Népligetben....mikor kitáncoltuk magunkat a MoriLigetbe és már eléggé be voltunk csípve kimentünk a ligetbe,barátnőm levette rövidnaciját és bugyiját ,ugy sétált velem!Ez kb hajnalba lehetett, ugy fél4 körül.Aztán egy padon meglovagolt,majd feltérdelt a padra és hátulról dugtam....néha elment egy-egy fiatal mellettünk !Ezután végigfektettem és ugy dugtam....hát a hátán lement itt-ott a bőr,de azt mondja nem bánja! Már 2x is csináltunk ilyen akciót.Legközelebb megörökítem! Ő sem bánja,mert legalább visszanézné magát,mert elég sokat ivott a drágám és alig emlékszik rá.
Pár napja a Balatonban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 09. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 09. kedd 18:05

Törölt felhasználó (824550)

... továbbra is kíváncsi lennék, ki hol élvezi mostanság a természet lágy ölét
és egymást...

... továbbra is kíváncsi lennék, ki hol élvezi mostanság a természet lágy ölét
és egymást...

Abonyi allatkert melletti parkoloban, Tesco parkolokban, szaunaban, erdoben,buszmegalloban, tiszaparton, kaposvaron a rutinpalya es a vasut kozott. Mind isteni volt.
A dolog nem mostanában történt, de kellemes emlék... Az akkori csajommal a Horvát tengerparton nyaraltunk, olyan sátorozós, spórolós nyaralás volt. Egyik este lementünk a tengerpartra egy másik párossal (akivel közös sátorban aludtunk), hogy megmártózzunk a vízben. A barátnőm kicsit szégyellős volt, ezét először csak a bikinifelsőjét vette le, ahogy a másik csaj is. Fürdés után lefeküdtünk a partra szárítkozni, amásik páros egy kicsit távolabb telepedett le. Először csak hevertünk egymás mellett összebújva, de az összebújás eredményeként hamar mozgolódni kezdett a farkam. A barátnőm gyönyörű mellén csillogtak a vízcseppek a kevés fényben, ami végleg felizgatott! ráfordultam és finoman csókolgatni kezdtem a nyakát, majd elindultam a nyelvemmel a keblei irányába, útközben felitatva a vízcseppeket. Csodás, sötét mellbimbói azonnal vigyázzba merevedtek és nem csak a hűvös esti levegő borzongató érintésétől!
Közben a kezem a testén kalandozott miközben ő halka nyögésekkel adta tudtomra, hogy élvezi a kényeztetést. A fülébe suttigtam, hogy lazuljon ne csináljon semmit, csak élvezze a kezem és a nyelvem játékát a testén! Becsukta a szemét és a fejét hátrahajtva várta a folytatást. A parton voltak még néhányan, de diszkrét távolságban maradtak. A másik páros felé pillantva, mintha ott is hasonló tevékenységet láttam volna, de én ugye inkább a barátnőm buja testére koncentráltam! Elindultam lefelé a nyelvemmel a két keble között, lágyan cirógatva a hasát és persze finoman belenyaltam a ködökébe, amitől finoman összerándult a teste. Ezután a csípőjét csókolgattam végig, majd a combjaihoz érkeztem a nyelvemmel, ami lazán szétnyílt, érintésemre várva. Én először a combjai belső, érzékeny oldalát kényeztettem, majd elérkezte a gyönyör - egyelőre még falatnyi bikinivel takart - kapujához, ami már nem csak a tengervíztől volt nedves! Először csak a bikinialsón keresztül kezdtem el nyalni. éreztem a nyelvemen összekeverdett a tenger sós íze a barátnőm édes puncinedvével. Két kezével megfogta a fejem és erősen a puncijához nyomta, már nem bírta a feszültséget! Olyan kötős bikinialsója volt amit egyetlen mozdulattal kioldottam és végre a szemem elé tárult a nedvességtő csillogó punci! A barátnőm felemlte a csípőjét és pihegve várta, hogy végre belenyaljak! Meg ist tettem, elkezdtem vadul nyalni! Először hossza, a posi lyukától kezdve a csiklójáig, majd nyelvemet mélyen beledugtam a a csatakos puncijába. Közben elkezdtem masszírozni a csiklóját, fokozva az évezetet, ő pedig lefelé nyomta a fejem, hogy a nyelvem minél mélyebbre hatoljon a puncijába és közben vadul mozgatta a csípőjét.. Nem sokáig tartott, mert egyszer csak vadul dobálva a testét elélvezett! Olyan hangosan nyögött, hogy zengett az egész part, de nem bánta, persze én sem... Azután szégyellősen hozzám bújt, megmarkolta a farkam és következett a "viszonzás", amit majd elmesélek ha érdekel valakit. Hár így történt...

Sztorik jöhetnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 20:34

Törölt felhasználó (879570)

Az egyik vidéki egyetemi klubban dolgoztam.
Na ott egyszerűbb a hol nemet felsorolni, mint azt, hogy hol igen...
Szép idők voltak
Szép idők voltak

mesélj ezekről légyszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 20:34

Szép idők voltak
Szép idők voltak

Az auchan mellett meg már ott a decathlon... a próbafülkéi nem szigetelnek vmi jól s ha nem vigyáz az ember fia/lánya, akkor még ki is eshet. Kapaszkodni kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 13:31

Törölt felhasználó (882720)

nyári melo hátul egy raklap milkán az auchanba
...ja meg még ugyanott az öltözöbe azt mással

hogy élvezhették a biztonsági szobába...érdemes lett volna bekukkantani oda is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 13:31

Törölt felhasználó (882720)

Szép idők voltak
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 18:44
Szép idők voltak

Törölt felhasználó (818842)

Lehetett ott látni érdekes dolgokat az biztos

Jánoshalma és Kiskunhalas között az út mentén....
Lehetett ott látni érdekes dolgokat az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 19:07

A régi ZP...
Az istalló elég érdekesen hangzik...
esetleg Szalajka völgyben valami jó hely? Valakinek a völgyhöz kapcsolódó sztorija van-e?

Keszthely környékén tud valaki jó helyet szabadban való 3as gabalyodáshoz?
a szilvásvárad helységtábla után, kb. 170 méterre van egy ló istálló, félig nyitott, sok a lovász fiú...szóval ott jó lehetne, simán be lehet menni, ha meg gondod akad a dugással, hát van ott csődör elég
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 12:23

Törölt felhasználó (866838)

Eger környékén esetleg Szilvásváradon tud valaki valami jó helyet ahol lehet kissé nyilvánosan huncutkodni?

Eger környékén esetleg Szilvásváradon tud valaki valami jó helyet ahol lehet kissé nyilvánosan huncutkodni?

A szegedi Anna fürdőben is jó a gőzkabin
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 16:23

Törölt felhasználó (766796)

Ma Tamásiban voltunk az élmény fürdőben.
Nagyon jó volt a gőzkabin szinte tíz centit is alig lehetett látni.
Mivel nem voltak megkívántuk egymást.
Egy jót szexeltünk, igaz nem tartott sokáig de mindketten elélvetünk.

Ma Tamásiban voltunk az élmény fürdőben.