A Szépvölgyi úti parkolóban esténként akad látnivaló
https://goo.gl/maps/D7uH44k7GPo
(Ez egy válasz cmszex üzenetére (2018. 08. 30. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 30. csütörtök 13:02

Sziasztok páromat szeretném tudta nélkűl el vinni egy olyan helyre ahol láthatnánk nyilvanos szexet eleggé felizgulna ha tudtok tipped adni megköszönném
Sziasztok, mi a feleségemmel elég sokszor szexeltünk már nyilvanos helyen, nem egyszer meg is láttak, de ez nem nagyon zavar minket. Volt mar Aquaworld jégkamrája, autó többször, erkély hatodik emeleten, háztető pesti belvárosban, sátorban kempingben. Nyéki nudin is keféltem már meg, de talán a legizgibb a Balatonban volt egy pici gumicsónakban. Bementünk a bójáig, egymással szemben feküdtünk benne, háton persze. A lábunkat kilógattuk, fürdőgatyát és bikini alsót le, és így tettem be a farkam, közben a csiklóját is kényelmesen elértem, és a látvány is csodaszép volt. Csónakon belül és kívül egyaránt.
Sziasztok! Pest környékén szeretnénk szexelni egy kilátóban, vagy ha senki nem tud elhagyatottabb kilátót, akkor egy olyan környék is megteszi, ahol pl vannak magaslesek. Köszi előre is a tippeket.
Egy kis segítség.
Csak idézek, nem saját.
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen egyszerre vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"

A Dogging szabályok
Jelzések:
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen egyszerre vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
Ez tetszik nekünk
! Jó lenne ha mindenki ismerné ezt
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 09. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 17. hétfő 21:19

Egy kis segítség.
Csak idézek, nem saját.
A Dogging szabályok
Jelzések:

A Dogging szabályok
Jelzések:
Ki gondolta volna
köszi, jó.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 09. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 17. hétfő 21:19

Egy kis segítség.
Csak idézek, nem saját.
A Dogging szabályok
Jelzések:

A Dogging szabályok
Jelzések:
Már mint tovább gondoltam. Mind ezt forgalomban levetítettem, mókás : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 08:16
Törölt felhasználó (3887162)

Ki gondolta volna
köszi, jó.

Sziasztok! Holnap délelőtt solymáron a bagolyvár ösvényen a patak mentén sétálunk, romantikázunk kedvesemmel.Esetleg hasonló párral ha "véletlen"összefutnánk....
Sziasztok, tudnátok egy kicsit segíteni? Nagyvárad tértől tudtok mondani olyan helyet, ahol még a maradék jó időt kihasználva lehetne a szabadban szexelni? Valami jól eldugott helyet vagy tisztást keresek, vagy valami hasonlót. Mindenképpen nappal ejtenénk meg a dolgot, és inkább hétvégén, szóval akkor se igazán menjenek arra. Válaszokat előre is köszönöm
A város közepén aránylag kevés a "tisztások" száma, de ott a Népliget a közelben. Ott sok pasi lesz ugyan,de nőd egyébként sincs a szexeléshez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 16. kedd 15:29
Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok, tudnátok egy kicsit segíteni? Nagyvárad tértől tudtok mondani olyan helyet, ahol még a maradék jó időt kihasználva lehetne a szabadban szexelni? Valami jól eldugott helyet vagy tisztást keresek, vagy valami hasonlót. Mindenképpen nappal ejtenénk meg a dolgot, és inkább hétvégén, szóval akkor se igazán menjenek arra. Válaszokat előre is köszönöm
Nyilván azért kérdeztem ezt a lehetőséget mert magammal szeretnék lenni. Alany lenne hozzá, csak egy helyet kellene találni. Nem azt mondtam hogy a közvetpen közelében, hanem hogy ne 100 km-t kelljen autózni miatta.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2018. 10. 16. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 16. kedd 15:51

A város közepén aránylag kevés a "tisztások" száma, de ott a Népliget a közelben. Ott sok pasi lesz ugyan,de nőd egyébként sincs a szexeléshez.
Sziasztok,
Ma este átutazóban leszünk Budapesten.
Vannak izgalmas helyek, amerre érdemes lenne kanyarodni?
Mi szívesen szexelnénk mások előtt.
köszönöm a korrekt érdeklődő levelemre való reakciótokat! :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 16:01
Törölt felhasználó (3977832)

Sziasztok,
Egyszer szexeltem mozi leghatso soraban. Kevesse latogatott film volt, de azert elorebb ultek emberek.
Nagyon izgalmas volt. A baratom olebe ultem es haturol tette be az addigra mar felkemenyedett farkat. Az igazsag az, hogy rovid menet volt osszessegeben, mert gyorsan elelveztunk mindketten. Aztan meg kinyalattam vele a puncim.
Nagyon izgalmas volt. A baratom olebe ultem es haturol tette be az addigra mar felkemenyedett farkat. Az igazsag az, hogy rovid menet volt osszessegeben, mert gyorsan elelveztunk mindketten. Aztan meg kinyalattam vele a puncim.

Az egyik legizgatóbb dolog a lebukás veszélye.Teljesen bepörget.Szerencsére eddigi partnereimet is.Volt hogy Szentendrén egy parkba kívánt meg az akkori barátnőm fényes nappal,szoknya föl,tanga félre,már a combján fojt a nedvesség,elővette kőkemény farkamat,és beleült.Hatalmas élvezet.Kb.5 perc alatt elment a kis puncija,elég hangosan
Kikell próbálnotok.

Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
Jogos! Az AK önmagában amúgy dögunalmas tud lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 09:45

Törölt felhasználó (4050422)

Sziasztok. Termeszetet szereto turazni vagyo lanyt part keresek utitarsnak csongrad megye. AK tura utvonalon.
Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
Nem kellett buszt bérelni...
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt...
A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság.
(Ez egy válasz Nem vagyok az eseted üzenetére (2019. 05. 18. szombat 03:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 18. szombat 03:51
A 7-es buszon, az utolsó járatok egyikén zötykölődtünk hazafelé, a Thököly úton, a Rákóczi úton (mi is volt a nevük akkor?), a Bartók Béla úton, kifejezetten kellemes volt...

Fiatalság, bolondság.

Kiváncsi lennék milyen egy busz hátuljában "kellemesebbé" tenni az utazást. Bérelt már valaki ilyen célra buszt, hogy tuti csak ketten legyetek? Van valakinek tapasztalata?
Az teljesen rendben van, hogy adott esetben viseli az ember a tetteinek a következményét. Viszont, ha nem úgy sül el a dolog, akkor nem biztos, hogy szeretnék egy harmadik személyt kellemetlen helyzetbe hozni, aki esetleg belecsöppen egy szituációba, amit vagy pozitívan vagy negatívan él meg. Az, hogy az ember azt gondolja, ha valaki mégis felismeri mi zajlik, akkor elismerően csettintenek majd egyet, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk nem gyerek, aszexuális, szexuálisan bántalmazott, prűd, nézeteivel vagy vallásával ellentétes és sorolhatnám tovább. Izgi játéknak tűnik, de nem mások kárára. Szerintem. Eddig nem sikerült a bérlés, mert vagy rögtön mondták hogy nincs kapacitás, vagy ha volt, akkor felvázoltam mi a szitu, akkor meg azért nem. Lehet nem kéne felvázolni, de az meg nem igazán korrekt
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:46

Nem kellett buszt bérelni...
A hosszú szoknya mindent takart, a bugyit csak félrehajtottuk, és csüccsenés... teletöltöttem a barátnőm punciját. Már sok-sok éve Ő a feleségem...
Fiatalság, bolondság.

Fiatalság, bolondság.