Azért egy ilyen buliban bármikor benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 13:41

Törölt felhasználó (3927962)

https://m.youtube.com/watch?v=i0vFid2tKbI
Én elkezdem a bulit,felcsavartam a szőnyeget stb,behúztam a "fecskét" tangának,táncolok az asztalon
Én elkezdem a bulit,felcsavartam a szőnyeget stb,behúztam a "fecskét" tangának,táncolok az asztalon

https://m.youtube.com/watch?v=i0vFid2tKbI

Szerintem ot se fogja izgatni , jobban érdekli ha kutyát lát a tv Ben

Az én kutyámat piszkosul nem érdekli szerencsére ez a szilveszteri őrület. Úgy szunyál mint egy baba
Hüle kis denevér

Akkor 5-6 évente cseréled?
Csak vicc,én is bírom a kutyákat (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 13:15

Csak vicc,én is bírom a kutyákat (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ! Nem az első kutya , fiatalon nem számítok gondokra általában 5-6 éves korukban kezdenek félni..
Szia ! Nem az első kutya , fiatalon nem számítok gondokra általában 5-6 éves korukban kezdenek félni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 10:58
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Dead! Biztos nem az első kutyád,így nem is mondok semmit! Nekem is van kettő,az egyik utálja a durrogtatást,a másik oda se tojik rá! Velünk vannak Szilveszterkor,a Kicsi is kezdi szokni!
Társad leszek a nyuggerságban,akkor! Nem mindíg alakul jó buli Szilveszterre! A szarokat meg inkább kihagyom!
Már meg voltam ijedve hogy csak én tolom nyuggerosan

Szia! Igen,esetleg hozzánk jönnek,még képlékeny!
Kutyu,te is otthon este?
Viszont!
Nem is szeretném
Egy "tüzes" helyre inkább
A másikra:no comments
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 12:33
Nem is szeretném

Egy "tüzes" helyre inkább

A másikra:no comments

Törölt felhasználó (3901512)

BúÉK,Mackó! Ne engedd a farkad megsütni!
De csak úgy,natúrban a Medvefarok Galuskával,az jól hangzik,ugye?
BúÉK,Mackó! Ne engedd a farkad megsütni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 12:19
Törölt felhasználó (3927962)

Őő..hagyjuk...
Maradjunk a malacnál,úgysem kunkori..

Szia Noki! BÚÉK! Meg egyebek! Értettem a kutyadolgot,csak az altató nem jó megoldás! Még másnap,harmadnap is durrogtstnak néha. Mindíg nem alhat egy kutyus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 12:14
Törölt felhasználó (3958902)

Oh...Szerintem süssük meg,és kiderül

Őő..hagyjuk...

Oh...Szerintem süssük meg,és kiderül

Most gondolkodom....ez a szerencse hozós medvén nem müxik?
Szerintem de....
Szerintem de....

Én is,de inkább megeszem,nem vagyok farokfogós
Szerencse az jól jön mindig..
Szoktam sütni,de nem egyben,csak darabokat.Majd legközelebb küldök

Szerencse az jól jön mindig..
Szoktam sütni,de nem egyben,csak darabokat.Majd legközelebb küldök

Ha megfogod a farkát...szerencséd lesz állítólag
Szeretem amúgy.

Lencsét áztatni jobban tudok....