Ha már egyszer elkezdtem, semmi se érdekel, csak ami történik velünk :) Nem tolnám le a gatyámat ha ott állnak, de ha már lent van, tök mindegy :) Izgalmasnak tartom, ha pl a zavaros vízben sejtetni engedünk valamit a közönségnek, felcsigázzuk őket, és a találgatásoktól forr a víz...körülöttünk persze más miatt :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ok.
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 11. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már egyszer elkezdtem, semmi se érdekel, csak ami történik velünk :) Nem tolnám le a gatyámat ha ott állnak, de ha már lent van, tök mindegy :) Izgalmasnak tartom, ha pl a zavaros vízben sejtetni engedünk valamit a közönségnek, felcsigázzuk őket, és a találgatásoktól forr a víz...körülöttünk persze más miatt :)
:) én szeretem új helyeken és pózokban csinálni.. azthiszem innen tudom :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 17:06
dunapart, 2 mre a víztől, fények a túlsó partról, telihold, hanyattfekve, fűillat..... basszus, életem legnagyobb élménye volt
Igen, MI vagyunk a képeken, szeretünk izgi helyekre járni szexelni! :-) Volt már hogy elsétáltak mellettünk, én kicsit zavarban voltam, a feleségem annál jobban élvezte!!!!
A Luppa tavaknál valóban izgalmas volt kefélni, de az egyik alkalommal legalább tíz pasi lett "hirtelen" körülöttünk... A kukkolást is lehetne diszkrétebben csinálni...ha olvassátok Ti, akik ott voltatok...:)
Üdv mindenkinek,a temető nyílvános helynek számít?:)
Nem temetés közben.Szar ügy lett volna,mert a ravatalózó ajtajában voltunk.
Reggel buli után nincs is jobb a fináléra,főleg ha kocogók is párosulnak hozzá:) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 19. vasárnap 20:47
Reggel buli után nincs is jobb a fináléra,főleg ha kocogók is párosulnak hozzá:) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74101)
Amit te irtál site cimet ott szó nincs ilyenről.Az egy nagy átverés a javábol.

Kattints a képre!
Egér+ jobb katt+tulajdonságok.
Üdv!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:39
Egér+ jobb katt+tulajdonságok.
Üdv!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Akkor lesz igazán KIRÁLY, ha neked szurkolunk: BAZD MEEEEG!
2006. 08. 24. csütörtök 11:39
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.

Lassan lehet nyilvánosan szexelni, de egy párral nyilvánosan még jobb lenne!! Egymás előtt!!!!
Mindenki egy más előtt? :)
végén nem megy el:)
hanem elviszik a mentők, miután a szivéhez kapot:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00
hanem elviszik a mentők, miután a szivéhez kapot:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
Sziasztok! ha van pár vagy lány, aki szeret nyilvános helyeken fényképezkedni, az írjon, és együtt csinálunk képeket! Persze nem tablóképre gondoltunk!!:-)
Azért ehhez nagy merészség szükségeltetik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 11. szombat 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Azért ehhez nagy merészség szükségeltetik...
Katicika! Rólad nincsenek képek??????

SeX_maniac

12burner
Kimberly