Itt vagyunk Harkányba.Tegnap átmentünk R-go koncertre és egy vár tövében szexeltünk miközben tölünk pár méterre parkolót kereső autósok 5km/h-s sebességgel szabad helyet kerestek.
Ó dehogynem... egyébként nagyon szexi a hölgy az adatlapozokon
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 11:21
Törölt felhasználó (4730698)

azért az ilyen szerintem- de csak szerintem full full közönséges dolog . . . ! De valahogy szerintem ez kamu is
ép eszű normális ember azért ilyet nem csinál

Nekünk is van pár kedvenc helyünk, ahol szeretnénk fotózni, de szinte mindig vannak ott kirándulók. Hétvége kizárva, valamikor visszamegyünk hétköznap. ( Balaton part)
Télen-tavasszal sem volt ott szerencsénk.
Télen-tavasszal sem volt ott szerencsénk.
Pár éve Hűvösvölgyben a Magyar Szentföld-templom elgondolkoztatott, hogy lehetne pár érdekes akciót rendezni ott. Tető is van de az nem annyira biztonságos meg környező házakról rálátni valamennyire.
Talán a Népszigeten is van pár ilyen opció. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 10. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 19:20
Talán a Népszigeten is van pár ilyen opció. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 10. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi még próbáltunk keresni Budapesten elhagyott épületet, telephelyet, esetleg lépcsőházat, tetőt, ahol nincs túl nagy mozgás. De sajnos ilyen helyet nem találtunk még.

Nagyon szuper képek, szuper csaj, gratulálok! Esetleg ha Debrecen környéken hasonló helyeket tudna valaki...
(Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 22:03

Részemről "P" csupa nagybetűvel "igen", viszont "R" sem tagadhatta le a hatását

Részemről "P" csupa nagybetűvel "igen", viszont "R" sem tagadhatta le a hatását
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 20:17

Talán hamarosan azt is találunk majd.
Reméljük a másik hely elnyerte a tetszésetek.

Reméljük a másik hely elnyerte a tetszésetek.
Talán hamarosan azt is találunk majd.
Reméljük a másik hely elnyerte a tetszésetek. (Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 20:04

Reméljük a másik hely elnyerte a tetszésetek. (Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Most látom csak, hogy kicsit félrement a hozzászólásom.
Szóval Al-Ass-andra, bejegyzésére akartam reagálni és reflektálni.
A romos épületesre....
A romos épületesre....
Most látom csak, hogy kicsit félrement a hozzászólásom.
A romos épületesre.... (Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 12:57
A romos épületesre.... (Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyesmi izgalmas lenne nekünk is.
Sajnos ajánlást az egyik itteni pár képei alapján szentkirályszabadjai reptérre kaptunk, de az hétvégén a kirándulók nézelődők miatt necces.
Sajnos ajánlást az egyik itteni pár képei alapján szentkirályszabadjai reptérre kaptunk, de az hétvégén a kirándulók nézelődők miatt necces.
Ilyesmi izgalmas lenne nekünk is.
Sajnos ajánlást az egyik itteni pár képei alapján szentkirályszabadjai reptérre kaptunk, de az hétvégén a kirándulók nézelődők miatt necces. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 04. 10. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 20:43
Sajnos ajánlást az egyik itteni pár képei alapján szentkirályszabadjai reptérre kaptunk, de az hétvégén a kirándulók nézelődők miatt necces. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 04. 10. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valaki akar mákvirágzásban fényképeket csinálni, tudok hozzá helyszínt biztosítani. Röviden ennyi.
Ha valaki akar mákvirágzásban fényképeket csinálni, tudok hozzá helyszínt biztosítani. Röviden ennyi.
Mi még próbáltunk keresni Budapesten elhagyott épületet, telephelyet, esetleg lépcsőházat, tetőt, ahol nincs túl nagy mozgás. De sajnos ilyen helyet nem találtunk még.

Tbánya Turul

Tegnap Sóstói erdőben a tornapálya után kifelé menet Sóstóra, az egyik beugróban felszoptam a férjem, aztán hátulról durrant belém, miután elélveztem, ja a sok okosnak, a felszopás kb 1 perc volt, az aktus úgy max 2. Be voltunk gerjedve mind a ketten. néha jó az ilyen turbó szex
ez is csak úgy alakult séta közben
uhhhh de jó volt, szeretünk csak így hirtelen sexelni

A fenébe, pont tegnapelőtt sétáltam arra, de akartam menni tegnap is (de végül nem voltam). Most már jobban fogok figyelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 11:19

Tegnap Sóstói erdőben a tornapálya után kifelé menet Sóstóra, az egyik beugróban felszoptam a férjem, aztán hátulról durrant belém, miután elélveztem, ja a sok okosnak, a felszopás kb 1 perc volt, az aktus úgy max 2. Be voltunk gerjedve mind a ketten. néha jó az ilyen turbó szex

Mozgalmas, de jó lenne, ha ez lenne az átlagos
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 04. 09. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert a tornapálya mellett leszopni a barátodat, az jobb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 11:21

azért az ilyen szerintem- de csak szerintem full full közönséges dolog . . . ! De valahogy szerintem ez kamu is

(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2023. 12. 08. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 18:06

Mc Drive , rendeléskor , párom kézimunkázott , az ablakba álló hölgynek sokszor letévedte a szeme ,de teljessen jól kezelte , semmi felháborodás , vagy megvetés , inkább érdeklődés, aranyos volt

Igaz, nem Budapest, hanem Nyugat Dunántúl, pár hét, és virágzik a mákom, no ott tudnak készülni nagyon jó képek, ha valakit érdekel.
(Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 09. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 17:45

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Bp. keleti oldalán, olyan eldugottabb virágos mezőt, repcést, ahol pár képet is lehett kattintani?
(Reptért ismerjük, de nem az az igazi virágos rét....)
Tudnátok ajánlani Bp. keleti oldalán, olyan eldugottabb virágos mezőt, repcést, ahol pár képet is lehett kattintani?
reptér felé ecsernél
(Ez egy válasz SXSXS üzenetére (2024. 04. 09. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 17:45

Sziasztok!