Bekukucska.
Boldog nőnapot csajszik!
Persze remek hétvégét mindenkinek!
Boldog nőnapot csajszik!
Persze remek hétvégét mindenkinek!
Szeva péntek! De örülök neked, csüccs le, egy jó kávéval gyorsítunk rajtad.... Bár a mai nap is jónak ígérkezik, azért mégsem hétvége...
Csak bekukk
Reggel korán kelés kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek ismét nagyon jól esett
végre lassan 7vége
kv frissítve....

Jó reggelt! Itt a nappali TI-ja
Kávé frissen a később kelőknek is kedvezve. Kipróbáltam, kókusztejjel is finom a kávé. Csemege
Kispéntek, úgyhogy már erőst körvonalazódik a hétvége. Addig is szép napot és vidám csütörtököt

Kispéntek, úgyhogy már erőst körvonalazódik a hétvége. Addig is szép napot és vidám csütörtököt

Estét! Nekem jó kis aktív napom volt, csomó mindent elintéztem, lerendeztem. Ja, senki nem kérdezte...
Nem baj, én ilyen természetes inteligencia vagyok, dumálok akkor is, ha nem kérdez senki sem
Gondolom a tervezőm így álmodott meg, mert cseppet sem zavar
Jó éjt

Gondolom a tervezőm így álmodott meg, mert cseppet sem zavar

Jó éjt

Jó napot! És tényleg! Jövőhét hétfőtől szerdáig Pécsen építünk kályhát. Szóval mi van a medvehagymával?
Kávé így délután kókusztejjel csemegézve tálalva.
Kávé így délután kókusztejjel csemegézve tálalva.
Oké, én adom a kemencét hozzá
Csak nem elkezdődött a medvehagyma szezon a Mecsekben? Sürgősen mennünk kell Orfűre... (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 15:29

Csak nem elkezdődött a medvehagyma szezon a Mecsekben? Sürgősen mennünk kell Orfűre... (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt nem tudtam
Qva hétfő letudva
kv készlet frissítve !! Medvehygymás pogácsához a medvehagymát biztosítom !!!

Napot! Én is élek még szerencsére,alákörmölöm az elmaradt jelenlétiket..unikornis,hmm...találó és kedves elnevezés
Örülök Öcsy hogy ráakadtatok.Géza,én meg sóval tudok beszállni a pogácsához

Ezt nem tudtam
Qva hétfő letudva
kv készlet frissítve !! Medvehygymás pogácsához a medvehagymát biztosítom !!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 20:13

Estét!
Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
Jó reggelt! Oké, tudom hétfő, meg meló, meg reggel... nekem akkor is bejön, kaptam ágyba kávét
Na jó, előtte már fenn voltam és begyújtottam a kályhába, hogy asszonyka a ropogó tűz mellett ébredjen
Lesz ma egy kis meló is, meg irodai munka, meg jó idő is remélem. Aztán a hangulat a héten egyre fokozódik, hétvégén nőnap!
Szép napot, szép hetet

Lesz ma egy kis meló is, meg irodai munka, meg jó idő is remélem. Aztán a hangulat a héten egyre fokozódik, hétvégén nőnap!
Szép napot, szép hetet

Estét!

a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis ??? öcsyke mire gondolsz???
Öcsyke Én teljesen egyet értek a gondolataiddal.. lehet a korral jár de néha egy jó beszélgetés is feldobja az ember hangulatát..... kv frissítve
Jó esetben sok beszédnek nyögés a vége !!! De nem kell eröltetni semmit....

Még egy nagy tanulság. Már sokszor volt téma, de még sajnos mindig aktuális. Tényleg elmulasztjuk mi férfiak eleget dicsérni a nőket. Persze tudni kell ezt szépen és helyzethez illően tálalni, de sok nő nem tartja magát se szépnek, se arra méltónak, hogy a férfi vele foglalkozzon, kívánatosnak meg aztán pláne nem.
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
Jó reggelt! Kávé az ébredőknek, kakaó az édesszájúaknak, a cicáknak meg tejcsi
Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.

Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.
Jó estét! Dolgos-szorgos hét péntekje is lecseng lassan.
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis
Szép hétvégét
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis

Szép hétvégét

Jó reggelt!! Kutyu14cm ne add fel ilyen hamar
szelektálj és csak azt olvasd ami érdekel
kv frissítve

Sziasztok srácok! Haldoklik a nappali,kiábrándító a Gg fórum. Ki nyeli le a sajátját,glory-hole(csak pasik!!),puncinedves tanga imádata,ki veri haverral közösen.....stb. Nekem ezek a dolgok aberrált baromságok. Lehet nem jövök egy darabig. Aztán hátha újra lesznek értelmes,heteró megnyilvánulások. Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!