Nemrég egy fürdőben egy pezsgő medencében a feleségem flörtölt egy pasival,aki nem tudta hogy én a férje
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
szoktunk mi is, ha megyünk valahova autóval és elkap a vágy akkor leállunk félre valami jó nyugis helyre és indul a szex

Sziasztok, Székesfehérvártól a Balaton felé a 7-es út környékén, vagy a környező felk környékén tud valaki olyan helyet vagy helyeket ahol akár napközben is nyugodtan lehetne szexelni a szabadban, vagy az autóban? Vagy akár Fehérváron is jó lenne valami ilyen hely.
A szentendrei-szigeten sok ilyen nyugodt hely van.Meg erdõs rész is amerre a madàr se jàr.
Heti rendszerességek találkoztunk, amikor nem volt annyi időnk hogy a panzióba mennyünk, vagy épp a természet szabott gátat vágyainknak. Akkor beültünk egy kávézóba, vagy találkoztunk valahol a zöldben. Most is így volt. Találtunk egy kis rétet a fő út mellet rövid föld út vezetett oda. Út menti fás bokros sáv eltakarta, ide beszéltük meg a találkát. Nem volt sok időnk egy-két óránk. Nem számítottam szeretkezésre, csak zárt helyen szeret szeretkezni. De mentem mert szerettem, hisz a legértékesebbet kaptam tőle amit egyik ember adhat a másiknak, amiből a legkevesebb van mindenkinek, idő az életéből. Szép fényes napsütéses időnk volt, a madarak szépen csicseregtek. Már várt mire megérkeztem, meglátott arca mosolyra derült. Megszokott módon üdvözöltük egymást,percekig szótlanul öleltük egymást. Megcsókoltuk egymást,és újra átt öleltük egymást.Vékony világos, virágmintás kis ruhácska volt rajta ami a térdéig ért. De most egészen más történt mint amire számítottam.Vállamra tette a két kezét és a föld felé kezdet nyomni,lassan térdre ereszkedtem előte. Ruhája alá nyúlta egy gyors mozdulattal bokáig húztam bugyiját amiből gyorsan kilépet.Felhúzta a ruháját, és ott gyönyörködöt előttem a vénuszdombja. Combjait szét tárta, fürge gyors nyelv csapásokkal szemérem ajkai között megkerestem a csiklóját. Egy jóleső halk sóhajtással jelezte jó helyen járok. Percek alat remegni kezdet a teste, pólómat megmarkolta és felhúzott. Eszeveszett mozdulatokkal csatolta ki az övem, és vette elő a farkam. Először kéz mozdulatokkal bírta ficánkolásra,elém térdepelve kényeztetett a szájával. A hevületem érezve felállt, le dobta magáról a ruhácskáját szemebe nézett:kefélj meg mondta. A motor háztetőre hajlott lábait szét tárta puncija hívogatóan várt a combjai között. Mögé állva egy mozdulattal tövig nyomtam a farkam neki. Fel sóhajtottunk mind ketten. Határozott mozdulatokkal keféltem, orgazmus közeledtével éreztem a kéj nedvei elöntik a farkamat miközben halk sikítással kielégült. Tovább keféltem amit nagyon élvezet,puncija a nedvektől cuppogott. Elengedte testét, türelmesen várta a következő orgazmust ami jött is nem sokára. Halkan nyögdécselte együtt szeretnék veled élvezni....és vissza fogta magát. Miközben a punciba spricceltem nagyot élveztünk. A fűbe leülve, hálás tekintettel köszöntük meg egymásnak a szexet. Így ért véget a mis kis találkánk. Mosolygós napot így búcsúztunk egymástól.
Mi amúgy nagyon szeretjük a várakat és elég sűrűn szexeltünk nyilvános helyeken,de én életemben összesen 1db szexelő párt láttam igy nyilvános helyen véletlenül.
Legjobb.

Én budapesten kívül eső dunaparti helyet keresek meztelenkedésre, szexre. Van valahol ilyen intim hely, akár kukkolót is várunk

Sziasztok, XX kerület környékén tudnátok autós találkozóra megfelelő helyet, akár napközben akár éjszaka?
Nekunk a badacsonyi hegyoldal jott be tobbszor illetve a lellei szabadstarndon a vizben... Ez utobbi nagyon izgalmas- par meterre jonnek mennek mellettetek

Sziasztok! A párommal közel 1 éve vagyunk eggyütt,már az elején kiderült hogy minden érdekli csak nem volt kivel,kezdésnek beültünk az autóba és fehérváron egy parkolóban estünk egymásnak de a legjobb hogy egy arra sétáló pár meg is nézet minket. Imádjuk a nyilvános helyeket!
Sziasztok, tudnátok benne segíteni, hogy a XX.kerület környékén hol van olyan hely, ahol akár egy autós randit akár egy nappali szabadtéri szexnek alkalmas lenne? Sajnos nem vagyok arra fele ismerős
"Pályám során" párszor volt részem illetlen helyen folytatott bujálkodásban. Az egyik eset egy régi télen történt. Az akkori barátnőmre Szentendrén, az utcán tört rá a dughatnék, és szinte követelte, hogy teljesítsem az óhaját. Az óvárosi rész egyik utcáján voltunk, és korán sötétedett. Szoknyában volt. A harisnyájából és a bugyijából kibújt, a félhosszú szoknyáját fölhajtottam. Fölemelve az egyik lábát – gyönyörű, karcsú, hosszú, de izmosan formás lába volt –, szemből hatoltam belé. Siettünk. Nem tudom, hogy mit tettem volna, ha arra jár valaki, hogy hogyan muzsikáltam volna tovább. Igencsak izgultam. De megúsztuk. Szerencsére az a fajta, aki könnyen kielégül. Én is hamarosan követtem: beleélveztem. Emlékezetes élmény ez nekem, a lány is gyönyörű volt, és a szeretkezés csodálatos volt vele egyébként is, illemtudóbb helyszínen is. De mégis erre az alkalomra emlékszem vele az idő távolán át a legpontosabban.
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy olyan helyen volt részben szexben, más lányokkal, ahol megláthattak – volt eset, amikor ez meg is történt, sőt, hogy valószínűleg távolról végig is nézték. Most mégis ez az eset jutott először eszembe.
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy olyan helyen volt részben szexben, más lányokkal, ahol megláthattak – volt eset, amikor ez meg is történt, sőt, hogy valószínűleg távolról végig is nézték. Most mégis ez az eset jutott először eszembe.
Párom egyszer egy nagyon szexi fehérneműt próbáltam egy plázában és oda hívott a fülkéhez hogy vessek rá egy pillantást. Annyira megkívántam hogy legszívesebben ott helyben elkaptam volna de nagyon sokan voltak és nagyon nyilvános volt ezért otthon került sor egy vad szeretkezésre.
mindenki kivàncsi a szinte bàrholra! Hol is?
A feleségemmel minden alkalommal amikor fürdőbe megyünk (Mórahalom) a beltéri termál medencében
1szer voltunk a polgármesteri hivatal mosdójában (Szegeden)
Meg 1szer a Vértói domb oldalában éjszaka

Szinte bár hol?
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 09. 27. péntek 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 27. péntek 04:25

Pàrommal ezeket tapasztaltuk : Termàlfürdö este külsö medencében (sok pàr csinàlta), a termàl öltözöjében, auoban utszélén nappal, meg volt, hogy verte amég vezettem az autopàlyàn (kamionosok làttàk)
Pàrommal ezeket tapasztaltuk : Termàlfürdö este külsö medencében (sok pàr csinàlta), a termàl öltözöjében, auoban utszélén nappal, meg volt, hogy verte amég vezettem az autopàlyàn (kamionosok làttàk)
Sziasztok! Egerszalókon keresünk éjszakai medencézős lehetőséget, jövőhét keddre. Tudtok ajánlani egyet? Köszi szépen előre is

Sziasztok
Szeretnénk pár képet csinálni nem tudtok valami szép helyet ahol azért nem sok a sétáló. Szigliget Badacsony és környéke érdekelne
Szeretnénk pár képet csinálni nem tudtok valami szép helyet ahol azért nem sok a sétáló. Szigliget Badacsony és környéke érdekelne