imadom ezt a szeretkezesi fomat,sot nagyonis,de ritkan adodik ra alkalom ,mert a parom inkabb mashogy szereti,de ha megkerem akkor belemegy :)
Nagyon izgalmas póz, főleg amikor a kedvesem az általam kiváltott izgalmak hatására belelendül és szépen szopikázik....
Igaz viszont, hogy nagyon nehéz pontosan időzíteni...
Igaz viszont, hogy nagyon nehéz pontosan időzíteni...
nincs ellenemre a dolog, de az igényesség fontos... nagyon is... hisz ha belegondolunk örömszerzés a cél ez ok is... de gondoskodjatok arról hogy finom illata legyen... a ... mert pisilés után kellemetlen szóval lehetőleg fürdés után vagy mossátok meg... de evvel gondolom sok cimbora egyetért,,, szóval csak tisztán...
nincs ellenemre, de fontos az igényesség!
nagyon egyetértek, nem vagyok lusta dög, de alul kell lenni
http://www.teendreams.com/tgp/22/paulah/pics/7.jpg
(kép nem jelnik meg VAZELINATOR) (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 13:42

http://www.teendreams.com/tgp/22/paulah/pics/7.jpg
(kép nem jelnik meg VAZELINATOR) (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahol olvastam egyszer, hogy a francia kéjnők ismert fogása volt ez a technika (s mint tudjuk az ilyen, szintén évszázados hagyományokra vezethető vissza).
Az alul felül kérdése: én imádom, ha egy férfi valóban férfi. Szeretem ahogy biztokba vesz, nem uralkodik rajtam (ez nem jó szó), leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani hogy ő uralja a pillanataimat. Hozzáteszem ez nem szeretővel hanem a párommal van így kizárólag:). Talán éppen ezért vágyom is arra, hogy egy kicsit kiszolgáltatott legyek neki, ő adja a számba a farkát úgy, hogy teljes fizikai súlya fölém emelkedjen.
Az alul felül kérdése: én imádom, ha egy férfi valóban férfi. Szeretem ahogy biztokba vesz, nem uralkodik rajtam (ez nem jó szó), leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani hogy ő uralja a pillanataimat. Hozzáteszem ez nem szeretővel hanem a párommal van így kizárólag:). Talán éppen ezért vágyom is arra, hogy egy kicsit kiszolgáltatott legyek neki, ő adja a számba a farkát úgy, hogy teljes fizikai súlya fölém emelkedjen.
http://www.***.com/]Itt a cumshot linknél van egy jó kis jelenet,benne hosszú 69-es résszel
(más honlapot ne szúrj be
prune)
(más honlapot ne szúrj be

A barátnőmmel lassan már sorra vesszük az összes ágyjelenetet, de még mindig ez a kedvenc "szituációnk"
)

Tartja magát, nekem bejön. Az egyik kedvencem.
Én is nagyon szeretem, de a mostani barátnőm elzárkózik tőle, pedig mindent bevetettem. Talán egyszer... Te jobban szereted a hagyományos szeretkezésnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 08. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 11:21
Törölt felhasználó (33740)

Tartja magát, nekem bejön. Az egyik kedvencem.
A legjobb, amikor én háton, a feleségem pedig fölöttem. Gyönyörű így a punci is és a popsi is, a punci kitárulkozik, egy vibrit is el lehet helyezni benne, ki-be huzogatni, a popsit is lehet egy kicsit kényeztetni közben, és látni mindezt, ott a szemem előtt a menyország. Nem fontos, hogy együtt menjünk el. Sokszor csak előjáték, de jó hosszan, s azután jöhet a punciba élvezés. Néha popóba.
Szerintem ne add föl. A puncinyalást nem hagyja, vagy nem akarja szopni a farkadat? Legyetek nagyon tiszták, fantasztikus illatos olajok is vannak, egy pici belőle még és menyország.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2007. 05. 08. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 13:17

Én is nagyon szeretem, de a mostani barátnőm elzárkózik tőle, pedig mindent bevetettem. Talán egyszer... Te jobban szereted a hagyományos szeretkezésnél?
nekem a 96-os jobban bejön

A nyalást nem akarja. Pedig nagyon ad magára, nagyon ápolt, mégis azt mondja, hogy ez nem tiszta dolog. Életemben ő az első, aki nem akarja.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 08. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 14:48

Szerintem ne add föl. A puncinyalást nem hagyja, vagy nem akarja szopni a farkadat? Legyetek nagyon tiszták, fantasztikus illatos olajok is vannak, egy pici belőle még és menyország.
Mi külön külön csináljuk ,hogy jobban figyelhessünk. Néha megy a 69 is .
Szocsy! Én jobban szeretem a hagyományosnál.
És Kandurmarcinak nagyon igaza van ne add föl
És Kandurmarcinak nagyon igaza van ne add föl
Szerintem ne add fel,saját tapasztalatom alapján írom ezt neked.Anejem is elzárkózott sokáig aszopástól és a nyalástól is.Bennem mindíg ott volt, hogy ezt is kipróbáljuk.Idő kérdése az egész mi már ott tartunk,hogy a nejem előjátékként csak a 69 akarja.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2007. 05. 08. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 15:30

A nyalást nem akarja. Pedig nagyon ad magára, nagyon ápolt, mégis azt mondja, hogy ez nem tiszta dolog. Életemben ő az első, aki nem akarja.
Tudd meg, hogy miért nem akarja a puncinyalást, beszéljetel róla. S miért ne lenne tiszta dolog? Lehet, hogy lassan kell közeledni, előbb a combok belső hajlata, aztán a punci körül, majd a kisajkak, s lassan a csilkóhoz érni. Nem tudom elhinni, hogy csikló nyalását ne évezné. Nem tiszta? A punciból különösen csábító nedvek tudnak előjönni, ennél tisztábbat?
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2007. 05. 08. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 15:30

Nekünk a kedvencünk közé tartozik próbáljátok izgalmas helyeken pl:szauna
egyik legjobb dolog a világon^^ňem is telik el ugy szeretkezés, h ne lenne 69es előjáték

Jó az a 69-es póz, mert egyszerre okoztok egymásnak örömet és egyszerre érzitek azt, amit mindkettötöknek kell!
)))))))))))))