molly, te céda!
hát képes vagy velem ezt megtenni??? tudod mit? akkor most idézek: egy talicska majom (szőrös pasi)basszon meg téged!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 09:08
hát képes vagy velem ezt megtenni??? tudod mit? akkor most idézek: egy talicska majom (szőrös pasi)basszon meg téged!

no énis hoztam neked valamit, köszönöm a fűrészt a farkát már levágtam

no énis hoztam neked valamit, köszönöm a fűrészt a farkát már levágtam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 19. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

hoztam neked valamit..használd bátran
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 19. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 08:44

Jó reggelt mindenkinek
Csakis a sokat dolgozó,hiszen akkor megteremt mindent, naná hogy ettől akár szépnek is láthatjuk őt

Csakis a sokat dolgozó,hiszen akkor megteremt mindent, naná hogy ettől akár szépnek is láthatjuk őt

Jó reggelt mindenkinek
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 08:04

LÁNYOKNAK! egy "lotyós" kérdés
Döntsétek el, hogy nektek melyik típus jön be leginkább!
Melyik a te stílusod? Egy sokat dolgozó férfi vagy egy szépfiú?

drága surdim! én annyira igyekszem, hogy itt férfi nem maradjon szárazon...vagyis kielégítetlen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 19. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 08:41
ez egy szex fórum???
akkor mit keresek én itt
én még kicsi vagyok az ilyenekhez!
de azért jó lenne ha az adminok mindegyike értené és be is tartaná ezt a mondatod: "Végülis el ne feledd ez egy szexfórum, ide nem a sértődékeny, és kielégítetlen nők(férfiak) járnak" Illetve a vezető adminjainknak ezt illene legalább a "beosztottaikban" tudatosítaniuk!!! Ha ezt nem teszik meg nincs miről beszélni... és elvárni a "mezei" fórumozóktól hogy /legalább/ ezt betartsák!

akkor mit keresek én itt

de azért jó lenne ha az adminok mindegyike értené és be is tartaná ezt a mondatod: "Végülis el ne feledd ez egy szexfórum, ide nem a sértődékeny, és kielégítetlen nők(férfiak) járnak" Illetve a vezető adminjainknak ezt illene legalább a "beosztottaikban" tudatosítaniuk!!! Ha ezt nem teszik meg nincs miről beszélni... és elvárni a "mezei" fórumozóktól hogy /legalább/ ezt betartsák!

akkor mit keresek én itt

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

szia pitike!
Egy nicknevem volt amit a nejed miatt kénytelen voltam megváltoztatni. Ez már így marad, de ha problémád van akkor kérlek írd le részletesen, mert nem értem. Tudod ez úgy van, hogy szeretném tudni miért haragszol? Ha megdugom az a baj, ha nem dugom meg az a baj? Végülis el ne feledd ez egy szexfórum, ide nem a sértődékeny, és kielégítetlen nők (férfiak) járnak, aztán ha a többes felállás érdekel van erre külön topic....
PL: ha "izgat, hogy megdugják a feleségem" arra is van külön topic, és a dühöngésre is , de ezt már ti tudjátok..
Egy nicknevem volt amit a nejed miatt kénytelen voltam megváltoztatni. Ez már így marad, de ha problémád van akkor kérlek írd le részletesen, mert nem értem. Tudod ez úgy van, hogy szeretném tudni miért haragszol? Ha megdugom az a baj, ha nem dugom meg az a baj? Végülis el ne feledd ez egy szexfórum, ide nem a sértődékeny, és kielégítetlen nők (férfiak) járnak, aztán ha a többes felállás érdekel van erre külön topic....
PL: ha "izgat, hogy megdugják a feleségem" arra is van külön topic, és a dühöngésre is , de ezt már ti tudjátok..
jóregg
egy sokat dolgozó férfi, aki mellett van időm a szépfiúkra
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 08:04

egy sokat dolgozó férfi, aki mellett van időm a szépfiúkra

jaaaaaaaaaaaaahogyneked gázsid van
...hát miért nem ezzel kezdted??? amilyen kib@szott jó segged van, fizetek én érte szíves örömest..csak megfoghassam végre
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 18. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jáú reggelt!
Asszem itt is láttam kw-t...iszom is...
Látom wan egy Pittink is...üdw néked ha Pitti wagy...
Szép napot mindenkinek...
Asszem itt is láttam kw-t...iszom is...

Látom wan egy Pittink is...üdw néked ha Pitti wagy...

Szép napot mindenkinek...

Jó reggelt, legyen mindenkinek szép, szexis és viszály mentes napja!
Egészségetekre!

Egészségetekre!

szia pitti
isten hozott a fórumon, és remélem nem a viszálykodás istene
nagyon örülünk minden új belépőnek, főleg, ha aktív részese lesz a fórumnak, és hozzászólásaival emeli annak színvonalát...
nagyon kevés fogalmam van az általad említett dolgokról, de nem érzem úgy, hogy több közöm lenne hozzá...sem nekem, sem a többieknek...kérlek, hogy ezt privátban intézzétek el! köszönöm megértésedet (Ez egy válasz pitti67 üzenetére (2008. 11. 18. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 18. kedd 22:22

isten hozott a fórumon, és remélem nem a viszálykodás istene

nagyon örülünk minden új belépőnek, főleg, ha aktív részese lesz a fórumnak, és hozzászólásaival emeli annak színvonalát...
nagyon kevés fogalmam van az általad említett dolgokról, de nem érzem úgy, hogy több közöm lenne hozzá...sem nekem, sem a többieknek...kérlek, hogy ezt privátban intézzétek el! köszönöm megértésedet (Ez egy válasz pitti67 üzenetére (2008. 11. 18. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Prune. Zelli férje vagyok,végre sikerült regisztrálnom.Popsis képet most nem küldök neked, mert túl sovány vagyok.Már másfél éve akartam regisztrálni, de valami lakcímprobléma miatt ez akkor nem sikerült.Azért téged, és még néhány embert jól ismerek és kedvelek,de van egy-két egyén aki a fene tudja hányadik nicknamen fut?Admin létére, és kívülről nézve igencsak lezúzott, húzott egy-két topikot,nem is értem hogy lehet ő még önmaga által generált központi helyen.Üdvözlettel.pitti67
jóvanmá'na! korán kiléptem, hiszen valamikor nekem is kell kefélni
a valóságban és nem virtuálisan
de most itt vagyok, és a reggeli két forró feketém (egyik a bögrében, másik a lábaim között
)mellett beírlak a névsorba
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 18. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 18. kedd 22:59

de most itt vagyok, és a reggeli két forró feketém (egyik a bögrében, másik a lábaim között

Én is jelentkeztem és még nem látom magam a névsorban !!
Pedig már nagyon készülők!!!

szia pitike!
(Ez egy válasz pitti67 üzenetére (2008. 11. 18. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 18. kedd 22:22
(Ez egy válasz pitti67 üzenetére (2008. 11. 18. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Prune. Zelli férje vagyok,végre sikerült regisztrálnom.Popsis képet most nem küldök neked, mert túl sovány vagyok.Már másfél éve akartam regisztrálni, de valami lakcímprobléma miatt ez akkor nem sikerült.Azért téged, és még néhány embert jól ismerek és kedvelek,de van egy-két egyén aki a fene tudja hányadik nicknamen fut?Admin létére, és kívülről nézve igencsak lezúzott, húzott egy-két topikot,nem is értem hogy lehet ő még önmaga által generált központi helyen.Üdvözlettel.pitti67
A gázsimmal???
Minden rendben...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 18. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 18. kedd 19:52
Minden rendben...

neked nem az időddel van baj macikám, hanem a kurázsiddal

Én is jelentkeztem és még nem látom magam a névsorban !!

neked nem az időddel van baj macikám, hanem a kurázsiddal
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 18. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

'Stét!
Nyagyon szíwesen...ha időm engedi...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 08:02

Nyagyon szíwesen...ha időm engedi...

jóóóóóóóóóóóóóóregg gyönyörű macikám
az én tegnap délutánom kevésbé volt csendes...egyébként meg nyald ki

az én tegnap délutánom kevésbé volt csendes...egyébként meg nyald ki