Jól teszed mackó...légy férfi!

Szerintem aki kicsit is elégedett magával,egészséges önbizalommal rendelkezik,az büszke minden porcikájára

Oszt kinek hogy megy a buli?
Én még italozok,majd neki esek asszonykának, pezsgő,koccintás,és kezd elölről,meg hátulról is.B verzió:asszonyka majd megmondja
Én még italozok,majd neki esek asszonykának, pezsgő,koccintás,és kezd elölről,meg hátulról is.B verzió:asszonyka majd megmondja

Noki,ha megjössz a Medve sziporkázik!
Szia Noki! Jól is teszed! De nem jellemző,ugye? Inkább cici,popsi,arc amire egy csaj büszke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 20:14
Törölt felhasználó (3958902)

Én büszke vagyok rá

Írnék valamit de...
Ez jobb,több értelmű: Én is büszke lennék rá ha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 20:14
Ez jobb,több értelmű: Én is büszke lennék rá ha...

Törölt felhasználó (3958902)

Én büszke vagyok rá

Én büszke vagyok rá

De a pasikkal ellentétben,nem találkoztam olyan nővel aki a nemiszervére lett volna büszke! Pedig milyen sokan lehetnének!
Valóban, mennyire hogy nem.

És bevallom,sokáig úgy hittem egyformák,csak a körítés más!( nagy tévedés volt!!)
Azok helyett is iszom egyet akik nincsenek...

Neked is Mackó!
Ezzel én is így vagyok,jobban csattog meg selymesebb

Közben egészség!...
Magam nevében,nagyon bozont nem jön be! Amúgy lehet bármilyen fazon,csak ápolt legyen!
Hát akkor kezd a témát
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 19:59

Törölt felhasználó (3901512)

Na jó,de a csajok is sűrűn beszélnek a farkakról! Ne már lemaradjunk!
Na jó,de a csajok is sűrűn beszélnek a farkakról! Ne már lemaradjunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 19:43
Törölt felhasználó (3927962)

Elég hülye ötlet volt témának dobni délután, azonkívül hogy a pasi dicsérgeti,szép még jó,ezt bővebben is.Mást nem igazán lehet..

Elég hülye ötlet volt témának dobni délután, azonkívül hogy a pasi dicsérgeti,szép még jó,ezt bővebben is.Mást nem igazán lehet..

Ezt valahogy sejtettem...
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Démon! Vigyázz is rá! Gyöngy(örű)!