jesszusssom! minden este a te hálószobádban térek nyugovóra..minden este telebúgom a füled ocsmányságokkal, és te minden este telenyögöd az enyémet trágárságokkal...könyörgöm...egy kis levegőt! napközben...lécci..
(oltárira szeretlek, de tudod, hogy megegyeztünk...minden éjszakám a tiéd, de hagyd meg a nappalaimat) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 14:53
(oltárira szeretlek, de tudod, hogy megegyeztünk...minden éjszakám a tiéd, de hagyd meg a nappalaimat) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

én mondanék neked valami izgatót, de engem nem kértél rá..
újabban csak ritkán foglalkozol velem, valami új pasast szedtél össze?
teeeeeeeeee hűtlen p...a!

én mondanék neked valami izgatót, de engem nem kértél rá..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 14:12

írj ide nekem valami trágárságot! léccciléccccilécccciii...attól én nagyon nedvessé tudok válni

írj ide nekem valami trágárságot! léccciléccccilécccciii...attól én nagyon nedvessé tudok válni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 01. 28. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 28. szerda 08:35

Pont arra gondultam....
Drága Pruncika...
Howa tűnt a blog-od?...annyira beírtam wolna wmi trágárságot....

Drága Pruncika...

Tisztelt Surdilovics Úr!
Nem tudom mi történt Önnel, mire vélhető ez a nagy hallgatás. Ön mint a nappali motorja, igenis hiányzik a fórumról remélem ez csak időszakos és nem érte akkora sérelem, hogy hátat fordítson a barátainak. Remélem (-jük) nem betegség, vagy egyéb családi probléma akadályozza a fórumozásban.
Munkahelyi elfoglaltságot ne is tessék említeni, kettő akta lepecsételése közben igazán fordíthatna ránk egy kis időt. Még egy kifogást talán elfogadnák (-nánk) ha valami egri leányka zavarta volna meg a napi életritmusát, de az is csak időleges lehet, kettő numera közben igazán idetolhatná a becses képét.
Summa summárum surda gyere vissza a fórumra, mert ellenkező esetben a tökeidet a kezedbe adjuk, aztán visítozhatsz nem ér neked meg annyit. Ja elfeledem mondani én is hiányolom azt a ronda nagy pofádat, nincs aki mérgesítsen de inkább elviselem tőled te spermahajder, csak told vissza a majmokat a nappaliba.
Mert ha nem akkor tudod: " suuuuuurda basszon meg téged egy talicska majom!"...
piszkos fred, aki hiányol a fórumról!
Nem tudom mi történt Önnel, mire vélhető ez a nagy hallgatás. Ön mint a nappali motorja, igenis hiányzik a fórumról remélem ez csak időszakos és nem érte akkora sérelem, hogy hátat fordítson a barátainak. Remélem (-jük) nem betegség, vagy egyéb családi probléma akadályozza a fórumozásban.
Munkahelyi elfoglaltságot ne is tessék említeni, kettő akta lepecsételése közben igazán fordíthatna ránk egy kis időt. Még egy kifogást talán elfogadnák (-nánk) ha valami egri leányka zavarta volna meg a napi életritmusát, de az is csak időleges lehet, kettő numera közben igazán idetolhatná a becses képét.
Summa summárum surda gyere vissza a fórumra, mert ellenkező esetben a tökeidet a kezedbe adjuk, aztán visítozhatsz nem ér neked meg annyit. Ja elfeledem mondani én is hiányolom azt a ronda nagy pofádat, nincs aki mérgesítsen de inkább elviselem tőled te spermahajder, csak told vissza a majmokat a nappaliba.
Mert ha nem akkor tudod: " suuuuuurda basszon meg téged egy talicska majom!"...
piszkos fred, aki hiányol a fórumról!

Szép napot Mindenkinek
csodás idő van ma...
csodás idő van ma...

Nyah...hát ez az....gyühettek wissza csacsogni...nyoh mög kw-t osztogatni....
(Ez egy válasz perszónka üzenetére (2009. 01. 27. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Pont arra gondultam....
Drága Pruncika...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 27. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Pruncika...

Na lányok beszéljük már meg, mikor találkozunk itt?

hallgassátok koppány vezért
szia drága macika
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 01. 27. kedd 04:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 04:00

szia drága macika

Azzéééé mert ez egy szellentő...ízééééé...szellem kastélyos nappali lett....
Jóóóóóóóóóóóóó reeeeggeeeeeeeeeeeeeelt........férfiak és asszonyok.......

Azzéééé mert ez egy szellentő...ízééééé...szellem kastélyos nappali lett....
(Ez egy válasz perszónka üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hová lettek a lányok innen?? Hiába jöttem?

Fúúúútoootttaaaaam....fúúúúútoooottaaaaam....fúúút- ooootttam....
Miért is?????

Miért is?????

egy kis szombat délutáni program:

Erröl is lenne kérem éppen szó!Na de kérdem én!Én?Ja eeegen akkor mija jó abban-e hogy kanok huzogtyák a gépnek mesen????!Mikor imigyen is jó megodás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 20:48

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

de nagy malac vagy gyapi!
ráadásul ezt a tevékenységet ki lehet adni alvállalkozónak!

Fantasztikus HIREK!Az MTI leközölt egy fotot hogy hol van a Főmacsek!Katicika fogjul ejtette!Szerintetek kiszabaditsuk vagy várjuk meg a amig elöveszi a nagymedve vibrijét is és azzal kezdi el megkezelgetni?

Kiégett a tűz a nappaliban?
Egy kis kedvcsináló:

Egy kis kedvcsináló:

de nagy malac vagy gyapi!

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 19:37

Törölt felhasználó (20803)
Admin

Segicsen mán valaki neköm!Mire jó az kérdem én mire jójaz ha egy kampi kiveri a csárát a lyánynak az kamerában azt még meg is kalyolya?HE?

Segicsen mán valaki neköm!Mire jó az kérdem én mire jójaz ha egy kampi kiveri a csárát a lyánynak az kamerában azt még meg is kalyolya?HE?

b@ssssssssssssszzzzzzzzuuuuuusssssss! otthon felejtettem megkötözve..én meg már a melóban vagyok...
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)