Hűtlen ribanc! Nekem ígérte a kezét még évekkel ezelőtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 14:27
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

örömmel jelentem a nappalinak, hogy mmePrune megkérte blogjában surda kezét...első látásra szerelem, meglátta surda izmos fenekét és már le is szállt a köd.
lehet gyűjteni a nászajándékra, én vállalom a "nászkicsi" szerepét....ha már ez a szégyentelen nőszemély másra vetett szemet.
lehet gyűjteni a nászajándékra, én vállalom a "nászkicsi" szerepét....ha már ez a szégyentelen nőszemély másra vetett szemet.

nem egy szexhonlapra való! a link kimoderálva :tom)
Jáúúúú reggölt!
Én is kérek a néwnapomra.....
...kólásat....
Szép wasárnapot mindenkinek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 13:51
Én is kérek a néwnapomra.....

Szép wasárnapot mindenkinek....

VIP
Admin

surdaaaaaaaa, ehhez mit szólsz?
a hülyeség határtalan, bár lehet néha jó lett volna.........
a neten találtam, reklámoznak sör-övet többfajta kiszerelésben. biztosan az a jó benne, hogy mindig kéznél van.

a neten találtam, reklámoznak sör-övet többfajta kiszerelésben. biztosan az a jó benne, hogy mindig kéznél van.

Vajh, a nászéjszaka felkerül a GG-re? Ugye Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

örömmel jelentem a nappalinak, hogy mmePrune megkérte blogjában surda kezét...első látásra szerelem, meglátta surda izmos fenekét és már le is szállt a köd.

kérek egy ilyet a névnapomra!
végreee egy használható ajándék 5let! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 13:51

végreee egy használható ajándék 5let! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

olyan mint a násznagy, csak nincs pénze.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Viccet a vicc topicba!
Teee miisaza nászkicsi????? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Teee miisaza nászkicsi????? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

BANKSZÖVETSÉGI FELHÍVÁS
A Magyar Bankszövetség kéri a lakosságot, hogy a torlódások elkerülése végett páros napokon a páros, míg páratlanokon a páratlan személyi számmal rendelkezők menjenek bankot rabolni.
A Magyar Bankszövetség kéri a lakosságot, hogy a torlódások elkerülése végett páros napokon a páros, míg páratlanokon a páratlan személyi számmal rendelkezők menjenek bankot rabolni.
egy m + ide vagy oda, nem mindegy mi van a szádban? na megvan a véleményem...
egyébként is hanyagolni fogom az oldalt, akárhová megyek csak a célozgatás (nem tőled)
hagyjuk érvényesülni azokat akik azt hiszik igazuk van...
mert akinek igaza van annak mi jár? na ezt már nem tudom teljesen összezavarodtam...
egyébként is van még fentartott helyem várnak tibetben, lehet Jenó barátom már rég ott van neki van igaza..
most egy kicsit kivonom magam a forgalomból, sziasztok.......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként is hanyagolni fogom az oldalt, akárhová megyek csak a célozgatás (nem tőled)
hagyjuk érvényesülni azokat akik azt hiszik igazuk van...
mert akinek igaza van annak mi jár? na ezt már nem tudom teljesen összezavarodtam...
egyébként is van még fentartott helyem várnak tibetben, lehet Jenó barátom már rég ott van neki van igaza..
most egy kicsit kivonom magam a forgalomból, sziasztok.......

oks
akkor hozom a lovaglóostoromat
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 02. hétfő 15:48

Az már a bosszú része Kedves....
Viszont, hogy ne csak a macik legyenek érintve, utána lovagolni is fogsz, jóóó?
Azt is medvebőrön, csak töltött medvebőrön

gumimacit már igen, de gummimacit -sajna-még nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 02. hétfő 09:08

VIP
Admin

gumimacit nem szoptál még mi?

Egy teát a móka után??

Az már a bosszú része Kedves....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 02. hétfő 09:02

jaaj..hagggyámá' evvel a tesódumával..ha ledöntelek a medvebőrre, és leszoplak, akkor is bosszút akarsz majd állni?

gumimacit nem szoptál még mi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 02. hétfő 09:02

jaaj..hagggyámá' evvel a tesódumával..ha ledöntelek a medvebőrre, és leszoplak, akkor is bosszút akarsz majd állni?

(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 02. hétfő 06:02

Eddig be-benéztem, most látom csak, hogy egy tesóm végezte csúnyán, hogy a bőrén szexeljenek, heverésszenek....
Bosssszzzúúú...
Bosssszzzúúú...

Eddig be-benéztem, most látom csak, hogy egy tesóm végezte csúnyán, hogy a bőrén szexeljenek, heverésszenek....
Bosssszzzúúú...
Bosssszzzúúú...

Jáúúú reggölt!
Mizújsááág?
Ébredjetek...csicseregnek a madarak....
Ki korán kell aranyeret lel...wagy mi?!
Mizújsááág?
Ébredjetek...csicseregnek a madarak....

Ki korán kell aranyeret lel...wagy mi?!