Ma járok Budaörs felé és integetek neked
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 06:49

A szokásos reggeli kávézásra kevés időm marad mert felkelés után hosszas tollászkodásba kezdek a fürdőszobában. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tollászkodni nagy általánosságban a galambok, a tyúkok, és a verebek szoktak. A kiemelt három, az én esetemben nőstény madár közül talán a tyúkok válfajába tartozom. Az egyik feltűnően kedves és ritka udvarias üzenet író (itt a Goldengate weblapon) " bolond és idegesítő tyúknak " minősített azért, mert szigorú parancsára nem feküdtem le vele azonnal vagy esetleg egy órán belül. A levelében hosszasan ecsetelte, hogy ő mekkora párzószervel rendelkezik amely képes átdöfni még a hasfalamat is. A szokásos reggeli kávézásra kevés időm marad, de ez a kevés idő arra éppen elég volt, hogy elgondolkodjak azon, hogy a kötelező angol nyelvtanulás mellett éppen itt az ideje annak, hogy tanuljunk meg magyarul is beszélni. Talán első feladatnak én a magyar nyelv igeragozásával kezdeném. A rendes ragozású igék rendelkeznek: jelen idő, múlt idő,felszólító mód,és feltételes mód alakjaival. Ezen belül hogy tovább bonyolítsuk a magyar nyelvtant, az igeragozásban létezik alanyi ragozás és tárgyas ragozás is. A kedves és feltűnően "udvarias" üzenet küldőmnek a magyar igeragozás helyes alkalmazása értelmében én azt üzenem, hogy abban az esetben ha hívsz telefonon ( jelen időben az alanyi ragozás szerint ) csak hívnál ( feltételes módba téve) mert a hívásod válasz nélkül marad. A szokásos vagy nem szokásos reggeli kávéivás mellé szép és boldog napot kívánok minden kedves nappali társalkodóknak.
Te egy nagyon bátor medve vagy. Mertél telefonon beszélni vele? Én már a képeitől is odáig vagyok! Ha hallanám a kellemes hangját is mellé az lehet felállna az összes szőröm. Is
De jó hallani, illetve olvasni, hogy igazi!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 17:01

Sziasztok!
Hétfő letudva,túléltem
Valahogy mindig sokkal gyorsabban hétfő lesz,mint bármelyik másik nap.Az illetékes legyen szíves megkukucska az univerzum beállításokat,tutira nem oké valami...
Hát csajszi..micsoda lovagjaid akadnak
Sokan gondolják webáruháznak a társkeresőt,kiválasztja a "portékát",ír neki akár egy hasfalböködőst,oszt jöhet punci,meg mi az hogy nem.Mondjuk szerintem ebben bőven van tapasztalatod
Seráfütty,ahogy szoktam mondani,vannak egészségesebb gondolkodású emberek is szerencsére.
Lovagod meg bánhatja hogy a telefonos csevegés előtt kiesett,naggyon kellemes hangod van
Géza,neked is gyorsan peregjen le a másik fele
Hétfő letudva,túléltem

Valahogy mindig sokkal gyorsabban hétfő lesz,mint bármelyik másik nap.Az illetékes legyen szíves megkukucska az univerzum beállításokat,tutira nem oké valami...

Sokan gondolják webáruháznak a társkeresőt,kiválasztja a "portékát",ír neki akár egy hasfalböködőst,oszt jöhet punci,meg mi az hogy nem.Mondjuk szerintem ebben bőven van tapasztalatod

Seráfütty,ahogy szoktam mondani,vannak egészségesebb gondolkodású emberek is szerencsére.
Lovagod meg bánhatja hogy a telefonos csevegés előtt kiesett,naggyon kellemes hangod van

Jó reggelt! Káve a hétfő hőseinek tiszteletére! Mintha olvastam volna a föld forgásának változásáról. Valami ezredmásodperces eltérés van az eddig mérthez képest. A hétfői munka tömege és a sok ember aki mozdul a hétfő fele kibillenti még a földet is
Bizonyíték is van, amikor a hétfő szabadnap, hosszabb és pihentetőbb a vasárnap is.
Ide a Nobel díjat nekem! Persze más jutalmat is fogadok, ha lány az illető

Ide a Nobel díjat nekem! Persze más jutalmat is fogadok, ha lány az illető

Sziasztok!
Hétfő letudva,túléltem
Hétfő letudva,túléltem

JÓ Napot!! Mindenkinek
Qva hétfő fele letudva... kv frisset raktam fel...

Sziasztok! Azok a reggeli kávék és gondolatok
Lehetséges, hogy a kedvességét jól rejtő illető/nem gondolnám hogy a férfi szót megérdemli/ a tyúkok tojáson ücsörgésének időtöltésére invitált csupán?
Akkor most talán kikosarazva a lovagot unalmasan telik a napod? Szerintem mi el sem tudjuk képzelni milyen lehez manapság nőnek lenni és mit kell kiállnotok. Viszont bíztató, hogy vagytok és néha ránk rendes emberekre is rápillantotok, ezzel bearanyozva a napunkat.
Szóval köszönjük!

Lehetséges, hogy a kedvességét jól rejtő illető/nem gondolnám hogy a férfi szót megérdemli/ a tyúkok tojáson ücsörgésének időtöltésére invitált csupán?

Akkor most talán kikosarazva a lovagot unalmasan telik a napod? Szerintem mi el sem tudjuk képzelni milyen lehez manapság nőnek lenni és mit kell kiállnotok. Viszont bíztató, hogy vagytok és néha ránk rendes emberekre is rápillantotok, ezzel bearanyozva a napunkat.
Szóval köszönjük!

A szokásos reggeli kávézásra kevés időm marad mert felkelés után hosszas tollászkodásba kezdek a fürdőszobában. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tollászkodni nagy általánosságban a galambok, a tyúkok, és a verebek szoktak. A kiemelt három, az én esetemben nőstény madár közül talán a tyúkok válfajába tartozom. Az egyik feltűnően kedves és ritka udvarias üzenet író (itt a Goldengate weblapon) " bolond és idegesítő tyúknak " minősített azért, mert szigorú parancsára nem feküdtem le vele azonnal vagy esetleg egy órán belül. A levelében hosszasan ecsetelte, hogy ő mekkora párzószervel rendelkezik amely képes átdöfni még a hasfalamat is. A szokásos reggeli kávézásra kevés időm marad, de ez a kevés idő arra éppen elég volt, hogy elgondolkodjak azon, hogy a kötelező angol nyelvtanulás mellett éppen itt az ideje annak, hogy tanuljunk meg magyarul is beszélni. Talán első feladatnak én a magyar nyelv igeragozásával kezdeném. A rendes ragozású igék rendelkeznek: jelen idő, múlt idő,felszólító mód,és feltételes mód alakjaival. Ezen belül hogy tovább bonyolítsuk a magyar nyelvtant, az igeragozásban létezik alanyi ragozás és tárgyas ragozás is. A kedves és feltűnően "udvarias" üzenet küldőmnek a magyar igeragozás helyes alkalmazása értelmében én azt üzenem, hogy abban az esetben ha hívsz telefonon ( jelen időben az alanyi ragozás szerint ) csak hívnál ( feltételes módba téve) mert a hívásod válasz nélkül marad. A szokásos vagy nem szokásos reggeli kávéivás mellé szép és boldog napot kívánok minden kedves nappali társalkodóknak.
Szép napot!
Én is olvasgatni szoktam,főleg a reggeli magamhoz térés közben, aztán infókkal megpakolva indulhat a nap.
Kutyákkal nem szórakoztam tegnap a kutya melegben, könnyű volt megállni,mert nekem nincs
Ma már barátságosabban indul a nap
Én is olvasgatni szoktam,főleg a reggeli magamhoz térés közben, aztán infókkal megpakolva indulhat a nap.
Kutyákkal nem szórakoztam tegnap a kutya melegben, könnyű volt megállni,mert nekem nincs

Jó reggelt! Iszogatom a reggeli kávém, amit nektek is főztem és olvasgatok. Milyen maradi már... Manapság nem csak videókat kellene nézni?
Szép napot! Ha olvassátok
Szép napot! Ha olvassátok

Ki korán kel, korábban is fárad el
Aranyat nem, de valami mást leltem. Hálás tekinteteket. Egy család ismét meleget adó kályhával lett gazdagabb. A kutya előtt mindíg legyen víz és ilyenkor nem dobáljuk neki a labdát, mert melegünk van

Remek reggelt!
Én is utazásban nemsokára..legjobb része lesz a hazatérés
Krisztina,ne is törődj a sötét oldallal,a nappali körben szép nagy ablakokkal van felszerelve,itt mindig napfényes,sosincs sötét
Lendületes hétvégét!
Én is utazásban nemsokára..legjobb része lesz a hazatérés

Krisztina,ne is törődj a sötét oldallal,a nappali körben szép nagy ablakokkal van felszerelve,itt mindig napfényes,sosincs sötét

Lendületes hétvégét!

Szép napot a társalgó minden tagjának ! Ma be kell mennem a munkahelyemre délután 14 dolgozom. Az idő jósok szerint "Kutya meleg lesz" utána kérdő jel és az Idézet vége amely szólás-mondás a magyar nyelv szépségeit tükrözi. Mert a magyar nyelv az egyik olyan nyelv a világon amelynek írástudó művelői a legrészletesebben használják a mondat tárgyát és alanyát valamint állítmányát. Tehát merészen azt állítom hogy elviselhetetlenül kutya meleg lesz ezen a szép napon is. A" kutyázás" a nagy melegben nem célszerű idő töltés mert az eb test-hőmérséklete az átlagos 38°C-ról, akár 40-43°C-ra emelkedhet. 41°C felett a fehérjék elkezdenek kicsapódni, amelynek visszafordíthatatlan következménye a kutya nyelvének papír szárazra történő kiszáradása és ebünk ebadta módon egyszerűen feldobja az négy talpát ...Mi azért ne dobjuk fel a mindösszesen meglévő két talpunkat mert nekünk embereknek felegyenesedve kell járunk a nehéz időkben is.
Ha nem a zacsidra kéred szívesen aláírlak
Már most is sokat ér, adnak a szavamra. Ja, nem. Nem hazudhatok, ellent mondana a tudással ami birtokomban van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2022. 08. 05. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 17:27

Sziasztok!
Napfény,fényes nap és egyebek megérkeztek ide is,persze nem most
Megenni nem próbáltam még korábban sem,valahogy a kiadósabb élelmeket kedvelem
Egész kellemes volt korán reggel olvasni ragyogó Krisztina eszmefuttatását ismét.Én reggelente elég tompa vagyok,kb egy"hurrá péntek"-re futotta volna,inkább kihagytam
Öcsy,gratula hogy beléptél a média világába,ha összefutunk,egy autogramot ugye kapok?Egyszer lehet sokat fog érni
De ugye nem te olvastad a híreket?

Egész kellemes volt korán reggel olvasni ragyogó Krisztina eszmefuttatását ismét.Én reggelente elég tompa vagyok,kb egy"hurrá péntek"-re futotta volna,inkább kihagytam

Öcsy,gratula hogy beléptél a média világába,ha összefutunk,egy autogramot ugye kapok?Egyszer lehet sokat fog érni

Valami azt súgja, de lehet a sorok közül olvastam ki... A sötét oldal környékez a hétköznapokban. Jó hír, itt a hétvége, lehet feltöltődni!
Szép napot! (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 05. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 07:05
Szép napot! (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 05. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt a nappali társalgó minden tagjának. 2022 évének augusztus ötödik napján a központi csillagunk nevezzük egyszerűsített nevén a napunknak jó- szokása szerint öt óra huszonhat perckor felkelt hogy a nappali társalgó lakóit világossággal töltse el. Bár sok embertársunk mentalitására nincs hatással a beáramló szikrázó fény, mi itt ezzel ne sokat törődjünk. Ők akik szeretnek a sötétében maradni maradjanak csak ott és ne is szóljanak hozzánk. Néha azt gondolom át kellene térnem az indiai vallásokban szokásos fényevésre de mivel a tudományos közvélemény szerint a fényevés egy potenciálisan halálos áltudomány és szokás szerint ebbe éhen lehet halni én megmaradok egy kiadós és megehető vajas-kenyérnél és egy kávénál. Tehát kedves fényevők itt ebben a nappali fényben élő társalgóban legyen szép és fényes napotok (Krisztina)-
Ma kicsit korábban kezdődik a nap, mire felkel már egy másik városban vár a dologidő. Az első kávét megittam, a másodikat útközben elszürcsölöm. Nektek is bekészítettem, induljon jól a nap!

Sziasztok!

Szép és fényes napot! Végre valaki értékeli a napkeltét és érzi csontjaiban fontosságát
A fény evés félreértett tudomány, nem is enni kell
Én egyszer voltam 3 napot az erdőben a klasszikus értelemben étlen szomjan a gondolataimmal. Szép emlék. De ismerek olyant aki 40 napig nem evett semmit, csak vizet ivott. Ő sem halt meg
Sőt olyannal is beszéltem már, aki több hónapja nem szexelt. Mondjuk ő nem volt boldog akkortájt... Én is szex nélkül éltem az első 13 évemet
Hajrá fénybenjárók!

Sőt olyannal is beszéltem már, aki több hónapja nem szexelt. Mondjuk ő nem volt boldog akkortájt... Én is szex nélkül éltem az első 13 évemet

Hajrá fénybenjárók!
Jó reggelt a nappali társalgó minden tagjának. 2022 évének augusztus ötödik napján a központi csillagunk nevezzük egyszerűsített nevén a napunknak jó- szokása szerint öt óra huszonhat perckor felkelt hogy a nappali társalgó lakóit világossággal töltse el. Bár sok embertársunk mentalitására nincs hatással a beáramló szikrázó fény, mi itt ezzel ne sokat törődjünk. Ők akik szeretnek a sötétében maradni maradjanak csak ott és ne is szóljanak hozzánk. Néha azt gondolom át kellene térnem az indiai vallásokban szokásos fényevésre de mivel a tudományos közvélemény szerint a fényevés egy potenciálisan halálos áltudomány és szokás szerint ebbe éhen lehet halni én megmaradok egy kiadós és megehető vajas-kenyérnél és egy kávénál. Tehát kedves fényevők itt ebben a nappali fényben élő társalgóban legyen szép és fényes napotok (Krisztina)-
Valamennyit szűrök és is a sok katyvaszból. Pl a keddi hiradót sem néztem, pedig szerepeltem is benne. Ma az első címemen a mami fel is ismert. Na, csak hogy ne csak kaki legyen a hiradóban.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 17:34

Sziasztok!
Hmm..valóban nyílott egy ajtó és beáramlott egy kis fény és ragyogás a mi kis nappalinkba
Üdvözöllek,fényhozó Milfnew,kopogtatnod sem kell,érezd magad otthon
Kellemes gondolatok ébredtek bennem is
Öcsy,én inkább egyre kevesebb,naponta bombázó hírt olvasom,csak annyit amennyi szükséges.
Hmm..valóban nyílott egy ajtó és beáramlott egy kis fény és ragyogás a mi kis nappalinkba

Üdvözöllek,fényhozó Milfnew,kopogtatnod sem kell,érezd magad otthon

Kellemes gondolatok ébredtek bennem is

Öcsy,én inkább egyre kevesebb,naponta bombázó hírt olvasom,csak annyit amennyi szükséges.
Már meg is tetted az első lépéseket, légy üdvözölve!
Az udvariasság megköveteli, hogy kicsit tiltakozzak, de nem bánom ragyogjuk be egymást és örömömre szolgál ha befogadod fényemet
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 15:19
Az udvariasság megköveteli, hogy kicsit tiltakozzak, de nem bánom ragyogjuk be egymást és örömömre szolgál ha befogadod fényemet

Az ajtó a "nappaliból nyílik" és mivel nappal van amikor kinyílik az a bizonyos ajtó akkor beáramlik a nyitott ajtón a fény amely megszakítja azt a sötétséget amely sok embertársunk szellemi tulajdonsága. Mi tehát fogadjuk magunkba fényt és kerüljük el az élet árnyékos oldaldalát. Ha időm engedi örömmel kopogtatnék ezen az ajtón hogy beléphessek az intelligens embertársaim körébe.