Sziasztok,szeva Crazy! Mifene,sztahanovista lettél? Gondolom,inkább csak muszáj volt. Én igyekeztem lazítani és rákészülni a seggfej hétfőre. Csak itthoni tevékenységeket csináltam,Asszonyka megdicsért!
Reggelt!
Én pont melózok...
De seráfütty

Én pont melózok...

Szép estét !! Reggelre a kv frissítve!! Remélem más résen van és nem melózik

Remek reggelt!
Szasztok!! Bekukk csak
kv frissitve legyetek résen ha tudtok ma is .) ne essetek túlzásba a sok munkával.... (
Kv készlet frissítve

Sziasztok.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Estét!
Napközben bekukucska,csak írni nem volt nagyon időm,mozgalmas nap volt...
Már akartam írni az ejnyebejnyét az ellenőrzőtökbe,hogy hozott a vérhold a nappaliba egy Nokedli virágot,oszt kávéval sem kínálta senki
Remélem hogy nem késtél el nagyon Noki,pozitív gondolatok kipipálva mára,hátha bejön.Ha volt némi B+ is,az ugye nem számít?
Szeva Kutyu,nincs gáz,köszi,a ketyegős téma csak amit említettem már,de szerencsére javulósnak tűnik már.
Öcsy meg talán unikornis simogatóban van mostanában..
Remélem,ennyire nem szokott elmaradozni..
Napközben bekukucska,csak írni nem volt nagyon időm,mozgalmas nap volt...
Már akartam írni az ejnyebejnyét az ellenőrzőtökbe,hogy hozott a vérhold a nappaliba egy Nokedli virágot,oszt kávéval sem kínálta senki

Remélem hogy nem késtél el nagyon Noki,pozitív gondolatok kipipálva mára,hátha bejön.Ha volt némi B+ is,az ugye nem számít?

Szeva Kutyu,nincs gáz,köszi,a ketyegős téma csak amit említettem már,de szerencsére javulósnak tűnik már.

Öcsy meg talán unikornis simogatóban van mostanában..

Hello
Szia Noki,helló srácok! Figyu,Csajszi! Haldoklik a Nappali. Dobd be magad,különben örökre kialszik a tűz a kandallóban! Crazy,mi a baj? Tudunk segíteni,bármiben?
Jó reggelt
Végre péntek :"(
Iszom egy kávét, azután indulok dolgozni
Szokás szerint késésben...
Hű, ma Vérhold, illetve az év első tízmilliószoros napja! Koncentráljatok a pozitív gondolatokra, legyen csodás napotok

Végre péntek :"(
Iszom egy kávét, azután indulok dolgozni

Hű, ma Vérhold, illetve az év első tízmilliószoros napja! Koncentráljatok a pozitív gondolatokra, legyen csodás napotok

Én is beköszön!
Valóban lassan tavaszodhat,hiszen virágzik a Nokedli ahogy látom
Nekem fogalmam sincs hogy hogy vagyok...
Mikor hogy,de legalább mostanában nem akar elvinni ördög.
#legyintés..
Örülünk hogy gyakrabban kávézol velünk,meg a csuda popsis képnek is
Majd úgy sütünk kávét hogy csicsergőknek is jusson,mert a csicsergést szeressük.

Valóban lassan tavaszodhat,hiszen virágzik a Nokedli ahogy látom

Nekem fogalmam sincs hogy hogy vagyok...

Örülünk hogy gyakrabban kávézol velünk,meg a csuda popsis képnek is

Majd úgy sütünk kávét hogy csicsergőknek is jusson,mert a csicsergést szeressük.
Jó reggelt!! Nokedlee nem számít miért tértél vissza az a lényeg hogy itt vagy
Kv készlet frissítve

Helló Mindenki
Hogy vagytok Drágáim?
Most, hogy így kitavaszodunk lassan, a medve felébred, öcsy megpihen mert lecseng a fűtésszezon, a többiek pedig jönnek a madárcsicsergésre majd
Én pedig nem önzetlenül teljesen, de most biztosan gyakrabban jövök kávézni

Hogy vagytok Drágáim?
Most, hogy így kitavaszodunk lassan, a medve felébred, öcsy megpihen mert lecseng a fűtésszezon, a többiek pedig jönnek a madárcsicsergésre majd

Én pedig nem önzetlenül teljesen, de most biztosan gyakrabban jövök kávézni

JÍó reggelt!! úgy látom csak én vagyok kitartó a csapatban... vagy csak én melozom délután...
készletek feltöltve öcsyke remélem lesz időtök elmenni Hertelendre.....

Jó reggelt!!kv készlet frissítve !!

Jó reggelt!! Jól elszaladt ez a hétvége
Qva hétfő :( kv fogyasztva... és frissítve

Na ezt jól kibeszéltük, irány a meló. Kávét csak bekészítettem, ne hűljön el mire megébredtek
Szerdáig Pécsen rontom a levegőt, tartsatok ki, nem biztos, hogy rátok tudok nézni.
Bízom bennetek, szép hetet

Szerdáig Pécsen rontom a levegőt, tartsatok ki, nem biztos, hogy rátok tudok nézni.
Bízom bennetek, szép hetet

Vidám vasárnap! Sikeres volt a nőnap? Kávé mellett megbeszélhetjük, kinek milyen volt?
Bekukucska.
Boldog nőnapot csajszik!
Persze remek hétvégét mindenkinek!
Boldog nőnapot csajszik!
Persze remek hétvégét mindenkinek!
Szeva péntek! De örülök neked, csüccs le, egy jó kávéval gyorsítunk rajtad.... Bár a mai nap is jónak ígérkezik, azért mégsem hétvége...