Beköszön!
Ma van a boldog születésnapom,"sütöttem" nektek tortát
Pár sört is fogtam a hűtőbe, további vidámat!
Ma van a boldog születésnapom,"sütöttem" nektek tortát

Pár sört is fogtam a hűtőbe, további vidámat!

Remek felezős napot!

Jó napot !!
limonádét csináltam kv nem fontos....

Remek reggelt!

Jó napot
elviselhető ez a reggel
Ágyból olvasgatva...

Jó reggelt! A kávé friss, mint a hét
Mindkettőből kihozzuk a legtöbbet!
Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört
Szép napot!

Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört

Szép napot!

Nálam általában kimeríti a jó történést velem az,hogy legalább nem történt rossz...

Szép estét mindenkinek ! Ha valami jóóóó történik vletek akkor legalább élménybeszámolót olvasnék.... KV okozott örömet csak Nekem ma igy este.....
Remek reggelt!
Irány a vízpart
Irány a vízpart

Szép estét!! Kv langi volt.... tettem oda frisset....

Jó reggelt! Kávét? Hagytam nektek is.
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád
No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád

No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!
Sziasztok!
Valóban meckóban áztatom magam a nap végén legtöbbször
Másabb melóm van,kevesebbet tudok ide kukucska,de persze nem hagyom ki.
Régen ejj de sokszor tartott a buli reggelig,vagy három napig is....
Mostmár tutira "elvinne az ördög" ha egy reggelig buli után bárhová is mennem kéne.Szerintem " biztosan" az uv sugárzás meg az ilyesmi miatt van így...
Valóban meckóban áztatom magam a nap végén legtöbbször

Régen ejj de sokszor tartott a buli reggelig,vagy három napig is....

Reggelt!!!

Jó reggelt! Régi szép idők... Ilyentájt csámborogtunk haza a buliból, de az se volt baj, ha nem értünk haza. Egyenesen lehetett menni a szabadstrandra lubbanni egy jót! Most azért jó lenne, ha kicsit hűvösebb lenne éjszaka... Tegnap azért volt egy kis Dél1, meg pancsi, jól is esett!
Crazy te a meckóban alszod nyáriálmodat ilyenkor?
Limcsit telejegeltem, jól fog jönni délután.
Szép napot!
Crazy te a meckóban alszod nyáriálmodat ilyenkor?
Limcsit telejegeltem, jól fog jönni délután.
Szép napot!

Megúszos szép napot!!Limonádé bekeverve....
Jó reggelt! Pirkadatkor bekészített kávé mindíg a legjobbat hozza ki az emberből
Egészségetekre!
Úszni? Azt minek? Az úszómester nem az elhanyagolt anyukáknak van rendszeresítve a medence mellé?
Ma ha jól megy leugrunk délegyre délután, kicsit pancsolni...
Szép napot!

Úszni? Azt minek? Az úszómester nem az elhanyagolt anyukáknak van rendszeresítve a medence mellé?

Ma ha jól megy leugrunk délegyre délután, kicsit pancsolni...
Szép napot!
Napot!
Úszni tudsz Öcsy?
Úszni tudsz Öcsy?

Öcsyke!Sokat voltál a napon?? Már a tanárok 3 hónap szünete is csak 2.5 hónap.... Megszokásból ébredtem.... kv bekészítve...
Jó reggelt! Csak úszómesternek kellett volna mennem! Csak kibírnám azt a 4 hónap melót egy évben valahogy
A maradék időmben kívánatosra edzeném magam
Lehet megsütött a nap tegnap?