Nyilvános helyen..... egy repülőgépen, amikor más gépből is látnak?
szenzációs élmény volt
szenzációs élmény volt

Most mi van ezzel a Lupával?Olyat is hallottam,hogy elviszik az embert,de itt meg olvasom az élményeket.Szoktak járőrözni vagy nem?És a fürdés?
Én meg téged! Micsoda feneked van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, minden jól ment. Egy újabb padot próbáltunk ki a ligetben a régihíd felőli végében. Viszonylag közel voltunk a sétányhoz, de így hétfő lévén nem volt nagy a forgalom, de azért jöttek mentek az emberek tőlünk nem messze, no meg a kanyarodó autók fénye 1-1 pillanatra megvilágított bennünket. Egy kis puncinyalás bemelegítésnek, majd lovaglás a párom orgazmusáig, ami után megfordítottam, és úgy fejeztük be hátulról. Jó volt, bár lett 1-2 szúnyogcsípésümk.
Ha minden jól megy ma este is lesz egy kis szabadtéri huncutkodás!
Szombat éjjel a siófoki sétányon volt valaki szexelni? Mert láttam két párt is..Üdv
Sziasztok!!!
Hallottatok már az un. Margitszigeti közösségi Szex térképről?
Szerintem google be írva könnyen megtaláljátok ha mégsem, privátban elküldöm.
Nos elég sok kis bejelölést tettek már fel, és egyre csak nő a búvóhelyek száma,. egy egy bejelölés egész sok tapasztalatot, miszerint mennyire "védett" milyen a talaj, mire kell figyelni tartalmaz, hasznos kis segítség lehet ha valaki huncutkodást tervez a szabadba
Ami még plusz, hogy nem korlátozódik a Margit szigetre, ahogy néztem van jó pár jelölés országszerte benn
(mindez köszönhető hogy már mo-n is szerkeszthető a keresőóriás térképei :P )
Hallottatok már az un. Margitszigeti közösségi Szex térképről?
Szerintem google be írva könnyen megtaláljátok ha mégsem, privátban elküldöm.
Nos elég sok kis bejelölést tettek már fel, és egyre csak nő a búvóhelyek száma,. egy egy bejelölés egész sok tapasztalatot, miszerint mennyire "védett" milyen a talaj, mire kell figyelni tartalmaz, hasznos kis segítség lehet ha valaki huncutkodást tervez a szabadba

Ami még plusz, hogy nem korlátozódik a Margit szigetre, ahogy néztem van jó pár jelölés országszerte benn

(mindez köszönhető hogy már mo-n is szerkeszthető a keresőóriás térképei :P )
kiserdöben budapesten margitszigeten gellérthegyen szivesen megismételném bármikor szeretek a természet lágyölén szeretkezni
Sziasztok!
Mi a párommal múlt héten fényes nappal a körös folyó partján szexeltünk 1 jót. Izgi volt
Mi a párommal múlt héten fényes nappal a körös folyó partján szexeltünk 1 jót. Izgi volt

Mi most jöttünk haza a nyaralásból! Görögország! Az egy hét alatt a pasim 4 szer dugott meg a parton ebből kétszer nappal és egyszer meg is láttak sőt fotóztak is, úgy láttuk. Remélem nem élnek vissza vele, bár mondjunk nem szégyellem. Nagyon izgi így szeretkezni!!!
Na megvolt a mai is, bár idő híján nem variáltunk, csak gyors ki a ligetbe, és az első padon hajrá. Csak annyi gond volt vele, hogy a pad is csúszott, a kavicsok is a lábam alatt, a párom nem tudta átrakni a lábát az ülőkén, hogy rendesen rám tudjon ülni, így végül simán állva, hátulról fejeztük be. Azért jó volt, bár már ideje lenne ott világosban is szétnézni, hogy hogyan is néz ki valójában a helyszín.
Szétnézünk az biztos, de lehet, hogy marad a liget sötétje. Majd elmesélem mi lett belőle.
Nézzetek szét, vannak nem igazán belátható helyek
De pölö a liget már nekem is bevált annó több soron
(Ez egy válasz chanet üzenetére (2013. 07. 20. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 20. szombat 10:24

De pölö a liget már nekem is bevált annó több soron

Köszi! Azért ezek elég forgalmas helyek, nem biztos, hogy be merjük vállalni.
Majd ma este kiderül, hogy hol lesz "nyélbe ütve".

Majd ma este kiderül, hogy hol lesz "nyélbe ütve".
Köszi! Azért ezek elég forgalmas helyek, nem biztos, hogy be merjük vállalni.
Majd ma este kiderül, hogy hol lesz "nyélbe ütve". (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 20. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 20. szombat 06:06

Majd ma este kiderül, hogy hol lesz "nyélbe ütve". (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 20. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)

Stefánia, Széchenyi téren a posta felőli oldalon valamelyik szobortalapzat, Dugonics téren a parkban, a Novotel mellett is vannak jóképű padok, a Lechner tér...
De vannak még jó helyek
De vannak még jó helyek

Stefánia, Széchenyi téren a posta felőli oldalon valamelyik szobortalapzat, Dugonics téren a parkban, a Novotel mellett is vannak jóképű padok, a Lechner tér...
De vannak még jó helyek
(Ez egy válasz chanet üzenetére (2013. 07. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De vannak még jó helyek

Apropó, valaki tud ajánlani valami jó helyet Szeged belvárosában?
Az elmúlt héten volt 3 is.
Egy városból kivezető útról nyíló kis földúton bementünk kb 50 métert este. Semmi növényzet, és a közelben volt egy trafóállomás, ami elég rendesen ki volt világítva, tulajdonképp velünk együtt.
Egy másik alkalommal egy eldugott helyen. Ez volt a bemelegítés.
Legutóbb pedig Szegeden a ligetben egy padon. Na az elég izgi volt. Párom fehér ruhában volt, vagyis szinte világított a sötétben. Nem messze tőlünk több társaság is beszélgetett, és pont mielőtt elmentem volna jött két biciklis. Nem tudtuk eldönteni, hogy hol jönnek, de akkor sem hagytam volna már abba, ha ott állnak mellettünk... Végül picit arrébb mentek el mellettünk és egy bokor miatt valószinűleg nem láthattak bennünket.
A következő akció holnapra van tervezve, de még nincs kiszemelve a hely, de az tuti hogy szoknyába jön a párom bugyi nélkül... A terv hogy sokkal kevésbé elbújva csak szemből az ölembe ül...
Egy városból kivezető útról nyíló kis földúton bementünk kb 50 métert este. Semmi növényzet, és a közelben volt egy trafóállomás, ami elég rendesen ki volt világítva, tulajdonképp velünk együtt.
Egy másik alkalommal egy eldugott helyen. Ez volt a bemelegítés.
Legutóbb pedig Szegeden a ligetben egy padon. Na az elég izgi volt. Párom fehér ruhában volt, vagyis szinte világított a sötétben. Nem messze tőlünk több társaság is beszélgetett, és pont mielőtt elmentem volna jött két biciklis. Nem tudtuk eldönteni, hogy hol jönnek, de akkor sem hagytam volna már abba, ha ott állnak mellettünk... Végül picit arrébb mentek el mellettünk és egy bokor miatt valószinűleg nem láthattak bennünket.
A következő akció holnapra van tervezve, de még nincs kiszemelve a hely, de az tuti hogy szoknyába jön a párom bugyi nélkül... A terv hogy sokkal kevésbé elbújva csak szemből az ölembe ül...
Balaton mar volt nekem is, de a Lupa az komoly! Ott azert zsufolt szokott lenni...

Buszos vagyok jöhettek..
(Ez egy válasz egyenkettek üzenetére (2013. 07. 15. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 15. hétfő 23:43

szeretjük a buszvezető bácsikat és a kamionosokat. ezért fontos a vezetés közbeni nemi élet! már csak egy tempomat hiányzik a kocsiból, és a sárga csekk sem jönne olyan sűrűn a gyorshajtásért amit a lábgörcs okoz...
szeretjük a buszvezető bácsikat és a kamionosokat. ezért fontos a vezetés közbeni nemi élet! már csak egy tempomat hiányzik a kocsiból, és a sárga csekk sem jönne olyan sűrűn a gyorshajtásért amit a lábgörcs okoz...