Szép napot! Hosszü kévét a rövid hétre? Nem olyan rossz ez a nap, bér a majdnem négy nap már olyan, mintha kisszabi lett volna.
Csak óvatosan, mindíg melegítsetek be munka előtt, nehogy meghúzódjon valami oszt ne tudjatok romantikázni!
Csak óvatosan, mindíg melegítsetek be munka előtt, nehogy meghúzódjon valami oszt ne tudjatok romantikázni!
Szép napot! A hétvégét térerő nélkül töltöttem, de jó is volt!
Holnap hétfő, aztán szerda és mire belejönnénk péntek megint! Lehetne mindíg így.
Holnap hétfő, aztán szerda és mire belejönnénk péntek megint! Lehetne mindíg így.
Jóóóóó reggeeelt!!! Hasatokra SÜT a Nap!!! friss kv bekészítve !!

Remek reggelt!
Van az a hétfő ami nem is rossz....
Mindenkivel oké minden?
Van az a hétfő ami nem is rossz....

Mindenkivel oké minden?

Boldog reggelt!

Reggelt!!! -5 ... asszem vissza fekszem...
Jó reggelt! Kávét kiittam! A kávégép regenerálja magát, délig aludjatok
Annyira jól sikerült a péntek, még ma is tart
De utána lazulunk!
Szép napot, és hétvégét

Annyira jól sikerült a péntek, még ma is tart

Szép napot, és hétvégét

Boldog pénteket!
A kedvem is jobb,a rontás is lement rólam,minnyá "hosszú" hétvége is
A kedvem is jobb,a rontás is lement rólam,minnyá "hosszú" hétvége is

Jó reggelt!!Végre péntek... Este bármi kialakulhat még lehet hogy jön a forróság is..... (reménykedem )
kv bekészítve a friss bár a tea isjól esne igy hajnalban -5 fokban....

Jó reggelt! Sikerült jó sűrű hetet szerveznem, próbálom kávéval higítani
Valakitől azt hallottam, "seráfütty, majd elmúlik...
Szóval ma még hajtás-pajtás, aztán pár nap lazulás! Kávét megittam, de készítettem frissen a péntekistáknak, hogy tudjanak koccintani.
Szép mapot

Szóval ma még hajtás-pajtás, aztán pár nap lazulás! Kávét megittam, de készítettem frissen a péntekistáknak, hogy tudjanak koccintani.
Szép mapot

Remek napot!
Én meg vagyok!
Én meg vagyok!

Jó reggelt !Mindenkit elvesztettünk?? kitartást a hétre már csak 2 nap...
JÓ reggelt !! kv Újra töltve... kicsit fahéjjal megbolondítva...... Csoki estére bekészítve....
Jó reggelt! Maradunk a kávénál, csoki elfogyott, pisztácia nem is volt

Regget
l!! Boldog Zoltánokat hölgyek !! kv lefőzve...

Kellemes napot!
Egész télen megúsztam a náthát,erre mikor "tavasz van már",csak sikerült megnyerni...
Kedves hölgyek,ez a ti napotok,én virággal kedveskednék,mert a csokit megettük
Boldog Nőnapot!
Egész télen megúsztam a náthát,erre mikor "tavasz van már",csak sikerült megnyerni...

Kedves hölgyek,ez a ti napotok,én virággal kedveskednék,mert a csokit megettük

Boldog Nőnapot!
Jó reggelt! Ránk virradt a Nőnap! ♡♡♡♡ Szívemmel, lelkemmel és őszinte tiszteletemmel leborulok a legcsodálatosabb teremtések lábai elé! Boldog Nőnapot! Élvezzétek fürödjetek a mai napon kapott megérdemelt figyelem áradatban!
Srácok nektek kávé ami segít a tenyéren hordozni
Szép napot!
Srácok nektek kávé ami segít a tenyéren hordozni

Szép napot!
Szia, csak integetni néztèl be, vagy a csoki miatt? Nem szegyen az, más is bevallotta
(Ez egy válasz BazsimenX üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)