semmi sztory:( meséljetek!!!
m3 benzinkút WC. Feleségem a barátunkkal utazott haza felé és megkívánták egymást. A férfi WCben az asszony megkúratta magát!
jo kis asszonyka. enyit mesélt csak?hogy szivem megkurattam magam a M3 benzinkuton WC ben.??
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 23:36
Törölt felhasználó (840395)

m3 benzinkút WC. Feleségem a barátunkkal utazott haza felé és megkívánták egymást. A férfi WCben az asszony megkúratta magát!
Általában spontán a dolog, sosem tervezem meg előre.
Hazafelé, vagy otthonról valahova megesik.
A spontanitás benne a plussz nyomós érv, és izgalom. Ha van kukkoló, még izgalmasabb.
Hazafelé, vagy otthonról valahova megesik.
A spontanitás benne a plussz nyomós érv, és izgalom. Ha van kukkoló, még izgalmasabb.
sziasztok! segitsetek pilisvörösvár környékén keresnék helyet amit autóval meg lehet közeliteni egy csendes erő részt, ahol nyugodtan lehet szeretkezni, pucérkodni
Hol szexelhetnénk péntek éjjel kocsiban, Pesten,ahol kukkolnának?
Bárhol!!!! De a szervre figyelj!!
(Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2014. 07. 10. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 10. csütörtök 15:47

Állítólag a hajógyári szigeten jó esélyetek van rá
(Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2014. 07. 10. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 10. csütörtök 15:47

Hol lehet fényes nappal, napsütésben, más párok között/közelében szeretkezni? Szabadtéri swingert ismertek valahol Mo-n vagy a közelben?
Ha még érvényes az érdeklődés, akkor a Margit szigeten a vár romnál a fém híd alatt megleshettek bennünket. Üdv: középkorú kulturált pár.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 06. vasárnap 14:53

Sziasztok! Párként kukkolnánk párt, mi egyenlőre csak néznénk. Üdv. Esetleg helyek, ahol tudunk kukkolni?
sziasztok. Mikor mennétek?? Én szivessen arrajárnék
(Ez egy válasz wolfpusztay üzenetére (2014. 08. 01. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 01. péntek 16:37

Ha még érvényes az érdeklődés, akkor a Margit szigeten a vár romnál a fém híd alatt megleshettek bennünket. Üdv: középkorú kulturált pár.
Mi vasárnap készülünk Komárnoba nudizni,s huncutkodni is fogunk.
És ma nem voltatok? Volt egy peugeotos pár, de sajnos nem szexeltek míg ott voltam!
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2014. 08. 01. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Pilisvörösvár és Piliscsaba között van a Kopár csárda. Ha Budapest felől jössz, jobbra betérsz a parkolóba és nem állsz meg a csárda előtt, hanem mész tovább (a főúttal párhuzamosan visszafelé), a vasút és erdő közt bokrok takarnak, autóban is lehet, de ha leparkolsz a parkoló végében, pár lépésre egy erdei tisztás van, ott senki nem jár soha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 03. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 03. csütörtök 08:40
Törölt felhasználó (921123)

sziasztok! segitsetek pilisvörösvár környékén keresnék helyet amit autóval meg lehet közeliteni egy csendes erő részt, ahol nyugodtan lehet szeretkezni, pucérkodni
Siófokon a sétányon történnek dolgok hétvégente..láttam egy két szexelő párocskát..véletlenül.Éjszaka.
Mezőkövesd Debrecen között a 33-ason jó helyet tud valaki??
Sziasztok! Van egy honlap ahol a világ minden országában személyek bejelölhetik, hol lehet a szabadban hancúrozni. És az egész akkor a térképen látható. Helyenként leírás is van mellé. Magyarország nincs túlságosan feltérképezve. Megjelentetném a cimet, de nem tudom ha szabad e.
Mert esetleg kilehetne egészíteni...

Balatoni szexélményei esetleg elcsipett szexelés élményei ha vannak, szivessen halgatnám privibe is akár, nekem is volt jó pár élményem a nyáron a balcsin..

Ha neked is vannak, akkor miért nem osztod meg Te azokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 02. kedd 14:51

Törölt felhasználó (870526)

Balatoni szexélményei esetleg elcsipett szexelés élményei ha vannak, szivessen halgatnám privibe is akár, nekem is volt jó pár élményem a nyáron a balcsin..

Sziasztok! Van egy honlap ahol a világ minden országában személyek bejelölhetik, hol lehet a szabadban hancúrozni. És az egész akkor a térképen látható. Helyenként leírás is van mellé. Magyarország nincs túlságosan feltérképezve. Megjelentetném a cimet, de nem tudom ha szabad e.
Mert esetleg kilehetne egészíteni...