Reggelt!
vagyis szép napot!! semmi különös nincs ebben a szép hóeséses hétfői napban!!!
friis kv lefőzve... bundás kenyér uán... elmosogattam..

Jó reggelt! Tudom, hogy a hét első kávéja mindíg keserűbb
Én azért csak lefőztem. Mert az öreg bölcsek szerint kell a keserű, különben honnan tudnánk milyen különleges az édes?
Szép napot!

Szép napot!
Jó reggelt! Egy jó kávé és bundáskenyèr. Jól indul a nap? Még gyönyörű Katjánk is reánk vetette figyelmét, hogy velünk bundázzon
Ez már olyan jól indul talán itt meg is/fel is állnék
Este volt pucérkodás és szaunázás. Jujj de jó is volt!
Szèp napot, hagytam bundást az érkezőknek!

Este volt pucérkodás és szaunázás. Jujj de jó is volt!
Szèp napot, hagytam bundást az érkezőknek!
Boldog reggelt!
Puszpusz Katja!
Bevállaltam volna a bundást,de így jobb
Puszpusz Katja!
Bevállaltam volna a bundást,de így jobb

szép estét!reggekl 5re a bundáskenyér készen lesz... csak valakinek a tejszínt kéne levennie... (a polcról)
kellemes vasárnapot mindenkinek!!

Halihó kedvesek ♡♡♡
Az összes kávét megittam és kiporszívóztam
Jöhetne egy új versenyző ablakot pucolni
:G
Ki süt holnap bundáskenyeret reggelire? (nem én)
Szépséges hétvégét ♥︎♥︎
Az összes kávét megittam és kiporszívóztam

Jöhetne egy új versenyző ablakot pucolni

:G
Ki süt holnap bundáskenyeret reggelire? (nem én)
Szépséges hétvégét ♥︎♥︎
Kellemes jó reggelt!
Jó kis masszázzsal zártam a húzós hetet,szebb a világ,feltöltődve
Hajrá hétvége
Jó kis masszázzsal zártam a húzós hetet,szebb a világ,feltöltődve

Hajrá hétvége

Jó reggelt! Jó kis mozgalmas hétvége lesz, illik egy jó kávé mellett végiggondolni.
A szauna végül elmaradt, máshogy lett jó az este.
Géza ha jól sejtem te dolgozol, kitartás! Mindjárt szerda!
A szauna végül elmaradt, máshogy lett jó az este.
Géza ha jól sejtem te dolgozol, kitartás! Mindjárt szerda!
Jó estét mindenkinek!! Maradék kvt meg ittam.. reggelre készítek be majd frisset....mindenki legyen résen ha tud! én melozom kicsit....Öcsyke te csak menj nyugodtan szaunázni....Jobb estét Nektek!!
Jó reggelt! Jó kis péntek, segítsük meg egy jó kávéval, megérdemli! Ma kicsit lazábban, nehogy lesérüljünk a hétvégére!
A ma esti szaunán még gondolkodunk...
Kitartás, szép napot!
.

A ma esti szaunán még gondolkodunk...
Kitartás, szép napot!

Öcsyke természetesen a mesterek hoztak a formájukat Hőfok a maximumon ,a tarsasag meg a .egszokott csapat egyrésze volt .De a feltöltődés meg volt. Ķönnyebben folytatom a hetet.... kv letudva... bar forraltbor jobb lenne....

Jó reggelt! Forró kávé, hogy melegítse a kezünket! Ma reggelre befagyott a madárfütty
-4
Kicsit meglepett de túl fárasztó ez a hét ahhoz, hogy ilyesmi megállítson. Szóval sál-sapka legyen!
Milyan volt az izzasztó est Géza?
Szép napot!

Kicsit meglepett de túl fárasztó ez a hét ahhoz, hogy ilyesmi megállítson. Szóval sál-sapka legyen!
Milyan volt az izzasztó est Géza?
Szép napot!

Reggelt mindenkinek !! Jól számoltál Öcsyke ez már a3. nap ..Végre szerda és már várom az esti forróságot
E ebben a 4 fokos hidegben szerintem minden rövidül amúgy... kitartást mindenkinek a melóban.... kv a friss újra töltve...

Jó reggelt! Szerda ha jól számolom. Én már melóban, de a kávét intézem az ébredni vágyóknak!
Tegnap reggel ahogy világosodott már csiripeltek a madarak! Nem így kezdődik? Aztán rövidülnek a szoknyák, aztán előkerülnek a vadító dekoltázsok... és mir e hármat pislogunk már a nudin lógatjuk
Na ma reggel abban a szédítő nulla fokban ez utóbbit még nem éreztem, de a madarak már turbékolnak!
Szép napot!
Tegnap reggel ahogy világosodott már csiripeltek a madarak! Nem így kezdődik? Aztán rövidülnek a szoknyák, aztán előkerülnek a vadító dekoltázsok... és mir e hármat pislogunk már a nudin lógatjuk

Na ma reggel abban a szédítő nulla fokban ez utóbbit még nem éreztem, de a madarak már turbékolnak!
Szép napot!
Sziasztok!
Hát...nekem sincs semmilyen zsongas érzem
Bár, előfordulhat hogy Öcsy a tavasz jelző,amikor zsong,akkor minnyá itt van
Meglátjuk
Hát...nekem sincs semmilyen zsongas érzem

Bár, előfordulhat hogy Öcsy a tavasz jelző,amikor zsong,akkor minnyá itt van

Meglátjuk

ÖCSYKE fekudj vissza szerintem....0 fok körül meg nem zsonghatsz a tavasz miatt.... kv lefőzve..... szép napot Nektek

Jó reggelt! Jól sikerült a kávé tegnap, haza is lógtam melóból anyácskához délelőtt
Mára rendes hétköznapi kávé adatott, de valami azt súgja jó kis nap lesz ez a mai is! Ez már a tavaszi zsongás?

Mára rendes hétköznapi kávé adatott, de valami azt súgja jó kis nap lesz ez a mai is! Ez már a tavaszi zsongás?
Üdvözlet!
A kávé bejött!
Próbálkozott,próbálkozott...de szerencsére minden oké volt ma
Mindenki túlélte?
A kávé bejött!

Próbálkozott,próbálkozott...de szerencsére minden oké volt ma

Mindenki túlélte?

Jó reggelt! Felveszem a kínálatba a CsakazértisJókisHétfő-kávét. Csak pozitívan
Tartalmas hétvégén vagyunk túl, feltöltődve élményekkel.
Kicsit korai, de mégis tavaszi a hangulat nem?
No szép napot!

Tartalmas hétvégén vagyunk túl, feltöltődve élményekkel.
Kicsit korai, de mégis tavaszi a hangulat nem?
No szép napot!
Estét! a qva hétfői kv-t bekészítettem....
Szép álmokat