Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48450   2025. 03. 08. szombat 10:50
CrazyBear CrazyBear
Bekukucska.
Boldog nőnapot csajszik!
Persze remek hétvégét mindenkinek!
#48449   2025. 03. 07. péntek 08:25
öcsyke öcsyke
Szeva péntek! De örülök neked, csüccs le, egy jó kávéval gyorsítunk rajtad.... Bár a mai nap is jónak ígérkezik, azért mégsem hétvége...
#48448   2025. 03. 06. csütörtök 15:13
geza36 geza36
Csak bekukk smile Reggel korán kelés kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek ismét nagyon jól esett smile végre lassan 7vége smile kv frissítve....
#48447   2025. 03. 06. csütörtök 07:16
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Itt a nappali TI-ja crazya Kávé frissen a később kelőknek is kedvezve. Kipróbáltam, kókusztejjel is finom a kávé. Csemege finom
Kispéntek, úgyhogy már erőst körvonalazódik a hétvége. Addig is szép napot és vidám csütörtököt wave
#48446   2025. 03. 05. szerda 19:47
öcsyke öcsyke
Estét! Nekem jó kis aktív napom volt, csomó mindent elintéztem, lerendeztem. Ja, senki nem kérdezte... nyes Nem baj, én ilyen természetes inteligencia vagyok, dumálok akkor is, ha nem kérdez senki sem nyes
Gondolom a tervezőm így álmodott meg, mert cseppet sem zavar circling
Jó éjt wave
#48445   2025. 03. 04. kedd 16:08
öcsyke öcsyke
Jó napot! És tényleg! Jövőhét hétfőtől szerdáig Pécsen építünk kályhát. Szóval mi van a medvehagymával?
Kávé így délután kókusztejjel csemegézve tálalva.
#48444   2025. 03. 03. hétfő 20:40
öcsyke öcsyke
Oké, én adom a kemencét hozzá circling
Csak nem elkezdődött a medvehagyma szezon a Mecsekben? Sürgősen mennünk kell Orfűre...
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 15:29
Ezt nem tudtam smile Qva hétfő letudva smile kv készlet frissítve !! Medvehygymás pogácsához a medvehagymát biztosítom !!! smile
#48443   2025. 03. 03. hétfő 16:40
CrazyBear CrazyBear
Napot! Én is élek még szerencsére,alákörmölöm az elmaradt jelenlétiket..unikornis,hmm...találó és kedves elnevezés smile Örülök Öcsy hogy ráakadtatok.Géza,én meg sóval tudok beszállni a pogácsához vigyor2
#48442   2025. 03. 03. hétfő 15:29
geza36 geza36
Ezt nem tudtam smile Qva hétfő letudva smile kv készlet frissítve !! Medvehygymás pogácsához a medvehagymát biztosítom !!! smile
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 20:13
Estét!
Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
#48441   2025. 03. 03. hétfő 05:34
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Oké, tudom hétfő, meg meló, meg reggel... nekem akkor is bejön, kaptam ágyba kávét crazya Na jó, előtte már fenn voltam és begyújtottam a kályhába, hogy asszonyka a ropogó tűz mellett ébredjen wink
Lesz ma egy kis meló is, meg irodai munka, meg jó idő is remélem. Aztán a hangulat a héten egyre fokozódik, hétvégén nőnap!
Szép napot, szép hetet wave
#48440   2025. 03. 02. vasárnap 20:13
öcsyke öcsyke
Estét!
Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
#48439   2025. 03. 02. vasárnap 10:39
geza36 geza36
smile kv friisítve !! megint magammal taliztam..... smile
#48438   2025. 03. 01. szombat 12:21
geza36 geza36
a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis ??? öcsyke mire gondolsz???
#48437   2025. 03. 01. szombat 12:20
geza36 geza36
Öcsyke Én teljesen egyet értek a gondolataiddal.. lehet a korral jár de néha egy jó beszélgetés is feldobja az ember hangulatát..... kv frissítve smile Jó esetben sok beszédnek nyögés a vége !!! De nem kell eröltetni semmit....
#48436   2025. 03. 01. szombat 06:07
öcsyke öcsyke
Még egy nagy tanulság. Már sokszor volt téma, de még sajnos mindig aktuális. Tényleg elmulasztjuk mi férfiak eleget dicsérni a nőket. Persze tudni kell ezt szépen és helyzethez illően tálalni, de sok nő nem tartja magát se szépnek, se arra méltónak, hogy a férfi vele foglalkozzon, kívánatosnak meg aztán pláne nem.
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
#48435   2025. 03. 01. szombat 05:37
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé az ébredőknek, kakaó az édesszájúaknak, a cicáknak meg tejcsi wink
Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.
#48434   2025. 02. 28. péntek 20:49
öcsyke öcsyke
Jó estét! Dolgos-szorgos hét péntekje is lecseng lassan.
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis wink
Szép hétvégét wave
#48433   2025. 02. 27. csütörtök 11:42
geza36 geza36
Jó reggelt!! Kutyu14cm ne add fel ilyen hamar smile szelektálj és csak azt olvasd ami érdekel smile kv frissítve wave
#48432   2025. 02. 26. szerda 17:54
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok srácok! Haldoklik a nappali,kiábrándító a Gg fórum. Ki nyeli le a sajátját,glory-hole(csak pasik!!),puncinedves tanga imádata,ki veri haverral közösen.....stb. Nekem ezek a dolgok aberrált baromságok. Lehet nem jövök egy darabig. Aztán hátha újra lesznek értelmes,heteró megnyilvánulások. Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!
#48431   2025. 02. 26. szerda 13:10
geza36 geza36
wave wow1 kukucs smile ma még meló kicsit smile de jönnek a forró kövek smile kv frissítve

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48610db
Utolsó üzenet: tegnap 15:20

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!