Remek reggelt!
Jó napot
elviselhető ez a reggel
Ágyból olvasgatva...
elviselhető ez a reggel
Ágyból olvasgatva...
Jó reggelt! A kávé friss, mint a hét
Mindkettőből kihozzuk a legtöbbet!
Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört
Szép napot!
Mindkettőből kihozzuk a legtöbbet! Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört
Szép napot!
Nálam általában kimeríti a jó történést velem az,hogy legalább nem történt rossz...
Szép estét mindenkinek ! Ha valami jóóóó történik vletek akkor legalább élménybeszámolót olvasnék.... KV okozott örömet csak Nekem ma igy este.....
Remek reggelt!
Irány a vízpart
Irány a vízpart
Szép estét!! Kv langi volt.... tettem oda frisset....
Jó reggelt! Kávét? Hagytam nektek is.
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád
No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád
No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!
Sziasztok!
Valóban meckóban áztatom magam a nap végén legtöbbször
Másabb melóm van,kevesebbet tudok ide kukucska,de persze nem hagyom ki.
Régen ejj de sokszor tartott a buli reggelig,vagy három napig is....
Mostmár tutira "elvinne az ördög" ha egy reggelig buli után bárhová is mennem kéne.Szerintem " biztosan" az uv sugárzás meg az ilyesmi miatt van így...
Valóban meckóban áztatom magam a nap végén legtöbbször
Másabb melóm van,kevesebbet tudok ide kukucska,de persze nem hagyom ki.Régen ejj de sokszor tartott a buli reggelig,vagy három napig is....
Mostmár tutira "elvinne az ördög" ha egy reggelig buli után bárhová is mennem kéne.Szerintem " biztosan" az uv sugárzás meg az ilyesmi miatt van így...
Reggelt!!!
Jó reggelt! Régi szép idők... Ilyentájt csámborogtunk haza a buliból, de az se volt baj, ha nem értünk haza. Egyenesen lehetett menni a szabadstrandra lubbanni egy jót! Most azért jó lenne, ha kicsit hűvösebb lenne éjszaka... Tegnap azért volt egy kis Dél1, meg pancsi, jól is esett!
Crazy te a meckóban alszod nyáriálmodat ilyenkor?
Limcsit telejegeltem, jól fog jönni délután.
Szép napot!
Crazy te a meckóban alszod nyáriálmodat ilyenkor?
Limcsit telejegeltem, jól fog jönni délután.
Szép napot!
Megúszos szép napot!!Limonádé bekeverve....
Jó reggelt! Pirkadatkor bekészített kávé mindíg a legjobbat hozza ki az emberből
Egészségetekre!
Úszni? Azt minek? Az úszómester nem az elhanyagolt anyukáknak van rendszeresítve a medence mellé?
Ma ha jól megy leugrunk délegyre délután, kicsit pancsolni...
Szép napot!
Egészségetekre!Úszni? Azt minek? Az úszómester nem az elhanyagolt anyukáknak van rendszeresítve a medence mellé?
Ma ha jól megy leugrunk délegyre délután, kicsit pancsolni...
Szép napot!
Napot!
Úszni tudsz Öcsy?
Úszni tudsz Öcsy?
Öcsyke!Sokat voltál a napon?? Már a tanárok 3 hónap szünete is csak 2.5 hónap.... Megszokásból ébredtem.... kv bekészítve...
Jó reggelt! Csak úszómesternek kellett volna mennem! Csak kibírnám azt a 4 hónap melót egy évben valahogy
A maradék időmben kívánatosra edzeném magam
Lehet megsütött a nap tegnap?
A maradék időmben kívánatosra edzeném magam
Lehet megsütött a nap tegnap?
Reggelt!!! Ma kijelenthetem a Qva hétfőt elfelejtem....szépeket mindenkinek..
Reggelt!
Sokkal jobb a hétfő,ha lazítással tellik
Mai kávét, limonádét én szervírozom,ecccer élünk..
Sokkal jobb a hétfő,ha lazítással tellik
Mai kávét, limonádét én szervírozom,ecccer élünk..
Jó reggelt! Ebben a melegben a túlélés múlhat rajta, hogy a hideg sör közelében vagyunk vagy sem
Aki dolgozik annak limonádéval és több akaraterővel kell ugyanezt elérnie
Én házat újítok, a legjobbkor, a strandon úgy is tömeg van, a sok szép meztelen nő csak elterelné a figyelmem az élet hétköznapi küzdelmeiről. Mi lesz ha elfelejtem?! Jó ez így!
Szép napot
Aki dolgozik annak limonádéval és több akaraterővel kell ugyanezt elérnie
Én házat újítok, a legjobbkor, a strandon úgy is tömeg van, a sok szép meztelen nő csak elterelné a figyelmem az élet hétköznapi küzdelmeiről. Mi lesz ha elfelejtem?! Jó ez így!Szép napot
Vízközeli élménynek számít ha az ember klimatizált helységben dolgozik ???Limonádé ujra töltve....

GG-ufsz

Kacey