A Hajógyári szigeten az északi spicc (többféleképpen kijut6sz oda)
GPS koordinátái:
N 47.55996
E 19.05991 (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 29. csütörtök 11:18
GPS koordinátái:
N 47.55996
E 19.05991 (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (442396)

A Hajógyári szigetet nem nagyon ismerjük, de gondolkodunk, hogy kimennénk valamelyik este oda
. Tud esetleg valaki információt adni nekünk arról, hogy ott a szigeten belül, merre van lehetőség egy kis autós szexre? Merre induljunk ha beérünk a szigetre? Köszi előre is
!

Sziasztok!
Mi tegnap szexeltünk egy kicsit a Hármashatár-hegynél, egy erdőben levő sziklánál. Aránylag közel a turistaút, de nem szeretjük zaklatni a népet, ezért mindig úgy szexelünk ott, hogy csak az láthasson, aki beljebb jön. Tegnap sem volt ez másképp, nem számítva egy meglepetés kukkolóra
Rendesen egymásnak estünk, amikor egy vitorlázógép ott bólogatott a fejünk felett (tett vagy két kört
). Jól láthatóan ránk fordultak, pilótafülkéből ment a mozizás. Igazából egy dolog jött ki belőlünk: a nevetés
Abba hagytuk a szexelést és mentünk utunkra. Reméljük, hogy az utas is látott minket, nemcsak a pilóta
Üdv, szexiparbp
Mi tegnap szexeltünk egy kicsit a Hármashatár-hegynél, egy erdőben levő sziklánál. Aránylag közel a turistaút, de nem szeretjük zaklatni a népet, ezért mindig úgy szexelünk ott, hogy csak az láthasson, aki beljebb jön. Tegnap sem volt ez másképp, nem számítva egy meglepetés kukkolóra

Abba hagytuk a szexelést és mentünk utunkra. Reméljük, hogy az utas is látott minket, nemcsak a pilóta

Üdv, szexiparbp
Szép az a környék! De rég kirándultam már!
(Ez egy válasz szexiparbp üzenetére (2013. 09. 02. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 02. hétfő 07:56

Sziasztok!
Rendesen egymásnak estünk, amikor egy vitorlázógép ott bólogatott a fejünk felett (tett vagy két kört
). Jól láthatóan ránk fordultak, pilótafülkéből ment a mozizás. Igazából egy dolog jött ki belőlünk: a nevetés
Üdv, szexiparbp

Üdv, szexiparbp
Nyalka kedves, ez nem az a környék, amire te emlékszel :-P De az is jó volt
Üdv, szexiparbp

Üdv, szexiparbp
Mi idén rákaptunk arra, hogy kocsiban csináljuk. A párom még soha nem csinálta eddig ágyon kívül és először kicsit idegenkedett az ötlettől, de hamar ráérezett az ízére, hogy sok helyütt lehet jót szexelni

Ma futás közben 2 fiatal srác volt egy fiatal lánnyal az erdő szélén. Izgalmas volt elkocogni arra. Bunkón nem akartam kukkolni,ne ,hogy elijesszem őket ,de oda-oda pillantottam + futottam 1 körrel többet ,hogy lássam még a dolgot

Inkorrekt lenne,ha velünk is megosztanád,hogy mit láttál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 15. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 15. vasárnap 16:11
Törölt felhasználó (878230)

Ma futás közben 2 fiatal srác volt egy fiatal lánnyal az erdő szélén. Izgalmas volt elkocogni arra. Bunkón nem akartam kukkolni,ne ,hogy elijesszem őket ,de oda-oda pillantottam + futottam 1 körrel többet ,hogy lássam még a dolgot

Sziasztok nem tud valaki dogging helyeket és időpontokat? szivesen kipróbálnánk
Mikor elsőre kocogtam arra felé, a lány felpattant és a melltartóját maga elé kapta a srác még fogta és röhögött .Alsó nadrágban volt a lány bugyiban a másik srác meg feküdt a földön rövidnadrágba félmesztelenűl. Aztán mivel kört futottam ugye mögötük is elsuhantam ez kb 5 perc, akkor pont a srác ülébe ült szemből bugyi félre húzva a másik srác most ott ült és gondolom várta hogy a helyzet jó legyen számára is. Nem szokott ennyi kerékpáros és kocogó lenne, így gondolom a lányt zavarhatta,mert a 2. körnél mikor futottam az egyik sráccal már végzett mert az "kifeküdt" a másik sráccal próbáltak volna valamit ügyködni de mindig arra ment valaki (szerintem mindenki ráhúzott 1 kört aznap
. Aztán ahogy a körnél fordultam ismét , a kifeküdt srác maradt ott egyedűl , telefonját bogarászta -cigi stb... És a lány a másik sráccal bementek a bokorba félmeztelenűl. Több kört nem tudtam futni mert ez is 9 km volt majdnem
Persze izgalmasabb volt élőben mint itt hiányosan leírni. Mert a sok apró jel, hogy mi is történk nem érződik itt a leírásom alapján. Izgalmas volt bevallom. Sokszor futok arra ,nem történt még hasonló. Remélem ide szoknak majd
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 15. vasárnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 15. vasárnap 23:13

Törölt felhasználó (851550)

Inkorrekt lenne,ha velünk is megosztanád,hogy mit láttál?
KISHUNCI1: köszi az élménybeszámolót. Merre felé szoktál futni? Hármashatár-hegy, szintút? Üdv, szexiparbp
Valakinek Székesfehérváron valami nyilvános hely tipp?
Köszönöm! Legyen máskor is szerencsénk!
Üdv:Gabi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 16. hétfő 13:17
Üdv:Gabi.

Törölt felhasználó (878230)

Mikor elsőre kocogtam arra felé, a lány felpattant és a melltartóját maga elé kapta a srác még fogta és röhögött .Alsó nadrágban volt a lány bugyiban a másik srác meg feküdt a földön rövidnadrágba félmesztelenűl. Aztán mivel kört futottam ugye mögötük is elsuhantam ez kb 5 perc, akkor pont a srác ülébe ült szemből bugyi félre húzva a másik srác most ott ült és gondolom várta hogy a helyzet jó legyen számára is. Nem szokott ennyi kerékpáros és kocogó lenne, így gondolom a lányt zavarhatta,mert a 2. körnél mikor futottam az egyik sráccal már végzett mert az "kifeküdt" a másik sráccal próbáltak volna valamit ügyködni de mindig arra ment valaki (szerintem mindenki ráhúzott 1 kört aznap
. Aztán ahogy a körnél fordultam ismét , a kifeküdt srác maradt ott egyedűl , telefonját bogarászta -cigi stb... És a lány a másik sráccal bementek a bokorba félmeztelenűl. Több kört nem tudtam futni mert ez is 9 km volt majdnem
Persze izgalmasabb volt élőben mint itt hiányosan leírni. Mert a sok apró jel, hogy mi is történk nem érződik itt a leírásom alapján. Izgalmas volt bevallom. Sokszor futok arra ,nem történt még hasonló. Remélem ide szoknak majd

A Gellért hegy mindig jó! Csodás a panoráma, és mindig van, aki ránk talál
. Olyan kis maflák ebben a helyzetben az emberek, mert szégyenlősen elindulnak a másik irányba, de sokan vissza-vissza néznek

Hellóka nekem az 1sô nyilvános szex élményem 15évesen egy Diszkoba tőrtën a Buli vëgére ërtem oda rëszegen 1csajal akkit aznap ismertem meg a Bulivégén arra tértem magam hozz hogy 4en vagyunk márcsak a Dj én a nő meg a hugga . A csaj fentül az asztalon közbe a gattyám lennt és veri a Faszom én meg kőzbe csókolgattom a kővetkező píĺĺanatba már beis rakta magának mert mini volt rajta .A huga megtallált minket De meg oldottuk mert elmentünk 1kőzeli focipalyara es fojtatuk ahol abba hagytuk igaz még az még a maradekot az esteboll a csajnal toltottem De meg fojtattndtak a dolgok volt meg jopar ijen alkalom bocsha nem nagyon ertelmezheto de telorol reszegen
kiváncsi lennék hol és mi volt még?
(Ez egy válasz zsoltfull üzenetére (2013. 09. 24. kedd 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 05:03

Hellóka nekem az 1sô nyilvános szex élményem 15évesen egy Diszkoba tőrtën a Buli vëgére ërtem oda rëszegen 1csajal akkit aznap ismertem meg a Bulivégén arra tértem magam hozz hogy 4en vagyunk márcsak a Dj én a nő meg a hugga . A csaj fentül az asztalon közbe a gattyám lennt és veri a Faszom én meg kőzbe csókolgattom a kővetkező píĺĺanatba már beis rakta magának mert mini volt rajta .A huga megtallált minket De meg oldottuk mert elmentünk 1kőzeli focipalyara es fojtatuk ahol abba hagytuk igaz még az még a maradekot az esteboll a csajnal toltottem De meg fojtattndtak a dolgok volt meg jopar ijen alkalom bocsha nem nagyon ertelmezheto de telorol reszegen
Margitsziget jo hely
Sziasztok,Pesten nagyon sok jó hely van autós szexre,15 kerületben a Petőfi laktanya mögött,13 kerületben a Dráva utca végén a Duna melletti parkolóban nagyon sok szexet láttam már,csak tisztes távolságot tartsátok be,hogy ne zavarjátok a szerelmeskedő párokat!
Van itt valaki Debrecenből?
vagyunk páran
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2013. 10. 05. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Megjöttünk Párizsból, hát nem lett semmi a szexmozi látogatásból. Nagyon jó helyek vannak, de nagyon sok a csak franciául értő pasi... Szóval, ha lesz valakinek élménye, mi szívesen olvasnánk!
Puszi, szexiparbp
Puszi, szexiparbp