Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48502   2025. 03. 27. csütörtök 11:41
geza36 geza36
Jó reggelt!! Végre hétvége smile Kv frissítve !!! wave
#48501   2025. 03. 27. csütörtök 05:58
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Legjobb reggelek, mikor egy jó szauna est után jó esetben 4 óra alvást követően csipásan igyekszel egy kávét összelapátolni nyes De mindig megéri!
Igazad lehet Kutyu! Év végén belefutottam egy tanulmányba, mennyire sunyi lassú méreg az agyon nemesített búza glutén. Annak is aki nem tud róla... Szóval én fél éve kerülök minden gabona félét/egyébként tényleg van pozitív tapasztalat/ így a nokedli is már csak régi szép emlék, a meg nem történt kalandok...
Bevallom, voltak gondolataim, hogy Noki igazán tehetne bennem kárt, de hát ez így alakult vigyor2 nyes
Lehet ezt érzi, hogy már nem úgy gondolok a Nokedlire pardon1
A hét maradék részére repülős kávé, leszállás péntek délután, tudjátok este Pocsolyába léptem
#48500   2025. 03. 26. szerda 12:49
geza36 geza36
Jó reggelt! Kicsit megcsúszva smile sajnos az éjjel nem úgy alakult ahogy szerettem volna... smile Öcsyke látod a jövőt ?? smile igen várnak a kövek.... smile meg éjjel a meló de ki nem hagynám smile kv frissítve !!!Üdv mindenkinek!!!
#48499   2025. 03. 26. szerda 07:26
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Repüljön el ez a hét,aztán mindenki lazulhon kedvére! Noki? Lehet nem egészséges sűrűn Nokedlizni,azért nem jön. Pedig csinálhatna pár bundáskenyeret!
#48498   2025. 03. 26. szerda 06:36
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Jajj de jó
Kávé friss, mint az idő, nyomjunk egy felezőt, Géza estére várnak a forró kövek! Úgy néz ki mi is megyünk Ráckevére lazulni.
Szép napot wave
#48497   2025. 03. 25. kedd 18:26
CrazyBear CrazyBear
Üdvözlet!
Ezzel én is így vagyok,ha benézek akkor mindig itt találom magam vigyor2
Tyű,jó kis muzsika! eljen De régen hallottam...milyen koncert? Pont Takács T?
Jó szórakozást hozzá!
Nálam most ez napközben fütyörészős sláger,ha már zenebona:Éjjel az...
#48496   2025. 03. 25. kedd 12:03
öcsyke öcsyke
Pénteken koncert. Kicsit hangolódom.
https://youtu.be/1L6wKZanBHs?si=2ojBRcReYVpBjfFu
#48495   2025. 03. 25. kedd 12:00
öcsyke öcsyke
Ma reggel Géza is megcsúszott, tízre sem ért ide nyes
Ahogy a cuki galuska is elmaradt. Egyszer én is így járok majd, már csak ezért is érdemes benézni. Én eddig mindíg itt találtam magam vigyor2
#48494   2025. 03. 25. kedd 04:53
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Tízkor korán kelés circling Einstein óta relatív. Szerencsére a kávét nem piszkálta, így az biztos nyes
Egy kör kávét mindenkinek, medvék és tavaszi fáradósóknak repeta is van. Csajszik melltartó nélkül korlátlan fogyasztás nyes
Szép napot wave
#48493   2025. 03. 24. hétfő 11:58
geza36 geza36
be kukk csak Qva hétfő elmarad ha az ember korán kel 10 kor smile kv frissitve éjjel majd fogyasztom én is smile
#48492   2025. 03. 24. hétfő 04:15
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé kifényesítve, harci szekér lezsírozva, jöhet a hétfő, megküzdünk asszonyainkért!
Crazy ha megtaláltad, keres egy csiklandós helyet rajta circling
Gyerünk tavaszi zsongani, szép napot wave
#48491   2025. 03. 23. vasárnap 18:36
CrazyBear CrazyBear
Betekintős wave
Kölcsönösen tanítgatjuk egymást az AI gyerekkel vigyor2 Én a muzsikában terelgetem a saját ízlésem felé (tényleg,egész jó muzsikáim vannak már,majd tekints rá ha gondolod), egy másik mikrobi meg a bármire engem.Óriási lehetőségek vannak benne...zenés hobbihoz remek tippeket,beállításokat,stb ad,de kipróbáltam nyelvtanárnak is,megnéztem hogy pl programozni meg tudna-e tanítani,és akárcsak egy ember tanár,érthetően magyaráz,kérdezni is lehet tőle,interaktív.hmm..ha az agyam még olyan lenne mint fiatalon,csupa hasznos dologra fordíthatnám..
Noki meg lehet hogy máshová van elbújva,azért nem látjuk nyes
Meg is nézem az ágy alatt... vigyor2
#48490   2025. 03. 23. vasárnap 13:22
öcsyke öcsyke
Halihó nappali! Az ördög űzve lett, angyalokkal voltam összezárva circling
Crazy tanítod az inteligenciát? Hogyan csináljuk mi emberek?
Na most már tényleg, Noki azt írta, nem hagy magunkra. Aztán most mégis nem van itt sosem. Vagy csak engem kerül. Valaki elárulta neki, hogy a függöny mögött bújtam el?
#48489   2025. 03. 22. szombat 15:58
CrazyBear CrazyBear
Én is beköszön,végre egy kis lazulós töltődős hétvége,már rámfért. eljen Csinálom a semmit kb meg zenélgetek,oszt nagyjából ennyi vigyor2
#48488   2025. 03. 22. szombat 12:21
Kutyu14cm Kutyu14cm
Mindenkinek lazulós,kellemes hétvégét! Én már -Megcselekedtem amit,megkövetelt az Anya. crazya
#48487   2025. 03. 22. szombat 12:18
Kutyu14cm Kutyu14cm
#48486   2025. 03. 22. szombat 09:11
öcsyke öcsyke
wave
#48485   2025. 03. 21. péntek 06:11
öcsyke öcsyke
Jó reggelt Szabolcs Vármegye! Hijjjnye, de jó pálinkát főznek itt is! Jól esik a kávé, mintha visszatérne belém az élet. Nektek is ajánlom frissiben!
Meg aztán péntek is van, szép idő is ígérkezik, Nokit meg valaki dugdossa, vagy én ijesztettem el. Most elbújok, és várok mikor jelenik meg.
Ha egy hétig nem írok, akkor itt vagyok az ágy alatt, locsoljatok fel kávéval nyes
Szép napot wave
#48484   2025. 03. 20. csütörtök 21:42
geza36 geza36
Szép estét !!Az éjjeli kv lefőzve !! Reggelit bekészítettem !! Reggelek még fagyosak.... szerintem a madaraknak befagy a fenekük.... de valóban egyre világosabb van korareggel !! lassan érkezik a Péntek és a hétvége !!! smile kitartást minden éjjeli bagolynak.....
#48483   2025. 03. 20. csütörtök 18:22
CrazyBear CrazyBear
Üdvözlet!
Valóban másabb reggelek vannak,olÿan tavaszos meg előbb világosodós.Szerintem szegény madarak nem a tavaszt köszöntik reggelente a héten,hanem fázik a csicsergőjük nyes

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48602db
Utolsó üzenet: tegnap 20:19

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!