persze nem lehetetlen küldetés, csak nehéz
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

nehéz, de nem lehetetlen. Nekünk is sikerült
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:17

Törölt felhasználó (4681872)

nehéz bizony sajnos . . . .
nehéz bizony sajnos . . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 22:58
Törölt felhasználó (4659923)

Mi is nagyon szeretjük csak nehéz találni értelmes partnert
Szia! Ez így igaz nehéz találni .De én reménykedem benne ,hogy létezik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Kamasz koromban sokszor csináltam a fiúkkal a discok wécéjében,izgalmas volt számomra nagyon

miért ne
Ma Somogybabod mellett egy lezárt útszakaszon nagyot szexeltünk. Nagyon hangulatos volt
Napsütés, szép idő, nulla fok

Napsütés, szép idő, nulla fok

Sajnos így van.

Anno nagyon sokat csináltuk. A legtöbb alkalommal "csak" leszopott. Kb mindenhol
plázában rokkant mosdón, margitszigeti, liget, Gellérthegy, erdők, kisebb parkok stb. Rendes dugás volt a velenceitó partján a strandon, szórakozó hely wc... Egy exem,aki sajnos nem szopott, verte ki moziban, távolsági buszon a hátsó ülésen, iskolában órán (osztálytársak voltunk). Ilyenekből anno nagyon sok volt.

Elnézést Coolpityu 1749 , cuckold Pirosnak írtam volna , csak félre ment .
Bocsánat !
Bocsánat !
Jó fejek Vagytok ! Ezt mi is űzzük a párommal !
Próbafülke , autó , kilátó , út széle , gyakorlatilag szinte bárhol ! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 01. 25. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 25. szerda 20:49

Próbafülke , autó , kilátó , út széle , gyakorlatilag szinte bárhol ! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 01. 25. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon jól hangzik, amit írtál. Nincs esetleg képed a végeredményről? Gondolom beterített rendesen.

Én szoptam már a Tesco próbafülkéjében, horgászat közben, útszélen félre állva dugtunk egy jót a férjemmel!
Nagyon jól hangzik, amit írtál. Nincs esetleg képed a végeredményről? Gondolom beterített rendesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 24. kedd 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 24. kedd 03:35

Törölt felhasználó (4222642)

Én már kétszer szerveztem szopó partyt szabadban. :P
Meghirdettem több szexportálon, aki szimpi volt pár levélváltás után, annak megadtam az időpontot, hogy melyik nap hány órától meddig leszek ott és a pontos helyet!
Egyszer 36 pasi jött el, egyszer pedig 17. :P
Meghirdettem több szexportálon, aki szimpi volt pár levélváltás után, annak megadtam az időpontot, hogy melyik nap hány órától meddig leszek ott és a pontos helyet!
Èlmèny lehet veled utazni
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 09:08

Nyár, napsütés, ezer fok az autóban, leengedett ablakokkal araszolunk a körúton dugóban.
Velencére megyünk napozni.
A pasim vezet, én szokás szerint meztelenül ülök mellette, és szokás szerint a pinámban turkálok... mindig maszturbálok utazás közben. Állandóan. Jól esik. Ennyi.
Mellettünk már az akárhányadik villamos halad el, a megállóban (Oktogon) utolérjük az egyiket, nekünk is piros a lámpa (mondjuk a zöldnél sem nagyon haladunk), a villamosnak is, + le-fel szállnak.
A pasim rám szól: nézd csak, bámulnak a villamosról is, meg a megállóból is néznek páran... Az jó! - mondom neki.
Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít... most is...
Egyre mélyebben turkálok a pinámban, nyögök, simogatom a melleimet, ujjazom a pinámat, közben nézek a villamosra, meg a megállóba... szemezek a bámulókkal.
Az ülés tocsog a hugyos pinaváladékomban (csupa folt már, kitisztíthatatlan... szarom le, legalább jelzi, hogy hol a helyem.
)
Aztán csak ráérünk az autópályára, innentől kb. 30 perces út. Végigmaszturbálom.
Megérkezünk. A szokásos helyen parkolunk le, a főút melletti házak tövében lévő üzletsor előtt. Jobbról, balról is autók parkolnak.
Hátradöntöm az ülést, a pasim áthajol, be a lábaim közé és nyalni kezdi a pinámat. Ablakok leengedve, forró a levegő. Imádom a hőséget!
Megszűnik a világ számomra... számára is... rám koncentrál, hogy élvezem. Aztán elélvezek! Jó hangosan. Vonaglással.
Nem tudom mennyi ideig tartott, de a pasim mondja mikor újra felegyenesedik az ülésében: - figyeld csak, amikor beálltunk, akkor jobbra egy piros Suzuki állt, balra pedig egy fekete Golf, most jobb oldalon üres a hely, bal oldalon meg egy kis áruszállító áll...
Velencére megyünk napozni.
A pasim vezet, én szokás szerint meztelenül ülök mellette, és szokás szerint a pinámban turkálok... mindig maszturbálok utazás közben. Állandóan. Jól esik. Ennyi.
Mellettünk már az akárhányadik villamos halad el, a megállóban (Oktogon) utolérjük az egyiket, nekünk is piros a lámpa (mondjuk a zöldnél sem nagyon haladunk), a villamosnak is, + le-fel szállnak.
A pasim rám szól: nézd csak, bámulnak a villamosról is, meg a megállóból is néznek páran... Az jó! - mondom neki.
Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít... most is...
Egyre mélyebben turkálok a pinámban, nyögök, simogatom a melleimet, ujjazom a pinámat, közben nézek a villamosra, meg a megállóba... szemezek a bámulókkal.
Az ülés tocsog a hugyos pinaváladékomban (csupa folt már, kitisztíthatatlan... szarom le, legalább jelzi, hogy hol a helyem.

Aztán csak ráérünk az autópályára, innentől kb. 30 perces út. Végigmaszturbálom.
Megérkezünk. A szokásos helyen parkolunk le, a főút melletti házak tövében lévő üzletsor előtt. Jobbról, balról is autók parkolnak.
Hátradöntöm az ülést, a pasim áthajol, be a lábaim közé és nyalni kezdi a pinámat. Ablakok leengedve, forró a levegő. Imádom a hőséget!
Megszűnik a világ számomra... számára is... rám koncentrál, hogy élvezem. Aztán elélvezek! Jó hangosan. Vonaglással.
Nem tudom mennyi ideig tartott, de a pasim mondja mikor újra felegyenesedik az ülésében: - figyeld csak, amikor beálltunk, akkor jobbra egy piros Suzuki állt, balra pedig egy fekete Golf, most jobb oldalon üres a hely, bal oldalon meg egy kis áruszállító áll...

És az merre van ?
(Ez egy válasz velem üzenetére (2023. 01. 24. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 24. kedd 21:37

Igen van nudista partszakasz, de nem hivatalos mi már évek óta oda járunk!
Igen van nudista partszakasz, de nem hivatalos mi már évek óta oda járunk!
Paralian van nudista strand?nudista partszakasz?
Én már kétszer szerveztem szopó partyt szabadban. :P
"micsoda hatalmas szerencse, hogy aki akar, itt, a GG-n is láthatja kívánatos tested! "
És hol? Én nem látom sehol. Egyetlen egy fotót sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 20:31
És hol? Én nem látom sehol. Egyetlen egy fotót sem.

Törölt felhasználó (4630582)

micsoda hatalmas szerencse, hogy aki akar, itt, a GG-n is láthatja kívánatos tested! "Élvezem, ha néznek maszturbálás, baszás, vagy bármilyen szex dolog közben... Beindít.."