Széééép... sajnos én sem ismerem... Kv frissitve éjszak még elöttem... remélem kevés melóval... de más mindenki élvezze a kispéntek jótékony hatásait...

Sziasztok! Na most teleportáljatok egy forró kávét! Cseszem a rezet a telephelyen,szétszedett autóval,rossz alkatrészt szállítottak ki. Egy-két óra,mire afrsnkót hozzák. Segítség!!!
Jó reggelt kispéntek! Meló ma is, kicsit kevesebb, de azért kitart. Talán segít ha egy jó kávéval meg támogatjuk a reggelt. Vigyázni kell, a hétvége jól be van táblázva izgis programokkal, nehogy lesérüljünk a munkában!
Szóval csak lazán
Szóval csak lazán

Aztán meg az, hogy szépen ritmusosan járnak azok a mellek az a pasi érdeme aki adja az ütemet
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 18:58

Sziasztok. Ki a csaj akinek a videója kint van ma a főoldalon? (Egy pasi döngeti kutyában és a mellei nagyon szépen járnak közben) Vagy ez melyik videóból van? Esetleg tudja valaki?
Nekem sajnos nem ismerősöm
(Ez egy válasz nemcsalodsz80 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 18:58

Sziasztok. Ki a csaj akinek a videója kint van ma a főoldalon? (Egy pasi döngeti kutyában és a mellei nagyon szépen járnak közben) Vagy ez melyik videóból van? Esetleg tudja valaki?
KÍÖszönöm
jól esett ebben a qva hidegben és ilyen korán......
frissítve minden...járdák lesózva...

Jó reggelt! A felezős kávé előkészítve várja az ébredőket. Meleg ma sem lesz, sál-sapka legyen!
Szép napot
Szép napot

Öcsyke nyugodj meg minden normális ember szívesen olvassa a sikereidet
és osztozik az örömödben
jó éjt mindenkinek

Semmiképp nem dicsekvés, nem trófea és nem hivalkodás. Nem kell irígykedni, elég ha osztoztok örömömben. Egy jó történet, ami pont arról szól, hogy bárkinek lehet olyan kalandja ami ilyen kellemes emlékké válhat. Mert sajnos sokkal többet is kihozhatnánk az életünkből, ha beszélgetnénk és önzetlenűl segítünk ott ahol tudunk.
A reklámot nem tudom cáfolni. Mint ahogy eddig többször, most is elmondom, igen van masszőri képesítésem és ami ennél is fontosabb, úgy néz ki érzékem is van hozzá. Már többször felajánlottam masszőri szolgálataimat a hölgyeknek. Újra megteszem, kiegészítve saját történeteimmel.
Szerintem sok nő lehet ebben a helyzetben, hiányzik nekik a nőknek kijáró figyelem és foglalkozás. Csak bátortalanok. (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 07:28
A reklámot nem tudom cáfolni. Mint ahogy eddig többször, most is elmondom, igen van masszőri képesítésem és ami ennél is fontosabb, úgy néz ki érzékem is van hozzá. Már többször felajánlottam masszőri szolgálataimat a hölgyeknek. Újra megteszem, kiegészítve saját történeteimmel.
Szerintem sok nő lehet ebben a helyzetben, hiányzik nekik a nőknek kijáró figyelem és foglalkozás. Csak bátortalanok. (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelT! Igy ébredés után jól esik olvasgatni kv val a kézben
Öcsyke még nem tudom eldönteni ez a történeted reklám-e vag dicsekvés?
kv frissitve
De meg nyugodhatsz mindenki irigy rád az ilyen történetek miatt
és nem a kandallón van a hangsúly!!

Ki mondta, hogy nem volt őrületes szexkaland? Csupán nem a megszokott. Igen lesz folytatás...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 11. kedd 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 06:16

Jó reggelt! Jól van öcsyke,ilyennek ismerünk. Nem hantéztál be valami őrületes szexkalandot,csak a frankót mondtad el. Aztán,aminek meg kell történnie,az úgyis meglesz,ugye?

Jó reggelT! Igy ébredés után jól esik olvasgatni kv val a kézben
Öcsyke még nem tudom eldönteni ez a történeted reklám-e vag dicsekvés?
kv frissitve
De meg nyugodhatsz mindenki irigy rád az ilyen történetek miatt
és nem a kandallón van a hangsúly!!

Jó reggelt! Jól van öcsyke,ilyennek ismerünk. Nem hantéztál be valami őrületes szexkalandot,csak a frankót mondtad el. Aztán,aminek meg kell történnie,az úgyis meglesz,ugye?

Jó reggelt! Egy jó kávét készítettem be a dolgozóknak és a pihenősöknek.
A hétfő nem maradt el, sőt meglehetősen dolgosra is sikerült.
Tudom, fura fazon vagyok és bár szeretem a szexet, csak kényeztető masszázs volt. Lehetett volna több is. És valószínűleg lesz is, de most így esett jól. Persze aztán hazaérve el kellett mesélnem mindent, aminek szex lett a vége
Mert ahogy a mondás tartja, minden jó, ha a vége szex
A masszázshoz a meleget a kandalló adta...
Szép napot
A hétfő nem maradt el, sőt meglehetősen dolgosra is sikerült.
Tudom, fura fazon vagyok és bár szeretem a szexet, csak kényeztető masszázs volt. Lehetett volna több is. És valószínűleg lesz is, de most így esett jól. Persze aztán hazaérve el kellett mesélnem mindent, aminek szex lett a vége

A masszázshoz a meleget a kandalló adta...
Szép napot

Szép napot!!Ebéd utáni kv betöltve!! Emlék gyártással elmaradtam tegnap :( maradtaka forró kövek..
de ezt is szeretem
Öcsyke egészségedre.... ha neked is jól esett
Qva hétfő elmarad szerintem

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,remélem odatetted magad és nem csorbítottad a nappalis srácok jóhírét? És nem kell részletezned,de megérte felgyújtani a tüzet a "kandallóban"?

Vidám vasárnapot! Amíg kávézunk megosztom veletek a tegnapi kalandomat.
Bő egy hete kandallót javítottam, hoztam vissza a halálból egy elvált 45 éves anyukánál. Persze engem sem kell félteni és mire végeztem, a beszélgetésünk eljutott addig, hogy nagyon ritkán eljut masszőrhöz ahol... Szóval jó alaposan meg masszírozzák. De mostanában nem jutott el. Én meg persze, hogy felajánlottam lovagi segítségemet. Szóval tegnap délután gyártottam szép emléket neki is és magamnak is.
Na? Megittátok a kávét, vagy csak olvastok?
Bő egy hete kandallót javítottam, hoztam vissza a halálból egy elvált 45 éves anyukánál. Persze engem sem kell félteni és mire végeztem, a beszélgetésünk eljutott addig, hogy nagyon ritkán eljut masszőrhöz ahol... Szóval jó alaposan meg masszírozzák. De mostanában nem jutott el. Én meg persze, hogy felajánlottam lovagi segítségemet. Szóval tegnap délután gyártottam szép emléket neki is és magamnak is.
Na? Megittátok a kávét, vagy csak olvastok?

Szép estét mindenkinek!! KV frissítve... Báli szezon meg kezdve... se forró kövek se gőz.. csak tánc.... emlék gyártás megkezdve..
illetve folytatva

Jó reggelt! Hétvége bekapcsolva és nem áll meg holnap estig. Gyerünk, remek alkalom szép emlékeket gyártani.

Sziasztok! Ma rövid melóm volt,viszont nehéz. Megúsztam heresérv nélkül,úgyhogy indulhat a hétvége! Jó pihit,kellemes huncutkodást mindenkinek!