Sziasztok!
Tud esetleg valaki jó glory hole-os helyeket? Előre is köszönöm!
Tud esetleg valaki jó glory hole-os helyeket? Előre is köszönöm!
Lányokat,nőket,(akár párokat is) keresek Tatabányáról vagy Komárom megyéből, akik szeretik a kicsit perverz dolgokat és a nagy péniszt.Kukkolhatsz,végignézheted a masztimat, sőt szophatsz is akár extrém helyen,ha izgat...és a nagy méret is
Interspar (Tatabánya,Győri út) férfi wc-jében gloryhole lyuk van 2 kabin között,ahol lehet leskelődni és sok minden mást is
)

Egyet értek veled. Nagyon-nagyon izgi dolog nyilvános helyeken izgatni egymást és szeretkezni. A párommal mi is kipróbáltunk jó néhány izgalmas helyet és helyzetet.
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2011. 12. 31. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 31. szombat 08:13

Nyilvános helyen sexelni? Nagyon izgi, nagyon-nagyon! (én legjobban a tengerparton élvezetem este a strandon, de sok más helyen csináltuk már párommal) Az az izgalom, hogy lebukhatunk leírhatatlan!
Szóval JÓ NAGYON JÓ!
Szóval JÓ NAGYON JÓ!
Nyilvános helyen sexelni? Nagyon izgi, nagyon-nagyon! (én legjobban a tengerparton élvezetem este a strandon, de sok más helyen csináltuk már párommal) Az az izgalom, hogy lebukhatunk leírhatatlan!
Szóval JÓ NAGYON JÓ!
Szóval JÓ NAGYON JÓ!
Sziasztok!
Múlt héten hétvégén elugrottunk a biatorbágyi Outletbe vásárolni. Sokáig mentünk, mire a végén még beugrottunk egy fehérneműboltba is. Vettem pár szexi rucit, ezzel kedvesemet jól felizgattam, mert azt mondta, meg akar kefélni azonnal. Nem volt mit teni, elmentünk a "családi/mozgássérült mosdóba" nagyon tiszta volt
, szexelni. Láttuk a kiírást, hogy minden egész órakor jönnek takarítani. 11.40h volt, volt még idő bőven. Hogy izgalmasabb legyen, levetkőztem , felvettem egy szexi fűzőt, volt kemény orál utána kemény szex hátulról, de a biztonság kedvéért NEM zártuk kulcsra az ajtót
12.20h-kor jöttünk ki, nem zavart senki. Máskor is beugrunk oda kicsit
Múlt héten hétvégén elugrottunk a biatorbágyi Outletbe vásárolni. Sokáig mentünk, mire a végén még beugrottunk egy fehérneműboltba is. Vettem pár szexi rucit, ezzel kedvesemet jól felizgattam, mert azt mondta, meg akar kefélni azonnal. Nem volt mit teni, elmentünk a "családi/mozgássérült mosdóba" nagyon tiszta volt

jo nekem a merzse mocsár környéke is
ha járatod a motort a fűtés miatt, akkor sem fogyaszt olyan egetverően, viszont kellemes tavaszban lehet mindenfélét csinálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 19. hétfő 22:10

Törölt felhasználó (797483)

Pontosan.
Ma a Budakalászi tavaknál üzekedtünk.
Megállt tőlünk 20 m-re egy autó, de nem villogtak ránk és mi sem mertünk kezdeményezni. Tíz perc múlva elmentek

Megállt tőlünk 20 m-re egy autó, de nem villogtak ránk és mi sem mertünk kezdeményezni. Tíz perc múlva elmentek

Csak a kefélés vége felé éreztem, hogy ránk hült az autó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 19. hétfő 22:10

Pontosan.

Pontosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 19. hétfő 13:13

Törölt felhasználó (824550)

hideeeg? elvannak a fűtött kocsiban...

hideeeg? elvannak a fűtött kocsiban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 15. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 15. csütörtök 19:11

Törölt felhasználó (96377)

Nincs arra most hideg?
Amúgy izgi lehet...
Amúgy izgi lehet...
Nincs arra most hideg?
Amúgy izgi lehet... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 14. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 14. szerda 20:59
Amúgy izgi lehet... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 14. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra gondoltam, hogy az M0-ás hídja alatt a Budakalászi tavaktól nem messze még akár télen is lehetne doggingolni. Csak az talál oda aki keresi. Átmenő forgalom elvileg nincs. Hmm?

Arra gondoltam, hogy az M0-ás hídja alatt a Budakalászi tavaktól nem messze még akár télen is lehetne doggingolni. Csak az talál oda aki keresi. Átmenő forgalom elvileg nincs. Hmm?

Egy forró nyári éjszakán, egy kivilágított szökőkútban szeretkezni
az lenne az igazi Dolce Vita! XD

na igen, egy szép tisztás, csicsergő madarak....hmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 14. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 14. szerda 08:02

Törölt felhasználó (323080)

Főleg erdő mellett !!!!
Főleg erdő mellett !!!!
(Ez egy válasz simit üzenetére (2011. 12. 13. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nem erre gondoltam pont

Éljen!
Na akkor egy dogging élmény: múlt héten kétszer kimentünk doggingolni a Hajógyári szigetre. De sehol-senki
Szokott valaki szervezni még dogging-bulikat? (Válaszokat privibe! Nem társkereső!
)
Tud valaki még jó helyszíneket? A Hármashatár-hegyen pontosan hol szoktak lenni ilyen szeánszok? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2011. 12. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 13. kedd 13:38
Na akkor egy dogging élmény: múlt héten kétszer kimentünk doggingolni a Hajógyári szigetre. De sehol-senki

Tud valaki még jó helyszíneket? A Hármashatár-hegyen pontosan hol szoktak lenni ilyen szeánszok? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2011. 12. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

a topic fagyasztását feloldottam, de
NE HASZNÁLJÁTOK társkeresésre,
kizárólag tapasztalatokat és élményeket írjatok a topicba (különben ismét bezárom)!!!
kizárólag tapasztalatokat és élményeket írjatok a topicba (különben ismét bezárom)!!!

...van amitől a kullancs is menekül...

izgalmas tud lenni....pl erdőben

a topic fagyasztását feloldottam, de