Remek napot,
Kedvelem a szombat reggeleket
Gondolatban a résen levés nekem is megvan mindig
Végre csuda idő volt,némi mászkálós szabadban kettesben lévős programmal,már hiányzott
Kedvelem a szombat reggeleket

Gondolatban a résen levés nekem is megvan mindig

Végre csuda idő volt,némi mászkálós szabadban kettesben lévős programmal,már hiányzott

Jó reggelt! Van varázsa a szombat reggelnek az biztos. Nyugi Géza, hacsak nem az életemért küzdöm, akkor mindig a résen vagyok gondolatban
illetve azért küzdöm
Kávéból jut is-marad is. Vidám szombatot

Kávéból jut is-marad is. Vidám szombatot

Jó reggelt! A bekészített lefőzve, a vonat és a kávé nem vár. A munka meg pláne ne menjen a kávézás rovására
Mára már itt a tavaszi idő. Nem úgy mint Noki. Hiányoznak a bundáskenyértől csillogó csacsogó ajkai
Biztos Katja is tavaszi zsongásban van, egy kis baileys került az egyik kávéba neki, ha erre járna
Crazy ez a fáradtság hamiskás, csak a munkahelyen érezhető
Kutyu ne dolgozz annyit, egy finom krémes kávét félretettem neked, csak az íze kedvéért, ez egész napodat bearanyozza
Szép napot, vidám pénteket

Mára már itt a tavaszi idő. Nem úgy mint Noki. Hiányoznak a bundáskenyértől csillogó csacsogó ajkai

Biztos Katja is tavaszi zsongásban van, egy kis baileys került az egyik kávéba neki, ha erre járna

Crazy ez a fáradtság hamiskás, csak a munkahelyen érezhető

Kutyu ne dolgozz annyit, egy finom krémes kávét félretettem neked, csak az íze kedvéért, ez egész napodat bearanyozza

Szép napot, vidám pénteket

Jó reggelt!!! Bár ez kicsit korai de bekészítettem a kv-t.... aki igényli majd lefőzi
CrazyBear gondolom te is ugy vagy mint sokan mások.... régen tavasszal szerelmes volt az ember.... most ebben a korban.. inkább fáradt...
Nokinak csinálnék bundáskenyeret is reggelre de ugyis kihülne...

Napot!
Tegnapi nap pörgősre sikeredett melóügyileg,csak behörpintettem a kávét,oszt futás tovább.
Nálam a zsongás helyett tavaszi fáradság jött elő.Lehet hogy rosszul ittam..no seráfütty,majd holnap odafigyelek
Tegnapi nap pörgősre sikeredett melóügyileg,csak behörpintettem a kávét,oszt futás tovább.
Nálam a zsongás helyett tavaszi fáradság jött elő.Lehet hogy rosszul ittam..no seráfütty,majd holnap odafigyelek

Jó reggel!!Kv -t megittam
de vissza fekszem
rá pihenek az éjszakára
este főzök frisset majd
szép napot mindenkinek !!!

A tegnapi kávét zároltam, laborban vizsgálják, valahogy tiltotta a hozzászólásokat. Ma picit változtattunk a recepten, egy kis tavaszi zsongás került bele.
Reggelt! Ha jól számolom fél hét van
De a kávé egész! Melóval óvatosan, nehogy ne maradjon péntekre
Szép napos idő volt, bár hűvös kicsit. Délután meg kis eső. De legalább hó nem volt. Állítólag jövő héten jön a tavasz, rövidülnek érezhetően az éjszakák, láthatóan a szoknyák
Kitartás, a kávé lendületet nem, csak támogatást ad a mai naphoz

Szép napos idő volt, bár hűvös kicsit. Délután meg kis eső. De legalább hó nem volt. Állítólag jövő héten jön a tavasz, rövidülnek érezhetően az éjszakák, láthatóan a szoknyák

Kitartás, a kávé lendületet nem, csak támogatást ad a mai naphoz

csak bekukk
kv frissítve...

Napot!
Remek volt a kávé,Bp-ig meg sem álltam tőle,de ott is nemfasza volt az időjárás,így nem is maradtam sokáig.
A masszázssal egész jó ötletet adtál,már jó régen voltam,a dög testem nagyon elviselné már
Remek volt a kávé,Bp-ig meg sem álltam tőle,de ott is nemfasza volt az időjárás,így nem is maradtam sokáig.
A masszázssal egész jó ötletet adtál,már jó régen voltam,a dög testem nagyon elviselné már

Jó reggelt! Ma is nyitva vagyunk, egy jó kávéval meg tudjuk támogatni ezt a napot is.
A hétvégét még érzem, jól átmozgatott, jól esne egy masszázs...
A hétvégét még érzem, jól átmozgatott, jól esne egy masszázs...
Napot!
Hát na....azért ez az időjárás kicsit durva ez így,főleg hétfőre
Olyan összebújós inkább.
Hát na....azért ez az időjárás kicsit durva ez így,főleg hétfőre

Olyan összebújós inkább.

Jó reggelt! Hétfő, -4, de legalább a hó nem esik
Sárospatakon jártunk, hazafelé beugrottunk Tokaj borvidékre, Tállyára egy kis borért. Jó kis hétvége volt, kellemes fáradtsággal indul a hét.
Szép hetet

Sárospatakon jártunk, hazafelé beugrottunk Tokaj borvidékre, Tállyára egy kis borért. Jó kis hétvége volt, kellemes fáradtsággal indul a hét.
Szép hetet

opsz ez gyorsan eltelt..... kv frissítve !

Vegre péntek !!kv frissítve....Kellemes hetvége varható..... meg hóesés is lehet.. :(
Jó reggelt!
Kutyu, a gyantázást mindig le kell ellenőrizni! Akár tőbbször is
Ma lenézek Balcsira, ezért a korán kelés, kávét bekészítettem, Nokinak és Katjának külön széket raktam ki, hátha hagynak nekünk lenyomatot
Szép napot
Kutyu, a gyantázást mindig le kell ellenőrizni! Akár tőbbször is

Ma lenézek Balcsira, ezért a korán kelés, kávét bekészítettem, Nokinak és Katjának külön széket raktam ki, hátha hagynak nekünk lenyomatot

Szép napot

Halihó! Öcsyke,én ma nem mosolygok a kirándulásotokra,hanem laza túrázós időt kívánok! Aztán ha mégis tré lesz az idő,elkenőrizd a gyantázás minőségét! Géza,kösz a kávéfrissítést,be is dobtam egy csészével. Csak az íze miatt iszom.
Sziasztok! Öcsyke merre mentek?? Fakutyával??
kv frissítve..

Jöhet a csütörtök, felkészültem kávéval és bundás kenyérrel
A hétvégén kirándulás van betervezve, addig még kettőt kell dolgozni

A hétvégén kirándulás van betervezve, addig még kettőt kell dolgozni