Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48395   2025. 02. 13. csütörtök 13:11
geza36 geza36
Széééép... sajnos én sem ismerem... Kv frissitve éjszak még elöttem... remélem kevés melóval... de más mindenki élvezze a kispéntek jótékony hatásait... smile
#48394   2025. 02. 13. csütörtök 09:06
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Na most teleportáljatok egy forró kávét! Cseszem a rezet a telephelyen,szétszedett autóval,rossz alkatrészt szállítottak ki. Egy-két óra,mire afrsnkót hozzák. Segítség!!!
#48393   2025. 02. 13. csütörtök 05:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt kispéntek! Meló ma is, kicsit kevesebb, de azért kitart. Talán segít ha egy jó kávéval meg támogatjuk a reggelt. Vigyázni kell, a hétvége jól be van táblázva izgis programokkal, nehogy lesérüljünk a munkában!
Szóval csak lazán wave
#48392   2025. 02. 13. csütörtök 05:30
öcsyke öcsyke
Aztán meg az, hogy szépen ritmusosan járnak azok a mellek az a pasi érdeme aki adja az ütemet wink
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 18:58
Sziasztok. Ki a csaj akinek a videója kint van ma a főoldalon? (Egy pasi döngeti kutyában és a mellei nagyon szépen járnak közben) Vagy ez melyik videóból van? Esetleg tudja valaki?
#48391   2025. 02. 12. szerda 19:02
öcsyke öcsyke
Nekem sajnos nem ismerősöm nyes
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 18:58
Sziasztok. Ki a csaj akinek a videója kint van ma a főoldalon? (Egy pasi döngeti kutyában és a mellei nagyon szépen járnak közben) Vagy ez melyik videóból van? Esetleg tudja valaki?
#48390   2025. 02. 12. szerda 18:58
nemcsalodsz80 nemcsalodsz80
#48389   2025. 02. 12. szerda 06:03
geza36 geza36
KÍÖszönöm smile jól esett ebben a qva hidegben és ilyen korán...... smile frissítve minden...járdák lesózva...
#48388   2025. 02. 12. szerda 04:12
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A felezős kávé előkészítve várja az ébredőket. Meleg ma sem lesz, sál-sapka legyen!
Szép napot wave
#48387   2025. 02. 11. kedd 22:31
geza36 geza36
Öcsyke nyugodj meg minden normális ember szívesen olvassa a sikereidet smile és osztozik az örömödben smile jó éjt mindenkinek smile
#48386   2025. 02. 11. kedd 19:56
öcsyke öcsyke
Semmiképp nem dicsekvés, nem trófea és nem hivalkodás. Nem kell irígykedni, elég ha osztoztok örömömben. Egy jó történet, ami pont arról szól, hogy bárkinek lehet olyan kalandja ami ilyen kellemes emlékké válhat. Mert sajnos sokkal többet is kihozhatnánk az életünkből, ha beszélgetnénk és önzetlenűl segítünk ott ahol tudunk.
A reklámot nem tudom cáfolni. Mint ahogy eddig többször, most is elmondom, igen van masszőri képesítésem és ami ennél is fontosabb, úgy néz ki érzékem is van hozzá. Már többször felajánlottam masszőri szolgálataimat a hölgyeknek. Újra megteszem, kiegészítve saját történeteimmel.
Szerintem sok nő lehet ebben a helyzetben, hiányzik nekik a nőknek kijáró figyelem és foglalkozás. Csak bátortalanok.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 07:28
Jó reggelT! Igy ébredés után jól esik olvasgatni kv val a kézben smile Öcsyke még nem tudom eldönteni ez a történeted reklám-e vag dicsekvés? smile kv frissitve smile De meg nyugodhatsz mindenki irigy rád az ilyen történetek miatt smile és nem a kandallón van a hangsúly!!
#48385   2025. 02. 11. kedd 19:42
öcsyke öcsyke
Ki mondta, hogy nem volt őrületes szexkaland? Csupán nem a megszokott. Igen lesz folytatás...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 11. kedd 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 06:16
Jó reggelt! Jól van öcsyke,ilyennek ismerünk. Nem hantéztál be valami őrületes szexkalandot,csak a frankót mondtad el. Aztán,aminek meg kell történnie,az úgyis meglesz,ugye? worship
#48384   2025. 02. 11. kedd 07:28
geza36 geza36
Jó reggelT! Igy ébredés után jól esik olvasgatni kv val a kézben smile Öcsyke még nem tudom eldönteni ez a történeted reklám-e vag dicsekvés? smile kv frissitve smile De meg nyugodhatsz mindenki irigy rád az ilyen történetek miatt smile és nem a kandallón van a hangsúly!!
#48383   2025. 02. 11. kedd 06:16
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt! Jól van öcsyke,ilyennek ismerünk. Nem hantéztál be valami őrületes szexkalandot,csak a frankót mondtad el. Aztán,aminek meg kell történnie,az úgyis meglesz,ugye? worship
#48382   2025. 02. 11. kedd 04:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Egy jó kávét készítettem be a dolgozóknak és a pihenősöknek.
A hétfő nem maradt el, sőt meglehetősen dolgosra is sikerült.
Tudom, fura fazon vagyok és bár szeretem a szexet, csak kényeztető masszázs volt. Lehetett volna több is. És valószínűleg lesz is, de most így esett jól. Persze aztán hazaérve el kellett mesélnem mindent, aminek szex lett a vége wink Mert ahogy a mondás tartja, minden jó, ha a vége szex crazya
A masszázshoz a meleget a kandalló adta...
Szép napot wave
#48381   2025. 02. 10. hétfő 09:13
geza36 geza36
Szép napot!!Ebéd utáni kv betöltve!! Emlék gyártással elmaradtam tegnap :( maradtaka forró kövek.. smile de ezt is szeretem smile Öcsyke egészségedre.... ha neked is jól esett smile Qva hétfő elmarad szerintem smile
#48380   2025. 02. 10. hétfő 07:00
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,remélem odatetted magad és nem csorbítottad a nappalis srácok jóhírét? És nem kell részletezned,de megérte felgyújtani a tüzet a "kandallóban"? crazya
#48379   2025. 02. 09. vasárnap 11:19
öcsyke öcsyke
Vidám vasárnapot! Amíg kávézunk megosztom veletek a tegnapi kalandomat.
Bő egy hete kandallót javítottam, hoztam vissza a halálból egy elvált 45 éves anyukánál. Persze engem sem kell félteni és mire végeztem, a beszélgetésünk eljutott addig, hogy nagyon ritkán eljut masszőrhöz ahol... Szóval jó alaposan meg masszírozzák. De mostanában nem jutott el. Én meg persze, hogy felajánlottam lovagi segítségemet. Szóval tegnap délután gyártottam szép emléket neki is és magamnak is.
Na? Megittátok a kávét, vagy csak olvastok? nyes
#48378   2025. 02. 08. szombat 17:14
geza36 geza36
Szép estét mindenkinek!! KV frissítve... Báli szezon meg kezdve... se forró kövek se gőz.. csak tánc.... emlék gyártás megkezdve.. smile illetve folytatva smile
#48377   2025. 02. 08. szombat 05:15
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Hétvége bekapcsolva és nem áll meg holnap estig. Gyerünk, remek alkalom szép emlékeket gyártani.
wave
#48376   2025. 02. 07. péntek 14:22
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Ma rövid melóm volt,viszont nehéz. Megúsztam heresérv nélkül,úgyhogy indulhat a hétvége! Jó pihit,kellemes huncutkodást mindenkinek!

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48615db
Utolsó üzenet: ma 11:32

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!