Remek napot!
Végre egy kis lehűlés,eső,ami már nagyon kellett.
Csupán az időzítés hagy némi kívánnivalót maga után...Hát persze hogy ilyenkor mikor szabin vagyok,mikor melóztam akkor még 40 fok és hétágra napsütés
Végre egy kis lehűlés,eső,ami már nagyon kellett.
Csupán az időzítés hagy némi kívánnivalót maga után...Hát persze hogy ilyenkor mikor szabin vagyok,mikor melóztam akkor még 40 fok és hétágra napsütés

Jó napot!! KV csak az ebéd és a süti után
jó ez a szép csendes hűvös vasaárnap....:

Sziasztok!
Boldog államalapítást és kenyeret
Egész kellemes hogy felfrissült az idő,tettem is érte,esőtáncot nem tudok,de a kocsit lemostam tegnap
Te költözöl Öcsy,vagy segédkezel?
Kleopátrás palacsintát nem ismertem,de roppant guszta lehet,az őseink inkább ilyenen törték volna a fejüket mint a kelkáposzta főzelék és hasonlók feltalálása
Boldog államalapítást és kenyeret

Egész kellemes hogy felfrissült az idő,tettem is érte,esőtáncot nem tudok,de a kocsit lemostam tegnap

Te költözöl Öcsy,vagy segédkezel?
Kleopátrás palacsintát nem ismertem,de roppant guszta lehet,az őseink inkább ilyenen törték volna a fejüket mint a kelkáposzta főzelék és hasonlók feltalálása

Jó reggelt! Kávé süti már fogy... Ma költözködős nap, ebédre pizza és műanyag poharas szörpi
Ma nem napozós az idő, remélhetőleg délelőtt nem fog esni. Ha mégis, akkor vízágy lesz!

Ma nem napozós az idő, remélhetőleg délelőtt nem fog esni. Ha mégis, akkor vízágy lesz!
Igen, pont így gondoltam! És mi ínyencek kinyalogatjuk belőle a tölteléket
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 08. 19. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 07:25

Szia Őcsyke
Milyen a Kleopátrás palacsinta? Tekerjem bele magam?
Volt nyaralás, még júliban a szokásos CdA tivornya
Még szept.re tervezünk valamit, ha elcsípűnk némi maradék jóidőt
Szépséges hétvégét ♥︎♥︎

Szépséges hétvégét ♥︎♥︎
Jó napot!! kv más csak ebéd után
jó ilyen korán ébredni

Szia mindenki én is!
Puszpusz szívecskés Katja,de jó látni téged is
Kleopátrás palacsintát én sem ismerem,de a hozzávaló töltelék alapján étvágygerjesztő lehet
Szóval remekül telik a nyár
Jah,igen,a törzsi sámán nagy marha vihart meg esőket ígért, egyenlőre nincs nyoma.
Esőben lehet még "teázni" is,felváltva kíállni alá,oszt most te ázol,utána meg te ázol
Persze a másik verzió szimpatikusabb
Puszpusz szívecskés Katja,de jó látni téged is

Kleopátrás palacsintát én sem ismerem,de a hozzávaló töltelék alapján étvágygerjesztő lehet

Jah,igen,a törzsi sámán nagy marha vihart meg esőket ígért, egyenlőre nincs nyoma.
Esőben lehet még "teázni" is,felváltva kíállni alá,oszt most te ázol,utána meg te ázol

És persze Szia Mindenki ♡♡♡
Majdnem sikerült rendesen leírni a nevedet,
Szóval:
Szia Öcsyke
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 08. 19. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 07:25
Szóval:
Szia Öcsyke

Szia Őcsyke
Szépséges hétvégét ♥︎♥︎

Szépséges hétvégét ♥︎♥︎
Szia Őcsyke
Szépséges hétvégét ♥︎♥︎ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 19. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 06:03

Szépséges hétvégét ♥︎♥︎ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 19. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Drága♡♡♡♡ Nagyon örülök neked! Olyan Kleopátrás palacsinta nincs? Katja töltelékkel persze
Hogy telik a nyár? Volt nyaralás a huncutt szigetekre?

Hogy telik a nyár? Volt nyaralás a huncutt szigetekre?
Szia Drága♡♡♡♡ Nagyon örülök neked! Olyan Kleopátrás palacsinta nincs? Katja töltelékkel persze
Hogy telik a nyár? Volt nyaralás a huncutt szigetekre? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 19:45

Hogy telik a nyár? Volt nyaralás a huncutt szigetekre? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvanna, köszönök
Sziasztok nappalisok ♡♡
Hagyok itt némi palacsintát
Boldog Augusztus 20.-át, kenyeret, kalácsot, Szent Istvánt, meg mindent ami kedves ♥︎♥︎♥︎

Sziasztok nappalisok ♡♡
Boldog Augusztus 20.-át, kenyeret, kalácsot, Szent Istvánt, meg mindent ami kedves ♥︎♥︎♥︎
Jó reggelt! Máris illatosabb a kávé is! Kitartás a dolgozóknak.
Jön az eső, olyan rég volt, nem is tudom, mit kell ilyenkor csinálni... ki kell állni és táncolni szeretkezni benne?
Jön az eső, olyan rég volt, nem is tudom, mit kell ilyenkor csinálni... ki kell állni és táncolni szeretkezni benne?
Jóvanna, köszönök
Sziasztok nappalisok ♡♡

Sziasztok nappalisok ♡♡
Beköszönős!
Türelmetlen vagyok,nem várok holnapig,én már ma megtartom a pénteket
Ha minden jól megy,kicsi pihi meg szabadság,jól fog esni.
Én is úgy tudom hogy többen is bekukucska ide,régebben voltak akik rámirtak hogy szeretnek minket olvasni,igaz akkor nagyobb élet volt erre..
No,akkor kedves betérők,hajrá Öcsy kezdeményezés,én már kezdem is az integetőst
Türelmetlen vagyok,nem várok holnapig,én már ma megtartom a pénteket

Ha minden jól megy,kicsi pihi meg szabadság,jól fog esni.
Én is úgy tudom hogy többen is bekukucska ide,régebben voltak akik rámirtak hogy szeretnek minket olvasni,igaz akkor nagyobb élet volt erre..
No,akkor kedves betérők,hajrá Öcsy kezdeményezés,én már kezdem is az integetőst

Jó napot !! Túlélésre kell ma játszani :d Kv bekészítve fahéjjal megfűszerezve.... Szépet mindenkinek kispéntek !!! Végre
Jó reggelt! Rendben akkor ma még jöhet a munkás kávé. Aztán majd sort kerítünk a nunásokra is
Időről időre kiderül, hogy több kacér és szexet kedvelő hölgy benéz a nappaliba, csak nem szól hozzá. Én örülnék neki, ha csak egy integetéssel is hozzátennének! Játszunk már egy kicsit, éljünk!
Szép napot

Időről időre kiderül, hogy több kacér és szexet kedvelő hölgy benéz a nappaliba, csak nem szól hozzá. Én örülnék neki, ha csak egy integetéssel is hozzátennének! Játszunk már egy kicsit, éljünk!
Szép napot

Jó reggelt! munkás akart lenni... :( elnéztema nagy munkában

Sziasztok!
Én akkor nunás napot kívánok nektek!
Én akkor nunás napot kívánok nektek!

Nem tudom eldönteni munkásat vagy nunásat akartál írni?
Mondjuk az utóbbi elmegy kevesebb kávéval is
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép , kellemes munás hétköznap.... sok sok kvval fűszerezve....