nyári melo hátul egy raklap milkán az auchanba
...ja meg még ugyanott az öltözöbe azt mással

A szegedi Anna fürdőben is jó a gőzkabin
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 25. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 16:23

Törölt felhasználó (766796)

Ma Tamásiban voltunk az élmény fürdőben.
Nagyon jó volt a gőzkabin szinte tíz centit is alig lehetett látni.
Mivel nem voltak megkívántuk egymást.
Egy jót szexeltünk, igaz nem tartott sokáig de mindketten elélvetünk.

Ma Tamásiban voltunk az élmény fürdőben.

Benne van a lebukás, bár szerintem sötétben, este nem lebukás, max egy kis plusz izgalom, ami meg is volt ettől! Jöttek sétálva, biciklivel, de nem moziztak
vagy csak diszkréten
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:59

Törölt felhasználó (853039)

es ha egyszer lebuktok? ugy gondoltam pont valaki aar jar azt jol kihasznalja a helyzetet es o mozizik?
A régi ZP...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 20. hétfő 20:57
Törölt felhasználó (818842)

Huuuu rég volt igaz se volt
Margitsziget,Népliget,Szunyog-sziget..lépcsőház,tető (10 em. panel),autóùt melletti erdő,autò erre-arrra...stb.Éjjel,de akár fényes nappak is...fiatalság merészség

Emlékszem,hogy anno Pécsett a Mecsek oldalában,a Mandulásban fényes nappal szeretkeztünk a túrista úttól 20-30 méterre.Nem sokat zavart ,hogy volt sétáló bőven.Aztán lejebb a túrista úttól,egy elég sűrű ligetesbe meztelenül is napoztunk.Itt is dugás lett a vége! Ezt a helyet aztán rendszeresen felkerestük a későbbiekben. A Tanárképző Egyetem kollégiumának udvarában is a bokrok között is el-el bujtunk szeretkezni,ha éppen a kolesz szobájában nem volt alkalmas. Minket az is izgatott,hogy megláthatnak.Igy izgisebb volt.Hatalmasakat élveztünk a jelenlegi párommal.
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2013. 06. 22. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 14:03

Sziasztok, Pécsett van ötlet hol lehet egy jót szexelni a szabadban?
es ha egyszer lebuktok? ugy gondoltam pont valaki aar jar azt jol kihasznalja a helyzetet es o mozizik?
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:54

Minket is izgatott a gondolat is, előtte végig a párom punciját simogattam a moziban.. eléggé fel voltunk húzva, mire odaértünk...szerintem a végeredmény hallható volt, mert a meleg miatt le volt kicsit húzva az ablak!! Hatalmasat szeretkeztünk!
Minket is izgatott a gondolat is, előtte végig a párom punciját simogattam a moziban.. eléggé fel voltunk húzva, mire odaértünk...szerintem a végeredmény hallható volt, mert a meleg miatt le volt kicsit húzva az ablak!! Hatalmasat szeretkeztünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:33

Most irigykedek...
... mert izgat a gondolata is....

Most irigykedek...
... mert izgat a gondolata is....
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:30

Szia, köszönöm a segítséget, maradtunk a "bevált" Malomvölgyi tó parkolónál...Jól éreztük magunkat!!!
Szia, köszönöm a segítséget, maradtunk a "bevált" Malomvölgyi tó parkolónál...Jól éreztük magunkat!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 13:49

Sziasztok,sztem Pecsett kicsit macerasabb...probaljatok hegyen turazni...stb...foleg hetkoznap szeritnem nem sokan setalgatnak es igy kenyelmesebben csinalhatjatok...Pecs kornyeken is vannak azert kiserdok...stb....engem is izgat a gondolata...nagyon...meg kellene mar valositani is nyilt gondolkodasu emberekkel....
Sziasztok,sztem Pecsett kicsit macerasabb...probaljatok hegyen turazni...stb...foleg hetkoznap szeritnem nem sokan setalgatnak es igy kenyelmesebben csinalhatjatok...Pecs kornyeken is vannak azert kiserdok...stb....engem is izgat a gondolata...nagyon...meg kellene mar valositani is nyilt gondolkodasu emberekkel....
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2013. 06. 22. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 14:03

"s még a felét, fel sem soroltad....csibém
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 16. csütörtök 20:31
Törölt felhasználó (882720)

suli wc tesiöltözö stadion park vonat erdö balaton tengerpart árokaprt(örök élmény
) fesztivál pláza wc disco wc

.... lejjebb ment a Duna is, meleg is van...
Csak nem a szúnyogok akadályoznak benneteket?...

Csak nem a szúnyogok akadályoznak benneteket?...

Tavaly nyáron, mikor a kisduna partján sétáltunk a párommal, megkivántuk egymást, egy padhoz odatelepedtünk , a párom simogatni kezdtem, ő azonnal kifejezte tetszését, a lényegre tért. elém térdelt és finoman szokogatott. közben az ösvényen kb 5-10méterre néha egy egy pár elsétált , de olyan sötét volt , csak árnyakat lehetett kátni. Természetesen ahogy illik letámaszkodott a padra, én hátulrol finoman majd egyre vadabbul dugtam. Kicsit feszélyezve érezte magát de pillanatok alatt tullépett a gátlásain. Jó volt , jól éreztük magunkat, talán még másnak is okoztunk egy kis örömöt....
...azota is emlegeti néha néha... remélem mostmár itt a joidő ismét lesz hasonló élményünk.
...azota is emlegeti néha néha... remélem mostmár itt a joidő ismét lesz hasonló élményünk.

Huuuu rég volt igaz se volt
Margitsziget,Népliget,Szunyog-sziget..lépcsőház,tető (10 em. panel),autóùt melletti erdő,autò erre-arrra...stb.Éjjel,de akár fényes nappak is...fiatalság merészség

lépcsőház, fél éven keresztül szinte minden este :P
Igaz mindig csak orál és ujjazás, de szép idők voltak
Igaz mindig csak orál és ujjazás, de szép idők voltak

Tegnap volt egy érdekes élményben részem:
Bicikliztem a Göd-Sződliget kerékpárúton, és letértem a dumaparti ösvényre, kicsit szétnézni. A part mellet egy fiatal pár szeretkezett. Elmentem mellettük. Közvetlen előttük. Észrevettek, bár nem akartam megzavarni a játékukat, és a lány a fiú ölében ült, fejét a mellére hajtva. De olyan kicsi aranyos lehetett, hogy azt hittem, hogy gyerek.
Szép volt. Nudisták lehettek mert egyforma barnára sült le a bőrük. Még visszanéztem, de már nem folytatták....
Pedig érdekes lett volna, bár ügye nem tudható, hogy milyen érzéseket vált ki egy ilyen eset minden egyes részvevőből.
Bicikliztem a Göd-Sződliget kerékpárúton, és letértem a dumaparti ösvényre, kicsit szétnézni. A part mellet egy fiatal pár szeretkezett. Elmentem mellettük. Közvetlen előttük. Észrevettek, bár nem akartam megzavarni a játékukat, és a lány a fiú ölében ült, fejét a mellére hajtva. De olyan kicsi aranyos lehetett, hogy azt hittem, hogy gyerek.

Szép volt. Nudisták lehettek mert egyforma barnára sült le a bőrük. Még visszanéztem, de már nem folytatták....
Pedig érdekes lett volna, bár ügye nem tudható, hogy milyen érzéseket vált ki egy ilyen eset minden egyes részvevőből.
suli wc tesiöltözö stadion park vonat erdö balaton tengerpart árokaprt(örök élmény
) fesztivál pláza wc disco wc

...énszerintem a topicnak aktualitása vagyon
tessék mesélni, ki merre mit csinált a jóidőben

tessék mesélni, ki merre mit csinált a jóidőben