Sziasztok!
Hmm..valóban nyílott egy ajtó és beáramlott egy kis fény és ragyogás a mi kis nappalinkba
Üdvözöllek,fényhozó Milfnew,kopogtatnod sem kell,érezd magad otthon
Kellemes gondolatok ébredtek bennem is
Öcsy,én inkább egyre kevesebb,naponta bombázó hírt olvasom,csak annyit amennyi szükséges.
Hmm..valóban nyílott egy ajtó és beáramlott egy kis fény és ragyogás a mi kis nappalinkba

Üdvözöllek,fényhozó Milfnew,kopogtatnod sem kell,érezd magad otthon

Kellemes gondolatok ébredtek bennem is

Öcsy,én inkább egyre kevesebb,naponta bombázó hírt olvasom,csak annyit amennyi szükséges.
Az ajtó a "nappaliból nyílik" és mivel nappal van amikor kinyílik az a bizonyos ajtó akkor beáramlik a nyitott ajtón a fény amely megszakítja azt a sötétséget amely sok embertársunk szellemi tulajdonsága. Mi tehát fogadjuk magunkba fényt és kerüljük el az élet árnyékos oldaldalát. Ha időm engedi örömmel kopogtatnék ezen az ajtón hogy beléphessek az intelligens embertársaim körébe.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 14:12

Fontos, hogy ez az ajtó a nappaliból nyílik. Így csak olyasmi történhet mögötte, ami mindenkinek jó!
Téged látva nem nekem is csak szép gondolataim támadtak! Már megérte benéznem
Köszönöm! Szólj ha esetleg tudom viszonozni!
Szép napot!

Szép napot!
Az ajtó a "nappaliból nyílik" és mivel nappal van amikor kinyílik az a bizonyos ajtó akkor beáramlik a nyitott ajtón a fény amely megszakítja azt a sötétséget amely sok embertársunk szellemi tulajdonsága. Mi tehát fogadjuk magunkba fényt és kerüljük el az élet árnyékos oldaldalát. Ha időm engedi örömmel kopogtatnék ezen az ajtón hogy beléphessek az intelligens embertársaim körébe.
Fontos, hogy ez az ajtó a nappaliból nyílik. Így csak olyasmi történhet mögötte, ami mindenkinek jó!
Köszönöm! Szólj ha esetleg tudom viszonozni!
Szép napot! (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 13:28

Szép napot! (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A titkos ajtók mögött rendszerint rejtélyek hálózata rejlik. Ezek a rejtélyek sok esetben nem kedvező eseményekhez vezetnek (lásd ) a naponta ""bombázó híreket" idézet vége tőled. Hogy valami kezd véglegesen elromlani körülöttünk az nem kétséges......de ez alól kivétel ez a nappali társalgó---
A titkos ajtók mögött rendszerint rejtélyek hálózata rejlik. Ezek a rejtélyek sok esetben nem kedvező eseményekhez vezetnek (lásd ) a naponta ""bombázó híreket" idézet vége tőled. Hogy valami kezd véglegesen elromlani körülöttünk az nem kétséges......de ez alól kivétel ez a nappali társalgó---
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 03. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 06:10

Sziasztok! Nem tudhatom a gavallér Úr, vagy a kacér Hölgy köszont be ide, de a szép kerek popsi feldobta a reggelemet
Gyertek máskor is és mondjátok mire vágytok, hátha tudunk segíteni
Van itt a nappaliban egy titkos ajtó, mögötte teljesülnek a bárpultnál kimondott és felvállalt vágyak!
Szép napot Nektek is!

Van itt a nappaliban egy titkos ajtó, mögötte teljesülnek a bárpultnál kimondott és felvállalt vágyak!
Szép napot Nektek is!
Jó reggelt! Reggel, kávé, gondolatok... Olvasgatva a naponta bpmbázó híreket megnyugodtam. Sok mindent elveszíthetek a közelgő világégésben. De az emberségemet semmi nem veszélyezteti
Szép napot!

Szép napot!
Sziasztok! Nem tudhatom a gavallér Úr, vagy a kacér Hölgy köszont be ide, de a szép kerek popsi feldobta a reggelemet
Gyertek máskor is és mondjátok mire vágytok, hátha tudunk segíteni
Szép napot Nektek is! (Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot Nektek is! (Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Kávé bekeszítve, nap felhúzva az égre, mi kell még?
Üdvözlet!
Még tart a hétvége,használjátok ki
Sziasztok joeyvandék,Üdv a nappaliban!
Remek kávénk van,amivel szolgálni tudok,a más minden elfogyott sajna,ritkán jönnek vendégek
Megkukucska a képeiteket,első reakcióm:" Azanyámot!
Gyönyörű csajszi,világbajnok popsi (is),jó képek
Még tart a hétvége,használjátok ki

Sziasztok joeyvandék,Üdv a nappaliban!

Remek kávénk van,amivel szolgálni tudok,a más minden elfogyott sajna,ritkán jönnek vendégek

Megkukucska a képeiteket,első reakcióm:" Azanyámot!

Gyönyörű csajszi,világbajnok popsi (is),jó képek

Sziasztok

Szép napot! Idén házfelújítás van, se nyaralás, se más extra...
Meg aztán meleg is van már a nyaraláshoz
Meg aztán meleg is van már a nyaraláshoz

Beköszön én is!
Jelenléti ívet visszamenőleg kitöltöm...
Ha már nyaralás...ti mentek valahova?
Nekem szerintem felejtős,meló tetőzik,de seráfütty

Jelenléti ívet visszamenőleg kitöltöm...

Ha már nyaralás...ti mentek valahova?
Nekem szerintem felejtős,meló tetőzik,de seráfütty

kv letudva.....friss bekészítve.... akkor mindenkinek szép estét.....
Jó reggelt, jó lesz az a kávé így reggel is. Vasárnap úgy látom még kávé előtt írtam... ilyen helyesírási hibát???
Szégyellem magam. Megyek dolgozni inkább, az jobban megy.

Jó napot! Kv majd este...
reggelt!

Jó reggelt! Helyeszkedni tudni kell! Most a kávé közelébe

Vidámat!
Strandon ugyan nem,de a kerti meckónál látogatást tettem...34 fokos,nem kívánkoztam bele
Akkor mondhatni Öcsy,hogy azért vízközelben vagy
Strandon ugyan nem,de a kerti meckónál látogatást tettem...34 fokos,nem kívánkoztam bele

Akkor mondhatni Öcsy,hogy azért vízközelben vagy

Jó reggelt! Én azért lefőztem a kávét, jut nektek is Strand ma sem lesz, tán a víz is meleg hozzá
Inkább zuhany és mosdó lefolyót csinálok, meg ilyesmi amit 40 fokos kánikulában illik
Szép napot

Szép napot