jó topicban jársz, de nem kértél ötleteket..ellenben beraktad egy idegen oldal linkjét, amit nem kellett volna
és az ajcsi-d tök cuki, olyan kircsi lesz, ha majd lesz szopi meg nyali benne
(Ez egy válasz Sexyancsa üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 15:20

és az ajcsi-d tök cuki, olyan kircsi lesz, ha majd lesz szopi meg nyali benne

Jó topicban járok? Ötleteket keresek. Két hete meglepett a párom, ezzel a vibrátorral: http://****.hu/index.php?mod=termek_reszletek&termek_id=8436
Felejthetetlen élményt nyújt, ajánlom mindenkinek. Állandóan használjuk!
Cserébe meg fogom lepni egy nővérjelmezzel
Most lesz a szülinapja, ez lesz a meglepim
Szerintem jó ajcsi! Szerintetek?
Jah, egyébként iratkozzatok fel ennek a webáruháznak a hírlevelére, és küldenek e-mailben egy nagyon tuti sextársast. Most töltöttem le, alig várom az estét
Ti milyen kiegészítőket szoktatok használni, hogy egy kicsit feldobjátok a sexet? Várom az ötleteket!!
** mod:prune

Jah, egyébként iratkozzatok fel ennek a webáruháznak a hírlevelére, és küldenek e-mailben egy nagyon tuti sextársast. Most töltöttem le, alig várom az estét
Ti milyen kiegészítőket szoktatok használni, hogy egy kicsit feldobjátok a sexet? Várom az ötleteket!!
becsukódott volna? lehet...de sajna ő kint maradt *zokogós szmájli* de hátha még visszajön
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 12:21

Na ez gyönyörű, még be sem csukódott mögötte a nappali ajtó, de te már a "listája" végére akarsz akadni
Nem is a lotyó a lotyó hanem te..... na jó nem sértem meg Sárlt mindketten azok vagytok ......

Nem is a lotyó a lotyó hanem te..... na jó nem sértem meg Sárlt mindketten azok vagytok ......

???????? (Ez egy válasz Sexyancsa üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó topicban járok? Ötleteket keresek. Két hete meglepett a párom, ezzel a vibrátorral: http://****.hu/index.php?mod=termek_reszletek&termek_id=8436

Na ez gyönyörű, még be sem csukódott mögötte a nappali ajtó, de te már a "listája" végére akarsz akadni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 15. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 16:32

a lista "végére" az pontosan a "listád" végét jelenti?..."annak" szívesen akadnék a végére

Hogy mit keres a gg-n? Szűzies lányokat, ....de most sem járt sikerrel...
jav.
Ja igen és kiegészítheted a múltkori ki milyen neveket használ a farokra, puncira stb játékot, mivel szilva "lista"-nak hívja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 14:24

jav.
Ja igen és kiegészítheted a múltkori ki milyen neveket használ a farokra, puncira stb játékot, mivel szilva "lista"-nak hívja

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Finom úriember egyáltalán mit keres a gg-n?
Naná, hogy megrontunk. És fogadok, hogy utána visszajössz repetázni

jóóóóóóóóóóóóóóregg gyönyörű macikám
az én tegnap délutánom kevésbé volt csendes...egyébként meg nyald ki
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 05:38

az én tegnap délutánom kevésbé volt csendes...egyébként meg nyald ki

Jóóó reggelt!
Mindjárt befáradok...
...akárcsak tennap délután TB-re...
...csendes egy hely az a pistály....
Mindjárt befáradok...

Szép reggelt és szép napot mindenkinek!

Jóóó reggelt!
Mindjárt befáradok...
...akárcsak tennap délután TB-re...
...csendes egy hely az a pistály....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:48
Mindjárt befáradok...

gyurka...fáradj be kovi blogjába, tele van harisnyás pippikkel

vagyis pipikkel

vagyis pipikkel

gyurka...fáradj be kovi blogjába, tele van harisnyás pippikkel

vagyis pipikkel

vagyis pipikkel

te mindig és mindenben inspirálsz édes
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 13:25

hát nem össze futottak a napaliba, és nem vettek észre, hogy a fotelben vagyok, vagy észre vettek, és ezért volt olyan heves a dolog.
jah és fotóztam

hát nem össze futottak a napaliba, és nem vettek észre, hogy a fotelben vagyok, vagy észre vettek, és ezért volt olyan heves a dolog.
jah és fotóztam

jah és fotóztam (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mi ez a gúnyos kacaj? Szóval nem vagyok szűzies?
Namegájjcsak, ebből bünti lesz!

Mi ez a gúnyos kacaj? Szóval nem vagyok szűzies?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 07:42

nem a játék szűzies, hanem charlotte
természetesen lehet jelentkezni, örülünk neki, hogy megtetted
a játék egyszerű (tavaly már játszottuk): a jelentkezőket charlotte tetszőleges sorrendbe rakja, majd minden résztvevőnek választania kell egy számot (jelenleg 1 és 16 között)...charlotte priviben megmondja kit "húztál", és annak a fórumozónak kell ajándékot készítened mikulásra...lehet kép, vers, videó, bármi...az "átadás" mikulás környékén történik ebben a topicban
eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.charlotte
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11.doki
12.eros
13.willika
14.királylányos
15.sulamit
16.prune

a játék egyszerű (tavaly már játszottuk): a jelentkezőket charlotte tetszőleges sorrendbe rakja, majd minden résztvevőnek választania kell egy számot (jelenleg 1 és 16 között)...charlotte priviben megmondja kit "húztál", és annak a fórumozónak kell ajándékot készítened mikulásra...lehet kép, vers, videó, bármi...az "átadás" mikulás környékén történik ebben a topicban
eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.charlotte
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11.doki
12.eros
13.willika
14.királylányos
15.sulamit
16.prune
nem a játék szűzies, hanem charlotte
eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.charlotte
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11.doki
12.eros
13.willika
14.királylányos
15.sulamit
16.prune (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 22:44

eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.charlotte
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11.doki
12.eros
13.willika
14.királylányos
15.sulamit
16.prune (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 15. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

Bármi is ez a játék - lehet még rá jelentkezni? Ha tényleg olyan szűzies, akkor jönnék én is...

Bármi is ez a játék - lehet még rá jelentkezni? Ha tényleg olyan szűzies, akkor jönnék én is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 15. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 14:28

óh egek! hát ki rontana meg itt téged? talán charlotte, a szűz...vagy prune a halvérű?
utólagos szerk: ezt most találtam, a te tolladból származik: amúgy tisztelem a nőket nagyon,csak tudniuk kellene hogy hol a helyük! De tudjátok hol a helyük? Elmondom: a konyhában,a mosógépnél,meg az ágyban nyitott szájjal,és széttett lábbal,habár reggel én viszem be a kávét----> te teljesen romlott vagy, pont itt a helyed a nappaliban

utólagos szerk: ezt most találtam, a te tolladból származik: amúgy tisztelem a nőket nagyon,csak tudniuk kellene hogy hol a helyük! De tudjátok hol a helyük? Elmondom: a konyhában,a mosógépnél,meg az ágyban nyitott szájjal,és széttett lábbal,habár reggel én viszem be a kávét----> te teljesen romlott vagy, pont itt a helyed a nappaliban

a lista "végére" az pontosan a "listád" végét jelenti?..."annak" szívesen akadnék a végére

óh egek! hát ki rontana meg itt téged? talán charlotte, a szűz...vagy prune a halvérű?

persze! hogy megint benne legyek az esti híradóban?
vagyis...perszehogy! ebben a sorrendben
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 15. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 09:11

vagyis...perszehogy! ebben a sorrendben

...én még jobbat tudok:
...én Kinyallak...Megduglak...és úgy Törlöd a Képeit...na jó azért ha Akarod, le is Szophatod!
...én Kinyallak...Megduglak...és úgy Törlöd a Képeit...na jó azért ha Akarod, le is Szophatod!

Finom úriember egyáltalán mit keres a gg-n?

na ez a mérkőzés is megy a videó archívumba...
rosszabb napokon meg nézem néha...
meg ha valaki nem jól melózik zsarolom vele
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 14. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 15:25
rosszabb napokon meg nézem néha...
meg ha valaki nem jól melózik zsarolom vele

*sportközvetítés a híradóban*
...Hölygeim és uraim, kedves nézőink, hallgatóink...rendkívülis hírekkel szakítjuk meg adásunkat!
...egy futballmérkőzésnek indult hokimeccsen hatalmas tömegszex tört ki...
a rohamrendőrök ezekben a percekben is keményen használják a gumibotjukat...azaz most kapom a hírt, hogy csak gumit húztak a botjukra...
...a tömegből sikítások hallatszanak elfolytott sóhajok, lihegések...mindenki kiveszi a részét, itt semmi sem marad szárazon....folyik mindenütt a vér...azaz most kapom a hírt, hogy nem vér...jaj de figyelmetlen vagyok, hisz ez fehér...minnen Nő száján megtalálható....lankadatlanul folyik az összetűzés...aki lankadna, azt újra keményre szopják, aki menekülne, azt keményen szopatják...
már nem tudni ki kivel van...
döntetlenszagú mérkőzésből kerekedett ki ez a nem mindennapi jelenet egy egyszerű hasraesésből....
hát igen, az élet csodákat képes produkálni...amikor már úgy tűnt végeszakad egy remek sorozat, akkor kerekedik ki a legizgalmasabb mérkőzés...
...ezzel búcsúzom, ha friss fejleményekről érkezik jelentés, azonnal visszakapcsolunk a stadionba...
...Hölygeim és uraim, kedves nézőink, hallgatóink...rendkívülis hírekkel szakítjuk meg adásunkat!
...egy futballmérkőzésnek indult hokimeccsen hatalmas tömegszex tört ki...
a rohamrendőrök ezekben a percekben is keményen használják a gumibotjukat...azaz most kapom a hírt, hogy csak gumit húztak a botjukra...
...a tömegből sikítások hallatszanak elfolytott sóhajok, lihegések...mindenki kiveszi a részét, itt semmi sem marad szárazon....folyik mindenütt a vér...azaz most kapom a hírt, hogy nem vér...jaj de figyelmetlen vagyok, hisz ez fehér...minnen Nő száján megtalálható....lankadatlanul folyik az összetűzés...aki lankadna, azt újra keményre szopják, aki menekülne, azt keményen szopatják...
már nem tudni ki kivel van...
döntetlenszagú mérkőzésből kerekedett ki ez a nem mindennapi jelenet egy egyszerű hasraesésből....
hát igen, az élet csodákat képes produkálni...amikor már úgy tűnt végeszakad egy remek sorozat, akkor kerekedik ki a legizgalmasabb mérkőzés...
...ezzel búcsúzom, ha friss fejleményekről érkezik jelentés, azonnal visszakapcsolunk a stadionba...