Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#141   2008. 04. 01. kedd 16:43
nöstényördög nöstényördög
telefon, tv. tapasztalatból le van halkítva a tv pedig kikapcsolva smile , kutya is van aki néha neki áll nyüszögni ha nem vagyok elég halk smile de hát ez van smile
#142   2008. 05. 07. szerda 16:07
eztis eztis
felsorolás - ehhez mit szóltok - mindez 1 lánnyal történt--- smile dugás közbe, vagy előtte...
- elmentél már?
- hol tartasz?
- messzi vagy még?
- siessünk
- 2 percet adok
- 5 percet adok
- szétteszi a lábát, és ennyi, semmi pozváltás
- semmi előjáték. kis nyál a puncira, aztan be
- meg sem szólal
- nincs kedvem
- majd este, aztán ha eljött az este, már álmos vagyok, holnap reggel korán kell kelni
- szórakozóhelyen mondja- megkívántalak, mire hazaérünk - fáradt vagyok....
- nem engedi hogy nyaljak, kurás előtt
- nem akar leszopni kurás előtt

a legidegesítőbb számomra - sorozatos kijelentés, nincs kedvem!
ez kész,
ezek után hogy kezeljem a csajt, SEHOGY
smile
- még valami eszembe jutott - tartós kapcsolat esetén a nő nem képes eljutni a csucsra, akármit csinálsz(hüvely orgazmusra gondolok)
#143   2008. 05. 07. szerda 16:15
eztis eztis
23 évesen heti egyszer sexelni a barátnővel. az is ugy hogy sietve
#144   2008. 05. 07. szerda 18:58
Molly_anyó Molly_anyó
Ne idekeskedj semmi értelme, sürgősen cseréld le olyanra aki élvezi a sexet aki odafigyel rád adni és kapni is akar
(Ez egy válasz eztis üzenetére (2008. 05. 07. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 16:07
felsorolás - ehhez mit szóltok - mindez 1 lánnyal történt--- smile dugás közbe, vagy előtte...
- elmentél már?
- hol tartasz?
- messzi vagy még?
- siessünk
- 2 percet adok
- 5 percet adok
- meg sem szólal
- nincs kedvem
- majd este, aztán ha eljött az este, már álmos vagyok, holnap reggel korán kell kelni

ez kész,
smile
- még valami eszembe jutott - tartós kapcsolat esetén a nő nem képes eljutni a csucsra, akármit csinálsz(hüvely orgazmusra gondolok)
#145   2008. 05. 07. szerda 20:34
simishake simishake
Miért vagy még vele?
(Ez egy válasz eztis üzenetére (2008. 05. 07. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
- elmentél már?
- hol tartasz?
- messzi vagy még?
- siessünk
- 2 percet adok
- 5 percet adok
- meg sem szólal
- nincs kedvem

ez kész,
smile
#146   2008. 05. 07. szerda 20:40
Bandur Bandur VIP
Ha megzavarnak valami hülyesség miatt,és utána nem tudom folytatni,pláne ha friss pipi húsról van szó wink
#147   2008. 05. 07. szerda 21:14
ERA23 ERA23
Bejárati ajtó bezár...
Függönyt húzd be!
Mi elfelejtettük. Anyós kopogott az üvegre tapadva...
#148   2008. 05. 08. csütörtök 01:04
X Törölt felhasználó (137313)
wow2 .Na +' csak "fapinának" sem lehet mondani,m. mindent +tennél---önszántából történő szex+vonás--->szerintem lépj túl rajta,ha nem akarod sanyargatni magadat. smile
- elmentél már?
- hol tartasz?
- messzi vagy még?
- siessünk
- 2 percet adok
- 5 percet adok
- meg sem szólal
- nincs kedvem

ez kész,
smile
#149   2008. 05. 08. csütörtök 07:54
senkialfonz01 senkialfonz01
A megszólaló mobiltelefon (nem az enyémről van szó, mert azt ilyenkor lenémítom) mellett időnként még a kutyám tud idegesítő lenni, amikor nyüszítve és az ajtót kaparva be szeretne jönni a hálószobába, ahol a gazdi éppen szexel.
#150   2008. 05. 08. csütörtök 09:53
MrEnigma MrEnigma
Engem még az idegesít szex közben ha én még közben vagyok a lány meg már végzett. :S
Volt rá példa. Kényeztettem, kielégítettem aztán mire rajtam lett volna a sor, hirtelen mennie kellett, mert nagyon halaszhatatlan volt a dolga, 10 perce nem volt hogy legalább kézzel befejezze.
#151   2008. 05. 08. csütörtök 10:14
Molly_anyó Molly_anyó
pont miis igy vagyunk a kutyával, ha kizárjuk majd lebontja az ajtót, ha bent hagyjuk egyfolytában vonyit és üvölt rolleyes Valami 5-let valakinek ilyenkor mit lehet tenni ? confused
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 07:54
A megszólaló mobiltelefon (nem az enyémről van szó, mert azt ilyenkor lenémítom) mellett időnként még a kutyám tud idegesítő lenni, amikor nyüszítve és az ajtót kaparva be szeretne jönni a hálószobába, ahol a gazdi éppen szexel.
#152   2008. 05. 08. csütörtök 10:27
MrEnigma MrEnigma
Kaja. smile Akkor kell megvacsoráztatni. Amíg eszik, szarik rátok. smile Utána meg jóllakottan talán kevésbé akar társaságot egy kis ideig.
Persze ez csak egy tipp.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 10:14
pont miis igy vagyunk a kutyával, ha kizárjuk majd lebontja az ajtót, ha bent hagyjuk egyfolytában vonyit és üvölt rolleyes Valami 5-let valakinek ilyenkor mit lehet tenni ? confused
#153   2008. 05. 08. csütörtök 12:06
Molly_anyó Molly_anyó
Köszi kiprobálom
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 10:27
Kaja. smile Akkor kell megvacsoráztatni. Amíg eszik, szarik rátok. smile Utána meg jóllakottan talán kevésbé akar társaságot egy kis ideig.
Persze ez csak egy tipp.
#154   2008. 05. 08. csütörtök 13:13
tom1019 tom1019 VIP Admin
ha rám jön a pisilés, és nem engedi a partnerem, hogy a lábát, seggét, pináját, v. mellét lepisiljem... eplus2
(persze két menet között a zuhany alatt! hehe )
#155   2008. 05. 09. péntek 02:47
kandurmarci kandurmarci
Hallottatok már olyanról, hogy kutyaszex? Persze, csak kankutya esetében. Bekell vonni, hogy ne vonyítson. Bocsi Molly anyó, csak vicceltem, nem hagyhattam ki.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 10:14
#156   2008. 05. 22. csütörtök 15:54
parow parow
Ha csörög a telefon es tudom hogy fel kell vennem . De izgalmas is így beszélni egy ügyféllel , hivatalos hang és közben majd elélvezel ahogy szopják a farkad , ezen ő is nevet utána.Persze ilyenkor mindent belead hogy ne bírjam azt sem mondani hogy vi-vi-vihh -vihhhsszahhíívom .
#157   2008. 05. 22. csütörtök 21:26
Denipapa Denipapa
Ha a nő már többször elélvezett, nagyon ki lett elégítve és kezd visszatérni nyugalmi állapotba, de már annyira fáradt, hogy ahhoz sem ereje, sem kedve nincs.

Többi ami még idegesítő lehet. Telefonhívás, kopogtatás az ajtón. Zsibbadt végtag miatt pózt akarsz váltani,de a nő nem hagyja.
#158   2008. 05. 23. péntek 08:51
krakatoa krakatoa
Ha közben váratlanul hazaér a feleségem! De komolyra fordítva, az idegesít, ha olyan helyen, vagy helyzetben szexelünk, hogy csendben kell lenni és ilyenkor biztos, hogy ropog, vagy nyikorog az ágy, szinte meg sem merek mozdulni. A párom visszajelzését sem hallom, mert vissza fogja magát és én sem lendülhetek be, hogy ne csattogjon a popsija. Ilyenkor szinte elmegy akedvem az egésztől!
#159   2008. 05. 23. péntek 23:48
Denipapa Denipapa
Hát igen! Elég kiábrándító az ilyen kussban szexelés! Még egyetemista koromban az akkori barátnőmmel szeretkeztünk a koliszobájában. Nyikorgott, recsegett az ágy. Valaki kopogtatott. Persze az ajtót bezártam akció előtt. Elkussoltunk. De a csajszinak elment a kedve,mert "mi van ha visszajön", "mi van ha a szobatársai" "és ha netán mások meghallják", "mi van ha.......". (Hozzáteszem, soha senki nem jött vissza és a szobatársai is órán voltak, hallani nem lehetett semmit a szomszéd szobából sem, főleg ha ott is aludt a lány fiúja.
Ilyenkor már lemásztam róla és felöltöztem. Mondtam neki, hogyha folyamatosan nem tud rámkoncentrálni, a sok "mi van ha" miatt akkor inkább ne is dugjunk többet. Aztán végülis vége lett a kapcsolatnak, szerencsére.

Az azutáni barátnőkkel az volt a baj, hogy mivel már én is, ők is dolgozó emberek voltunk, vagyunk. A telefon az mindig kéznél kell, hogy legyen. Én általában leveszem a hangot, ha ahazértem munkából. A lányok nem. Általában dugás közben lett kedve telefonálni valakinek, barátnőnek, munkatársnak, szülőnek stb. halaszthatatlan okból. Eleinte viccnek vettem és huncutkodtam,miközben a lány akadozva beszélt, aztán idővel, mikor már hallottam, hogy az éppen aktuális csajszi telefonja csörög, akkor már automatikusan abbahagytam a szeretkezést és felöltöztem. Majd súgva mondtam, hogy "fontos a kenyérkereset, szóval beszélj." Elég lelombozó, mert sokminden kizökkentheti az embert, de ha igazán odavan egymásért egy pár, akkor még egy háború sem zavarhat közbe.
#160   2011. 11. 03. csütörtök 08:07
X Törölt felhasználó (805295)
Vibrátorom hangja... (aki ismer) mert ugye páremberrel kameráztam innen az tudja.. hogy ez tényleg így van.....
Másik ami bosszant a pasik olyan csendesek.... biztos abból fakad mikor elkezdtek hokizni anno 11-12 évesen akkor lopva és csendben szoktak ugye.. és a megszokás meg nagyúr.. (sajnos) csajoknál az idegesít ha kiabál még hozzá sem értem de már élvez sikítozik.... brhhhhh... na ne.... aztán a szagok ha pl nem tusolt le s netán testszagú... grrrr pfúj és hogy nem figyel rám.. nem veszi a jeleim.. nem érti h nem úgy kell nyalni pedig 20x-or szólok.... ha önző és korán elmegy... ha túl kedves.. ha nem mer szétkef*lni... mf2 stb.. stb.. többet nem írok meeee megkapom.. hogy... mf1 mf1

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: sanyisanyi74 sanyisanyi74
Nyitás ideje: 2007. 03. 29. csütörtök
Üzenetek: 210db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 10. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!