Sziasztok!
Nemsokára Párizsba utazunk, emiatt kérjük a segítségetek. Szeretnénk menni szexmoziba, ahol lehetne idegenek előtt szexelni "biztonságosan". Ismertek odakint ilyen helyet? Előre is köszönjük a válaszokat.
Puszi, szexiparbp
Nemsokára Párizsba utazunk, emiatt kérjük a segítségetek. Szeretnénk menni szexmoziba, ahol lehetne idegenek előtt szexelni "biztonságosan". Ismertek odakint ilyen helyet? Előre is köszönjük a válaszokat.
Puszi, szexiparbp
Hazautaztunk 2 hétre a Balatonra. Vettünk egy elég jó ilyen úszó fotel matrac szerűséget. Na fel is avattuk egyből a vízben. Csajom benne mintha körülötte lett volna egy úszógumi én meg mögötte mintha tologatnám a vízben. Fürdőzők strandolók vizibiciklisek körülöttünk... Teljesen spontán az érzés ahogy odanyomta a fenekét hozzám a víz alatt szinte egyből állt a farkam. Lenyúlt megmarkolta és húzta lejjebb rólam a rövidgatyót, énis félrehúztam a tangás bugyit és próbáltam bedugni, de istenért se akart menni a víz alatt. De pár perc bénázás után benedvesedett a punija és simán becsusszant. Próbáltam evickélni beljebb az emberektől miközben a punciját dugtam, nem volt egyszerű erre meg arra is figyelni meg arra, hogy ha lehet ne vegyenek észre. Nem vagyok a híve a dolognak, hogy így mások előtt de valamiért strandon rndszeresen történik ilyesmi, "rossz" hatással van ránk.
Szóval pakolom a víz alatt egyszercsak észreveszem, hogy egy csávó tőlünk 10m-re kb a matracán köröz körülöttünk és bár napszemüveg volt rajta, de 100 hogy észrevette mit művelünk. A vége az lett hogy kihúztam a nunijából aztán a lába közé fogta és azzal verte ki a víz alatt... Izgalmas volt, hogy megláthatnak és szerintem meg is láttak!

Kedves Mr. Lime!
Köszönöm, hogy megírtad, hogy számunkra mit jelent a nyilvános szex. Maga a tudat, hogy valaki meglát igenis pörgeti az embert. Amennyiben azt szeretnénk, hogy mindenki láthasson beszélnék a Kovival. Egyébként az amatőr rovatban is viszonylag sokan vannak "arc" nélkül....
Köszönöm, hogy megírtad, hogy számunkra mit jelent a nyilvános szex. Maga a tudat, hogy valaki meglát igenis pörgeti az embert. Amennyiben azt szeretnénk, hogy mindenki láthasson beszélnék a Kovival. Egyébként az amatőr rovatban is viszonylag sokan vannak "arc" nélkül....
azt hiszed hülye vagyok és nem tudom! aki itt elmondja mikor hova megy az számithat arra,hogy látni fogja valaki! hiszen ha nem tudnád ez az oldal nem csak a nyilvános szexröl szol hanem a kukkoloknak információ adásra! igy aki nem szereti hogy nézzék öket azt biztosan zavarni fogja! azért egy jó infó a margit szigeten rengeteg a kukkoló és még több a suranó tolvaj!
Sajnos az idő közbeszólt,Árpád hídnál visszafordultunk. De ami késik nem múlik.
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2013. 08. 09. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint,(ha jól értettem) bárkit,mondjuk engem is beengednétek a hálószobátokba megnézni,meglesni egy dugásotokat?Ez engem is izgatna,nem csak titeket!
olyan ember ne legyen már büszke a nyilvános szexére aki fél ,hogy meglátják! hiszen azért mész ki a nyilvános terepre hogy meglássanak vagy nem!? ahogy olvasom EZT A SOK GAGYI NYILVÁNOS SZEXELŐT! bujkálunk a sötétben és vajon mit láthattak az egészből! na VAJON A KOROM SÖTÉTBEN MIT LEHET LÁTNI! max.. hallani, hogy dug valaki!
Majd oszd meg velünk.
))
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 08. 09. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

ma este a Margitszigetet felavatjuk...
Mi este voltunk, már sötétedett és igen(!) volt szúnyog. Azt mi is megnéznénk, hogy valaki a kis játszadozásunkra elégíti ki magát
)). Most nem megyünk a Hajógyárira mert nem hiszem, hogy minket akarnak látni a világzenei színpadon
)))))
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 08. csütörtök 21:06

melyik napszakban voltatok? Szúnyogok vannak?Hajógyárit mi is ki akarjuk próbálni a párommal,meg a Margitszigetet is.Tegnap a Lupán szexeltünk,egy biciklis faszi megállt kb 10 méterre tőlünk és kézzel elégítette ki magát.Érdekes volt.Valaki ha esetleg próbálta:éjszaka a Lupa mennyire szúnyogos? Lehetne ott éjszaka fürödni(meg egyéb mást csinálni) szerintetek?
melyik napszakban voltatok? Szúnyogok vannak?Hajógyárit mi is ki akarjuk próbálni a párommal,meg a Margitszigetet is.Tegnap a Lupán szexeltünk,egy biciklis faszi megállt kb 10 méterre tőlünk és kézzel elégítette ki magát.Érdekes volt.Valaki ha esetleg próbálta:éjszaka a Lupa mennyire szúnyogos? Lehetne ott éjszaka fürödni(meg egyéb mást csinálni) szerintetek?
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 05. hétfő 13:37

Sziasztok!
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.
Nos, ennyi a mi első de nem utolsó történetünk... wink
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.
Sziasztok!
Sziasztok !!
Ma Budapesten szivesen alánéznék egy csaj szoknyájának vagy kiverném elötte a kocsimba !
Ma Budapesten szivesen alánéznék egy csaj szoknyájának vagy kiverném elötte a kocsimba !
bent debrecenben nem tudok! de csak induljatok el a 471 sz úton és lesz hely! ha meg kokkolót akartok csak hívjatok és véletlenül arra fogok járni
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2013. 07. 27. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 27. szombat 13:33

Hello!
Tud valaki vmi jo helyet Debrecenbe ahova kimehetnénk egy kis autos szexre és akadna diszkrét kukkolo is?
Tud valaki vmi jo helyet Debrecenbe ahova kimehetnénk egy kis autos szexre és akadna diszkrét kukkolo is?
Hello!
Hello!
Debrecenbe tud valaki valami jo kis helyet?
Debrecenbe tud valaki valami jo kis helyet?
Ma elég sokan voltak,nem láttam járőrt,a víz nagyon tuti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 26. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 21:14
Törölt felhasználó (167773)

Jó lenne ha így lenne.Na és ma mit tapasztaltatok?
Jó lenne ha így lenne.Na és ma mit tapasztaltatok?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2013. 07. 26. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 14:36

Nem visznek el senkit......... mikor én voltam kint kb egy hete akkor is járőröztek,és senkihez nem szóltak egy szót sem.Szerintem nem a napozókkal vagy a kultúráltan fürdőzőkkel van a baj,hanem aki itt akarja megmutatni ki a jani,és át akarja úszni a tavat.Úgy hallottam ezekre vadásznak.De lehet félreinformáltak.Én mindenesetre mindjárt indulok a párommal!
sikerült az autós számára felélesztenetek a 3D-és autós szexmozit
sőt interaktív, mert a néző gondoskodott a történet végén a csattanóról...jó lehetett

Nem visznek el senkit......... mikor én voltam kint kb egy hete akkor is járőröztek,és senkihez nem szóltak egy szót sem.Szerintem nem a napozókkal vagy a kultúráltan fürdőzőkkel van a baj,hanem aki itt akarja megmutatni ki a jani,és át akarja úszni a tavat.Úgy hallottam ezekre vadásznak.De lehet félreinformáltak.Én mindenesetre mindjárt indulok a párommal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 09:40
Törölt felhasználó (167773)

Most mi van ezzel a Lupával?Olyat is hallottam,hogy elviszik az embert,de itt meg olvasom az élményeket.Szoktak járőrözni vagy nem?És a fürdés?