utolérjük az egyiket, nekünk is piros a lámpa (mondjuk a zöldnél sem nagyon haladunk), a villamosnak is, + le-fel szállnak.
A pasim rám szól: nézd csak, bámulnak a villamosról is, meg a megállóból is néznek páran... Az jó! - mondom neki.
Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít... most is...
Egyre mélyebben turkálok a pinámban, nyögök, simogatom a melleimet, ujjazom a pinámat, közben nézek a villamosra, meg a megállóba... szemezek a bámulókkal.
Az ülés tocsog a hugyos pinaváladékomban (csupa folt már, kitisztíthatatlan... szarom le, legalább jelzi, hogy hol a helyem. smile )
Aztán csak ráérünk az autópályára, innentől kb. 30 perces út. Végigmaszturbálom.
Megérkezünk. A szokásos helyen parkolunk le, a főút melletti házak tövében lévő üzletsor előtt. Jobbról, balról is autók parkolnak.
Hátradöntöm az ülést, a pasim áthajol, be a lábaim közé és nyalni kezdi a pinámat. Ablakok leengedve, forró a levegő. Imádom a hőséget!
Megszűnik a világ számomra... számára is... rám koncentrál, hogy élvezem. Aztán elélvezek! Jó hangosan. Vonaglással.
Nem tudom mennyi ideig tartott, de a pasim mondja mikor újra felegyenesedik az ülésében: - figyeld csak, amikor beálltunk, akkor jobbra egy piros Suzuki állt, balra pedig egy fekete Golf, most jobb oldalon üres a hely, bal oldalon meg egy kis áruszállító áll... nyes
#2288   2023. 01. 01. vasárnap 19:30
X Törölt felhasználó (4578882)
Ez kicsit félre ment?
Miért nekünk címezted?
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 15:52
Imádlak, Babett, imádom a sztorijaidat, már nem tudom, hanyadszorra mondom el, a kedvencem vagy!!!! 100% tömény exhibicionista csaj!!!!
#2287   2023. 01. 01. vasárnap 18:31
Triboro Triboro
Abszolút egyetértek, és csatlakozom az előttem szólóhoz. Az az édes tetovált ánusza.... Őrület a csaj!

BUÉK mindenkinek!!!
#2286   2023. 01. 01. vasárnap 15:52
alommola alommola
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 31. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 18:26
Ma este is biztos sokan élnek a lehetőséggel vigyor2
#2285   2023. 01. 01. vasárnap 09:08
Babettbitch Babettbitch
#2284   2022. 12. 31. szombat 18:26
Ma este is biztos sokan élnek a lehetőséggel vigyor2
#2283   2022. 12. 31. szombat 09:42
vipboy vipboy
Mi a sárvári gyógyfürdő melletti hotel parkolójában sexeltünk egy nagyot,este volt de nagyon izgi
#2282   2022. 12. 30. péntek 23:49
Ha a buszmegálló ( zárt, nem az üveg smile ) nyilvános helynek számít, akkor az is kedvenc hely wink
#2281   2022. 12. 29. csütörtök 11:10
vipboy vipboy
Nem csodálom! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 10:05
Sziasztok!
Nálunk így van és ezt is halljuk vissza, hogy akik a párjukkal izgalmas helyeken, természetben fotóznak, ott mindketten ezt előjátékként élik meg, végén szinte mindig szexxel zárul a program. wink
#2280   2022. 12. 29. csütörtök 10:05
Sziasztok!
Nálunk így van és ezt is halljuk vissza, hogy akik a párjukkal izgalmas helyeken, természetben fotóznak, ott mindketten ezt előjátékként élik meg, végén szinte mindig szexxel zárul a program. wink
#2279   2022. 11. 24. csütörtök 12:29
X Törölt felhasználó (4298102)
Mikor még udvaroltam a feleségemnek sokszor előfordult, hogy parkban egy padon szexeltünk. Szemből az ölembe ült, bugyi félrehúzva és a szoknya takart mindent. Ha jöttek arra leálltunk a mozgással mikor kellő távolságba kerültek folytattuk tovább. Néha azért lebuktunk. A csúcs közelébe már nem voltunk annyira figyelmesek és ha pont akkor jött valaki, láthatta amint az egyik cici a számba és mozgatom a párom fenekét, aki meg zihált az élvezettől. Most ez onnan jutott az eszembe, hogy a nejem a múlt heti telefonálása alkalmával elmondta, hogy munka után még sétálgatott egy parkban - külföldön dolgozik - és egy pasi udvariasan, de nagyon nyomult rá. Mivel rokonszenves volt és tetszett neki az a nagy hév, egy padon megtörtént ugyanaz mint sok évvel korábban velem. Nosztalgikus hangulatban nagyot élvezett a pasi örömére.
#2278   2022. 11. 13. vasárnap 12:04
STS011 STS011
Nyáron az Adriai tengerben nagy tömeg párom a bikini alsóját a nyakamba tette és a lábával a derekam köré kulcsolta és ebbe a pozícióban szexeltünk. Ő 2x élvezett el. mire én 1x.
Napokban is volt egy kilátós dugásunk. Szekszárd Bati keresztnél.
#2277   2022. 11. 13. vasárnap 08:58
X Törölt felhasználó (3905402)
Egy Bp-i szórakozóhelyen bulizunk 10-15 fős társaság,egyik új kolléga nő nagyon bejött nyomultam rendesen,nem volt hasztalan,eléggé be voltunk csípve és reggel 5 körül metróval értünk az Örs vezér térre.Ott ha jól emlékszem a 85ös busz ,várójában dugtunk nem zavartak a járókelők....most már nem vállalnám be
#2276   2022. 11. 10. csütörtök 09:35
X Törölt felhasználó (4681872)
Szio- az igen jó smile szeretem az ilyen helyzeteket én is nagyon.- Puxa smile Szép napot : Ani
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2022. 10. 20. csütörtök 16:10
Én szeretem pl ha kora reggel, vagy késő este a házunk lépcsőházában szopiztatnak... :P
#2275   2022. 11. 10. csütörtök 04:50
Pitykejanika Pitykejanika
Melyik lépcsőházba kell menni "szopizatni"? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretem pl ha kora reggel, vagy késő este a házunk lépcsőházában szopiztatnak... :P
#2274   2022. 11. 09. szerda 21:59
Szépmakk2 Szépmakk2
Erre mennék...
#2273   2022. 11. 09. szerda 05:45
Csabi-Babi II Csabi-Babi II
Nagy kedvenceim egyike nekem is a lépcsőházban szopatni!
#2272   2022. 11. 09. szerda 05:29
X Törölt felhasználó (1339692)
Most már lehűlt az idő, Igalban a kinti medencében elbújva a gőzben.
(Ez egy válasz parkeres75 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 14:29
Ott a vízben már m
i is többször is.

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!