Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1831   2013. 08. 13. kedd 16:56
szexiparbp szexiparbp
Sziasztok!

Nemsokára Párizsba utazunk, emiatt kérjük a segítségetek. Szeretnénk menni szexmoziba, ahol lehetne idegenek előtt szexelni "biztonságosan". Ismertek odakint ilyen helyet? Előre is köszönjük a válaszokat.

Puszi, szexiparbp
#1830   2013. 08. 12. hétfő 18:01
X Törölt felhasználó (812093)
Hazautaztunk 2 hétre a Balatonra. Vettünk egy elég jó ilyen úszó fotel matrac szerűséget. Na fel is avattuk egyből a vízben. Csajom benne mintha körülötte lett volna egy úszógumi én meg mögötte mintha tologatnám a vízben. Fürdőzők strandolók vizibiciklisek körülöttünk... Teljesen spontán az érzés ahogy odanyomta a fenekét hozzám a víz alatt szinte egyből állt a farkam. Lenyúlt megmarkolta és húzta lejjebb rólam a rövidgatyót, énis félrehúztam a tangás bugyit és próbáltam bedugni, de istenért se akart menni a víz alatt. De pár perc bénázás után benedvesedett a punija és simán becsusszant. Próbáltam evickélni beljebb az emberektől miközben a punciját dugtam, nem volt egyszerű erre meg arra is figyelni meg arra, hogy ha lehet ne vegyenek észre. Nem vagyok a híve a dolognak, hogy így mások előtt de valamiért strandon rndszeresen történik ilyesmi, "rossz" hatással van ránk. smile Szóval pakolom a víz alatt egyszercsak észreveszem, hogy egy csávó tőlünk 10m-re kb a matracán köröz körülöttünk és bár napszemüveg volt rajta, de 100 hogy észrevette mit művelünk. A vége az lett hogy kihúztam a nunijából aztán a lába közé fogta és azzal verte ki a víz alatt... Izgalmas volt, hogy megláthatnak és szerintem meg is láttak! nyes
#1829   2013. 08. 10. szombat 22:21
hard75 hard75
Kedves Mr. Lime!
Köszönöm, hogy megírtad, hogy számunkra mit jelent a nyilvános szex. Maga a tudat, hogy valaki meglát igenis pörgeti az embert. Amennyiben azt szeretnénk, hogy mindenki láthasson beszélnék a Kovival. Egyébként az amatőr rovatban is viszonylag sokan vannak "arc" nélkül....
#1828   2013. 08. 10. szombat 11:33
dolfenzo dolfenzo
azt hiszed hülye vagyok és nem tudom! aki itt elmondja mikor hova megy az számithat arra,hogy látni fogja valaki! hiszen ha nem tudnád ez az oldal nem csak a nyilvános szexröl szol hanem a kukkoloknak információ adásra! igy aki nem szereti hogy nézzék öket azt biztosan zavarni fogja! azért egy jó infó a margit szigeten rengeteg a kukkoló és még több a suranó tolvaj!
#1827   2013. 08. 10. szombat 10:51
christiano christiano
Sajnos az idő közbeszólt,Árpád hídnál visszafordultunk. De ami késik nem múlik.
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2013. 08. 09. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 09. péntek 22:40
Majd oszd meg velünk. smile ))
#1826   2013. 08. 10. szombat 10:41
X Törölt felhasználó (851550)
Ezek szerint,(ha jól értettem) bárkit,mondjuk engem is beengednétek a hálószobátokba megnézni,meglesni egy dugásotokat?Ez engem is izgatna,nem csak titeket!
#1825   2013. 08. 10. szombat 00:54
dolfenzo dolfenzo
olyan ember ne legyen már büszke a nyilvános szexére aki fél ,hogy meglátják! hiszen azért mész ki a nyilvános terepre hogy meglássanak vagy nem!? ahogy olvasom EZT A SOK GAGYI NYILVÁNOS SZEXELŐT! bujkálunk a sötétben és vajon mit láthattak az egészből! na VAJON A KOROM SÖTÉTBEN MIT LEHET LÁTNI! max.. hallani, hogy dug valaki!
#1824   2013. 08. 09. péntek 22:40
hard75 hard75
Majd oszd meg velünk. smile ))
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 08. 09. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 09. péntek 20:39
ma este a Margitszigetet felavatjuk...
#1823   2013. 08. 09. péntek 20:39
christiano christiano
ma este a Margitszigetet felavatjuk...
#1822   2013. 08. 08. csütörtök 21:40
hard75 hard75
Mi este voltunk, már sötétedett és igen(!) volt szúnyog. Azt mi is megnéznénk, hogy valaki a kis játszadozásunkra elégíti ki magát smile )). Most nem megyünk a Hajógyárira mert nem hiszem, hogy minket akarnak látni a világzenei színpadon smile )))))
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 08. csütörtök 21:06
melyik napszakban voltatok? Szúnyogok vannak?Hajógyárit mi is ki akarjuk próbálni a párommal,meg a Margitszigetet is.Tegnap a Lupán szexeltünk,egy biciklis faszi megállt kb 10 méterre tőlünk és kézzel elégítette ki magát.Érdekes volt.Valaki ha esetleg próbálta:éjszaka a Lupa mennyire szúnyogos? Lehetne ott éjszaka fürödni(meg egyéb mást csinálni) szerintetek?
#1821   2013. 08. 08. csütörtök 21:06
christiano christiano
melyik napszakban voltatok? Szúnyogok vannak?Hajógyárit mi is ki akarjuk próbálni a párommal,meg a Margitszigetet is.Tegnap a Lupán szexeltünk,egy biciklis faszi megállt kb 10 méterre tőlünk és kézzel elégítette ki magát.Érdekes volt.Valaki ha esetleg próbálta:éjszaka a Lupa mennyire szúnyogos? Lehetne ott éjszaka fürödni(meg egyéb mást csinálni) szerintetek?
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 05. hétfő 13:37
Sziasztok!
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.
Nos, ennyi a mi első de nem utolsó történetünk... wink
#1820   2013. 08. 05. hétfő 13:37
hard75 hard75
Sziasztok!
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.
Nos, ennyi a mi első de nem utolsó történetünk... wink
#1819   2013. 08. 04. vasárnap 08:28
X Törölt felhasználó (879341)
Sziasztok !!
Ma Budapesten szivesen alánéznék egy csaj szoknyájának vagy kiverném elötte a kocsimba !
#1818   2013. 08. 03. szombat 14:24
princ3 princ3
bent debrecenben nem tudok! de csak induljatok el a 471 sz úton és lesz hely! ha meg kokkolót akartok csak hívjatok és véletlenül arra fogok járni smile
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2013. 07. 27. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 27. szombat 13:33
Hello!
Tud valaki vmi jo helyet Debrecenbe ahova kimehetnénk egy kis autos szexre és akadna diszkrét kukkolo is?
#1817   2013. 07. 27. szombat 13:33
anipet83 anipet83
Hello!
Tud valaki vmi jo helyet Debrecenbe ahova kimehetnénk egy kis autos szexre és akadna diszkrét kukkolo is?
#1816   2013. 07. 26. péntek 22:59
anipet83 anipet83
Hello!
Debrecenbe tud valaki valami jo kis helyet?
#1815   2013. 07. 26. péntek 21:57
christiano christiano
Ma elég sokan voltak,nem láttam járőrt,a víz nagyon tuti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 26. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2013. 07. 26. péntek 21:14
Jó lenne ha így lenne.Na és ma mit tapasztaltatok?
#1814   2013. 07. 26. péntek 21:14
X Törölt felhasználó (167773)
Jó lenne ha így lenne.Na és ma mit tapasztaltatok?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 07. 26. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 14:36
Nem visznek el senkit......... mikor én voltam kint kb egy hete akkor is járőröztek,és senkihez nem szóltak egy szót sem.Szerintem nem a napozókkal vagy a kultúráltan fürdőzőkkel van a baj,hanem aki itt akarja megmutatni ki a jani,és át akarja úszni a tavat.Úgy hallottam ezekre vadásznak.De lehet félreinformáltak.Én mindenesetre mindjárt indulok a párommal!
#1813   2013. 07. 26. péntek 18:38
Demona Demona VIP Admin
sikerült az autós számára felélesztenetek a 3D-és autós szexmozit nyes sőt interaktív, mert a néző gondoskodott a történet végén a csattanóról...jó lehetett nyes nyes
#1812   2013. 07. 26. péntek 14:36
christiano christiano
Nem visznek el senkit......... mikor én voltam kint kb egy hete akkor is járőröztek,és senkihez nem szóltak egy szót sem.Szerintem nem a napozókkal vagy a kultúráltan fürdőzőkkel van a baj,hanem aki itt akarja megmutatni ki a jani,és át akarja úszni a tavat.Úgy hallottam ezekre vadásznak.De lehet félreinformáltak.Én mindenesetre mindjárt indulok a párommal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2013. 07. 25. csütörtök 09:40
Most mi van ezzel a Lupával?Olyat is hallottam,hogy elviszik az embert,de itt meg olvasom az élményeket.Szoktak járőrözni vagy nem?És a fürdés?

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!