Jó reggelt! A mai kávé speciális, munka bepörgető mellékhatással bír! Az aktíválja, ha elkezdesz dolgozni
Szép napot!

Szép napot!
Üdvözlet!
Én megtartottam a hétfőt,rövidebb hét lesz,utána végre egy kis szabi,lazulás is
No,most fog majd lassan tellni
Nyomtam egy visszaintegetést
Krisztinánk jól eltűnt,végre benézett ismét egy csajszi, remélem a következő csajszi rá vagy őrá nem ennyit kell várnunk
Én megtartottam a hétfőt,rövidebb hét lesz,utána végre egy kis szabi,lazulás is

Nyomtam egy visszaintegetést

Krisztinánk jól eltűnt,végre benézett ismét egy csajszi, remélem a következő csajszi rá vagy őrá nem ennyit kell várnunk

reggelt!!
qva hétfő ma elmarad!!
pihenésen van a hangsúly!!

Lassan útrakelek, kávé bekészítve nektek!

Szép napot! Köszönöm, el is vittem egy kis körre asszonykámat.
Krisztinánk lehet ezeket a ,,lovagokat" ássa el a kertben azért nem ér ide a nappaliba. Vettem a bátorságot és írtam én is neki, például, hogy hiányzik... de semmi válasz. Aranyos lányka, szívesen derítenék neki jókedves csuhajla hangulatot
Sebaj majd lesz az is, ja úgy kell lennie!
Holnap megyek Ajkára, útközben integetek
Krisztinánk lehet ezeket a ,,lovagokat" ássa el a kertben azért nem ér ide a nappaliba. Vettem a bátorságot és írtam én is neki, például, hogy hiányzik... de semmi válasz. Aranyos lányka, szívesen derítenék neki jókedves csuhajla hangulatot

Sebaj majd lesz az is, ja úgy kell lennie!
Holnap megyek Ajkára, útközben integetek

Kellemes reggelt!
Szerencsére nem vitt el az ördög,nem kellettem neki,a móka is jól sikerült
Gratula a vizsgához Öcsy
Krisztinánk meg biztosan besokallt "megnyerő modorú" lovagokból
Szerencsére nem vitt el az ördög,nem kellettem neki,a móka is jól sikerült

Gratula a vizsgához Öcsy

Krisztinánk meg biztosan besokallt "megnyerő modorú" lovagokból

No kérem, túl a sikeres vizsgán! Jöhet a hétvége!
Jó reggelt! Kávé lefőzve, macskajajj bekészítve. De ki tudja, lehet az ördögnek is van jobb dolga, minthogy egy medvét pörgessen a bokája körül
Lehet épp kedves Krisztinánk foglalja le
Én megyek, gurulok egy vizsgázósat, aztán az Égiek tudják hogyan tovább, majd felnézek indulás előtt.
Szép napot!

Én megyek, gurulok egy vizsgázósat, aztán az Égiek tudják hogyan tovább, majd felnézek indulás előtt.
Szép napot!

Szép péntek délutánt Mindenkinek.... öcsyke maradt a robogó ha eseni kell ezzel is lehet nagyot
kv bekészítve....végre hétvége.... keddig....

Kellemes pénteket!
Kicsi meló,aztán utána egy kis kirúgás a hámból,holnap meg nyavajgás és bújkálás az ördög elől
Kicsi meló,aztán utána egy kis kirúgás a hámból,holnap meg nyavajgás és bújkálás az ördög elől

Jó reggelt! Itt a jól megérdemelt péntekistakávé! Sütöttem mellé kissé íves vajaskiflit, hátha...
Géza az asszony okos! Féltett és ezt úgy intézte, hogy te ijedjél meg
Persze valószínű te sem akartad igazán. Én 30 éve készülök rá.
Géza az asszony okos! Féltett és ezt úgy intézte, hogy te ijedjél meg

Öcsyke én is gondolkodtam rajta de a nejem azt kérdezte :Kapuzárási pánikod van? erre inkább lemondtam róla
a motorozásról nem a nejemről ....
Mézet készítettem a kalács mellé.... lehet csurgatni......

Ma valami gazdálkodói jeles nap lehet, a címlapon a főkertész a helyes dugványozási technikát mutatja be a gazdasszony ültetvényesében

Jó reggelt! Kispénteki kávé, a vajaskenyér ránk száradt
Sütöttem foszlós kalácsot, az is jó lesz szerintem a vaj és a baracklekvár mellé.
Régóta tervezem a motorozást, most kb. 25 év után 46 évesen belevágtam.
Szép napot!

Régóta tervezem a motorozást, most kb. 25 év után 46 évesen belevágtam.
Szép napot!

Szép napot!
Ma mindenki a vendégem!
Vajaskenyér hangot mindenkinek,eccer élünk
Ma mindenki a vendégem!
Vajaskenyér hangot mindenkinek,eccer élünk

Jó reggelt mindenkinek!! Kv fahéjjal bolomdítva... meg volt... végre középsőnap ismét..... lehet estére jön egy kis forróság it lent délen.....Öcsyke miből vizsgázol??
Jó reggelt! A kávé frissen várja az ébredőket. Jég is van hozzá az ínyenceknek, a vajaskenyér hangja is a kanyarban
A hétre próbáltam kicsit kevesebb munkát szervezni, készülök a szombati vizsgára.
Köszönöm a hitelesítést, akkor nyugodtan teret engedhetek a fantáziámnak és ha elég bátorságot gyűjtök akkor egy igazi Nőnek udvarolhatok

A hétre próbáltam kicsit kevesebb munkát szervezni, készülök a szombati vizsgára.
Köszönöm a hitelesítést, akkor nyugodtan teret engedhetek a fantáziámnak és ha elég bátorságot gyűjtök akkor egy igazi Nőnek udvarolhatok

Sziasztok!
Én asszem jól vagyok
Budaörs felé nem jártam,de azért integettem innen, az egyetlen nappaliba látogató csajszinak
Aki hol van?
Máris hiányzott a reggeli monológ
Holnap utánozom a vajas kenyér hangját,hátha sikerül ide csalni
Igen Öcsy,korábban volt szerencsém csevereszni vele,valódi csajszi
Valóban nagyon kellemes hangú,kedves,és nem volt "idegesítő tyúk"
Én asszem jól vagyok

Budaörs felé nem jártam,de azért integettem innen, az egyetlen nappaliba látogató csajszinak

Aki hol van?

Holnap utánozom a vajas kenyér hangját,hátha sikerül ide csalni

Igen Öcsy,korábban volt szerencsém csevereszni vele,valódi csajszi

Valóban nagyon kellemes hangú,kedves,és nem volt "idegesítő tyúk"

Jó reggelt!! Már kicsit lazzább a kedd
Mindemki jól van?? Túl éltem mindent is:
Jeges kv ra vágyom.... de maradta a sim a :(