Éjszakai autóut során, egy autóban a hátsó ülésen. Egy hölgyel ültem, akivel a sors pár hónapra hozott össze és mi ki is használtuk annak a időszaknak minden napját. Elől a sofőr mellett ült a legjpbb barátom. A barátném (mert asszonyka volt az istenadta) valami hosszú unalmas történetet mesélésébe kezdett, és közbe elővette a farkam és verni kezdte. Sokat kellett dolgozzon, mert nehezen mentem el, de végül egy tenyérnyi spermát törölt a papírzsebkendőkbe.
és elöl üllők semmit nem vettek észre ?

Egy pár évre rá megkérdetem a haverem ... ő azt mondja semmit se látott. Utána én is megnéyegettem, ténzleg nem lehet hátra látni az első ülésről, főleg sötétben.
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én sehogy se tudom ilyesmire rávenni a párom, pedig vágyom rá :-( Nincs valami tippetek, hogy tudnám rávenni?
Egyes mozikban vannak páros ülések (pl Duna Pláza). van vkinek tapasztalata ilyen helyen?
Én úgy kezdtem, hogy dugás közben beszéltem a vágyaimról (megdugni őt nyilvános helyen, bugyi nélkül kimenni vacsorázni üdüléskor, stb.). A párom vette a lapot és amikor a fantáziáimhoz közeli helyzetek alakultak ki beadta a "derekát".
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 17:27

Én sehogy se tudom ilyesmire rávenni a párom, pedig vágyom rá :-( Nincs valami tippetek, hogy tudnám rávenni?
Izgató hatással van a nyilvános hely sokmindenkire, de nem hiszem, hogy nem jobb otthon.....
Szerintem nem. A csajomat is rá akarom venni, hogy jöjjön velem egy étterembe egy szórakozóhelyre bugyi nélkül,de nagyon tart tőle. Bármi összejöhet.
mint itt

Egyszer egy volt csajommal egy erdei parkolóban a kocsiban. Eszünkbe se jutott,hogy esetleg megláthat valaki.
takarítottam a topicban...ti tudjátok miért...a következőért tiltás lesz a jutalmatok
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 14:57

Egyszer egy volt csajommal egy erdei parkolóban a kocsiban. Eszünkbe se jutott,hogy esetleg megláthat valaki.
OK. Vettem,bocs!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 06:53

takarítottam a topicban...ti tudjátok miért...a következőért tiltás lesz a jutalmatok
sziasztok nekem 2 hete volt, mégpedig Alsóörs balatonpart, ott pedig az életmentőstégen! nagyon nagy volt!!! bevállalnék méég párat!!
nagyon izgató a tudat hogy rajtakaphatnak
az de mégis ettől jó esöben szabadtéren viszont felezödik az esély és jobb hangulat is

Útszéli kurvák megdugása a bokrok takarta teherplatón belefér a topicba?

Hasonló történet,"régebben" történt,elmentünk cukrászdába ha jól emlékszem,megkértem a párom,hogy vegye le a bugyiját,szoknya volt rajta,így nem okozott nehézséget.Azután közelebb csúsztam hozzá és vadul,hevessen elkezdtünk csókolózni.Közben kezem betévedt a szoknya alá és "becsúszott" az ujjam a nedves puncijába.Egészen addig amíg elélvezett a hotelban.