Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48412   2025. 02. 19. szerda 15:00
geza36 geza36
Középső nap smile várnak a forró kövek smile kv frissitve smile szép tetkorol képet is nézhetnénk ??? smile
#48411   2025. 02. 19. szerda 13:57
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Egyszer már megírtam,de eltünt! Öcsyke,hát mire figyeltél te a hétvégén? Túl sok volt az ingerhatás? Azért csak beugrik,ki volt a tetovált A. Felkértek,hát táncolj!!
#48410   2025. 02. 19. szerda 11:27
öcsyke öcsyke
És éljenek a Zsuzsannák!
#48409   2025. 02. 19. szerda 05:05
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé és kukk nyes
Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok nyes Erre felhív egy hölgy és az helyett, hogy a kandallóját vagy a címét mondaná a beazonosításhoz.... Szia A.... vagyok a tetovált... Azóta ezen kattogok, hol van az a tetoválás amire emlékeznem kellene. De holnap lecsekkolom crazya
Szép napot wave
#48408   2025. 02. 18. kedd 21:30
geza36 geza36
wave wow1 csak bekukk volt
...
#48407   2025. 02. 18. kedd 04:59
öcsyke öcsyke
♡♡♡ Ezt az összes, nappali félhomályos sarkaiban meghúzódó csajszinak, mert van olyan érzésem, hogy itt vannak♡♡♡
#48406   2025. 02. 18. kedd 04:48
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Vidám keddet hirdetek, mosolygós kávéval és változatos élményekkel.
Eddig én sem tudtam róla, hogy van ilyesmi, csak külön lehetett összeszedni ilyen infó morzsákat igen kétes háttérrel. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek privátban.
Jó volt látni, hogy sok nő, érett nő milyen szépen megéli nőiességét. Ilyen közegben jó férfinak lenni. Attól függetlenül, hogy a klasszik swingeres gabalyodás továbbra sem vonzó, de ha egyszer itt van az a közeg, ahol jó lenni.
De nem minden happy, a jakuzzi átalakult hideg merülő medencévé wow2 Valamiért nem fűti fel a vizet. A szervíz meg majd jön valamikor... Most nincs időm rá, de lehet meg kellesz csinálnom magamnak, ha már az első szakmám műszerész wink
Szóval ne felejtsetek el élni, lássátok meg a lehetőségeket amit a nap adhat és éljetek vele wave
#48405   2025. 02. 17. hétfő 13:42
geza36 geza36
Öcsyke akkor mozgalmas hétvégéd volt smile Akkor már csak otthon kell gyakorolni az ott tanultakat smile végre hétvége van Nekem is qva hétfő törölve smile Vidám ez a mai nap smile kv frissítve
#48404   2025. 02. 17. hétfő 11:09
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Gézám,ha nem is futunk mindíg össze,azért rájárunk a kávéra. Crazyét napok óta megiszom,hogy ne menjen veszendőbe! Öcsyke,gratula az izgi hétvégi programhoz! Nem is gondoltam,hogy létezik ilyenforma szexuálokosítás! A változatosság gyönyörködtet-hát vesd be otthon az új dolgokat minél nagyobb élvezetet okozva!
#48403   2025. 02. 17. hétfő 04:57
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Mindenki friss, üde, tele hétvégi szép emlékekkel?
Nem vagyok naprakész Woody tanulmányokban, de talán a mindent tudásnál fontosabb, hogy amit tudunk azt használjuk a gyakorlatban is.
Szóval láttam a hétvégén prosztata masszázst, jóni masszázst, spiccelő punci bemutatót, és még nyalás tréning is volt crazya
Izgis volt, sok hasonló érdeklődő és nyitott párral tölteni a hétvégét.
#48402   2025. 02. 17. hétfő 00:03
geza36 geza36
smile Megint csak magammal találkoztam smile kv reggelre illyetve délelöttre frissítve smile
#48401   2025. 02. 15. szombat 18:35
geza36 geza36
smile én kialudtam magam .. rés nélkül :( kv estére bekészítve! kellemes hétvégét mindenkinek....aki teheti....
#48400   2025. 02. 15. szombat 13:57
Diszkrét sex Diszkrét sex
Sziasztok csak erdekesegbol van olyan pár aki szeret be állva sexelni
#48399   2025. 02. 15. szombat 06:57
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt! Öcsyke,állj "készenlétben"! Én meg dolgozom addíg helyetted is,bakker! Szaunát viszek. Én már úgyis mindent tudok a szexről. Legalábbis amit Woody Allen-től megtudhattam! nyes
#48398   2025. 02. 15. szombat 06:16
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Péntek kipipálva, résen is voltam, megérdemlem a szombat reggelt egy jó kávé társaságában.
Izgalmas programra jelentkeztünk be, SexEduFest. Szóval hétvégén továbbképzésen leszünk crazya
Naprakésznek kell lenni. Ha például összejön a randi Nokival, nem hozhatok szégyent a nappalira!
Szép napos időt jósolnak, ha nem lenne továbbképzés biztos csavarognánk valamerre.
Szép napot, jó hétvégét wave
#48397   2025. 02. 14. péntek 22:48
geza36 geza36
Túl éltétek a mai napot !! smile reggelre a kv bekészítve ...Legyetek résen ha tudtok....
#48396   2025. 02. 14. péntek 06:07
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ismerős az érzés, amikor kavics kerül a fogaskerekek közé. De mindíg kiderül, a világ mégsem áll meg. Nekünk is kiderült tegnap, szoftver frissítés miatt egy hónapot csúszik a komplett kályha épités. Felfoghatatlan...
A hérvége viszont szerelmes cirkusz lesz, ami ma kezdődik. Öveket becsatolni.
#48395   2025. 02. 13. csütörtök 13:11
geza36 geza36
Széééép... sajnos én sem ismerem... Kv frissitve éjszak még elöttem... remélem kevés melóval... de más mindenki élvezze a kispéntek jótékony hatásait... smile
#48394   2025. 02. 13. csütörtök 09:06
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Na most teleportáljatok egy forró kávét! Cseszem a rezet a telephelyen,szétszedett autóval,rossz alkatrészt szállítottak ki. Egy-két óra,mire afrsnkót hozzák. Segítség!!!
#48393   2025. 02. 13. csütörtök 05:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt kispéntek! Meló ma is, kicsit kevesebb, de azért kitart. Talán segít ha egy jó kávéval meg támogatjuk a reggelt. Vigyázni kell, a hétvége jól be van táblázva izgis programokkal, nehogy lesérüljünk a munkában!
Szóval csak lazán wave

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48612db
Utolsó üzenet: tegnap 14:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!