Középső nap
várnak a forró kövek
kv frissitve
szép tetkorol képet is nézhetnénk ???

Sziasztok! Egyszer már megírtam,de eltünt! Öcsyke,hát mire figyeltél te a hétvégén? Túl sok volt az ingerhatás? Azért csak beugrik,ki volt a tetovált A. Felkértek,hát táncolj!!
És éljenek a Zsuzsannák!
Jó reggelt! Kávé és kukk
Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok
Erre felhív egy hölgy és az helyett, hogy a kandallóját vagy a címét mondaná a beazonosításhoz.... Szia A.... vagyok a tetovált... Azóta ezen kattogok, hol van az a tetoválás amire emlékeznem kellene. De holnap lecsekkolom
Szép napot

Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok

Szép napot

...
♡♡♡ Ezt az összes, nappali félhomályos sarkaiban meghúzódó csajszinak, mert van olyan érzésem, hogy itt vannak♡♡♡
Jó reggelt! Vidám keddet hirdetek, mosolygós kávéval és változatos élményekkel.
Eddig én sem tudtam róla, hogy van ilyesmi, csak külön lehetett összeszedni ilyen infó morzsákat igen kétes háttérrel. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek privátban.
Jó volt látni, hogy sok nő, érett nő milyen szépen megéli nőiességét. Ilyen közegben jó férfinak lenni. Attól függetlenül, hogy a klasszik swingeres gabalyodás továbbra sem vonzó, de ha egyszer itt van az a közeg, ahol jó lenni.
De nem minden happy, a jakuzzi átalakult hideg merülő medencévé
Valamiért nem fűti fel a vizet. A szervíz meg majd jön valamikor... Most nincs időm rá, de lehet meg kellesz csinálnom magamnak, ha már az első szakmám műszerész
Szóval ne felejtsetek el élni, lássátok meg a lehetőségeket amit a nap adhat és éljetek vele
Eddig én sem tudtam róla, hogy van ilyesmi, csak külön lehetett összeszedni ilyen infó morzsákat igen kétes háttérrel. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek privátban.
Jó volt látni, hogy sok nő, érett nő milyen szépen megéli nőiességét. Ilyen közegben jó férfinak lenni. Attól függetlenül, hogy a klasszik swingeres gabalyodás továbbra sem vonzó, de ha egyszer itt van az a közeg, ahol jó lenni.
De nem minden happy, a jakuzzi átalakult hideg merülő medencévé

Szóval ne felejtsetek el élni, lássátok meg a lehetőségeket amit a nap adhat és éljetek vele

Öcsyke akkor mozgalmas hétvégéd volt
Akkor már csak otthon kell gyakorolni az ott tanultakat
végre hétvége van Nekem is qva hétfő törölve
Vidám ez a mai nap
kv frissítve

Sziasztok! Gézám,ha nem is futunk mindíg össze,azért rájárunk a kávéra. Crazyét napok óta megiszom,hogy ne menjen veszendőbe! Öcsyke,gratula az izgi hétvégi programhoz! Nem is gondoltam,hogy létezik ilyenforma szexuálokosítás! A változatosság gyönyörködtet-hát vesd be otthon az új dolgokat minél nagyobb élvezetet okozva!
Jó reggelt! Mindenki friss, üde, tele hétvégi szép emlékekkel?
Nem vagyok naprakész Woody tanulmányokban, de talán a mindent tudásnál fontosabb, hogy amit tudunk azt használjuk a gyakorlatban is.
Szóval láttam a hétvégén prosztata masszázst, jóni masszázst, spiccelő punci bemutatót, és még nyalás tréning is volt
Izgis volt, sok hasonló érdeklődő és nyitott párral tölteni a hétvégét.
Nem vagyok naprakész Woody tanulmányokban, de talán a mindent tudásnál fontosabb, hogy amit tudunk azt használjuk a gyakorlatban is.
Szóval láttam a hétvégén prosztata masszázst, jóni masszázst, spiccelő punci bemutatót, és még nyalás tréning is volt

Izgis volt, sok hasonló érdeklődő és nyitott párral tölteni a hétvégét.

Sziasztok csak erdekesegbol van olyan pár aki szeret be állva sexelni
Jó reggelt! Öcsyke,állj "készenlétben"! Én meg dolgozom addíg helyetted is,bakker! Szaunát viszek. Én már úgyis mindent tudok a szexről. Legalábbis amit Woody Allen-től megtudhattam!

Jó reggelt! Péntek kipipálva, résen is voltam, megérdemlem a szombat reggelt egy jó kávé társaságában.
Izgalmas programra jelentkeztünk be, SexEduFest. Szóval hétvégén továbbképzésen leszünk
Naprakésznek kell lenni. Ha például összejön a randi Nokival, nem hozhatok szégyent a nappalira!
Szép napos időt jósolnak, ha nem lenne továbbképzés biztos csavarognánk valamerre.
Szép napot, jó hétvégét
Izgalmas programra jelentkeztünk be, SexEduFest. Szóval hétvégén továbbképzésen leszünk

Naprakésznek kell lenni. Ha például összejön a randi Nokival, nem hozhatok szégyent a nappalira!
Szép napos időt jósolnak, ha nem lenne továbbképzés biztos csavarognánk valamerre.
Szép napot, jó hétvégét

Túl éltétek a mai napot !!
reggelre a kv bekészítve ...Legyetek résen ha tudtok....

Jó reggelt! Ismerős az érzés, amikor kavics kerül a fogaskerekek közé. De mindíg kiderül, a világ mégsem áll meg. Nekünk is kiderült tegnap, szoftver frissítés miatt egy hónapot csúszik a komplett kályha épités. Felfoghatatlan...
A hérvége viszont szerelmes cirkusz lesz, ami ma kezdődik. Öveket becsatolni.
A hérvége viszont szerelmes cirkusz lesz, ami ma kezdődik. Öveket becsatolni.
Széééép... sajnos én sem ismerem... Kv frissitve éjszak még elöttem... remélem kevés melóval... de más mindenki élvezze a kispéntek jótékony hatásait...

Sziasztok! Na most teleportáljatok egy forró kávét! Cseszem a rezet a telephelyen,szétszedett autóval,rossz alkatrészt szállítottak ki. Egy-két óra,mire afrsnkót hozzák. Segítség!!!
Jó reggelt kispéntek! Meló ma is, kicsit kevesebb, de azért kitart. Talán segít ha egy jó kávéval meg támogatjuk a reggelt. Vigyázni kell, a hétvége jól be van táblázva izgis programokkal, nehogy lesérüljünk a munkában!
Szóval csak lazán
Szóval csak lazán