CrazyBear
probálkozom mint a kiskutya.... durva ha azt irom ébredés után most kvzom??

Üdv!
Grat Géza!Használd ki.
Nekünk is,csak meg a kisebbik fajta
Grat Géza!Használd ki.

Nekünk is,csak meg a kisebbik fajta

sziasztok
NEKEM MÁR PÉNTEK VAN !!

Jó reggelt! Kispénteki kávés köszöntés, mert megérdemeljük.
Szép napot
Szép napot

Én is kukucska,hoztam egy integetést

halihó!! Lassan itt a hétvége !! :( igaz nagyon lassan ! De végre szerda és vár a forróság este
kv bekészítve :d

Szép napot! Bekukk kivételesen napközben

Jó napot!! Qva hétfőnek lassan vége...... végre... friss kv bekésítve!! Ha más nem akkro reggel megiszom majd....
Jó reggelt! Perszehogy vigyekávé! A kályha sima ügy volt, fejben már össze volt rakva. Mára becsúszott egy kémény építés... Pedig jobb lett volna, ha más csúszik be
Sebaj eljön annak is az ideje.
Kellemes vasárnapozást!

Kellemes vasárnapozást!
Jó estét ! Öcsyke jól sikerült elkészítened a kályhát ??Aludni én nappal probáltam ma is :( de friss kv lefőzve vegye vigy mindenki....
Jó reggelt! Fáradtan, de megtörve nem... Kávét valaki? Jól van, pihengessetek még egy kicsit. Engem vár a nemes küldetésem ma is, hogy még egy család meleg kályha mellett telelhessen át.
Nyugi Géza, semmi izgalmasról nem matadtál le, aludt mindenki!
Szép napot
Nyugi Géza, semmi izgalmasról nem matadtál le, aludt mindenki!
Szép napot

Szép estét ! csak én b.....om el az estémet ?? meloval ???friss kv betöltve..
szép estét.....kv betöltve...

Remek napot!
Már én is beugrok alá firkálni a jelenléti, visszamenőleg is.
Nálam is hasonló a helyzet,a két hét pihi után a meló megvárt, biztos hiányoztam neki,nem csinálta meg magát
Hajrá kávé meg vidámság
Már én is beugrok alá firkálni a jelenléti, visszamenőleg is.
Nálam is hasonló a helyzet,a két hét pihi után a meló megvárt, biztos hiányoztam neki,nem csinálta meg magát

Hajrá kávé meg vidámság

Jó reggelt! Én ugyan sokat dolgozom mostanság, de ti pihenjetek meg egy percre egy jó kávé mellett.

csak bekukkantottam :d

Jó napot!! :( Látom senki nem hiányolt... hogy nem tudtam benézni hozzátok... bekészítettem a friss kvt...
Jó reggelt! Én azért megrendezem a reggeli kávét. Reggeli nélkül nincs nappali sem. Lehet nehéz idők jönnek és mennek. Mit érzünk vagy gondolunk az saját megítélésünk kérdése. Aztán később, utána fogjuk tudni melyik is volt...
Épp ezért egy csipet huncuttság mindíg legyen, tettem a kávéba is.
Szép napot!
Épp ezért egy csipet huncuttság mindíg legyen, tettem a kávéba is.
Szép napot!

Jó reggelt! Jó kis dolgos szombati kávé? Fussunk neki, holnap is koránkelős a program, úgyhogy nem lesz unalmas a hétvége!
Szép napot!
Szép napot!

Szép napot!! Itt az Ősz itt van ujra...